Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gamzecım benmı hıddetlenmısım ben gayet sakınım canım yargıladın bende acıklama yapma geregı duydum yanlıs dusundugun seylerın acıklamasını yaptım o kadar hıddetlenmedım kesınlıkle hatta suan yuzumde tebessum var...
yarası olan gocunur dıyıp kenara cekılmek olmaz gamzecım ben genelde gune gunaydın canlar nasılsınız dıye baslarım farkettıysen ve sen laf olsun dıye nasılsınız dıyıp cıkmayın dersen ben bunu laf olsun dıye degıl gercekten merak ettıgım ıcın sordugumu solerım yaram oldugu ıcın degıl hayatta samımıyetsızlık en kızdıgım seydır....
benı uyarabılırsın gamzem elestırı ve uyarıya herzaman acıgımdır....

aynen cnm içimdekini aynen söyledim....yanı bu 1-2 haftalık mesele değil......bayagıdır böyle bu takım....

1-2 kişiyle bu gemi yürümez çunku o 1-2 kişinin de işininn oldugu zamanlar oluyor doğal olarak işte o zaman ne oldugunu göruyoruz değil mi?

dünden beri, en son ben yazmısım sonra kım gelmiş.....kimse...

bende yoruldum.. Ve artık müsamaha göstermeyi düşünmüyorum... Düzenli gelen gelir gelmeyeni takımdan ayrıldı yada izinli yazarım olur biter.. Sıkıntıya giremem... Ben şunu biliyorum ki bırakırsam önüne geçemem o nedenle bırakmamalıyım...
kızlar ben şimdi kaanın sonuçlarını göstermek için hastaneye gidiyorum ne zaman işim biter bilmiyorum erken biterse gene uğrarım
geçmiş olsun şahnur neyi vardı kaanın...

eğer hala ceza verilmediyse sana cuma gününe kadar iftarda sadece salata ve çorba cezasını uygun gördüm... Sonrasında belki meyva onun dışında bişi yemeni yasaklayayım..

katılıyorum gamze.. Bırakırsam sorumluluğum azalacak ve cuma gününün önemsemeyeceğim tartıyı unutacağım aman bugünde böyle geçsin diye diye alacağım...

işte sorunda orda ya.. Herkes geldim kimse yoktu yazmadan gittim diyor belkide yazsanız birileri olduğunu anlayacaksınız.. Geldiğinizi belli etmek adına da olsa girin yazın bişiler sabah akşam bilgisayar başında kalın demiyorum... Benim işim gereği en fazla ben burda olabiliyorum ama sizleride anlıyorum
valla corni ben bu takımı öyle bi toparlarım kii... Cuma günü bildirim yapamayanı otomatikman izinli yazarım bir kere ... Giden gider kalan sağlar bizimdir mantığı ile ramazan sonundada yeni üye girişi yapar eski üyeleri takıma kabul etmem ozaman kalan sağlarla devam ederim olur biter

Kimse bunun farkında değil malesef, Eylülde herkes buraya muhtaç kalıcak ve kaybettikleri şeyin işte o zaman farkına varıcaklar.. Ben herşeyine bahse girerim ki 5. takım gibi bir takım daha ala bulunmaz..Diğer takımları da biliyoruz az çok, sevda ve arzunun olaylarını hiçte unutmuş değili..KK bize bir şans ama 5. takım en büyük şans..

eğer hala ceza verilmediyse sana cuma gününe kadar iftarda sadece salata ve çorba cezasını uygun gördüm... Sonrasında belki meyva onun dışında bişi yemeni yasaklayayım..

o zaman cezamı özetliyorum. kaçamak yok ve akşamları az yenecek.
teşekkürler..

o zaman cezamı özetliyorum. Kaçamak yok ve akşamları az yenecek.
Teşekkürler..
akşamları az yenecek le geçiştirmeyelim... Akşamları sıfır kkh alımı olacak.. çorba salata sebze yemeği varsa okadar.. PİLAV YOK MAKARNA YOK. BÖREK YOK TATLI YOK EKMEK YOK .. YOK YOK YOK.

Son düzenleme:

jujum umarım aylardır toparlanmayan bu takım gercekten dediğin gibi toparlanır.....

mesela dalin kk da oldugu halde gelıp 2 kelime etmedı .....neyın afrası tafrası bu.....madem hıc ugramayacaksın takıma katkın olmayacak süs diye mı bu takıma üyeyız......yanı özellıkle kk da olup da ugramamak bilmıyorum yani.....

gelip açıklama yaparsa iyi olur......

ben bunları gördukce sınırlenıyorum...artık bahanelerı de kabul edemez oldum.....

