- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #95.521
Gamze abla senin mide hakkaten kuculmus ne guzel ya rmazan bana yaramadi valla yemekten sonra gullacta yedim ay nerelere gidim beeeen :) agda konusunda bnde sahnur abla gidiyim valla tum vucut gidiyorum 15 20 dakikada bitiveriyor miiiiis :)
valla rahat oluyo ben daha önce koltuk altı için iğneli epilasyona gitmiştim orda ve bacaklarda çok az almaya bile değmez onları makine ile alıyorum pakete de gidiyom hemen halloluyo bu arada büşra adana da tüm vücut ağda ne kadar ucuz yaaa burdaki paket fiyatına orda tüm vücut aldırıyonGamze abla senin mide hakkaten kuculmus ne guzel ya rmazan bana yaramadi valla yemekten sonra gullacta yedim ay nerelere gidim beeeen :) agda konusunda bnde sahnur abla gidiyim valla tum vucut gidiyorum 15 20 dakikada bitiveriyor miiiiis :)
Büşramm sen daha güzel besleniyorsun balım, yeterki iste
ayyy tam vucut bende istiyorum ama, yaa büşra onu yapabilmek için birazcık uzatmalıyım değil mi?çok canın yanıyor mu peki?
günaydın kızlar........
ipekyol; cnm hıc sorma ben dıyetı juju ile bıraktım ......bi türlü tekrar yakalayamıyorum.....aslında b12 min bayagı düşük olması yuzunden de yemeği kesemıyorum.......
ben normalde sahurda yemek yemezdım sadece 1 bardak su içerdim yatardım......şimdi mecburen yiyorum.......bu da bana hiç yaramıyor....
şahnur-büşra; ya paket maket iyi de ben açamıyorum iştesırf bu yüzden kadın dogumcuya gidemıyorum.bi türlü aşamadım şunu ya:26::26::26::26: adam da corni gelse de açsa bi görsem dıye benı beklıyor sanki ama çok utanıyorum işte......
gamze; cnm valla benden az yıyorsun sen.....harbi ya bakın ben ne yemişim bir yazayım;
iftarda; 1 kase dolusu yogurt çorbası
1 parça ekmek
zorlaaa 2-3 parça et ile 1 y.k bulgur pilavı(bu eti de bu b12 için zorla yıyorum)
3-4 adet zeytin
2-3 parca kavun
2-3 kaşık cacık
ara da dondurma
sahur;
saymadım ama 5-6 adet sıgara böreği
zeytin
yarım bardaktan az fanta
anammmmmmmmm dünyayı yemişim kızzzzzzzzzzzzz:18::18::18::18:
normalde olsa ben iftar da o çorbayı içerdim bıraz da kavun yer kalkardım....sahur da da sadece su içerdim......:26::26:
vay anam vayyyyyyy....of nasıl düzene koyacagım ya
kızlar dün bizim burda cok kötu bir şey oldu...dün ben agda yaparken bir ses duydum tam karsımız da inşaat var....11 katlı...dubleks katından işçi düştü....hemen vefat etmiş.ambulanslar,polisler :26:valla dünden beri etkısınden çıkamadım olayın......
adam öle yerde yattı tam 2 saat ....çok zor ya 52 yasındaymış.....orucmus galıba başı dönmüş......çok üzüldüm ya
canım ilk başta açması zor oluyo paketin kolay değil hatta ben ilk hamileliğimde 7. aya kadar hiç gitmedim ama ne zaman ki kendim alamayacak duruma geldim bi gittim mecburen zaten 1 kere açınca alışıyorsun
iftarda da iyi cornicim senin ama sahur hiç olmamış şekerim hem sigara böreği hem fanta onun yerine fırın böreği yapsaydın yanında da süt ya da ayran içseydin daha sağlıklı olurdu dikkat et şekerim baka bu hafta +2 den aşağıya düşmüş olacan o kadaerrrrr
Günaydın kızlarrrrrr, şahnurum bunu bildiğim iyi oldu..uzatmak gerekiyor diye hep erteliyordumAğdaya alışık değil vucudum ama corni gibi bende ölüyorum utandığımdan mesela ben hep bayan doktorlara gittimm, dini yönünü asla düşünmedim çünkü günah olmadığıını biliyorum..Çoookk utanıyorum, ben bütün bacak düşünüyorum adece ağdada..
