- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #95.481
hamarat gelinimzaten senın ky nı nasıl sevıp deger verdıgın ona annem derken ortaya cıkıyor.....kendını de çok hırpalama ,dikkat et.....
senın de ramazan ayın mübarek oldun cnm
ben hep burdayım dun bıraz halsizleştim akşam .....onun dısında gun içinde hep burdayımtakımı beklıyorum
verırsın sen o 2 kıloyu......bu arada perşembe akşamı nasıl olacak yemekler yenmeden önce mi?
Herkese merabaaa hepinize hayirli ramazanlar canlarim.maalesef bi aksilikten dolayi ben sahur yapamadim henuz cok acikmislim yok ama umarim bugun beni cok zorlamaz
herkese hayırlı ramazanlar canlarrrrr nasılsınız bakalımmm
sahurda 6 buyuk bardakla su ıctım karnımı ve benı gormelıydınız resmen catlıcaktım ee tabı esımede malzeme cıktı gulmekten oldu yengec gıbı yan yan yuruyodum sabaha kadar lavaboya gırdım cıktımmmmsevıyorum ramazan ayını yaaaaa ayy bu ınternet deli edecek beni yaa kopup duruyo
Pas aksamindan olursa sabaha kimse stres olmaz diye düşünüyorum
Canım ya ins zorlanmazsin
Zorlamayın kendini bir anda yavaş yavaş aralıklı içmek lazım
kızlarr nerdesınız yahuuu????
ıftara ne hazırlayacaksınız sahurda ne yedınız soleyın barıııı
buralardayım cnm.....iftara ;
patlıcan tava
bulgur pilavı
yoğurt çorbası
bir de sütlü tatlı yaptım.....
sahur için eger alabılırsem yufka alıp börek yapacagım....
Burda 20.05 te iftar allah kabul etsin insallah ama susuzluk beni benden aldiiiiii
bende az önce iftar saatini yazmayı unutmuşum 8.28 di burda da iftarı yaptık , güllacı çayımızı kahvemizi içtik hadi bakalım şimdi sahura bu arada iftardan önce tartıldım sonunda cuma günki kiloma geldiminşallah cumaya kadar biraz daha gider
:ilk gelinim ben ve 14 yıldır artık herşeyine alıştım tatlım..iyidirler sağolsun, zararsızlar..Ne maddi ne manevi hiç karışmazlar azıcık para verelimde gidin tüp bebek yaptırın demezler :27
Canımm hayırlı ramazanlarr gülümmm
Canım sana da hayırlı ramazanlar, ben henüz bişi anlayamadım ama bu gün bende bayılıcağım bu ramazanasu içiceğim bol bol..ayy yemek yediğimde ne kötü oldumm :26::26::26:
Ayy bende annede tavuk çorbası
Ptataesli fırında tavuk
pilav ve yoğurtlu yaptım..
salata ve cacıkta vardı..
Nasıl yedim ama çok pişman oldum..ilk elin günahı olmazmış anladım en azından..çok geç saatte ne kadar kötü etti beni, sahurda hiç bişi yiyemedim..
Bizim burada 20: 41 :26::26:
İnşaallahhh tatlımmm
hımmm demek öyle hasiz karışın hayatım onların iç işlerıne bazen utanmamak lazım....söyleyın durumunuzu:26:
hamarat gelin yaww ne diyeyim maşallah gamze cim hem ramazanda ev temizle yemek yap iftarda misafir ağırla becerikli gelinKızlarr günaydınnn, sonunda annede işleri bitirdim, iftara alıcağımız misafirleri de dün akşam biraz gayret edip aldık..Yemek ve temnizlik çok zor oldu bir arada ama değdi..inanın evimi ve düzeni çok özlemiştim..
Şu an ellerim yorgunluktan ve kimyasallardan şişve dün gece ilk iftar olması sebebeiyle dengeyi asla kuramadım, deyim yerindeyse hayvan gibi yedim..Sahurda da tek lokma bişey yiyesim yoktu ve dolayısıyla yiyemedim..Bu gün evimde bu dengeyi kurucağım inşaallah..Böyle giderse 5 kilo alırım :26::26::26::26:
canım iğnen hayırlı olsun bak eşin yapabiliyormuş hastaneye falan gitmeye gerek yok sen halledersingünaydın kızlar.......
cnm valla ramazandan dolayı değilde benım eşim artık çok nadir evde oluyor,o oldugu zaman da pc ye bakıyor ya da beraber oturuyoruz...dün de 11 de uyuduk......
