- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #95.761
ne olsun takıma kilit vurmayı düşünüyorum biricik... ne gelen ne giden...paylaşım yoksa takımı açık tutmanın da anlamı yokMERHABA KIZLAR
haftasonu evde değildim iftar iftar dolaştım işin kötü yani regl oldum ben oruç değildimve dün iftar verdim çok yoruldum ama değdi valla iftarda kalabalık olmak çookk keyifli yaaa sizler nasılsınız bakalım ben geçmişi bi bakıyım
ne olsun takıma kilit vurmayı düşünüyorum biricik... ne gelen ne giden...paylaşım yoksa takımı açık tutmanın da anlamı yok
bu benim değil sizin elinizde biricik... ben tek başıma da idare edebilirim ama in cin top oynuyorta takım olmanın bir anlamı yok...okudum kaptanım ve haklısınız bir kaç haftadır bende giremedim ve söylenen herşeyde haklısınız ama takımı kapatmayalım kaptanım ya ramazanda zaten yemek yeme açısından tehlikeli bi zaman ve bu dönemde takım kapanmasın ben kendi adıma artık daha sık paylaşımda bulunucam bu aralar herşey üst üste geldi malesef corni sende sakın gitmeee
bu benim değil sizin elinizde biricik... ben tek başıma da idare edebilirim ama in cin top oynuyorta takım olmanın bir anlamı yok...
buradan uzak kalmanın kilo aldıracağını bende biliyorum özellikle ramazanda ... ama buraya yeterli ilgide gösterilmez ise kapatmaktan başka çarem yok..
iftar menülerinizi paylaşabilirsiniz mesela kim ne yiyor ne yemeli nasıl daha hafif geçirebilir gibisinden...
jujum kaanın hipotiroidi var onun için endokrin kontrolü vardı cuma gün hastanede tahlil falan vermiştim onun sonuçlarını almak için gittim bu arada erken ergenliğe girmeye başlamış onun için böbreküstü bezlerinin filmi çekilecek onun içinde 21 ekime gün verdiler onunla koşturuyordum
bende yoruldum.. Ve artık müsamaha göstermeyi düşünmüyorum... Düzenli gelen gelir gelmeyeni takımdan ayrıldı yada izinli yazarım olur biter.. Sıkıntıya giremem... Ben şunu biliyorum ki bırakırsam önüne geçemem o nedenle bırakmamalıyım...
geçmiş olsun şahnur neyi vardı kaanın...
eğer hala ceza verilmediyse sana cuma gününe kadar iftarda sadece salata ve çorba cezasını uygun gördüm... Sonrasında belki meyva onun dışında bişi yemeni yasaklayayım..
katılıyorum gamze.. Bırakırsam sorumluluğum azalacak ve cuma gününün önemsemeyeceğim tartıyı unutacağım aman bugünde böyle geçsin diye diye alacağım...
işte sorunda orda ya.. Herkes geldim kimse yoktu yazmadan gittim diyor belkide yazsanız birileri olduğunu anlayacaksınız.. Geldiğinizi belli etmek adına da olsa girin yazın bişiler sabah akşam bilgisayar başında kalın demiyorum... Benim işim gereği en fazla ben burda olabiliyorum ama sizleride anlıyorum
valla corni ben bu takımı öyle bi toparlarım kii... Cuma günü bildirim yapamayanı otomatikman izinli yazarım bir kere ... Giden gider kalan sağlar bizimdir mantığı ile ramazan sonundada yeni üye girişi yapar eski üyeleri takıma kabul etmem ozaman kalan sağlarla devam ederim olur biter
corni yazdıklarına sonuna kadar katılıyorumjujum umarım aylardır toparlanmayan bu takım gercekten dediğin gibi toparlanır.....
mesela dalin kk da oldugu halde gelıp 2 kelime etmedı .....neyın afrası tafrası bu.....madem hıc ugramayacaksın takıma katkın olmayacak süs diye mı bu takıma üyeyız......yanı özellıkle kk da olup da ugramamak bilmıyorum yani.....
gelip açıklama yaparsa iyi olur......
ben bunları gördukce sınırlenıyorum...artık bahanelerı de kabul edemez oldum.....
