- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #94.601
bacım nerelerdeydın ya hoş geldin....valla giden bır daha gelmiyor........
simuzer de piyasada yok
ipekyol da haftasonu gıremem dedi ama hala yok........
biricik yaa senle başbaşa giderken sen beni solladın gittin hala eksilerdemisin yaaa sen ne yapıyon ne ediuyon bi deyiver bakiiimmm
bu arada sende hoşgeldin şahnurcum allah oğlunun düğününüde görmeyi nasip etsin
valla aynı şahnur açlığa talim
yok şahnurcum bende geçen hafta veremedim bu haftada işden güçten gitti valla ama fazla değil
maydanoz suyu kesinlikle iç vücuttaki suyu çok güzel atıyo
hoşbulduk canım darısı senin oğluna diyelim
valla ben diyet modundan bi çıktım pir çıktım öyle olunca yeniden o moda giremedim halaa bakalım ne zaman girebilecem
peki maydanoz suyunu sabah mı akşam mı içezecea
hakikaten simuzerden haber yok dimi.. bu hafta da bildirim yapmazsa diskalifiye olacakbacım nerelerdeydın ya hoş geldin....valla giden bır daha gelmiyor........
simuzer de piyasada yok
ipekyol da haftasonu gıremem dedi ama hala yok........
büşra bu hafta da kilo alıp gelmiceksin dimi.....Ya ben bunalimdayim surekli yemek yemek istiyorum sigarayi biraktim icmiyorum ondan galiba ay cok zorlandim dun.bugun kendmi sartladim iyi gdiyor aksamida dzgun kapatrsam mutlu olcam
ayy bende çok fenayım ya..yaz geldi mi insan da iştah kalmaz ,güzel dıyet yapılır derler bende işlemıyor galıba bu mantık.....
çok iştahlıyım valla bıraksalar dünyayı yıyecegım yanı o kadar .........pofffffffff
büşra bu hafta da kilo alıp gelmiceksin dimi.....
Ben yazin daha istahliyim ya off sinir oldum tugba abla regl donemi yeni bitti hani onuda bahane etmicem artik ben baya baya pisbogazmisimda haberim yokmus anacim
corniii kız bana yakışır bir rakamla gel karşıma valal utanırım benim goç kilo almış gelirse :26:ayy bende çok fenayım ya..yaz geldi mi insan da iştah kalmaz ,güzel dıyet yapılır derler bende işlemıyor galıba bu mantık.....
çok iştahlıyım valla bıraksalar dünyayı yıyecegım yanı o kadar .........pofffffffff
valla aşkolsun felan anlamam büşşş. toparlan ve tut boğazınıAsk olsuuun jujuu(
yok juju yemem içmem veririm o kiloyu demiyorsun da gelmem mi diyorsun aferim kızım... yazım giydiğin pikininden yağların pörtlerse hatırlarsın beniBu haftada kilo alirsam gelmem merak etme hihhh küstüm sanaaaa juju
corniii kız bana yakışır bir rakamla gel karşıma valal utanırım benim goç kilo almış gelirse :26:
valla aşkolsun felan anlamam büşşş. toparlan ve tut boğazını
yok juju yemem içmem veririm o kiloyu demiyorsun da gelmem mi diyorsun aferim kızım... yazım giydiğin pikininden yağların pörtlerse hatırlarsın beni
hmmm tamam bende çarşamba ve perşembe akşamı içeyim bari ilk aşamada senin yazılarından tadının pek iyi olmadığını düşünüyorumşahnur ben çarşamba ve perşembe akşamı içiyordum.. cuma sabahında ödemim gitsin diye
ayy bende çok fenayım ya..yaz geldi mi insan da iştah kalmaz ,güzel dıyet yapılır derler bende işlemıyor galıba bu mantık.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?