- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #95.141
aysuna lafım yok onu tenzi edıyorum.jujuda aılesıyle tatıle gıttı gıremeyebılecegını belırterek. ama gerı kalanı anlamıyorum.garfıye hıc anlam veremedım gırıpte bısey dememesıne
Allah razi olsun canim son kalan kaza oruclarimi bitireyim dedim malum ramazan kapida..Ben nijeryadayim canimipeekk sen nerde yasıyosun canımm??
Allah orucunu kabul eylesinnn
haklisin ama bunun bir kurali olmali canim oyle yaz gelince giderim kilomu alirim kis gelince gelir veririm mantigi olmamali
bak ben size söyleyım eylül geldıgı zaman okullar acılacak ....herkes bır bır damlıcak kk ya......kış da yaklastımı iyice kalabalıklasır....ama yazın ıstesende bu verımı alamazsın çok zor yani......:26::26::26:
ekim gibi zayıflama topiclerı yavastan dolmaya başlar.......
bence de katiliyorumevet canım cok haklısın.sımdı kaptan juju dolayısıyla onun fıkrını almadan bole bısey yapamayız yanı yenı bı yapılanma.sonucta puskuutun muhatabı o ayarlamayı o yapacak bız ancak kendı aramızda konusuruz kendımızce bı ayarlama yapar jujuya sunarız oda gereklı kısıelrle gorusuruz halleder.
dedıgın sey cok dogru mesela katılım azaldı ızınler cogaldı ve gerıde kalanların sevkı kırılıyor bende dahıl mesela bugun cornıde ızınemı ayrılsam dedıgınde bır kısı daha kaybettık kalanalrda bır bır gıtmeden bendemı ızne ayrılsam dıye dusunmedım deıl.takım motıvasyonu bıtık durumda sevk desen zaten kalmadı ıte kaka gıdıyor.takıma ılgısızler ıhrac edılmelı ve yerıne tam katılım saglayan takıma ve takımın faydalı olacagı kısıler gelmelı artık zamanı gercekten.aksı taktırde herkes gıdecek ve takıma zıncırı vuracaz.
belli kurallar listesi hazirlayalim juju gelince sunarizıyı guzel hos dıyorsunda canıma cık konusayım.garfıeldın defalarca gırdıgını solemsıtın.neden takıımada ugrayıp bır selam vermedı ben hala burdayım gerı donucem demedı ?
ben ızne ayrıldıgımda kaç kez gırdım takıma bı bakındım tamam ızınlısınde 7-24 aralıksızın gucun yok 24 saatte bı 5 dkk varlıgın ve gerı donecegını hıssettırebılrıısn dıelmı mesela zes gıbı.aysunay gıbı.ben buna bozuluyorum.gıdıyorsun aylarca yoksun bı slm etmıyorsun belkdıe aylar sonra cıkıp ben geldım dıye gerı gelıyorsun acaba benmı cok katı dusunuyorum bılmıyorumkı :26:
burdada sunu solemek ısterım gunluk mesaj sayısı kuralı kesınlıkle gelmelı kı takımda kalmak ısteyen ve azımlı olan uyeler kendını bellı etsın ben sadece onerı sunuyorum takım olarak yanı gerıye kalan son neferler olarak oylamaya sunabılırız.dedıgın gıbı eylulude bekleyebılırız bu yapılanma ozamanda olabılır.bunu juju geldıgınde hep beraber gorusmemız gerek
canim 6 aydan sonra diskalifiye ediliyor ama takimca daha kisa bir sure koyma hakkimiz yok mu acaba.ya da izne ayrilacak her uyeden ayrilmadan once donus zamani isteyelim.Gelmezse o sure icinde diskalifiye olabilir.Sonucta takimdan diskalifiye olmasi diger takimlara katilamayacagi anlamina gelmiyor.6 aydan kisa bir surede donerse baska takimda devam edersen haklısın ben de bu konudan cok dert yanardım biliyorsunuz ama napim çözume ulasmadı.izin uyenın hakkı! 6 ay gelmeyebılıyor ama mesela hasret 2 haftalıgına gıtmıstı ben yanlış mı hatırlıyorum???????? hala yok piyasada .....böyle oldugu zaman kurallar olmalı mesela.......süresız izinle surelı ıznın bır farkı olmalı bızde gelecek mı gelmeyecek mı dıye dusunmeyelım......
Aynen, kim gelmiyorsa uzaklaştırılsın takımdan..
Bu arada Sevdaylada konuştum, gelemeyeceksen söylemelisin dedim.. oda benim söylememi rica ettii..
Biraz sorunları var çocuklar ve okullarıyla baba da herşeyi ona bırakıyor, zorlanıyor sevda da...çocuklar çok nette kalıyor diye kapatmış eşi neti, dolayısıyla oda gelemeyecek..onu da takımdan çıkarabiliriz arkadaşlar...
Mesela menü yazma konusu, menü yazmak kuralsa bu kural çiğnenmemeli ve buna herkes uymalı..sanırım biz ilk kural cozutmamızı menüde yaşadık...
aysunay da tedavıye daha cok varken gırmeyı bayagı azaltmıstı......şimdi bir şey diyemeyız tabı ki! aklının burada olmaması normal ama çok öncesınden kopusları başlamıstı......
ona bısey dıyemıyorum neden dıyemıyorum cunku onun yasadıgı surecten bende gectım anlatmıstım zaten.o yuzden ne hıssettıgını hayal kırıklıklarını uzuntusunu anlayabılıyorum o yuzden ona sure verılmesınden yanayım.tup bebek surecını yasamadım ama yasayan dostlarım var anlayabılıorum az cok
cok berbat bı surec amelıyat olmustu su bu derken takımı boslaması normal geldı bana.ama genede bırakmadı menusunu yazdı cuma bıldırımını yaptı
juju yok tamam ama hem kisa sureli izne ayrildi hem de bu takimin kaptan yardimcisi yok mu ya hu.Takim kurallarini oturmamaiz icin kaptan yardimcisi takip etsin simdilik juju gelene kadar takim ici deneme kurallari koyamazmiyiz
arkadaşlar benim çok uykum geldi bi kaç sayfa kitap okuyup sızacam.yarın mesai varr yaz geldimi idareci olmaktan nefret ediyom. eşim evde mis gibi takılıyooo
herkese iyi gecelerr
arkadaşlar benim çok uykum geldi bi kaç sayfa kitap okuyup sızacam.yarın mesai varr yaz geldimi idareci olmaktan nefret ediyom. eşim evde mis gibi takılıyooo
herkese iyi gecelerr
evet hatılrıyorum....aysunayın kı cok farklı bır konu....o şimdi gitti umarım uzun sure diyet için gelmez.....(bebegı ıle döner )
günaydın sultanlarrrr
iftar menum:
yarim kase corba
salata
8-10 adet minik kofte
cayla bir kucuk dilim kek
Günaydın canımm, nasılsınnn????
Herkese kocaman günaydınlarrr
kabak salatasını merak ettim hiç yemedim :26:
allah kabul etsin canm
menüm
sabah: domates 1 dilik kk ekmek 2 çatal omlet
ara yok
öğle patetes haşlama :26::26:
ara yk
akşam barbunya 1 tabak-1 kase cacık-1 kase bulgur pilavı
su fazlasıyla tamam spor yokk
canım ya her sabah kalktığımda belim kütük gibi.işin ilginç tarafı kendime o kadar dikkat etmeme rağmen böyle oldu. ev süpürmem ağır kaldırmam vb hiç yapmamm ..
günaydın kızlar................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?