Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben biraz kitap okucam.. Fırsatını bulursamda uyucam. Dün geceden uykusuzum...

Izne ayrılmak isteyenler beyan etsinler cuma günü izne ayıracağım...

Tek başıma da kalsam ben burada olacağım bilginize..
​:108:

Günaydın arkadaşlarrr...

Toptan izin konusuna gerçekten üzülüyorum..Arkadaşlar burası bir nimet bizler için..Herkes üzerine görevi değil, içinden geleni yapmalı tabiki ama kimin içinden zayıflamak gelmez ki? kimin içinden sağlıklı beslenmek gelmez ki? kimin içinden kontrollü bir şekilde yaşamak gelmez ki? işte bunu anlamış değilim..

evet çok yoğun olmamız beklenemez..malum yaz ve ramazan ama belkide bunu avantaj bilip kilo bile verebiliriz ama bunun en büyük desteğini burdan alabiliriz..Buradan aldığım gaz ve destekle ben yine kurallı bir şekilde yaşayıp kio vermeye çalışıyorum, sizde bunu yapın arkadaşlar..Çok büyük fırsat burası elimizden kaçırmamalıyız..

Ben de seninleyim jujumm, takımda olmasamda, ben kilo vermeyi istiyorum yaa bu bana yeter

kuzucum dogru söyluyorsun ama söylesene kim burda? kimi göruyorsun kaç gundur.....

arada rabiş ugruyor
ben-şahnur dışında kimi gördun.......şimdi de juju geldi......ama takım kaç kişi?

konusuyoruz konusuyoruz boş..sonra biz kötü oluyoruz.....ben artık konusmucam bu konuda...

ben kendı adıma gelıyorum kımse yok gelıyorum kımse yok.......ee bi yere kadar iice koptum ben....kk ya giiriyorum takıma bakmıyorum bile bildirim yoksa.....nasıl olsa kımse gelmemıstır dıye......

kızlar ben şimdi kaanın sonuçlarını göstermek için hastaneye gidiyorum ne zaman işim biter bilmiyorum erken biterse gene uğrarım

MEHABA KIZLAR,
ben kardeş takım 10. takımdan geliyorum. geçen hafta ceza aldım bu yüzden sizde gelip bana vereceğiniz cezaya razı olacağım.
1 adet ceza rica ediyorum sizden çok acımasız olmayın..
teşekkürler...

O zaman bu durumda yapıcak bir şey yok, bencil olmak gerekiyor tam da burada..Kendi verdiğin kilolara bakıcaksın tatlım...Gelmeyen kalsın şişkoo...söylesinler bana kaç kilo verdiler buraya gelmediklerinde..tabiki 0 hatta + oldular bence..

Şimdi bu cezayı vericek kişi önemli değilse naçizane teklifimim var..Sana şimdi desem ki her gün 45 dk. spor yap, sen cozutup cozutup spor yapıcaksızn elde var 0 olucak..Eğer ben sana ceza verebilseydim yememe cezası verirdim cumaya kadar tatlı, ekmek hamur işi, kızartma yok.. özetle bu cezanın adı yememe cezası ve tek bir ceza...Eğer benim sana ceza verme hakkım varsa, sana ben bu cezayı veriyorum :26: uymalısın ama..Senin cezan yememe ( tatlı, ekmek, hamur işi, kızartma) cezası...

Son düzenleme:
gunaydın kızlar nasılsınız?? kendı adıma ozet gecme geregı duydum ramazan dolayısıyla 12 gıbı kalkıyorum dırekt buraya gelıyorum once sonra yapılacak ıslerımı yapıyorum saat 2 de mukabele ye gıdıyorum 5 gıbı ordan gelıyorum tekrar bakıyorum genelde kımse olmıyo bende yazmadan cıkıyorum sonra bıraz dınlenıp yemege gırısıyorum ıftardan sonra ya arkadaslar caya gelıyo esım nobetcı oldugunda da komsularla bahceye ınıyoruz sahura kadar sonra cıkıp yatıyorum gunler bole gecıyo ama sunu soleyebılrım eskıden aklım hep burda olurdu naptılar neler oldu dıye sımdı kımsenın olmadıgını bıldıgım ıcın telden bıle bakmıyorum.... hos bazen yıne dayanamayıp bakmak ıstıyorum ama telım kk ne gırmıyooooo

