Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

haklısınız valla haber veremedim kusura bakmayın kızlarr:26::26:

bu arada kardeşin gelmiş gözünaydın tubiş

canım ya her sabah kalktığımda belim kütük gibi.işin ilginç tarafı kendime o kadar dikkat etmeme rağmen böyle oldu. ev süpürmem ağır kaldırmam vb hiç yapmamm ..

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

Hoş geldin canım, nasılsın?

hoşbuldum cnm iyiyiim saol ev işleri beni bekliyor ve cnm hiç yapmak istemiyorrrr sen nasılsın gamzem ders çalışmaya başlamışsın kız ben bu ingilizceyi nasıl vercem bilmiyorum sen verebildinmi

35 le kaldım balım bu sefer çalışmalıyız tatlım, başka kaçarı yokk

canmm sana kolay gelsin . tarife bayıldım. kabağı çok severim patlıcanı hiçç sevmem.biriciğim hoşgeldin

Son düzenleme:
bende kalıyorum hep yaa ama dediğin gibi bu sefer kaçarı yok

hoşbuldum birsencim bu arada kabağı dene gerçekten güzel oluyo

Canım ben MEB'in sitesinden onlıne test çözüyorum ve gayet başarılı oluyor orası, mesela geçen sınavda oradan çalıştığım 3 dserte güzel puan almıştım..

tamam cnm bende bakıyım ordan çalışıyım senin toplam kredin kaç oldu cnm

Canım benim mezun olabilmem için 190 kredi gerekiyor, malesef ben daha yarıyım..Yüz yüze eğitime başlıyacam eylül gibi, eğer oradan hocaların verdiği kredi de buna dahil oluyorsa çok iyi olucak benim için..şimdi bunu araştırıyorum..

Senin kredin kaç canım?

Corniiiiiiiiiiiiiii sende bir baksan bacım yaaa açıktan okuduğunda sınavlardan aldığın kredi ve yüz yüze eğitim kredisi beraber toplanıyor mu?

Son düzenleme:

benimde 79 kredi son sınava girebilseydim daha iyi olacaktı ama neyse bende bi bakıyım ama benim dönemimden dolayı mesleki liseye geçiş yapamıyorum biraz daha beklemem lazım

Son düzenleme:

sağol cnm...........

bu konu da pek bilgim yok ama bır bakayım neler cıkacak.........

üc yıllık ve dört yıllık ögretim süresine tabi tutulan tüm arkadaslar 17 yasını doldurmus olmak sartıyla bir senede üc kere sınava girme hakkını kazanıyor.Ayrıca düz lise okuyanlar bir dönemde en fazla otuz kredilik ders secebiliyor. Toplam 192 kredi topladıgı zamanda düz lise diplaması alabiliyor alan derslerinden 80 kredi alması sartıyla umarım yardımcı olabilmişimdir

umarım işe yarar........oku da bana da söyle neymıs bu?

Aslında tam olarak buydu cornim, teşekkür ederim ama oradaki kişi de yanlış biliyor 240 asla olamaz..meslek seçimlerinde bile 192 198 oldu sanırım benim kredim...enteresan bu durum, nasıl öğrenemiyor o daha enteresan..sağol bebemmm

kızlar menum

sabah 2 yk domatesli pilav

ara yok

ogle 2 adet kepeklı bıskuvı

ara yok

aksam yanı aksma syaılmaz saat 4 te yedım 1 adet kucuk omlet(ıcınde ceyrek patates rendesı 1 yumurta yarım c.bardak sut ve yarım c.bardak un mınnacık bı omlet yanı

ben bugn yemek ısını bıtırdım sporumuda yapıcam suyumuda tamamlıcam.

sabah sabah pılav yıyen ılk ısnanım.oda sole ızah edeyım dun gec 11 de edım yaptırdı domatelsı pılava olurum ben o derece severım dun gece lokmasını yemedım sabahı ıple cektım sabah olunca 2 yk kadar yedım yanı tadına baktım nefsımı korelttım yettıde arttık bıle.bu ay bıttıgınde 65 kg hedefındeyım o yuzden menulerım cok marjınal olacak :)

gamzen fotoya bayıldım çok tatlı.

öğlen yemeğini yedim geldi. bir uyku çöktü kiiii uyumak üzereyim

aynen, bende bayıldım balım ona yaaa

Hoş geldin eski dalinnnn hee şöylee beee...acı çektirmeli biraz metoyaa

Bu arada hiç üşenmedim okula gittim hem ulaşımda faydalanmak için öğrenci belgesi aldım hemde konuyu sordum...

110 kredi sınavlarımdan almam gerekiyormuş, 130 kredi de yüz yüze eğitimden hocalar vermeliymiş.. toplamda 240 ediyormuş gerçektende...

Kpss konusuysa şöyle, 1 yıl içinde mezun olabilmen gerekiyormuş..Yani 1 yılda 3 sınav var, yaklaşık 60 kredi alabilme ihtimaline göre sınava giriş hakkı kazanıyormuşum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…