- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #95.181
saol canim Allah razi olsuninsan oruçlu olduğunda daha az yiyiyor daaa, bizi mahfeden sahur oluyorrallah kabul etsin arkadaşım
Canım ben MEB'in sitesinden onlıne test çözüyorum ve gayet başarılı oluyor orası, mesela geçen sınavda oradan çalıştığım 3 dserte güzel puan almıştım..
herkese selam canlarr nasılsınızz??
sabah baskına ugradım esımın akrabaları geldı ankaradan bı uyandım 10 dk ya gelıyolar dedı esımm allahtan ev temızdı derlı topluydu yoksa kafayı yerdımmmmogleden sonra gıttıler tekrar ortalık toparladım falan yoruldum cok
aksam ne yıcem bellı degıl ama gecıstırcem..
menumm
sabah
1 dilim ekmekle yapılan uzun kahvaltı
haslanmıs yumurta
peynır
zeytın
bol salata tuttum mınnacık mınnacık alıyorum hepsınden yedı goruneyım dıye
ogle
7-8 kiraz
aksam
belli degılyıyınce yazcamm
su:ıcılıyor
spor:yok
bu tur surprizler beni fazlasiyla gerer.40 yil da bir bile olsa
Neyse kizim bahceye oynamaya gitti bende leslie yapayim firsattan istifade
saol canim Allah razi olsun
canim ne okuyorsunuz siz
herkese selam canlarr nasılsınızz??
sabah baskına ugradım esımın akrabaları geldı ankaradan bı uyandım 10 dk ya gelıyolar dedı esımm allahtan ev temızdı derlı topluydu yoksa kafayı yerdımmmmogleden sonra gıttıler tekrar ortalık toparladım falan yoruldum cok
aksam ne yıcem bellı degıl ama gecıstırcem..
menumm
sabah
1 dilim ekmekle yapılan uzun kahvaltı
haslanmıs yumurta
peynır
zeytın
bol salata tuttum mınnacık mınnacık alıyorum hepsınden yedı goruneyım dıye
ogle
7-8 kiraz
aksam
2 patatesı dogradım cok az z.yagı ve tuzla karıstırıp fırına verdım
yogurt
su:ıcılıyor
spor:yok
Çok geçmiş olsun canım, çektiğin acının yanında bir de yaşam kaliteni nasıl etkiler yaaa :26: seni anlayabiliyorum..:26:
Günaydınnnnnn
Şahnurum yaaa küçüğü bana yolla ben bakarım onaaaaaa
canmm sana kolay gelsin . tarife bayıldım. kabağı çok severim patlıcanı hiçç sevmem.biriciğim hoşgeldin
iyi akşamlarrr
öğlene kadar işyerinde hakanla dolaştık durduk hiçbişey yaptırmadı bana gamzem yakın olsaydın gönderirdim valla sonra parka gittik sonra da eve geldik bi uyudukki saat 4 ü geçiyordu sonrada haftasonu ev temizleyememiştim evi sildim süpürdüm işleri bitirdim ama ben zararlı bişey yapıyorum kaç gündür aklımda kaldı akıllara zarar bişey size söylemeyecem ama
rabısın menusu guzel
gamze tahın pekmez dısında harıka
akıma bak gene kımse yok gene menu yok gene orum yok.yok aga bu takım toplanmaz
ne yapıyon kız sole bakım
tesekkurler dalinosssrabısın menusu guzel
gamze tahın pekmez dısında harıka
iyi akşamlarrr
öğlene kadar işyerinde hakanla dolaştık durduk hiçbişey yaptırmadı bana gamzem yakın olsaydın gönderirdim valla sonra parka gittik sonra da eve geldik bi uyudukki saat 4 ü geçiyordu sonrada haftasonu ev temizleyememiştim evi sildim süpürdüm işleri bitirdim ama ben zararlı bişey yapıyorum kaç gündür aklımda kaldı akıllara zarar bişey size söylemeyecem ama
cısssşu an fırında pişiyor :)
tesekkurler dalinosss
sahhnnuurrrr napıyon kız sole bakemmmmm
kızlarr eşim cheese kek hastası ben öyle pek sevmem ama bunun görüntüsü beni mahvetti işin kötü tarafı piştikten 2 gün sonra anca yiyebiliyonnn
http://www.kadinlarkulubu.com/pastalar/627922-cilek-soslu-cheesecake.html
gördüğümden beri rüyalarımı süslüyordu şimdi fırında
cısss
sen bnm ve gamzenın menusune yorum yapmadınartık herkes yoru yapacak ve menu yazacak
hee herkes yorum yapacakmı koc olayı varya ben ondan yapmadım yorum ıcımden yapmıstım ama hemen dısa vuruyorum o vakıt
dalinos senın menun eskı dalın menusune donmusss sabah domateslı pılavı nasıl yedın kız
gamzenın menusunu begendım ben onun sebzeyle olan ılıskısını sevıyorum zaten hafıf olmus ama aksam yedıgı ekmek mıktarını yazmamıs ne kadar ekmek yedın gammzeeeeee?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?