- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #95.241
eveettt menummm
sabah
yulaf lapası
ogle
yok
aksam
sucuklu menemen
1.5 dilim ekmek
su:içiliyor
spor:yokk
rabişin nöruyon......ders çalısmayı bıraktın mı?:18::18::18::18:
canım sana mesaj attım cep numaramı
iyim kuzum nörimmm oturyommmmayy tugbam ya valla bu ara hıc ıcımden gelmıyo kuzummm.. sen naptınn??
soru sormustum ama sahnur dısında kımse pek cıddıye almamıs.
ah kıyamam tubişim dikkat et yahuu kardesınde yardım etsın sana yorulma cokk....
yardım et desem ederde ben pek ellemıyorum tatıle geldı dıye
abla yuregı dayanmıyo desene
hahahahahahah benimdeeee, duuu azıcık ağlayayım
Günaydın kızlarr, bu gün dışarılarda işlerim var, onları halledip geleyim...bol sporlu ve diyete uygun bir gün diliyorumm
Nasılsınız bu arada?
Ben acayip motive oldum..Kpss ye katılma hakkımın olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu duyunca çok mutlu oldum (nasıl bir cümle kurmaktır bu ya)
Neyse, bu gün gittim ulaşımda kullanmak için öğrenci indirim kartımı da aldım2 tl yerine 1.25 - 1.25 yerine 88 kuruş vericem..Çok iyi bir imkan bence tam öğrenci oldum yani kardeşimle konuştum (erkek) 24 yaşında.. oda giricek kpss ye, kendine kitap almış bir sürü..abla hemen sana da alıyorum o halde dedi canımın yarısı benim
İnşaallah herşey güzel olucak..aminn
Nasılsınız bu arada?
Ben acayip motive oldum..Kpss ye katılma hakkımın olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu duyunca çok mutlu oldum (nasıl bir cümle kurmaktır bu ya)
Neyse, bu gün gittim ulaşımda kullanmak için öğrenci indirim kartımı da aldım2 tl yerine 1.25 - 1.25 yerine 88 kuruş vericem..Çok iyi bir imkan bence tam öğrenci oldum yani kardeşimle konuştum (erkek) 24 yaşında.. oda giricek kpss ye, kendine kitap almış bir sürü..abla hemen sana da alıyorum o halde dedi canımın yarısı benim
İnşaallah herşey güzel olucak..aminn
o halde rabiş ve senın dısında herkesın ugradıgı sayfama sizi de beklıyorum artık:18::18:
tuğba dikkat et bacım ya yanığın acısıda çoookkk kötü oluyo
MENÜM
SABAH 1 dilim ekmek domates peynir yumurta salatalık
ÖĞLE 2 kaşık yeşil mercimek 1 kase yoğurt 1 şeftali
ARA yarım avuç beyaz leblebi
AKŞAM 1 kase şehriye çorbası yoğurtlu kabak salatası
SU içilmeye çalışılıyor
SPOR 1 saat yürüyüş
inş cnm güzel kalbinle hayatta herşey gönlüne göre olsun allah dilediğin herşeyi hakkında hayırlı kılsın
eveettt menummm
sabah
yulaf lapası
ogle
yok
aksam
sucuklu menemen
1.5 dilim ekmek
su:içiliyor
spor:yokk
Kızlarrr Menüm
Sabah: 1 parça ekmek
3 zeytin
Ara: yok (çarşıdaydım)
Öğle: 1 poğaça
Ara: yok (hala çarşıdaydım)
Akşam: 1 ince dilim k.e.
1 domates
1,5 k.k. peynir
Ara: belkii yoğurt yerim
Spor: 2 saat yürüme
Su: tamamdır
Menünü beğendim canım, su zorda olsa içmeye çalış..Ben iyice anladım artık, suyumu içmediğim zaman çok yiyiyorum..Çünkü su doyuruyor..
Aminn bitanemm, cümlemizin inşaallah
heheheh neden gelmediğimi itiraf ediyorumben sizin konuştuklarınızı zerre kadar anlamıyorum hahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?