- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #95.201
İştee can alıcı soru rabişten geldi..2 dilim rabişim
aferın gamze aferın zaten anladım ben mıktar belırtmemıs ekmek demıs sadece vay uyanık vayyyyykız mezun olmama az kaldı dıye havalanıp goturuyosun bakıyorum ekmeklerı 2 dılım cok olmus hemde aksam yemegındeeeeee
klasik dalin menüsü canım ama azkızlar menum
sabah 2 yk domatesli pilav
ara yok
ogle 2 adet kepeklı bıskuvı
ara yok
aksam yanı aksma syaılmaz saat 4 te yedım 1 adet kucuk omlet(ıcınde ceyrek patates rendesı 1 yumurta yarım c.bardak sut ve yarım c.bardak un mınnacık bı omlet yanı
ben bugn yemek ısını bıtırdım sporumuda yapıcam suyumuda tamamlıcam.
sabah sabah pılav yıyen ılk ısnanım.oda sole ızah edeyım dun gec 11 de edım yaptırdı domatelsı pılava olurum ben o derece severım dun gece lokmasını yemedım sabahı ıple cektım sabah olunca 2 yk kadar yedım yanı tadına baktım nefsımı korelttım yettıde arttık bıle.bu ay bıttıgınde 65 kg hedefındeyım o yuzden menulerım cok marjınal olacak :)
rabişşş gayet güzelherkese selam canlarr nasılsınızz??
sabah baskına ugradım esımın akrabaları geldı ankaradan bı uyandım 10 dk ya gelıyolar dedı esımm allahtan ev temızdı derlı topluydu yoksa kafayı yerdımmmmogleden sonra gıttıler tekrar ortalık toparladım falan yoruldum cok
aksam ne yıcem bellı degıl ama gecıstırcem..
menumm
sabah
1 dilim ekmekle yapılan uzun kahvaltı
haslanmıs yumurta
peynır
zeytın
bol salata tuttum mınnacık mınnacık alıyorum hepsınden yedı goruneyım dıye
ogle
7-8 kiraz
aksam
belli degılyıyınce yazcamm
su:ıcılıyor
spor:yok
tahin pekmez fazla değil bence seninkide iyiMenüm
Sabah: 1 dilim k.e.
5 zeytin
yarım k.k peynir
2-3 çatal patates haşlama
Ara: 1 elma
Öğle: 1 porsiyon ızgara biber
1 dilim k.e.
yarım k.k. peynir
Ara: 1 domates
Akşam: ekmek
3-5 çatal biber
2 çatal tahin-pekmez
3 zeytin
Ara: yok
Spor: 2 saat yürüyüş
Su: tamamdır..
ooooooooooooo yoooooooooooooo bana yapılırmı bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iyi akşamlarrr
öğlene kadar işyerinde hakanla dolaştık durduk hiçbişey yaptırmadı bana gamzem yakın olsaydın gönderirdim valla sonra parka gittik sonra da eve geldik bi uyudukki saat 4 ü geçiyordu sonrada haftasonu ev temizleyememiştim evi sildim süpürdüm işleri bitirdim ama ben zararlı bişey yapıyorum kaç gündür aklımda kaldı akıllara zarar bişey size söylemeyecem ama
bende istiyommmm :84::84::84:http://www.kadinlarkulubu.com/pastalar/627922-cilek-soslu-cheesecake.html
gördüğümden beri rüyalarımı süslüyordu şimdi fırında
kızlar menum
sabah 2 yk domatesli pilav
ara yok
ogle 2 adet kepeklı bıskuvı
ara yok
aksam yanı aksma syaılmaz saat 4 te yedım 1 adet kucuk omlet(ıcınde ceyrek patates rendesı 1 yumurta yarım c.bardak sut ve yarım c.bardak un mınnacık bı omlet yanı
ben bugn yemek ısını bıtırdım sporumuda yapıcam suyumuda tamamlıcam.
sabah sabah pılav yıyen ılk ısnanım.oda sole ızah edeyım dun gec 11 de edım yaptırdı domatelsı pılava olurum ben o derece severım dun gece lokmasını yemedım sabahı ıple cektım sabah olunca 2 yk kadar yedım yanı tadına baktım nefsımı korelttım yettıde arttık bıle.bu ay bıttıgınde 65 kg hedefındeyım o yuzden menulerım cok marjınal olacak :)
herkese selam canlarr nasılsınızz??
sabah baskına ugradım esımın akrabaları geldı ankaradan bı uyandım 10 dk ya gelıyolar dedı esımm allahtan ev temızdı derlı topluydu yoksa kafayı yerdımmmmogleden sonra gıttıler tekrar ortalık toparladım falan yoruldum cok
menumm
sabah
haslanmıs yumurta
peynır
zeytın
ogle
7-8 kiraz
aksam
belli degılyıyınce yazcamm
gözün aydın canmm ama ben böyle ani almıyım hiççherkese selam canlarr nasılsınızz??
menumm
sabah
haslanmıs yumurta
peynır
zeytın
ogle
7-8 kiraz
aksam
2 patatesı dogradım cok az z.yagı ve tuzla karıstırıp fırına verdım
yogurt
şu biberler senden ne çekiyor be gamzemmMenüm
Sabah: 1 dilim k.e.
