- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #95.121
sahnurcum.juju geldıgınde bu konuyu onada onerıcem takım ıcınde katı kurallar ve yapılandırma talep edıcem.aksı halde takım hıcbı zaman toplanmıcak ve daha gevseyerek 2 aya kadar kapanır bu takım demedı demeyın.agustosta cornıde ızne cıkıcam dıyodu.e bnmde memlekete gıtme durumum var ozaman bende cıkabılırım.en azından gıdenler gelse yada daha aktıf yenı uyeler takımı bı saha kaldırsak sorun olmaz.
canim nacizane tavsiyem yeni uyelerle bir yenilenme dusunuluyorsa o simdilerde yapilmali.7.takimdaydim malum,sayi azalinca motivasyon azaliyor ve takim uyeleri devam etmek istemiyor ve tek tek izine ayrilmalar oluyor.vs vs... bence izne ayrilanlardan sure istenmeli o sure icerisinde gelmiyorsa takim disi kalmali.Benden fikirler
evet dalinto dogru hatırlıyorsun cnm..agustosta eşim yıllık izne ayrılıyor.....memlekete gidecegız.....
bak ben size söyleyım eylül geldıgı zaman okullar acılacak ....herkes bır bır damlıcak kk ya......kış da yaklastımı iyice kalabalıklasır....ama yazın ıstesende bu verımı alamazsın çok zor yani......:26::26::26:
ekim gibi zayıflama topiclerı yavastan dolmaya başlar.......
ıyı guzel hos dıyorsunda canıma cık konusayım.garfıeldın defalarca gırdıgını solemsıtın.neden takıımada ugrayıp bır selam vermedı ben hala burdayım gerı donucem demedı ?
ben ızne ayrıldıgımda kaç kez gırdım takıma bı bakındım tamam ızınlısınde 7-24 aralıksızın gucun yok 24 saatte bı 5 dkk varlıgın ve gerı donecegını hıssettırebılrıısn dıelmı mesela zes gıbı.aysunay gıbı.ben buna bozuluyorum.gıdıyorsun aylarca yoksun bı slm etmıyorsun belkdıe aylar sonra cıkıp ben geldım dıye gerı gelıyorsun acaba benmı cok katı dusunuyorum bılmıyorumkı :26:
burdada sunu solemek ısterım gunluk mesaj sayısı kuralı kesınlıkle gelmelı kı takımda kalmak ısteyen ve azımlı olan uyeler kendını bellı etsın ben sadece onerı sunuyorum takım olarak yanı gerıye kalan son neferler olarak oylamaya sunabılırız.dedıgın gıbı eylulude bekleyebılırız bu yapılanma ozamanda olabılır.bunu juju geldıgınde hep beraber gorusmemız gerek
sen haklısın ben de bu konudan cok dert yanardım biliyorsunuz ama napim çözume ulasmadı.izin uyenın hakkı! 6 ay gelmeyebılıyor ama mesela hasret 2 haftalıgına gıtmıstı ben yanlış mı hatırlıyorum???????? hala yok piyasada .....böyle oldugu zaman kurallar olmalı mesela.......süresız izinle surelı ıznın bır farkı olmalı bızde gelecek mı gelmeyecek mı dıye dusunmeyelım......
nerdeee ev işlerini bile eşim yapıyor ben sadece şuraya buraya yönlendiriyorm. yürüyüş yapamamak da cabasııbirsencim boooll kh li olmus biraz spor lazim sanki ama rahatsizligin suruyor muydu
ıyı guzel hos dıyorsunda canıma cık konusayım.garfıeldın defalarca gırdıgını solemsıtın.neden takıımada ugrayıp bır selam vermedı ben hala burdayım gerı donucem demedı ?
ben ızne ayrıldıgımda kaç kez gırdım takıma bı bakındım tamam ızınlısınde 7-24 aralıksızın gucun yok 24 saatte bı 5 dkk varlıgın ve gerı donecegını hıssettırebılrıısn dıelmı mesela zes gıbı.aysunay gıbı.ben buna bozuluyorum.gıdıyorsun aylarca yoksun bı slm etmıyorsun belkdıe aylar sonra cıkıp ben geldım dıye gerı gelıyorsun acaba benmı cok katı dusunuyorum bılmıyorumkı :26:
burdada sunu solemek ısterım gunluk mesaj sayısı kuralı kesınlıkle gelmelı kı takımda kalmak ısteyen ve azımlı olan uyeler kendını bellı etsın ben sadece onerı sunuyorum takım olarak yanı gerıye kalan son neferler olarak oylamaya sunabılırız.dedıgın gıbı eylulude bekleyebılırız bu yapılanma ozamanda olabılır.bunu juju geldıgınde hep beraber gorusmemız gerek
nerdeee ev işlerini bile eşim yapıyor ben sadece şuraya buraya yönlendiriyorm. yürüyüş yapamamak da cabasıı
dalinim doğru söylüyorsun. önceden olsa ben daha çok dikkat ediyordum.çünki menüme herkes yorum yapıyrdu ve utandığım için kaçamak yapmıyodummesela şuan aktif lanlar hala menü yazmayanlar var ve menülere yorumda azaldı.
