Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese selam canlarr nasılsınızz??
sabah baskına ugradım esımın akrabaları geldı ankaradan bı uyandım 10 dk ya gelıyolar dedı esımm allahtan ev temızdı derlı topluydu yoksa kafayı yerdımmmm ogleden sonra gıttıler tekrar ortalık toparladım falan yoruldum cok

aksam ne yıcem bellı degıl ama gecıstırcem..

menumm

sabah
1 dilim ekmekle yapılan uzun kahvaltı
haslanmıs yumurta
peynır
zeytın
bol salata tuttum mınnacık mınnacık alıyorum hepsınden yedı goruneyım dıye

ogle
7-8 kiraz

aksam
belli degıl yıyınce yazcamm

su:ıcılıyor
spor:yok

insan oruçlu olduğunda daha az yiyiyor daaa, bizi mahfeden sahur oluyorr allah kabul etsin arkadaşım
saol canim Allah razi olsun
Canım ben MEB'in sitesinden onlıne test çözüyorum ve gayet başarılı oluyor orası, mesela geçen sınavda oradan çalıştığım 3 dserte güzel puan almıştım..

canim ne okuyorsunuz siz

bu tur surprizler beni fazlasiyla gerer.40 yil da bir bile olsa
Neyse kizim bahceye oynamaya gitti bende leslie yapayim firsattan istifade

herkese selam canlarr nasılsınızz??
sabah baskına ugradım esımın akrabaları geldı ankaradan bı uyandım 10 dk ya gelıyolar dedı esımm allahtan ev temızdı derlı topluydu yoksa kafayı yerdımmmm ogleden sonra gıttıler tekrar ortalık toparladım falan yoruldum cok

aksam ne yıcem bellı degıl ama gecıstırcem..

menumm

sabah
1 dilim ekmekle yapılan uzun kahvaltı
haslanmıs yumurta
peynır
zeytın
bol salata tuttum mınnacık mınnacık alıyorum hepsınden yedı goruneyım dıye

ogle
7-8 kiraz

aksam
2 patatesı dogradım cok az z.yagı ve tuzla karıstırıp fırına verdım
yogurt

su:ıcılıyor
spor:yok

saol canim Allah razi olsun

canim ne okuyorsunuz siz

hahahahaha biz küçüğüz daha lise okuyoruz tatlımm

Gözün aydın olsun rabişş

Menüm

Sabah: 1 dilim k.e.
5 zeytin
yarım k.k peynir
2-3 çatal patates haşlama

Ara: 1 elma

Öğle: 1 porsiyon ızgara biber
1 dilim k.e.
yarım k.k. peynir

Ara: 1 domates

Akşam: ekmek
3-5 çatal biber
2 çatal tahin-pekmez
3 zeytin

Ara: yok

Spor: 2 saat yürüyüş
Su: tamamdır..

canmm sana kolay gelsin . tarife bayıldım. kabağı çok severim patlıcanı hiçç sevmem.biriciğim hoşgeldin

iyi akşamlarrr
öğlene kadar işyerinde hakanla dolaştık durduk hiçbişey yaptırmadı bana gamzem yakın olsaydın gönderirdim valla sonra parka gittik sonra da eve geldik bi uyudukki saat 4 ü geçiyordu sonrada haftasonu ev temizleyememiştim evi sildim süpürdüm işleri bitirdim ama ben zararlı bişey yapıyorum kaç gündür aklımda kaldı akıllara zarar bişey size söylemeyecem ama

ne yapıyon kız sole bakım

rabısın menusu guzel

gamze tahın pekmez dısında harıka
tesekkurler dalinosss

sahhnnuurrrr napıyon kız sole bakemmmmm

kızlarr eşim cheese kek hastası ben öyle pek sevmem ama bunun görüntüsü beni mahvetti işin kötü tarafı piştikten 2 gün sonra anca yiyebiliyonnn

cısss

sen bnm ve gamzenın menusune yorum yapmadın artık herkes yoru yapacak ve menu yazacak

hee herkes yorum yapacakmı koc olayı varya ben ondan yapmadım yorum ıcımden yapmıstım ama hemen dısa vuruyorum o vakıt

dalinos senın menun eskı dalın menusune donmusss sabah domateslı pılavı nasıl yedın kız

gamzenın menusunu begendım ben onun sebzeyle olan ılıskısını sevıyorum zaten hafıf olmus ama aksam yedıgı ekmek mıktarını yazmamıs ne kadar ekmek yedın gammzeeeeee?????

Son düzenleme:

İştee can alıcı soru rabişten geldi..2 dilim rabişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…