- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #95.441
herkese merhaba canlarrr nasılsınız bakemm
haftaya +1000 ıle baslamıs bulunmaktayım gazam mubarek ola
ben idare edıyorum.....hormon hapı etkılerı baş gösterıyor.....mide bulantım var
ben seni aramıstım ama tel. dıt dıt etti sonra kapandı anlamadım:44::44:
sen ne yaptın?
bı ıkı gun mıde bulantısı ıshal bas donmesı olabılır kuzum sonra gecıyor.. allah allah dısardaydım cekmedımı acaba tel mesajda gelmedı ulasılamadı mesajı:26:
napım bende dun full temızlık yaptık oldum yorgunluktan. bugunde hastaneye kontrole gıttım alıs verıs yaptık ramazan hazırlıkları ısteee
randevun oldugunu hatırladım o yuzden aramıstım....sanırım çekmemiş.....ne dedi doktor her şey yolundadır inş....
herkes ramazan alışverısınde ne güzel
cekmemıs sanırım tesekkurler canımmmmvalla yumurtalara baktı 14 mm olmus bırı guzel dedı kafayı tamamen bosalt olumlu dusun eylule kadar dene olmazsa tekrar gorusuruz eylulde dedıı stres yapma sakın dedıı ole kuzumm....
cok güzelmiş........bu kafayı boşaltma nasıl oluyor benım de acil öğrenmem lazım
kendını dınlemıyosun kesınlıkle bı ugras buluyosun yada sokaga atıyosun kendını guzel seyler dusunuyosun ve bol dua edıyosunnnn
güzelmiş.....umarım başarabilirim:26:
canim bebisin kac aylik
Bu aradaaa gamze ablanin mezun olmasina cool sevindim bende istiyoruuuumiki hafta sonra antalyaya gidiyorum ama hala istedgim kiloda degilim ne sorumsuz bi cocugum ben yarabbiiiim :)
Ay bide ne dicem simdi biz oruc tutarken nasil beslencez beni aydinlatirmisiniz azicik sahurda yyip yatmak bilemedim :/
Kızlarrr merhabaaa, nasılsınız bakalım..inanın sizi özledim..Dün akşam kayın validem küçük bir kaza geçirmiş, acil ambulansla hastaneye kaldırmışlar..onun yanına gittim, çok şükür ki hiç bir şeyi yokmuş..Düştüğü için hafif eziklik varmış ve bu gün oradayadım..Yardımcı olayım dedim ev işlerinde felan..öldüm inanın..Birazcık dağınıktır annem sağolsuntopladım ama öldüm..bütün mutfağı çamaşır suyuna bastım ellerim şişti vala, birde kırık bardak azıcık elimi kesti..:26: ama neyseki işler biraz hafifledi, birde annem daha iyi şükürler olsun..Size de haber edemedim ayy nasıl üzüldüm..çokk özledim sizleri
Yarın yine gidicem, çarşamba da artık akrabalara iftar verip evime gelicem..Malum Mübarek ramazan ayı geldi, hepimiz için hayırlara vesile olur inşaallah..Mübarek olsun arkadaşlar, biraz geçmişi okuyayım bakalım ne kaynatmışsınız
canım teşekkür ederim, babam sağ tarafından felçli ama kişisel ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. 2 hapı bitmiş onları 2 gün içmeyince dengesi bozluyor ve tansiyonu çıkıyor. cuma günü onu kontrole götürecektik ...... artık iyi. torununuda görünce keyfi iyice yerine geliyor
Bu aradaaa gamze ablanin mezun olmasina cool sevindim bende istiyoruuuumiki hafta sonra antalyaya gidiyorum ama hala istedgim kiloda degilim ne sorumsuz bi cocugum ben yarabbiiiim :)
Ay bide ne dicem simdi biz oruc tutarken nasil beslencez beni aydinlatirmisiniz azicik sahurda yyip yatmak bilemedim :/
mezun arkdaşım bende demiştim ki bu kız mezun oldu bizi unuttu canım çok büyük geçmiş olsun bişeyi yokmuş allahtan sen halledersin canım kayınvaldenin ebvini ftar davetlerini ellerin dert görmesin güzel arkadaşım
bu arada yazdığın mezuniyet yazısı muhteşem güzeldi ellerine sağlık ne güzel yazmışsın öyle
eline de geçmiş olsun dikkat et fazla suya sokmamaya çalış da biran önce düzelsin
buralarda hiç bişey yok arkadaşım gördüğün üzere artık kimse sayfaya bile uğramıyor sen arada yaz gene bizi boş bırakma emi
bu arada seninde ramazanın mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah edilen dualar yerini bulur herkesin bütün istedikleri olur
Benim babacığımda öyledir varyaa, bişey isteyeceksek babamdan torunlarını da alıp gideriz yanınaçok geçmiş olsun canım..
aynenn 1 ay sonra buraya hooooppp dönüyormuşuz gerçi giden yok ki :44: ben gene buradayım
Canım çok teşekkür ederim, ayyy şahnurum sormaa derim çatır çatır geriliyor..