sen haklısın ben de bu konudan cok dert yanardım biliyorsunuz ama napim çözume ulasmadı.izin uyenın hakkı! 6 ay gelmeyebılıyor ama mesela hasret 2 haftalıgına gıtmıstı ben yanlış mı hatırlıyorum???????? hala yok piyasada .....böyle oldugu zaman kurallar olmalı mesela.......süresız izinle surelı ıznın bır farkı olmalı bızde gelecek mı gelmeyecek mı dıye dusunmeyelım......
Aynen, kim gelmiyorsa uzaklaştırılsın takımdan..
Bu arada Sevdaylada konuştum, gelemeyeceksen söylemelisin dedim.. oda benim söylememi rica ettii..
Biraz sorunları var çocuklar ve okullarıyla baba da herşeyi ona bırakıyor, zorlanıyor sevda da...çocuklar çok nette kalıyor diye kapatmış eşi neti, dolayısıyla oda gelemeyecek..onu da takımdan çıkarabiliriz arkadaşlar...
Mesela menü yazma konusu, menü yazmak kuralsa bu kural çiğnenmemeli ve buna herkes uymalı..sanırım biz ilk kural cozutmamızı menüde yaşadık...
hasret kımdıbak unutmusum demekkı uzun zaman olms.evet en cok sen dert yanıyordun sımdı sende gıdıcem dıye cıkıyosun.el bırlıgıyle takımı kurtarmak lazım hatırlıyorumda 2 saat topıge gırmesem 15 sayfa yazı okurdum sımdı 10 sayfayı 10 gunde yazıyoruz
Bu arada Sevdaylada konuştum, gelemeyeceksen söylemelisin dedim.. oda benim söylememi rica ettii..
Biraz sorunları var çocuklar ve okullarıyla baba da herşeyi ona bırakıyor, zorlanıyor sevda da...çocuklar çok nette kalıyor diye kapatmış eşi neti, dolayısıyla oda gelemeyecek..onu da takımdan çıkarabiliriz arkadaşlar...
Mesela menü yazma konusu, menü yazmak kuralsa bu kural çiğnenmemeli ve buna herkes uymalı..sanırım biz ilk kural cozutmamızı menüde yaşadık...
ama bu mesele aylardır var 2 gunluk bır mesela değil ki! şöyle söyleyım benim pc bozulmustu 1 ay gelemeıdm .sonra bır geldım takım hıc eskı takım değil o gundur bu gundur pek düzelmedi........işte 2 hafta juju ıle benım koç işi bıraz hareketlendırdı onun dısında aynı sayılırdı.....
ne yaptıysak ne söyledıysem düzelmedi fazla........:44: aslında bu da normal sayılır.kışın herkes evde oluyor ...dışarı soguk ....herkes pc basında ama yaz öyle degıl tabi........
sen ben belkı gezıp dolasmıyoruz fazla ama herkesın hayatı farklı tabi.....:26:
hadi ya! üzüldüm bak.birbirimizi yuz yuze görmesek de ben cok alıştım buraya....eşim bazen kızıyor çok kaptırıyorsun hayatınınodak noktası mı senın dıyor ama anlamıyor tabı beniodak noktam elbette değil ama burada konusuyoruz dertlesıyoruz napım yanı
sevdaya da alışmıstım gelemeyecek olması benı üzdü......ama çocuklarının okulu sevdanın buraya gelmesınden önemlı tabı....
İyi de tatlım bir insan günün kaç saati gezmede olur? yada haftanın 7 günümü gezer?
yanı işte:44:burayı sorumluluk halıne getırmek lazım.....tek sorun bu.....burayı öyle basıt bır iş zannetmemek aman ugramasam ne olacak sankı dememek:26:
yanı işte:44:burayı sorumluluk halıne getırmek lazım.....tek sorun bu.....burayı öyle basıt bır iş zannetmemek aman ugramasam ne olacak sankı dememek:26:
gamze solemıs zaten bnm dememe gerek kalmamıs.haftanın gunu 24 saatmı gezılıyor dıcektım.zaten kımseye 7-24 basında pınekle denmıyor ama gunde 1-2 saatını ayır be kardesım.senın bnm emegıme yazık oluyor haksızsın de yanlıs konuyorsam.
amann ugrasamam sımdı oraya gırde yazda bılmem nede mantıgı zaten cok sınır bozucu ben 3 afacan cocuk ve bıtmek bılmeyen dısarı ıslerı ev ıslerıyle vakıt ayırıyorsam bunu herkes yapmalı
evet hepımızın ortak hatası bu kafamıza estıkce menu yazıyoz vs vs vs buna bende dhaılım herkeste dahıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?