Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bacım nerelerdeydın ya hoş geldin....valla giden bır daha gelmiyor........

simuzer de piyasada yok
ipekyol da haftasonu gıremem dedi ama hala yok........

hoşbuldum tubişşş of haftasonu felaketti pasta börek yaptım bir sürü temizlik ama aklımda burdaydı özledim sizi artık buralardayım cnm

benimde aklım gamzede kaldı ya:26::26:

biricik yaa senle başbaşa giderken sen beni solladın gittin hala eksilerdemisin yaaa sen ne yapıyon ne ediuyon bi deyiver bakiiimmm

bu arada sende hoşgeldin şahnurcum allah oğlunun düğününüde görmeyi nasip etsin

valla aynı şahnur açlığa talim

yok şahnurcum bende geçen hafta veremedim bu haftada işden güçten gitti valla ama fazla değil
maydanoz suyu kesinlikle iç vücuttaki suyu çok güzel atıyo

hoşbulduk canım darısı senin oğluna diyelim
valla ben diyet modundan bi çıktım pir çıktım öyle olunca yeniden o moda giremedim halaa bakalım ne zaman girebilecem
peki maydanoz suyunu sabah mı akşam mı içezecea

burdan uzak kalınca düzen biraz bozuluyo ama sen oturtursun yakında düzenini evet cnm ben hem sabah hem akşam içiyorum

Ya ben bunalimdayim surekli yemek yemek istiyorum sigarayi biraktim icmiyorum ondan galiba ay cok zorlandim dun.bugun kendmi sartladim iyi gdiyor aksamida dzgun kapatrsam mutlu olcam

ayy bende çok fenayım ya..yaz geldi mi insan da iştah kalmaz ,güzel dıyet yapılır derler bende işlemıyor galıba bu mantık.....

çok iştahlıyım valla bıraksalar dünyayı yıyecegım yanı o kadar .........pofffffffff

Ben yazin daha istahliyim ya off sinir oldum tugba abla regl donemi yeni bitti hani onuda bahane etmicem artik ben baya baya pisbogazmisimda haberim yokmus anacim

corniii kız bana yakışır bir rakamla gel karşıma valal utanırım benim goç kilo almış gelirse :26:
Ask olsuuun jujuu (
valla aşkolsun felan anlamam büşşş. toparlan ve tut boğazını

şahnur ben çarşamba ve perşembe akşamı içiyordum.. cuma sabahında ödemim gitsin diye
hmmm tamam bende çarşamba ve perşembe akşamı içeyim bari ilk aşamada senin yazılarından tadının pek iyi olmadığını düşünüyorum

valla bende bırakmak için uğraşıyorum ne güzel diyet moduna girmiştim

sıcaklar benim iştahı etkiledi ama meyve olayında kendimi zor engelliyorum oturup 1 kilo kiraz yiyesim var ve diğer tüm yaz meyvelerini

aaa bide çikolatalı dondurmaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…