Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynen canım, bulaşık çamaşrı süpürme derken bu sat oldu..artık yavaş yavaş yemeğide yapmaya başlıyorum..

ay kızlar belim 2 ye ayrıldı..bu agda cok zor iş

Zor ama çok temiz beeee, cirlop gibi oluyorr geçen hafta bende ablama gitmiştim, bir yatırdı önüne tam bacak yaptık hahahah, süpper olduu..

yok cnm ya ilk agdayla başladım işe.....valla belim agrıdı ...diğerleri akşama kaldı artık....agda da yarım yamalak oldu zaten

Keloş gibi olmuştuurr

Bu arada ne yemekler yapıyorsunuz bakalım..arkadaşlar diyet ve kilo almama konusunda direniceğim bu ramazan, biraz zor olucak ama o pis kiloları geri almaya hiç niyetim yokk

bahceden cam fıstıgı topladık kızlar ellerım recıne oldu ust bas pıslendı yaramaz cocuklar gıbıydımm bırazdan onları kırcamm aksama dunden kalan yemegım var komsumda cagırdı ıftara bakalım belkı ona gıderımmmm

hahahahahaha 2 gündür bu ellerin senden ne çektii bee evladımmm

Ayyy iftarimi yaptim geldim cok sukur
Sahurda: bir borek peynr domates yumurta yarim dilimde ekmek yedim

İftardada: yarim kase bulgur pilavi 4tane firinda kofte ve 4 dilim firinda patates bi kase semiz otlu cacik yedimmm

valla oh bı alan olsa benimkini de....bacaklar kolay da malum yer cok zor oluyor

ayy ne güzel valla

Allah oruclarımızı kabul etsın kızlarr iftarımı yaptımm geldımmm

iftar menum

1 kepce corba
1 yk kadar pılav
2 yk kadar et sote
hurma
boollll salata
2 bardak su
4 tane de sıgara boregı yedımmm
anam ne cok yemısım heeeeee:26::26:

buralardayım cnm.....iftara ;

patlıcan tava
bulgur pilavı
yoğurt çorbası
bir de sütlü tatlı yaptım.....

sahur için eger alabılırsem yufka alıp börek yapacagım....
of of boreklerde yapiliyor masallah diyet miyet hak getire yani
ahanda burda da durum ayni ..bu da gozlemeye sarmis
günaydınlartrrrr
kimseden ses soluk çıkmamış gene ramazan mı böyle yaptı arkadaşlar rabiş corni büşra ipekyol nerdesiniz
canim ya benim dun esim gelmisti tr den.O yuzden aksam giremedim
aman diyim canim verdigin zorlandigin gunleri hatirla

ayy cok iyi bilirim o aciyiiii.gecmis olsun

Ben de hem iş yapıyorum hemde arada buraya bakıyorum, ayyy insanın evi gibisi yok bee
ayy aynen beni simdiden gidecegim yerlerdeki rahatsizlik sarmaya basladi.topu topu bir hafta 10 gun ama deli ediyor beni

oo boreklere devam masallah

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
ipekyol51,
rabyas

rabyas nasilsin tatlim...
ziyaretci sana da selam

Kızlarrrrrrrrr bende menülerimi yazabilirmiyim

Yazdığımı bilince utanıyorum, yiyemiyorum :26:

Yaaaazzz, dediğinizi duydum..hemen paylaşıyorum o halde

Sahur: 1 küçük dilim kavun
1,5 k.k. peynir

İftar: 1 kepçe çorba
2-3 lokma pide
1 yaprak sarması
3-4 çatal fırında kaşar mantar

Menüm bununla bitmişti ama Sevda davet etti çaya, 1 porsiyon kadayıf ikram etti :26: yemesem süper olucaktı daa, neyseeeee

masallah sana valla azmine hayranim yaz gulum yaz yazmazsan yine gelirsin buraya allah muhafaza

valla oh bı alan olsa benimkini de....bacaklar kolay da malum yer cok zor oluyor

ayy ne güzel valla

ben ağdacıya gidiyom valla uğraşamıyom evde 3 erkek randevu alıp gidiyom paket yaptırıp geliyom rahat oluyo

yaz şekerim yaz tabikii iyi olur ama pek az yemişin sen sanki takımdaki kızlar korumada sen kilo verme döneminde gibisin

ipekyol cum gözün aydın kocan gelmiş
rabişim ne bu hakkaten götürmüşün börekleri
bana gelince
1 kepçe çorba
ortaya bayat pideleri değerlendirmek için tirit yaptım ondan yedim 1 tabak
bugün itibari ile de orucu kapattım bakalım kaç gün tatil olacak akşam 6 da regli oldum yaa olcak şeymiii

masallah sana valla azmine hayranim yaz gulum yaz yazmazsan yine gelirsin buraya allah muhafaza

aynen değil miiii, gerçekten çok yiyiyorum gibi ama sanırım benim mide küçüldü de çok gibi geliyor..Tartıldım bu gün hala aynıyım

ayy ne güzel valla

ben ağdacıya gidiyom valla uğraşamıyom evde 3 erkek randevu alıp gidiyom paket yaptırıp geliyom rahat oluyo

yaz şekerim yaz tabikii iyi olur ama pek az yemişin sen sanki takımdaki kızlar korumada sen kilo verme döneminde gibisin

ipekyol cum gözün aydın kocan gelmiş
rabişim ne bu hakkaten götürmüşün börekleri
bana gelince
1 kepçe çorba
ortaya bayat pideleri değerlendirmek için tirit yaptım ondan yedim 1 tabak
bugün itibari ile de orucu kapattım bakalım kaç gün tatil olacak akşam 6 da regli oldum yaa olcak şeymiii

sevda nasıl gamze cim kilo almış mı?
büşra senin menü de fena değil görmedim sanma

bu arada kızlar cuma sabahı ben kaanı hastaneye götüreceğim devlet hastanesi olunca saat kaçta gelebşilirim hiç bir fikrim yok umarım akşama kadar sürmez ama eğer gecikecek olursam corni listeler sana bakar bu hafta olur mu şekerim
olmazsa sen bana cebini versen ben öğlene kadar gelemezsem sana mesaj atarım ne dersiniz bana b,i akıl verinn bu arada uykum geldi ben yazılanları sabah okurum hepinize iyi gecelerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…