Yok balım yaaa, ben burdan gidemem kidost, arkadaş bana burası gerçekten şahnurum...
Üstelik canım gitti de bu gün, işte gelemedim..ayyy iyi gelin oldum bu gün beee, yarın yine akşam 5'e kadar yokumbirde çarşamba, sonrasında inşaallah hep buradayımm
hayirlisi olsun tatlim inscekmemıs sanırım tesekkurler canımmmmvalla yumurtalara baktı 14 mm olmus bırı guzel dedı kafayı tamamen bosalt olumlu dusun eylule kadar dene olmazsa tekrar gorusuruz eylulde dedıı stres yapma sakın dedıı ole kuzumm....
dusunmeyeceksin bu mevzuyu sekerimcok güzelmiş........bu kafayı boşaltma nasıl oluyor benım de acil öğrenmem lazım
aynenkendını dınlemıyosun kesınlıkle bı ugras buluyosun yada sokaga atıyosun kendını guzel seyler dusunuyosun ve bol dua edıyosunnnn
canim Allah yardimciniz olsun ben zinco kullaniyordum kizimda bayagi rahatlatiyorduCanimm sahnur ablanin da belirttigi gibi bebek benim degil ablamin:)bugun 40. Gunu ama hala yemek gaz ve uyku duzeni oturmadiCocuk isi hakikaten zor gecenin bi vakti annesi babasi ben hepimiz ayaklaniyoruz zar zor sancisini geciriyoruz uyuyor bide uyurken siritip duruyor o zaman yorgunlugumuz geciyor iste :)
SAHUR:
03.45 1 SU BARDAĞI SÜT
60g PEYNİR
GÜN AŞIRI 1 ADET YUMURTA
2 YEMEK KAŞIĞI PEKMEZ
5 ADET ZEYTİN TUZU ALINMIŞ OLSUN Kİ GÜN BOYU SUSUZLUK YARATMASIN
2 DİLİM KEPEKLİ (KEPEKLİ ÇÜNKÜ DAHA TOK TUTAR) EKMEK YA DA YARIM KÖY BAZLAMASI YA DA YARIM YUFKA
BOL DOMATES SALATALIK…(ÇİĞ SEBZE TÜKETİMİZNİZİ ÖĞÜNÜN SON DAKİKALARINA BIRAKINIZ Kİ MİDEDE ŞİŞLİK YAPIP İŞTAHINIZI KAPATMASIN)
2 MEYVE
SU
ÇAY MAKSİMUM 1 FİNCAN (AÇIK VE ŞEKERSİZ)İÇİLMELİ. AKSİ TAKTİRDE ÇAYIN DİÜRETİK ETKİSİ GÜN BOYU İDRAR ÇIKIŞINA NEDEN OLUR VE SİZİ SUSUZ BIRAKIR)
İFATAR:
2 ADET HURMA
1 KASE ÇORBA
SU İLE OLURUCUNUZU AÇINIZ
ARADAN 30-40dak GEÇTİKTEN SONRA AKŞAM ÖĞÜNÜNÜZE GEÇİNİZ
AKŞAM:
21.00-23.00 ZEYTİN YAĞI YA DA AZ ETLİ SEBZE 5-6 YEMEK KAŞIĞI SUZUZ
IZGARA YA DA HAŞLAMA YA DA SOSSUZ TARAFINDAN 1 PORSİYON
ET(EĞER İFTARİYELİK TABAĞINDAN PEYNİR VS YEMEK İSTERSENİZ ET HAKKINIZDA AZALTMA YAPARAK TÜKETEBİLİRSİNİZ)
1 KASE YOĞURT
SALATA
2 DİLİM EKMEK BÜYÜKLÜĞÜ KADAR RAMAZAN PİDESİ
SU
2 MEYVE
SU
ARA:
24.00
1 SU BARDAĞI SÜT
2 MEYVE YA DA BU İKİSİ YERİNE SÜTLÜ TATLI(MESELA 1 PORSİYON GÜLLAÇ YA DA SÜTLAÇ YA DA KAZAN DİBİ….
SU
Dr. Kamil Tuzgöl
Akupunktur Uzmanı
linki sildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?