Tuğbaaaaaaaaaaaaaaharbi ne yapıyorsun balım yaaaa, birazcık minnacık azalt bebeğim yediklerini ve sende mezun ol...emin ol mezun olunca daha huzurlu oluyorsun..arkadaşlarının sorumluluğu altında kilo vermek daha zor ve sorumluluk istiyor, kimsenin hakkına geçemeyiz öyle değil mi? o halde sorumluluklarımızı bilip yerine getirmeliyiz..Mezun olunca bu sorumluluk üstünden kalkıyor ama yine arkadaşlarını sever, ziyaret eder ve sohbet edersin bu ayrı..amaaa sorumluluk kalkması acayip huzurluu.
bende çok istiyorum bıran önce mezun olayım....gercekten sorumluluk fazla:44:
sanırım bir şeyler üst üste geldi benım psikoloji gitti..şimdi toparlıyorum,bazı şeyleri düşünmemeye çalışıyorum....
tmm yarın umarım çok guzel bır sonuc alırım tartıdan:26:
ay bı kurtulsam şu son kılolardan
Tatlım bir yerde şunu okumuştum, Ramazan en iyi detoks diye..Mesela bitanem şöyle düşünelim..açız biz, önümüze ne gelirse onu yiyiyoruz..Madem öyle önümüze, sebzeler, yoğurt, ayran ve cacıklar gelsin..Sahurda et yerine, kavun karpuz yiyelim az az..Şöyle ki bu beni hep düşündürmüştür..mesela atıyorum 1 dilim karpuz 80 kalori, 1 köftede (büyük boy) 80 kalori ama köfte sert ve daha kıvamında, karpuz su gibi..ikiside aynı kalori fakat vucuda verdiği zarar aynı değil bence...
Sağlıklı beslenip, bu fırsatı değerlendirelim..tabiki önce orucumuzu ALLAH rızası için tututyoruz, bu kesin ve net bir şey ama Yüce Allahın bize sunduğu güzelliği değerlendirmek lazım
evet gamze cim haklısın gerçekten ramazan aslında dikkatli beslenirsek hem detoks hem de güzel bir fırsat kilo vermek için ama oruçluyuz diye abartırsak iyi olmaz tabiiki
bu arada daliin hesabı geçici olarak pasiftir demiş bu ne demek biliyormusunuz?
biliyorum cnmgene damardan girdin...... daha dikkat edeceğim artık.......
dalinn bir topikte yorum yapmış amaaa varya harbii rezil bir konuu, dalinle beraber yorum yapan 3-5 kişide banlanmış..
Kadın temizlik yapmayı sevmiyormuş, birde utanmadan evindeki resimleri paylaşmış..ayyy tabaklar küflenmiş felan...30 makina çamaşırım birikti diyorkonuyu kapatmışlar, dalinide banlamışlar
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/632316-berbat-ev-kadiniyim-43.html#post31098700
Tuğbaa çoookkk sevinirimm dikkat etmenee canımm, çünkü ben senin gördüğüm son resmine bayılmıştım, lütfen bozmaaa kendinii
dalinn bir topikte yorum yapmış amaaa varya harbii rezil bir konuu, dalinle beraber yorum yapan 3-5 kişide banlanmış..
Kadın temizlik yapmayı sevmiyormuş, birde utanmadan evindeki resimleri paylaşmış..ayyy tabaklar küflenmiş felan...30 makina çamaşırım birikti diyorkonuyu kapatmışlar, dalinide banlamışlar
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/632316-berbat-ev-kadiniyim-43.html#post31098700
Tuğbaa çoookkk sevinirimm dikkat etmenee canımm, çünkü ben senin gördüğüm son resmine bayılmıştım, lütfen bozmaaa kendinii
kızlar dün yazmıştım gözden kaçtı sanırım yarın sabah kaanı hastaneye götüreceğim o yüzden listeyi şimdiden ekliyorum hastanede işim ne zaman bitecek bilmiyorum
***5.Takım 317. Etap***
dalin26 ( 75,30 /
biricikoglumertug ( 63,00 /
birsen-deniz (63,00 / 63,00/ 0 /% 0,0) izinli
cornella ( 64,30 /
busramnmn (60,50 /
rabyas ( 77,50 /
toplight 68,80 /
ipekyol51 (75.4/
5.TAKIM ORTALAMASI ( %0,30 )
şimdi birsene izinli yazınca ortalamaya dahil olacak mı? karar defterine bi bakiim dalinin hesabı pasif görünüyor bu ne demekse yarın bildirimi nasıl yapacak acaba
bu arada dilekte kaç gündür tek satır bişey yazmadı
rabişşş sen nerdesin bacım yaaaa
anammm hesabı pasif demek bumuymuş seninde mi böyle yazıyordu corrni yaa banlanınca?
cnm tamam sen kendını kasma...ben buralardayım..... şahnurcum özeline bakar mısın?
anam baktım özelime cevap da yazdım da ben o konuya takıldım kaldım resimleri göremedim daha okuyup duruyorum
cnm ben sana özetleyeyım......bir tane kadın var..kendı de ne oldugunu bilmıyor ben dagınım vs dıyıp duruyordu kaç gundur......millet de ınanmıyor tabi.......foto eklemıs bana yıne ınandırıcı gelmedi......netten bulup eklemiş de olabilir....boşver şahnurcum ya çok saçma bir konu...maceralı olsa kesin ordaydım bende
herkese gunaydın kızlarrrrrr
kızlarrrrr s.o.s cok mutsuzummm 3 gundur lavaboya cıkamıyorum yaaaa sahurda yulaf yedım banamısın demedı yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?