şu işim vardı bu işim vardı şu geldı bu gitti.......bunların hepsi olabılır ama 1 hafta olur fazlası olacaksa izin al...böylesı resmen burdakılerle dalga gecmek bana göre......
bende gelemedım 1 ay gelemedım hem de ama arada şartlarımı zorladım internet cafeye bıle gıttım haber verdım....çok önemlı bır sebebım vardı pc ım yoktu....pc olmayınca nete de gıremezsın .....
büşra ablasının yanında çocuk bakıyor tmm okeyım....haftaya da tatıle gıdecek galıba....sadece cuma gunlerı kılo bıldırımıne gelmekle olmaz.....
dilek: gecen hafta annesındeydı..ee bu hafta nerdesın dilekcim....sende yoksun......1 kere ugradın galıba onun dısında ben hatırlamıyorum.
ipek: sanırım turkıyeye gelecektınız sende yogundun.....saatler de zaten uyusmuyor...ugrayamıyorsun....
dalin desen yukarda belirttim zaten......kendısı gecen hafta bıraz kızdı ama boş yere kızdı yani.....
şimdi ben bunları acıkca söyledım ya kötu olurum....olayım valla daha fazla ben içimde tutamıcam.......herkes böyle yapınca bende sogudum yanı....buranın bekcisi biz miyiz?
benım de kardesım geldi ama ben buraya zaman ayırıyorum şuan......ilk gunler daha az ugradım tabı oruc yaklasmadan dolastırayım dedim......olacak tabı o kadar.....
evet tatil felan neysede araya ramazanın girmesi iyi olmadı bir çok şeyi sekteye uğrattı... Tüm söylediklerinde haklısın.. Giremeyeceğini düşünen izin alabilir böylelikle takımlarında olumsuz etkilenmesini engellemiş olurdu... Artık kimseye neden gelmiyorsun demicem.. Dalinin bende farkındayım mazeretinin hiç bir önemi yok benim için şayet benim geldiğimi bile bile mazeret beyan etmemişse artık şu dk dan sonra ben şunun için girmedim bununiçin girmedimler beni bağlamaz... Kimseye yalvarmayı düşünmüyorum artık keyifleri bilir
jujum kaanın hipotiroidi var onun için endokrin kontrolü vardı cuma gün hastanede tahlil falan vermiştim onun sonuçlarını almak için gittim bu arada erken ergenliğe girmeye başlamış onun için böbreküstü bezlerinin filmi çekilecek onun içinde 21 ekime gün verdiler onunla koşturuyordum
corni yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum
yazılanlarla ilgili sadece okuduğumu belirteyim fırsatım olursa akşam olmazsa yarın yorum yapacağım şimdi işten çıkmak üzereyim
ama takımı yeniden canlandırmak için şahsım adına elimden geleni yapmaya hazırım sadece bunu söyleyeyim dedim
evvettt canlarrrr aksama menu olusturdum
tavuk suyu corba
fırında turlu
pılav
cacıkk bı yorum yapın hayrınızaaaaa
mesela ben yayla çorbası içicem iftarda yemek yapmadım yerim diyeolabilir aslında kaptanım önceden yemeyi düşündüğümüz şeyleri yazarsak çok kalorili ise birbirimizide uyarabiliriz
pilavı 2 yk al sadece.. zaten bunların hepsini nasıl yiceksin bilemedim benevvettt canlarrrr aksama menu olusturdum
tavuk suyu corba
fırında turlu
pılav
evvettt canlarrrr aksama menu olusturdum
tavuk suyu corba
fırında turlu
pılav
mesela ben yayla çorbası içicem iftarda yemek yapmadım yerim diye
var var olmazmı güllacım varOhh daha nolsun datlu yokmu ama :)))
kız jujummm az az yiyorum corbayı yarım kase ıcıyorum hep pılavdan 2 kasık yemektende o kadar alıyorum kendımı kotu hıssettım heeeee
pilavı 2 yk al sadece.. zaten bunların hepsini nasıl yiceksin bilemedim ben
cnm eğer tavuksuyu çorba çok yağlıysa yarım kase iç bence türlü fırınmış az yağlı olacağını düşünüyorum ondan bi tabak ye cacık ye bol bence hiç pilav alma
kaptanım ben hep yayla çorbasının çok kalorili olduğunu sanırdım ama kalorisi bayağı düşük dolu dolu bi kase çorba yanıda salata oh mis
