Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hamarat gelinim zaten senın ky nı nasıl sevıp deger verdıgın ona annem derken ortaya cıkıyor.....kendını de çok hırpalama ,dikkat et.....
senın de ramazan ayın mübarek oldun cnm

ben hep burdayım dun bıraz halsizleştim akşam .....onun dısında gun içinde hep burdayım takımı beklıyorum

verırsın sen o 2 kıloyu......bu arada perşembe akşamı nasıl olacak yemekler yenmeden önce mi?

günaydın kızlar.........dün ilk sahurumuzu yaptık..herkese hayırlı olsun...sağlıkla atlatırız inş......

evet canım iftardan önce yemekler yenmeden

Herkese merabaaa hepinize hayirli ramazanlar canlarim.maalesef bi aksilikten dolayi ben sahur yapamadim henuz cok acikmislim yok ama umarim bugun beni cok zorlamaz

herkese hayırlı ramazanlar canlarrrrr nasılsınız bakalımmm

sahurda 6 buyuk bardakla su ıctım karnımı ve benı gormelıydınız resmen catlıcaktım ee tabı esımede malzeme cıktı gulmekten oldu yengec gıbı yan yan yuruyodum sabaha kadar lavaboya gırdım cıktımmmm sevıyorum ramazan ayını yaaaaa ayy bu ınternet deli edecek beni yaa kopup duruyo

Pas aksamindan olursa sabaha kimse stres olmaz diye düşünüyorum
Herkese merabaaa hepinize hayirli ramazanlar canlarim.maalesef bi aksilikten dolayi ben sahur yapamadim henuz cok acikmislim yok ama umarim bugun beni cok zorlamaz
Canım ya ins zorlanmazsin
Zorlamayın kendini bir anda yavaş yavaş aralıklı içmek lazım

Pas aksamindan olursa sabaha kimse stres olmaz diye düşünüyorum

Canım ya ins zorlanmazsin

Zorlamayın kendini bir anda yavaş yavaş aralıklı içmek lazım

hepinize hayırlı ramazanlar.....

kızlar isteyen perşembe akşamı bildirsin nasıl uygun olursanız......zaten izne ayrılan ark lar var......sayımız azaldı......

bu arada dilek yok ....umarım bir sorunu yoktur:44:

kızlarr nerdesınız yahuuu????

ıftara ne hazırlayacaksınız sahurda ne yedınız soleyın barıııı

buralardayım cnm.....iftara ;

patlıcan tava
bulgur pilavı
yoğurt çorbası
bir de sütlü tatlı yaptım.....

sahur için eger alabılırsem yufka alıp börek yapacagım....

buralardayım cnm.....iftara ;

patlıcan tava
bulgur pilavı
yoğurt çorbası
bir de sütlü tatlı yaptım.....

sahur için eger alabılırsem yufka alıp börek yapacagım....

anaaaa yemekler hazırmı tubişş ben baslamadım daha sutlu tatlı ne yaptın ??
benım menu
mercımek corbası
et sote
pırınc pılavı
salata cacık seklınde... dun aldım yufka sıgara boregı sardım buzluga koydum 2 yufka ayrıdım bu sahura gozleme yapıcam...

patlıcan tava nasıl bısı tubiş?*

yok hepsi hazır değil sadece ana yemek haızr......

patlıcan tava; bu tarifteki gibi........Adana Usulü Patlıcan Tava

sütlü tatlı ise kafamdan uydurdum..prenses tatlısı mı diyorlar ne diyorlar öle bir şey.....

okeytaaaa yapcam bu patlıcan tavayııı
ooooooo anayemek hazırsa tamam yaaaa bende bırazdan baslıcam yemeklere 20:45 burda ıftar orda kac?

iyi akşamlarr koşturmacadan ancak gelebildim bugün hastane işi vardı neyse hallettim ama oruçla zor oluyo muş

canım açlık yormaz da susuzluk belki zor gelir dışaı çıkmazsan sorun olmaz evde vakit gecer eğer ev çok sıcak değilse tabiii

rabişimm bende seviyorum ama 3 senedir oruç tutmuyordum hamilelik doğum emzirme derken bu sene mazeret kalmadı ilk gün fena değil gibi o kadar koşturmacaya rağmen bakalım iftara gerçi daha 1 saattten fazla var

kızlarr nerdesınız yahuuu????

ıftara ne hazırlayacaksınız sahurda ne yedınız soleyın barıııı

canım iftara arkadaşımın yazlıkta kızı staj yapıyor kızını çağırdım yalnız açmasın iftarını diye o gelecek o yüzden sebzeli tavuk ezogelin çorba pirinç pilavı yaptım tatlı olarak güllaç salata malzemesini yıkadım salatalar yapılacak
akşam sahurda 1 tane biber dolması yedim biraz da domates salatalık peynir yedim yufkaya sarıp 2 bardak su içtim o kadar rabişş senin gibi 6 bardak içmedim ama tok karna uyuyamadım sabah uyuduğumda 6,30 du 7,30 da da işe gidecem diye kalktım neyse bi ara patlıcan tava trifine bende bakayım evde patlıcan var yaparız güzelinden bir tarif te onunla

okeytaaaa yapcam bu patlıcan tavayııı
ooooooo anayemek hazırsa tamam yaaaa bende bırazdan baslıcam yemeklere 20:45 burda ıftar orda kac?

canım anıden cıkmak zorunda kaldım eşim zile bastı burda 20.22 okunmak üzere....Allah kabul etsın arkadaşlar....

bende az önce iftar saatini yazmayı unutmuşum 8.28 di burda da iftarı yaptık , güllacı çayımızı kahvemizi içtik hadi bakalım şimdi sahura bu arada iftardan önce tartıldım sonunda cuma günki kiloma geldim inşallah cumaya kadar biraz daha gider

günaydınlartrrrr
kimseden ses soluk çıkmamış gene ramazan mı böyle yaptı arkadaşlar rabiş corni büşra ipekyol nerdesiniz

Kızlarr günaydınnn, sonunda annede işleri bitirdim, iftara alıcağımız misafirleri de dün akşam biraz gayret edip aldık..Yemek ve temnizlik çok zor oldu bir arada ama değdi..inanın evimi ve düzeni çok özlemiştim..

Şu an ellerim yorgunluktan ve kimyasallardan şiş ve dün gece ilk iftar olması sebebeiyle dengeyi asla kuramadım, deyim yerindeyse hayvan gibi yedim..Sahurda da tek lokma bişey yiyesim yoktu ve dolayısıyla yiyemedim..Bu gün evimde bu dengeyi kurucağım inşaallah..Böyle giderse 5 kilo alırım :26::26::26::26:

günaydınlartrrrr
kimseden ses soluk çıkmamış gene ramazan mı böyle yaptı arkadaşlar rabiş corni büşra ipekyol nerdesiniz

günaydın kızlar.......

cnm valla ramazandan dolayı değilde benım eşim artık çok nadir evde oluyor,o oldugu zaman da pc ye bakıyor ya da beraber oturuyoruz...dün de 11 de uyuduk......

bu arada dün ilk iğnemi oldum.....eşim vurdu iğneyi ay nasıl bir enerji veriyormuş insana.....yorumlarda okuyordum da yok be falan diyordum.....gece saat 1 kere çaldı hop zıpladım,normalde ertelemem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…