- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #95.501
ayyy canım benim bütün işleri bitirmişsin anlaşılan hadi gözün aydınnnn
valla boşver corni cim yat gitsin yaa benim bi uykum varki sorma gitsin
hepsini bugün yapma bi de bu sıcakta nasıl ağda yapcan yaaa
iftarda ne yemeğiniz var kızlar
gamze hadi bakalım geldin bugün de evi mi kırkladın rabişin de hamaratlığı üstünde valla ben hala haftasonunda getirdiğim valizi boşaltmadım yaa çok yorgun hissediyorum bi de uykum varrrrr
ay kızlar belim 2 ye ayrıldı..bu agda cok zor iş
yok cnm ya ilk agdayla başladım işe.....valla belim agrıdı ...diğerleri akşama kaldı artık....agda da yarım yamalak oldu zaten
bahceden cam fıstıgı topladık kızlar ellerım recıne oldu ust bas pıslendı yaramaz cocuklar gıbıydımmbırazdan onları kırcamm aksama dunden kalan yemegım var komsumda cagırdı ıftara bakalım belkı ona gıderımmmm
hahahahahaha 2 gündür bu ellerin senden ne çektii bee evladımmm
aynen canım, bulaşık çamaşrı süpürme derken bu sat oldu..artık yavaş yavaş yemeğide yapmaya başlıyorum..
Zor ama çok temiz beeee, cirlop gibi oluyorrgeçen hafta bende ablama gitmiştim, bir yatırdı önüne tam bacak yaptık hahahah, süpper olduu..
Keloş gibi olmuştuurr
Bu arada ne yemekler yapıyorsunuz bakalım..arkadaşlar diyet ve kilo almama konusunda direniceğim bu ramazan, biraz zor olucak ama o pis kiloları geri almaya hiç niyetim yokk
bahceden cam fıstıgı topladık kızlar ellerım recıne oldu ust bas pıslendı yaramaz cocuklar gıbıydımmbırazdan onları kırcamm aksama dunden kalan yemegım var komsumda cagırdı ıftara bakalım belkı ona gıderımmmm
of of boreklerde yapiliyor masallah diyet miyet hak getire yaniburalardayım cnm.....iftara ;
patlıcan tava
bulgur pilavı
yoğurt çorbası
bir de sütlü tatlı yaptım.....
sahur için eger alabılırsem yufka alıp börek yapacagım....
ahanda burda da durum ayni ..bu da gozlemeye sarmisanaaaa yemekler hazırmı tubişş ben baslamadım dahasutlu tatlı ne yaptın ??
benım menu
mercımek corbası
et sote
pırınc pılavı
salata cacık seklınde... dun aldım yufka sıgara boregı sardım buzluga koydum 2 yufka ayrıdım bu sahura gozleme yapıcam...
patlıcan tava nasıl bısı tubiş?*
canim ya benim dun esim gelmisti tr den.O yuzden aksam giremedimgünaydınlartrrrr
kimseden ses soluk çıkmamış gene ramazan mı böyle yaptı arkadaşlar rabiş corni büşra ipekyol nerdesiniz
aman diyim canim verdigin zorlandigin gunleri hatirlaKızlarr günaydınnn, sonunda annede işleri bitirdim, iftara alıcağımız misafirleri de dün akşam biraz gayret edip aldık..Yemek ve temnizlik çok zor oldu bir arada ama değdi..inanın evimi ve düzeni çok özlemiştim..
Şu an ellerim yorgunluktan ve kimyasallardan şişve dün gece ilk iftar olması sebebeiyle dengeyi asla kuramadım, deyim yerindeyse hayvan gibi yedim..Sahurda da tek lokma bişey yiyesim yoktu ve dolayısıyla yiyemedim..Bu gün evimde bu dengeyi kurucağım inşaallah..Böyle giderse 5 kilo alırım :26::26::26::26:
herkeslere gunaydın dıcem ıdare edın yenı uyandımmmmnasılsınız canlarr
anam dun benım basıma gelenı bı bılsenızzzz.....acı bıberlerım vardı ınanılmaz acı esımde bende cok yıyemıyoruz bende dedım sunları dograyayım buzluga koyayım yemeklere koyarım neyse basladım dogramaya yarı kadar dogradım kaldırdım basladımı parmaklarım yanmaya once parmaklarım yandı sonra gectımı ellere ınanılmaz yanıyo ama ne ıftarımdan bısı anladım ne sonrasından neler yaptım gecmedı en son buz aküsüyle uyuyakalmısımm ıste ole ılk ramazan unutulmaz bı anı olduuu
ayy aynen beni simdiden gidecegim yerlerdeki rahatsizlik sarmaya basladi.topu topu bir hafta 10 gun ama deli ediyor beniBen de hem iş yapıyorum hemde arada buraya bakıyorum, ayyy insanın evi gibisi yok bee
Allah oruclarımızı kabul etsın kızlarr iftarımı yaptımm geldımmm
iftar menum
1 kepce corba
1 yk kadar pılav
2 yk kadar et sote
hurma
boollll salata
2 bardak su
4 tane de sıgara boregı yedımmm
anam ne cok yemısım heeeeee:26::26:
ayy aynen beni simdiden gidecegim yerlerdeki rahatsizlik sarmaya basladi.topu topu bir hafta 10 gun ama deli ediyor beni
oo boreklere devam masallah
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
ipekyol51,
rabyas
rabyas nasilsin tatlim...
ziyaretci sana da selam
iyim canım cok sukur sen nasılsınn?? ıftardan sonrakı uyku halıne gırıyorumm
Kızlarrrrrrrrr bende menülerimi yazabilirmiyim
Yazdığımı bilince utanıyorum, yiyemiyorum :26:
Yaaaazzz, dediğinizi duydum..hemen paylaşıyorum o halde
Sahur: 1 küçük dilim kavun
1,5 k.k. peynir
İftar: 1 kepçe çorba
2-3 lokma pide
1 yaprak sarması
3-4 çatal fırında kaşar mantar
Menüm bununla bitmişti ama Sevda davet etti çaya, 1 porsiyon kadayıf ikram etti :26: yemesem süper olucaktı daa, neyseeeee
valla oh bı alan olsa benimkini de....bacaklar kolay da malum yer cok zor oluyor
ayy ne güzel valla
1,5 k.k. peynir
2-3 lokma pide
1 yaprak sarması
Menüm bununla bitmişti ama Sevda davet etti çaya, 1 porsiyon kadayıf ikram etti :26: yemesem süper olucaktı daa, neyseeeee
masallah sana valla azmine hayranim yaz gulum yaz yazmazsan yine gelirsin buraya allah muhafaza
ben ağdacıya gidiyom valla uğraşamıyom evde 3 erkek randevu alıp gidiyom paket yaptırıp geliyom rahat oluyo
yaz şekerim yaz tabikii iyi olur ama pek az yemişin sen sanki takımdaki kızlar korumada sen kilo verme döneminde gibisin
ipekyol cum gözün aydın kocan gelmiş
rabişim ne bu hakkaten götürmüşün börekleri
bana gelince
1 kepçe çorba
ortaya bayat pideleri değerlendirmek için tirit yaptım ondan yedim 1 tabak
bugün itibari ile de orucu kapattım bakalım kaç gün tatil olacak akşam 6 da regli oldum yaa olcak şeymiii
valla oh bı alan olsa benimkini de....bacaklar kolay da malum yer cok zor oluyor
ayy ne güzel valla
1,5 k.k. peynir
2-3 lokma pide
1 yaprak sarması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?