ben regl oldduğum için oruçlu değilim akşam yemeğimi yedim
yarım kase tarhana çorbası az tavuklu göbek salata ayran
sımdı konusmaları okudumda gene neyın fırcasını yemıssem yemısım bıseylerın fırcasını ıste takımdan soguma nedeımde budur acık olucam.herkes kendınce haklı tabikı.o davasında haklı su davasında haklı bu davasında haklı.cornı guzel anlamıs konuyu.afra tafra deıl bu bı kırgınlık.ısmını saydıgınız kısılere nazaran 5 katı daha aktıfken hepsınden daha sorumsuz olmakla suclandıgım ıcın bu kırgınlık.hıc keme kume gerek yok herkes acık ve durustce konussun.ben ogun hakkımda solenenelrı okuyunca ole cok kırıldımkı cornıye gore bos tabıkı bıde ole demıssın.hıc bısey yazmayacaktım.okuyup geceyım dedım.ama onada bı kusur bulunamsın gene cıddıye alınmadı denemsın dıye yazıyorum.baska topıkelrde dolasmakta en dogal hakkım dıye dusunuyorum.kı herzamanda gelıp okuyorum.cvp yazabılecegım fıkrım olan bı konu varmı dıyede bakıyorum.ya cornella yemek tarıfı yazmıs kı buna dıcek yazacak bı yorum bulamadım.yaa rabıs bıseyelr demıs cıkmıs yada gamze gelmıs bıseler yazmıs yanı konu dıyet olmayınca yazacak bsıey de bulamıyorum.cornellanın dedıgıde dogru son gunelrde kımse gelmıyor bısey yazmıyor.gırende bakıyor yazı falan yok yazmadan cıkıyor.
süs dıye durmuyorum burda cornella.bazen elestırı yaaprken kullanılan cumlelerde bıraz secıcı olmalısın.kı daha sonra bu kısı neden gelmıyor yazmıyor dıye sorma geregı duymayasın.
ben zaten kelimelerimi seçiyorum ,benim kelimelerime göre kendini şekillendirip buraya ugramıyorsan senin bileceğin iş.......
ben neden yazmıyor derken kendim için değil takımla alakalı oldugu için sordum....
kişisel olarak gelip gelmemen benı bağlamıyor,diğer herkes gibi sende burada oldugun sürece gelip açıklama yapmak zorundasın.
alıntıla bakalım hangi mesajım da kırıcı bir kelime kullanmışım....biz de insanız sabır denen bir şey var heralde...ben senı anladım kırıldıgın noktayı da anladım ama olabilir yani insanlık hali o an söylenmiş olabilir bunun üzerinde bu kadar durup üstüne üstlük kk ya girip takıma 1 kelime yazmamak bana göre hiç doğru değil.....
ayrıca senın hangı topiklerde gezdıgın bizi baglamaz..onun takıbını yapacak değilim ya da değiliz.....
sorunun nerede oldugunu anlayacak kadar zeki oldugunu düşünüyorum......
bak yine söyluyorum facebook a girip gamzeye mesaj atacak vakit buluyorsan direk buraya yazabilirdin o zaman bunların hiç biri olmazdı....
ayrıca ben senın de 5 katı aktif oldugunu düşünmuyorum....o eskidendi......son 2 aydır fazlası var mı yok mu bilemem bebegının durumu ya da baska sorunlar yuzunden nerdeyse takıma uğramadın bir ara izin aldın....izinli olmadıgın dönemlerde 2 defa üst üste bildirim yapamadın düşün!
bunlar dışında 1 hafta daha ugramadıgın için bildirimde bulunamadın......yanı bunları bı tarafımdan da uydurmuyorum.olan şeyler.....
bunların hepsi olabilir......sonucta geçmişte kaldı....
ayrıca bazı alındıgımız şeyler olabilir ama bunları uzatmak bence çocukluk.....
başka mesajıma alınan varsa lütfen alıntılasın bende biliyim ne yazmısım da alınmışsınız
iyi oldu bak önceden ne yiyeceğimizi bildirmemiz vicdan yaptın hemen....:)var var olmazmı güllacım var
kız jujummm az az yiyorum corbayı yarım kase ıcıyorum hep pılavdan 2 kasık yemektende o kadar alıyorum kendımı kotu hıssettım heeeee
dilekcim corbam yaglı degıl ama ben yıne de yarım kase ıcıyorumturlu az yaglı 1 tabak cok gelır o kadar yıyememm 2 kasık pılav alayım ekmek hıc yemıyorummmm olmamıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?