bu arada dün ilk iğnemi oldum.....eşim vurdu iğneyiay nasıl bir enerji veriyormuş insana.....yorumlarda okuyordum da yok be falan diyordum.....gece saat 1 kere çaldı hop zıpladım,normalde ertelemem lazım
en sonunda öyle oılucak sanırım tuğbacığımmverin leennn bize paraaaaaaa, bebek istiyorum benn
hamarat gelin yaww ne diyeyim maşallah gamze cim hem ramazanda ev temizle yemek yap iftarda misafir ağırla becerikli gelin
valla ben iftarda dün çok az yedim çorba 1 kepçe, 2 ince dilim patates, 1 yumurta kadar tavuk çok az salata yedim iftardan sonra küçük bir dilim güllaç biaz da karpuz yedim gece ise 1 yumurta haşlayıp yufkaya dürüm yapıp yedim domates slatalıkla şimdilik pek abart görünmüyo haatta sahura kalktığımda 1 bardak maydanoz suyu içtim aç karnına bakalım inşallah kilo almadan ramazanı kapatırım
canım iğnen hayırlı olsun bak eşin yapabiliyormuş hastaneye falan gitmeye gerek yok sen halledersin
bu arada eşim nadir evde oluyorda şekerim o yokken sen neden girmiyon
bence de gamze canım siz isteyin eğer maddi durumları iyi ise yapsınlar yardım senden iyi gelin mi bulacaklar kızım alla allaahh
hamarat gelin yaww ne diyeyim maşallah gamze cim hem ramazanda ev temizle yemek yap iftarda misafir ağırla becerikli gelin
valla ben iftarda dün çok az yedim çorba 1 kepçe, 2 ince dilim patates, 1 yumurta kadar tavuk çok az salata yedim iftardan sonra küçük bir dilim güllaç biaz da karpuz yedim gece ise 1 yumurta haşlayıp yufkaya dürüm yapıp yedim domates slatalıkla şimdilik pek abart görünmüyo haatta sahura kalktığımda 1 bardak maydanoz suyu içtim aç karnına bakalım inşallah kilo almadan ramazanı kapatırım
canım iğnen hayırlı olsun bak eşin yapabiliyormuş hastaneye falan gitmeye gerek yok sen halledersin
bu arada eşim nadir evde oluyorda şekerim o yokken sen neden girmiyon
bence de gamze canım siz isteyin eğer maddi durumları iyi ise yapsınlar yardım senden iyi gelin mi bulacaklar kızım alla allaahh
giriyorum ya 7/24 acık nerdeysehatta kardesım kızıyor ne cok acık net dıye...
ama kımse olmayınca bende gelıp bır şey yazmıyorum:26:
herkeslere gunaydın dıcem ıdare edın yenı uyandımmmmnasılsınız canlarr
anam dun benım basıma gelenı bı bılsenızzzz.....acı bıberlerım vardı ınanılmaz acı esımde bende cok yıyemıyoruz bende dedım sunları dograyayım buzluga koyayım yemeklere koyarım neyse basladım dogramaya yarı kadar dogradım kaldırdım basladımı parmaklarım yanmaya once parmaklarım yandı sonra gectımı ellere ınanılmaz yanıyo ama ne ıftarımdan bısı anladım ne sonrasından neler yaptım gecmedı en son buz aküsüyle uyuyakalmısımm ıste ole ılk ramazan unutulmaz bı anı olduuu
cnm tecrübesızlıgıne denk gelmiş mi diyelim:)
eldıven taksan bile bazen acısı gecer içine...sen cıplak elle yapmışsın:26: cok pis yanar.....yazın salça yapmak için biber temızlerız ne pis acısı olurdu yakar yakar
sorma canım ya sankı elımı atese koyuyolar gıbı nasıl yandı yaa ısın komık tarafı bıberı dograrken acısı ekmek tahtasına gecer dıye dusunuyorum ama elım hıc aklıma gelmıyooodahada ne acı bıber dograrım nede alırımm bıtmıstırr
valla bana abartı geldi gamze cim yaa ama ilk gün olunca hadi bakalım dedim bundan sonra daha dikkatli olarak beslenecemüehh işte canım ama isteseler ederler...Şahnurum bence sen abartmamışsın ama çokta diyete uygun olmamış gibi koruma diyelimm
sen yaz nerdesiniz de ara ara yaaa benimde açık ama kimse yok diye bende yazmıyom hadi bakalım o zaman hep yazıyozzzgiriyorum ya 7/24 acık nerdeysehatta kardesım kızıyor ne cok acık net dıye...
