- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #95.461
Kızlarrr merhabaaa, nasılsınız bakalım..inanın sizi özledim..Dün akşam kayın validem küçük bir kaza geçirmiş, acil ambulansla hastaneye kaldırmışlar..onun yanına gittim, çok şükür ki hiç bir şeyi yokmuş..Düştüğü için hafif eziklik varmış ve bu gün oradayadım..Yardımcı olayım dedim ev işlerinde felan..öldüm inanın..Birazcık dağınıktır annem sağolsuntopladım ama öldüm..bütün mutfağı çamaşır suyuna bastım ellerim şişti vala, birde kırık bardak azıcık elimi kesti..:26: ama neyseki işler biraz hafifledi, birde annem daha iyi şükürler olsun..Size de haber edemedim ayy nasıl üzüldüm..çokk özledim sizleri
Yarın yine gidicem, çarşamba da artık akrabalara iftar verip evime gelicem..Malum Mübarek ramazan ayı geldi, hepimiz için hayırlara vesile olur inşaallah..Mübarek olsun arkadaşlar, biraz geçmişi okuyayım bakalım ne kaynatmışsınız
günaydınlarr gene inler ve cinler top atmış arkadaşlar bizim tkımda corni sen nerelerdesin bacım yaaa
haftasonunun bana maliyeti maalesef koca bir 3 kilo oldu ramazan öncesi dedik düğün dedik abarttık bu sabah tartıldım +2 kg dayım bakalım cumaya kadar ne kadar gidecek
bi de arkadaşlar oruç tutanlar daha doğrusu cuma gün bildirimlerini perşembe akşamından yapabilirler diye düşünüyorum siz ne dersiniz?
hamarat gelinimzaten senın ky nı nasıl sevıp deger verdıgın ona annem derken ortaya cıkıyor.....kendını de çok hırpalama ,dikkat et.....
senın de ramazan ayın mübarek oldun cnm
ben hep burdayım dun bıraz halsizleştim akşam .....onun dısında gun içinde hep burdayımtakımı beklıyorum
verırsın sen o 2 kıloyu......bu arada perşembe akşamı nasıl olacak yemekler yenmeden önce mi?
evet canım iftardan önce yemekler yenmeden
Pas aksamindan olursa sabaha kimse stres olmaz diye düşünüyorumgünaydınlarr gene inler ve cinler top atmış arkadaşlar bizim tkımda corni sen nerelerdesin bacım yaaa
haftasonunun bana maliyeti maalesef koca bir 3 kilo oldu ramazan öncesi dedik düğün dedik abarttık bu sabah tartıldım +2 kg dayım bakalım cumaya kadar ne kadar gidecek
bi de arkadaşlar oruç tutanlar daha doğrusu cuma gün bildirimlerini perşembe akşamından yapabilirler diye düşünüyorum siz ne dersiniz?
Canım ya ins zorlanmazsinHerkese merabaaa hepinize hayirli ramazanlar canlarim.maalesef bi aksilikten dolayi ben sahur yapamadim henuz cok acikmislim yok ama umarim bugun beni cok zorlamaz
Zorlamayın kendini bir anda yavaş yavaş aralıklı içmek lazımherkese hayırlı ramazanlar canlarrrrr nasılsınız bakalımmm
sahurda 6 buyuk bardakla su ıctım karnımı ve benı gormelıydınız resmen catlıcaktım ee tabı esımede malzeme cıktı gulmekten oldu yengec gıbı yan yan yuruyodum sabaha kadar lavaboya gırdım cıktımmmmsevıyorum ramazan ayını yaaaaa ayy bu ınternet deli edecek beni yaa kopup duruyo
Herkese merabaaa hepinize hayirli ramazanlar canlarim.maalesef bi aksilikten dolayi ben sahur yapamadim henuz cok acikmislim yok ama umarim bugun beni cok zorlamaz
herkese hayırlı ramazanlar canlarrrrr nasılsınız bakalımmm
sahurda 6 buyuk bardakla su ıctım karnımı ve benı gormelıydınız resmen catlıcaktım ee tabı esımede malzeme cıktı gulmekten oldu yengec gıbı yan yan yuruyodum sabaha kadar lavaboya gırdım cıktımmmmsevıyorum ramazan ayını yaaaaa ayy bu ınternet deli edecek beni yaa kopup duruyo
Pas aksamindan olursa sabaha kimse stres olmaz diye düşünüyorum
Canım ya ins zorlanmazsin
Zorlamayın kendini bir anda yavaş yavaş aralıklı içmek lazım
kızlarr nerdesınız yahuuu????
ıftara ne hazırlayacaksınız sahurda ne yedınız soleyın barıııı
buralardayım cnm.....iftara ;
patlıcan tava
bulgur pilavı
yoğurt çorbası
bir de sütlü tatlı yaptım.....
sahur için eger alabılırsem yufka alıp börek yapacagım....
anaaaa yemekler hazırmı tubişş ben baslamadım dahasutlu tatlı ne yaptın ??
benım menu
mercımek corbası
et sote
pırınc pılavı
salata cacık seklınde... dun aldım yufka sıgara boregı sardım buzluga koydum 2 yufka ayrıdım bu sahura gozleme yapıcam...
patlıcan tava nasıl bısı tubiş?*
yok hepsi hazır değil sadece ana yemek haızr......
patlıcan tava; bu tarifteki gibi........Adana Usulü Patlıcan Tava
sütlü tatlı ise kafamdan uydurdum..prenses tatlısı mı diyorlar ne diyorlar öle bir şey.....
canım açlık yormaz da susuzluk belki zor gelir dışaı çıkmazsan sorun olmaz evde vakit gecer eğer ev çok sıcak değilse tabiiiHerkese merabaaa hepinize hayirli ramazanlar canlarim.maalesef bi aksilikten dolayi ben sahur yapamadim henuz cok acikmislim yok ama umarim bugun beni cok zorlamaz
rabişimm bende seviyorum ama 3 senedir oruç tutmuyordum hamilelik doğum emzirme derken bu sene mazeret kalmadı ilk gün fena değil gibi o kadar koşturmacaya rağmen bakalım iftara gerçi daha 1 saattten fazla varherkese hayırlı ramazanlar canlarrrrr nasılsınız bakalımmm
kızlarr nerdesınız yahuuu????
ıftara ne hazırlayacaksınız sahurda ne yedınız soleyın barıııı
okeytaaaa yapcam bu patlıcan tavayııı
ooooooo anayemek hazırsa tamam yaaaa bende bırazdan baslıcam yemeklere 20:45 burda ıftar orda kac?
günaydınlartrrrr
kimseden ses soluk çıkmamış gene ramazan mı böyle yaptı arkadaşlar rabiş corni büşra ipekyol nerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?