Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aysuna lafım yok onu tenzi edıyorum.jujuda aılesıyle tatıle gıttı gıremeyebılecegını belırterek. ama gerı kalanı anlamıyorum.garfıye hıc anlam veremedım gırıpte bısey dememesıne

aysunay da tedavıye daha cok varken gırmeyı bayagı azaltmıstı......şimdi bir şey diyemeyız tabı ki! aklının burada olmaması normal ama çok öncesınden kopusları başlamıstı......

ipeekk sen nerde yasıyosun canımm??
Allah orucunu kabul eylesinnn
Allah razi olsun canim son kalan kaza oruclarimi bitireyim dedim malum ramazan kapida..Ben nijeryadayim canim
haklisin ama bunun bir kurali olmali canim oyle yaz gelince giderim kilomu alirim kis gelince gelir veririm mantigi olmamali
bence de katiliyorum
belli kurallar listesi hazirlayalim juju gelince sunariz
canim 6 aydan sonra diskalifiye ediliyor ama takimca daha kisa bir sure koyma hakkimiz yok mu acaba.ya da izne ayrilacak her uyeden ayrilmadan once donus zamani isteyelim.Gelmezse o sure icinde diskalifiye olabilir.Sonucta takimdan diskalifiye olmasi diger takimlara katilamayacagi anlamina gelmiyor.6 aydan kisa bir surede donerse baska takimda devam eder

evet ben takima ilk geldigimde bu yonunu cok sevmistim kocluk sistemi ve menu paylasimi

aysunay da tedavıye daha cok varken gırmeyı bayagı azaltmıstı......şimdi bir şey diyemeyız tabı ki! aklının burada olmaması normal ama çok öncesınden kopusları başlamıstı......

ona bısey dıyemıyorum neden dıyemıyorum cunku onun yasadıgı surecten bende gectım anlatmıstım zaten.o yuzden ne hıssettıgını hayal kırıklıklarını uzuntusunu anlayabılıyorum o yuzden ona sure verılmesınden yanayım.tup bebek surecını yasamadım ama yasayan dostlarım var anlayabılıorum az cok

cok berbat bı surec amelıyat olmustu su bu derken takımı boslaması normal geldı bana.ama genede bırakmadı menusunu yazdı cuma bıldırımını yaptı

evet hatılrıyorum....aysunayın kı cok farklı bır konu....o şimdi gitti umarım uzun sure diyet için gelmez.....(bebegı ıle döner )

juju yok tamam ama hem kisa sureli izne ayrildi hem de bu takimin kaptan yardimcisi yok mu ya hu.Takim kurallarini oturmamaiz icin kaptan yardimcisi takip etsin simdilik juju gelene kadar takim ici deneme kurallari koyamazmiyiz

arkadaşlar benim çok uykum geldi bi kaç sayfa kitap okuyup sızacam. yarın mesai varr yaz geldimi idareci olmaktan nefret ediyom. eşim evde mis gibi takılıyooo
herkese iyi gecelerr

juju yok tamam ama hem kisa sureli izne ayrildi hem de bu takimin kaptan yardimcisi yok mu ya hu.Takim kurallarini oturmamaiz icin kaptan yardimcisi takip etsin simdilik juju gelene kadar takim ici deneme kurallari koyamazmiyiz

var canım...... ben ve şahnur yardımcıyız.......koyabılırız ama ne kadar verımli olur su dönemde bilemıyorum:44::44:

yanı şimdi ben tek basıma konusamam.......

mesela dilek neden ugramıyor.......

büşra nerede.bir var bı yok....

İyi geceler kızlarr, bende biraz ders çalışıp yatar çok öperim hepinizii

günaydınlarrrr
kızlar küçük yanımda bakıcının bi yakını vefat etmiş hakanı da aldım işyerine geldim izin alamadığım için o yüzden bugün dpğru dürüst takip edemeyebilirim geçmişi tam okuyamadım müsait olunca okurum ama dalin doğru tespitlerde bulunmuş
brsen cim kabağı rendele suyunu sık sonra çok az sıvı yağla kavur sarımsaklı yoğurtla karıştır bu kadar

canım ya her sabah kalktığımda belim kütük gibi.işin ilginç tarafı kendime o kadar dikkat etmeme rağmen böyle oldu. ev süpürmem ağır kaldırmam vb hiç yapmamm ..

Çok geçmiş olsun canım, çektiğin acının yanında bir de yaşam kaliteni nasıl etkiler yaaa :26: seni anlayabiliyorum..:26:

günaydın kızlar................

Günaydınnnnnn

Şahnurum yaaa küçüğü bana yolla ben bakarım onaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…