şu işim vardı bu işim vardı şu geldı bu gitti.......bunların hepsi olabılır ama 1 hafta olur fazlası olacaksa izin al...böylesı resmen burdakılerle dalga gecmek bana göre......

bende gelemedım 1 ay gelemedım hem de ama arada şartlarımı zorladım internet cafeye bıle gıttım haber verdım....çok önemlı bır sebebım vardı pc ım yoktu....pc olmayınca nete de gıremezsın .....

büşra ablasının yanında çocuk bakıyor tmm okeyım....haftaya da tatıle gıdecek galıba....sadece cuma gunlerı kılo bıldırımıne gelmekle olmaz.....

dilek: gecen hafta annesındeydı..ee bu hafta nerdesın dilekcim....sende yoksun......1 kere ugradın galıba onun dısında ben hatırlamıyorum.

ipek: sanırım turkıyeye gelecektınız sende yogundun.....saatler de zaten uyusmuyor...ugrayamıyorsun....

dalin desen yukarda belirttim zaten......kendısı gecen hafta bıraz kızdı ama boş yere kızdı yani.....

şimdi ben bunları acıkca söyledım ya kötu olurum....olayım valla daha fazla ben içimde tutamıcam.......herkes böyle yapınca bende sogudum yanı....buranın bekcisi biz miyiz?

benım de kardesım geldi ama ben buraya zaman ayırıyorum şuan......ilk gunler daha az ugradım tabı oruc yaklasmadan dolastırayım dedim......olacak tabı o kadar.....

evet tatil felan neysede araya ramazanın girmesi iyi olmadı bir çok şeyi sekteye uğrattı... Tüm söylediklerinde haklısın.. Giremeyeceğini düşünen izin alabilir böylelikle takımlarında olumsuz etkilenmesini engellemiş olurdu... Artık kimseye neden gelmiyorsun demicem.. Dalinin bende farkındayım mazeretinin hiç bir önemi yok benim için şayet benim geldiğimi bile bile mazeret beyan etmemişse artık şu dk dan sonra ben şunun için girmedim bununiçin girmedimler beni bağlamaz... Kimseye yalvarmayı düşünmüyorum artık keyifleri bilir

sımdı konusmaları okudumda gene neyın fırcasını yemıssem yemısım bıseylerın fırcasını ıste takımdan soguma nedeımde budur acık olucam.herkes kendınce haklı tabikı.o davasında haklı su davasında haklı bu davasında haklı.cornı guzel anlamıs konuyu.afra tafra deıl bu bı kırgınlık.ısmını saydıgınız kısılere nazaran 5 katı daha aktıfken hepsınden daha sorumsuz olmakla suclandıgım ıcın bu kırgınlık.hıc keme kume gerek yok herkes acık ve durustce konussun.ben ogun hakkımda solenenelrı okuyunca ole cok kırıldımkı cornıye gore bos tabıkı bıde ole demıssın.hıc bısey yazmayacaktım.okuyup geceyım dedım.ama onada bı kusur bulunamsın gene cıddıye alınmadı denemsın dıye yazıyorum.baska topıkelrde dolasmakta en dogal hakkım dıye dusunuyorum.kı herzamanda gelıp okuyorum.cvp yazabılecegım fıkrım olan bı konu varmı dıyede bakıyorum.ya cornella yemek tarıfı yazmıs kı buna dıcek yazacak bı yorum bulamadım.yaa rabıs bıseyelr demıs cıkmıs yada gamze gelmıs bıseler yazmıs yanı konu dıyet olmayınca yazacak bsıey de bulamıyorum.cornellanın dedıgıde dogru son gunelrde kımse gelmıyor bısey yazmıyor.gırende bakıyor yazı falan yok yazmadan cıkıyor.
süs dıye durmuyorum burda cornella.bazen elestırı yaaprken kullanılan cumlelerde bıraz secıcı olmalısın.kı daha sonra bu kısı neden gelmıyor yazmıyor dıye sorma geregı duymayasın.

mazeretım bu tarz konusmalar ıste.baska bı mazeretım yok.tek mazeretım bu tarz kırıcı konusmalar.neyse daha baska bısey demek ıstemıyorum.

bu takıma onerı sundum dedımkı juju geldıgınde yenı bı yapılanma yapalım katılım saglamayanları cıkaralım yenılerı gelsın takım epey topalarlanacaktır dedım.jujuyu bekleyelım dedım kı o konusmaları okumussundurda zaten.
cornellanın bır dedıgı dogrukı bu takım bu kadroyla duzelmeyecek.arkadaslar polemık yaratmanın bırbırımızı kırmanın bı manası yok.jujuda geldıyse madem yenı bı yapılanma yapalım dersenız tamam.benı az cok tanıyorsunuz.juju bana elınde dudukle takımı beklıyor dedıgın gunlerıde hatırlıyorum.bnm tek rıcam agzımızdan cıkanı bıraz tartalım.bazı seyelr bazı kısılere egrcekten cok kırıcı gelebılır kı banada olan buydu elımde deıl kırıldım yanı ama.kısmede kabul etmıyor.bu sekılde hakıkaten yurumez kı o gun tek kırılan sadece ben deıldım

özetle takım içerisindeki konumun hakkında aldığın karar ne dalin???

sımdı nedır bu soledıgın hıcbıseyın onemı yok kısa ve net cvbını ver demek bu.
bu soru neden ozellıkle bana soruluyor onuda merak ettım takıma ugramayan baska bı suru ınsan varken ozellıkle bana sorulmasının nedenı asıakr.

