- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #95.161
kızlar bizim pc arızalandı bugün geldi haberde veremedimgeçmişi bakmadım hemencecik okuyım ben
var canım......ben ve şahnur yardımcıyız.......koyabılırız ama ne kadar verımli olur su dönemde bilemıyorum:44::44:
yanı şimdi ben tek basıma konusamam.......
mesela dilek neden ugramıyor.......
büşra nerede.bir var bı yok....
canım ya her sabah kalktığımda belim kütük gibi.işin ilginç tarafı kendime o kadar dikkat etmeme rağmen böyle oldu. ev süpürmem ağır kaldırmam vb hiç yapmamm ..
Hoş geldin canım, nasılsın?
haklısınız valla haber veremedim kusura bakmayın kızlarr:26::26:
bu arada kardeşin gelmiş gözünaydın tubiş
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine
hoşbuldum cnm iyiyiim saol ev işleri beni bekliyor ve cnm hiç yapmak istemiyorrrr sen nasılsın gamzem ders çalışmaya başlamışsın kız ben bu ingilizceyi nasıl vercem bilmiyorum sen verebildinmi
günaydınlarrrr
kızlar küçük yanımda bakıcının bi yakını vefat etmiş hakanı da aldım işyerine geldim izin alamadığım için o yüzden bugün dpğru dürüst takip edemeyebilirim geçmişi tam okuyamadım müsait olunca okurum ama dalin doğru tespitlerde bulunmuş
brsen cim kabağı rendele suyunu sık sonra çok az sıvı yağla kavur sarımsaklı yoğurtla karıştır bu kadar
35 le kaldım balımbu sefer çalışmalıyız tatlım, başka kaçarı yokk
canmm sana kolay gelsin . tarife bayıldım. kabağı çok severim patlıcanı hiçç sevmem.biriciğim hoşgeldin
bende kalıyorum hep yaa ama dediğin gibi bu sefer kaçarı yok
hoşbuldum birsencim bu arada kabağı dene gerçekten güzel oluyo
Canım ben MEB'in sitesinden onlıne test çözüyorum ve gayet başarılı oluyor orası, mesela geçen sınavda oradan çalıştığım 3 dserte güzel puan almıştım..
tamam cnm bende bakıyım ordan çalışıyım senin toplam kredin kaç oldu cnm
Canım benim mezun olabilmem için 190 kredi gerekiyor, malesef ben daha yarıyım..Yüz yüze eğitime başlıyacam eylül gibi, eğer oradan hocaların verdiği kredi de buna dahil oluyorsa çok iyi olucak benim için..şimdi bunu araştırıyorum..
Senin kredin kaç canım?
Corniiiiiiiiiiiiiii sende bir baksan bacım yaaaaçıktan okuduğunda sınavlardan aldığın kredi ve yüz yüze eğitim kredisi beraber toplanıyor mu?
haklısınız valla haber veremedim kusura bakmayın kızlarr:26::26:
bu arada kardeşin gelmiş gözünaydın tubiş
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine
hoşbuldum cnm iyiyiim saol ev işleri beni bekliyor ve cnm hiç yapmak istemiyorrrr sen nasılsın gamzem ders çalışmaya başlamışsın kız ben bu ingilizceyi nasıl vercem bilmiyorum sen verebildinmi
Canım benim mezun olabilmem için 190 kredi gerekiyor, malesef ben daha yarıyım..Yüz yüze eğitime başlıyacam eylül gibi, eğer oradan hocaların verdiği kredi de buna dahil oluyorsa çok iyi olucak benim için..şimdi bunu araştırıyorum..
Senin kredin kaç canım?
Corniiiiiiiiiiiiiii sende bir baksan bacım yaaaaçıktan okuduğunda sınavlardan aldığın kredi ve yüz yüze eğitim kredisi beraber toplanıyor mu?
gamze sanırım oluyormus.............Mesleki Açık Lise ile ilgili aklımdaki sorular..?
konuya hakım olmadıgım ıcın yazanları pek anlayamıyorum.sen bır okur musun link i.........
Canımsınn çok teşekkür ederimm, hemen inceliyorummm
umarım işe yarar........oku da bana da söyle neymıs bu?
umarım işe yarar........oku da bana da söyle neymıs bu?
gamzen fotoya bayıldım çok tatlı.
öğlen yemeğini yedim geldi. bir uyku çöktü kiiii uyumak üzereyim
kızlar menum
sabah 2 yk domatesli pilav
ara yok
ogle 2 adet kepeklı bıskuvı
ara yok
aksam yanı aksma syaılmaz saat 4 te yedım 1 adet kucuk omlet(ıcınde ceyrek patates rendesı 1 yumurta yarım c.bardak sut ve yarım c.bardak un mınnacık bı omlet yanı
ben bugn yemek ısını bıtırdım sporumuda yapıcam suyumuda tamamlıcam.
sabah sabah pılav yıyen ılk ısnanım.oda sole ızah edeyım dun gec 11 de edım yaptırdı domatelsı pılava olurum ben o derece severım dun gece lokmasını yemedım sabahı ıple cektım sabah olunca 2 yk kadar yedım yanı tadına baktım nefsımı korelttım yettıde arttık bıle.bu ay bıttıgınde 65 kg hedefındeyım o yuzden menulerım cok marjınal olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?