ama kımse olmayınca bende gelıp bır şey yazmıyorum:26:
herkeslere gunaydın dıcem ıdare edın yenı uyandımmmmnasılsınız canlarr
anam dun benım basıma gelenı bı bılsenızzzz.....acı bıberlerım vardı ınanılmaz acı esımde bende cok yıyemıyoruz bende dedım sunları dograyayım buzluga koyayım yemeklere koyarım neyse basladım dogramaya yarı kadar dogradım kaldırdım basladımı parmaklarım yanmaya once parmaklarım yandı sonra gectımı ellere ınanılmaz yanıyo ama ne ıftarımdan bısı anladım ne sonrasından neler yaptım gecmedı en son buz aküsüyle uyuyakalmısımm ıste ole ılk ramazan unutulmaz bı anı olduuu
valla bana abartı geldi gamze cim yaa ama ilk gün olunca hadi bakalım dedim bundan sonra daha dikkatli olarak beslenecemü
sen yaz nerdesiniz de ara ara yaaa benimde açık ama kimse yok diye bende yazmıyom hadi bakalım o zaman hep yazıyozzz
günaydın rabişim canım benim demek acıbiber vardı haa bacım yiyemediğiniz acı biberleri ne diye doğrarsın alem kızsın vesselam yemeği de deli gibi acı yapar o
bi de ellerin yanmış garibim benim yaaaa şimdi nasıl haa bi de o ellerle wc ye gitmkeseydin başka yerlerinde yanardı:26::26::26::26: benim de aklıma gelen şeye bak :)
valla bana abartı geldi gamze cim yaa ama ilk gün olunca hadi bakalım dedim bundan sonra daha dikkatli olarak beslenecemü
sen yaz nerdesiniz de ara ara yaaa benimde açık ama kimse yok diye bende yazmıyom hadi bakalım o zaman hep yazıyozzz
günaydın rabişim canım benim demek acıbiber vardı haa bacım yiyemediğiniz acı biberleri ne diye doğrarsın alem kızsın vesselam yemeği de deli gibi acı yapar o
bi de ellerin yanmış garibim benim yaaaa şimdi nasıl haa bi de o ellerle wc ye gitmkeseydin başka yerlerinde yanardı:26::26::26::26: benim de aklıma gelen şeye bak :)
valla dogru dıyosun sahnurum allahtan wc ye gıtmedımm annnaaaaaaaaa bıde gıdeydım var yaaa yandımkı ne yanmıstımmhadı ele koyuyon buz torbasını sokuyon suya rahatlıyosun yaa ora yanaydı hahahahaha
mutfagı temızledım fırını sıldım ıc dıs mutfagı supurdm yerlerı sıldımm derdıme neyseee terledım yoruldum heee aksama yalnızım esım nobetcıııkalk tubişşş hallet ıslerını yavastannn
valla bütün ev süpürülecek,silinecek,ağda yapılacak,markete gidilecek....poffffff artı etrafı da toplamam lazım.......ben kaçtım agalar.....
valla bütün ev süpürülecek,silinecek,ağda yapılacak,markete gidilecek....poffffff artı etrafı da toplamam lazım.......ben kaçtım agalar.....
oooooooo buyur burdan yakk allah kolaylık versın bacımmmm kolay gele
valla boşver corni cim yat gitsin yaa benim bi uykum varki sorma gitsin
offfff yapılacak bir sürü işim var totomu kaldıramıyorum ya.....şimdi kalksam anca biter....
oooooooo buyur burdan yakk allah kolaylık versın bacımmmm kolay gele
Ben de hem iş yapıyorum hemde arada buraya bakıyorum, ayyy insanın evi gibisi yok bee
valla boşver corni cim yat gitsin yaa benim bi uykum varki sorma gitsin
hepsini bugün yapma bi de bu sıcakta nasıl ağda yapcan yaaa
iftarda ne yemeğiniz var kızlar
gamze hadi bakalım geldin bugün de evi mi kırkladın rabişin de hamaratlığı üstünde valla ben hala haftasonunda getirdiğim valizi boşaltmadım yaa çok yorgun hissediyorum bi de uykum varrrrr
ay kızlar belim 2 ye ayrıldı..bu agda cok zor iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?