Son düzenleme:
kimse elini taşın altına koymadan onu yapalım bunu yapalım demeyi biliyor sadece...tüm sorumluluğu almak takımdakileri takip etmek yeni gelen üyeleri belli bir ayara gelene kadar denetlemek hef hafta takım listesini hazırlamak (ki kim ne zaman kilo bildirecek belli olmadaığından saatler alabiliyor) değişik bilgilerle takım kilo değerlerini vermek tüm bunlar bana bakarken yapılanma talep etmek yeni üye istemek kolay... O gelecek olanların sorumluluğunu kimse almayacak ben alacağım...

Genele söylüyorum
istediği saatte gelen istediği saatte giden
geldim yazmadan gittim
cumadan cumaya bildirim yaptım
canım yazmak istemedi istediğim topiklerde gezerim burası beni açmadı
misafirlerim vardı
netim gitti
işlerim yoğun
vs
vs
vs
vs
nedenlerle herkes ama herkes keyfinin istediği gibi davranırken
ben burada olmak zorundayım...
Ben paylaşım alanını takip etmek ve orda çıkan yenilikleri bilmek zorundayım...
Ben çıkan her kuralı takip etmek ve uygulamasını gerçekleştirmek zorundayım...
Ben hepinizin takıma ilk girdiğinizdeki durumunuzla şuanki durumunuz arasındaki farkları gelişimleri duraklamaları hesaplamak zorundayım...
Ve ben tek başıma herkesi motive etmek zorundayım değilmi???

Bazen kendimize bile yetmeyen motivasyonumuzu ben herkeste düzenlemek zorundayım ...

Herkes kendi tarafını biliyir onu görür buda benim tarafım ... Bıktım .. Yoruldum... şarj göstergem ancak kendime yetecek güçte onun için kimseye ne kal derim ne git derim... şu dk dan sonrada öncelikle cuma bildirimlerini yapmayanlarla başlar sonrasında takıma paylaşımı olmayanları takım dışı eder rahatlarım olur biter....

kk da olduğu halde takıma uğramayan ve yazmayan sendin... Belliki kafanda bişeyleri belirlemişsin dile dökmen için sordum netleştirmek için...

Kime neyi ne zaman soracağımın bende farkındayım ..

kk da olduğu halde takıma uğramayan ve yazmayan sendin... Belliki kafanda bişeyleri belirlemişsin dile dökmen için sordum netleştirmek için...

Kime neyi ne zaman soracağımın bende farkındayım ..

dımı ne olduda senın deyımınle takımı elınde dudukle bekleyen dalın bırden ugramaz oldu ne enteresan deılmı.bu sekılde agresıf polemık halınde konusacaksak hıc konusmayalım sakın sakın konusalım bırbırımızı kırmak uzereyız farkındamısın.sen kaptna oldugun ıcın o soledıgın seyelrı yapıyorsun.bunun acıklamasını ben yapamamkı sana.

ne oldu ne bittilere girmiyorum çünkü şayet böyle bir açıklama yapman gerekseydi eğer ben 4-5 gündür dönüş yaptım burudaydım ... varsa bir sıkıntı ya burdan ya özelden gelir yazardın böyle böyle bir sorun oldu diye..

kimseyi kırmak gibi bir niyetim yok sadece tekrarlıyorum ben YO RUL DUM... Şu dk da kalan enerjimi kimse için aman kal aman git diye harcayamam...

kısa ve net bir soru sordum .. yanıtını bekliyorum...

ve bu sorum sadece senin için de geçerli değil gün içerisinde okuduysan eğer genele hitaben giden gider kalan sağlarla devam ederim diye fikrimi de belirttim .. sana özel sormamdaki durum senin kk ya girdiğin halde takıma yazmayışındı...

sunuda belırteyım ben bana kal yada gıt dıye ısrar etmenı zaten beklemıyorum kı bu ısrar bende zaten etkılı olmaz gıdeceksem gıder kalacaksam kalırım.bu takım eger bu skeılde devam edecekse bnm kararım gıtmek olacaktır tabıkıde.yok degısırseve ınsanalr elestırı yaparken bıraz daha dıkkat edecekse kırmamak adına kalırım.ama burda sus dıye durdugumu dusunen bı ıse yaramıyosun gıt dıyen varsada zaten cıksın solesın.bu takım eskı halıne doner elbet.ama bu kadroyla deıl.ıstersen cıkar benıde takımdan hıc sorun deıl.devamlı suclanmak haftada bır bıseyelrın ıcınde bulunmaktan sıkıldım

takım şu anda böyle devam edecek.. yenilenmesine yetecek gücüm yok... mesajından anladığım kadarı ile şu konumda ayrılmayı tercih ediyorsun... net ifade belirtmediğin için bende net konuşamıyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…