5 zeytin
yarım k.k peynir
2-3 çatal patates haşlama
Ara: 1 elma
Öğle: 1 porsiyon ızgara biber
1 dilim k.e.
yarım k.k. peynir
Ara: 1 domates
Akşam: ekmek
3-5 çatal biber
2 çatal tahin-pekmez
3 zeytin
Ara: yok
Spor: 2 saat yürüyüş
Su: tamamdır..
bende istiyommmm :84::84::84:
işte dalinnn menüsü süpersinn
gözün aydın canmm ama ben böyle ani almıyım hiççmenün güzell
şu biberler senden ne çekiyor be gamzemm
bana gelince
menümm
sabah 1 yumurta sarısı haşlanmış yarım çay bardağı süt
ara yok
öğle: börülce haşlama 1 dilim ekmek
ara karpuz
akşam çeyrek tost
su tamam spor yokkk
Zaten yalan atamadığım için sadece miktar belirtmedim, ama rabişşş bak gör ben onu öyle güzel dengelerim ki..Yarın ve yarından sonraa hiç yemem mesela
klasik dalin menüsü canım ama az
rabişşş gayet güzel
tahin pekmez fazla değil bence seninkide iyi
sen seven mi rabişşşş
bende istiyommmm :84::84::84:
bana gelince
menümm
ara yok
ara karpuz
akşam çeyrek tost
su tamam spor yokkk
sevmemmi sahnurr sevmemmiiiiiiii
ankaraya gel rabişim sana da yaparım bu arada yapmaya başladım ama perşembe gün sabaha hazır olcak
bu arada ufaklık uyudu bende yatmaya gidiyorum size iyi geceler
aahaa kacamak geliyoriyi akşamlarrr
öğlene kadar işyerinde hakanla dolaştık durduk hiçbişey yaptırmadı bana gamzem yakın olsaydın gönderirdim valla sonra parka gittik sonra da eve geldik bi uyudukki saat 4 ü geçiyordu sonrada haftasonu ev temizleyememiştim evi sildim süpürdüm işleri bitirdim ama ben zararlı bişey yapıyorum kaç gündür aklımda kaldı akıllara zarar bişey size söylemeyecem ama
hmm bol kalorilişu an fırında pişiyor :)
hmm biliyordum zatenhttp://www.kadinlarkulubu.com/pastalar/627922-cilek-soslu-cheesecake.html
gördüğümden beri rüyalarımı süslüyordu şimdi fırında
kızlarr eşim cheese kek hastası ben öyle pek sevmem ama bunun görüntüsü beni mahvetti işin kötü tarafı piştikten 2 gün sonra anca yiyebiliyonnn
agzını ayırma bakım ole bosuna sap dokerım bogazına onu yersın cıssssooooooooooooo yoooooooooooooo bana yapılırmı bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
acıklamamı yaptım gene yapayım gece cok gec oldugundan yıyemedım sabah yedımhee herkes yorum yapacakmı koc olayı varya ben ondan yapmadım yorum ıcımden yapmıstım ama hemen dısa vuruyorum o vakıt
dalinos senın menun eskı dalın menusune donmusss sabah domateslı pılavı nasıl yedın kız
gamzenın menusunu begendım ben onun sebzeyle olan ılıskısını sevıyorum zaten hafıf olmus ama aksam yedıgı ekmek mıktarını yazmamıs ne kadar ekmek yedın gammzeeeeee?????
bırsen begendım menunu kendını asmaya baslaıdnbende istiyommmm :84::84::84:
bana gelince
menümm
ara yok
ara karpuz
akşam çeyrek tost
su tamam spor yokkk
ay sorma gamzem sporun kıymetini yapamayınca anlıyomuş insanMecbuuuuurrrrrkeşke azıcık sporda olsa tam olurmuş
canm benim hiçç yemediğim şeyler var yumurtanın beyazı tavuk eti patlıcan ağzıma sürmembende mumkunse ani almımmm birsencimmmmmm
bu arada yumurta sarısı yerıne beyazını yıyeydın keskeee ama menun guzelllll
ne güzel yaaa bende gidecem hafta snu yüzmeyeee .kardeşin güle güle kullansın mayosunuben geldim kızlar....kardeşime mayo almaya cıkmıstık dısarı anam ayaklarım agrıyor ya......belim falan agrımıs hemen yattım....
koskoca alanya da eteklı mayo bulunmuyor hep bıkını....seçenek çok azdı......neyse bulduk.......
guva ne :26::26:meyve heraldesabah:1 domates, 1 salatalik,40-50 gr kadar beyaz peynir,1 demet maydanoz,3 ceviz
oglen:1 kofte,1 portakal,2 guava
aksam:yumurtali taze fasulye,salata,1 kase corba
guva ne :26::26:meyve heralde
ben dizi izleyeceğimm
sabah:1 domates, 1 salatalik,40-50 gr kadar beyaz peynir,1 demet maydanoz,3 ceviz
oglen:1 kofte,1 portakal,2 guava
aksam:yumurtali taze fasulye,salata,1 kase corba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?