Peki farkındamısın tatlım? buradan uzaklaştıkça kilo vermende yavaşladı, hatta kilo bile aldın :26::26::26: Canım ben senin çok fazla etkilendiğini biliyorum ve hemen motive olup hızlanıyorsun ama buraya çok gelmezsek motive olmamızda imkansızlaşır..Kendi adıma düşünüyorum ve özellikle tek kişi için değil bu sözüm. (hepimiz için) formalite icabı nasılsınız iyimisiniz diye yazılan mesajlardan vazgeçip kendimiz için çabalıyalım..

gamzecım ben ramazan dolayısıyla 600 gr aldım evet ve benım yavas kılo vermemın sebebını acıklamıstım ama burdan uzaklastıgımı sanmıyorum herkes kadar bende burda olmaya calısıyorum sorumluluk bılıncımle her sabah ve gun ıcerısınde bı kac kez ugruyorum ama hıc bısey yok ee kımse menude yazmıyo bı ılk gunler yazılmıstı o zaman bende yazmıstım ayrıca ben nasılsınız dıye yazdıgım mesajları formalıte ıcabı degıl gercekten nasıl oldugunuzu merak ettıgım ıcın yazıyorum....

İlk önceleri neden çok güzel veriyordun canım o zaman kilo..

Ayrıca canım dikkatli okursan ben o yazdığımı herkes için diye parantez açıp yazdım.Bir de açıklama belirttim ki bu sözüm özel bir kişiye değil..Yani o yazdığımda senlik sadece kilo vermen yavaşladı ve hatta kilo aldın cümlesiydi..

Vee son ayrıcaaa ben kaç kere şahit oldum tuğbaa kaç kere rabişte nerde kaldı merak ettim hiç böyle yapmazdı dediği oldu..Yani hepimizde bir tembellik ve isteksizlik oluştu lütfen kabul edelim..

hımm güzel gecıyor desene ramazan

ben de 11 de uyanıyorum...hep pc acık işim yoksa buralardayım.....işim varsa bende yoğummm

..........................................................................................................................................

ben takımın toparlanacagına inanmıyorum.....bunu söylerken üzülüyorum ama görünen köy de klavuz istemez....ugrastık toparlanması için ama olmadı.....herkesın işleri cıktı tatıl girdi vs derken takım dağıldı giden de geri gelmedi.....

eylül ortalarına kadar da bu böyle devam edecek....1 ay önce de aynı seyı dıyordum yıne dıyorum....

dilek-ipek-büşra-dalin nerde mesela ?.

mutlaka önemli işleri vardır ya da yoktur ama yapacak bir şey yok bazen haticeye değil neticeye bakmak lazım...bunca zaman hatıceye cok baktık

kimsenın keyfını beklemek istemıyorum artık ben.... cidden yordu bu takım beni.....zaten kendımce sıkıntılarım var daha fazla kafamı takamıcam...gelen gelır gelmeyen kendı bilir dedik cidden de kimse gelmedi

Son düzenleme:

ılk oncelerı derken ne zaman cok guzel kılo verdım ınan hatırlayamadım cnm bı ramazan oncesı 500-600 gr vermıstım sanırım neyse canım benım kılo vermemın yavas olma sebebı pkos polıkıstık over sendromu var bende yırtınsam sızın gıbı haftada 1 2 kılo veremıyorum ıste.....

herkes ıcın yazdıgını okudum gamzem bende 5. takımın herkeslerı ıcındeyım o yuzden cevap verme geregı duydum kotu bısı demedımkı ben buraya yazdıgım hıc bıseyı laf olsun dıye yazmadım...

tubişimmm beni merak edıyo evet o rabıs nerde kaldı acaba dedıklerınde ya hastanedeyımdır ya mısafırım gelecektır yada ısım vardır evde olupta gelmemezlık yaptıgımı hatırlamıyorum....

Aslında bu devrede açık ve net olmalıyız tatlım..aynı senin dediğin gibi..Ne istediğimizi net bir şekilde biliyoruz da, anlatmaya gelince lal oluyoruz..Kimse kimseyi burada zorla tutamaz ki ama en azından takımın motivasyonunu etkilememsi açısından şeffaf olmalıyız..

Canım bende kötü bir şey dediğini söylemedim ki, biz sadece sohbet ediyoruz ve neden böyle hiddetlendiğini de anlamadım..Ben sadece yarası olan belki gocunur diye herkes çerçevesi içinde aslında yarası olana söylemiştim.. Neyse Rabişimm sen seni daha iyi bilirsin..Amacım asla yargılamak ve uyarmak değil..Ben sadece başarılı olmak çok zor değil diyorum..BU KADAR...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…