Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

MERHABA KIZLAR

haftasonu evde değildim iftar iftar dolaştım işin kötü yani regl oldum ben oruç değildim ve dün iftar verdim çok yoruldum ama değdi valla iftarda kalabalık olmak çookk keyifli yaaa sizler nasılsınız bakalım ben geçmişi bi bakıyım

ne olsun takıma kilit vurmayı düşünüyorum biricik... ne gelen ne giden...paylaşım yoksa takımı açık tutmanın da anlamı yok

ne olsun takıma kilit vurmayı düşünüyorum biricik... ne gelen ne giden...paylaşım yoksa takımı açık tutmanın da anlamı yok

okudum kaptanım ve haklısınız bir kaç haftadır bende giremedim ve söylenen herşeyde haklısınız ama takımı kapatmayalım kaptanım ya ramazanda zaten yemek yeme açısından tehlikeli bi zaman ve bu dönemde takım kapanmasın ben kendi adıma artık daha sık paylaşımda bulunucam bu aralar herşey üst üste geldi malesef corni sende sakın gitmeee

bu benim değil sizin elinizde biricik... ben tek başıma da idare edebilirim ama in cin top oynuyorta takım olmanın bir anlamı yok...

buradan uzak kalmanın kilo aldıracağını bende biliyorum özellikle ramazanda ... ama buraya yeterli ilgide gösterilmez ise kapatmaktan başka çarem yok..

iftar menülerinizi paylaşabilirsiniz mesela kim ne yiyor ne yemeli nasıl daha hafif geçirebilir gibisinden...

doğru son zamanlarda bende dahil biçoğumuz ihmal ettik takımı hakılısın jujum menüler paylaşılınca insan menüsünü yazmak için sorumlu hissediyor kendini iftar ve sahurda yediklerimizi yazalım

bide kızlar siz iftardan sonra ara öğün yapıyormusunuz bi çok diyetisyen yapın diyo siz yapıyomusunuz

menü yazmak değilde .. ben şunu yemeyi düşünüyorum gibisinden paylaşımlar olabilir...

ben iftardan sonra hergün olmasada gün aşırı meyva yiyorum ...

jujum kaanın hipotiroidi var onun için endokrin kontrolü vardı cuma gün hastanede tahlil falan vermiştim onun sonuçlarını almak için gittim bu arada erken ergenliğe girmeye başlamış onun için böbreküstü bezlerinin filmi çekilecek onun içinde 21 ekime gün verdiler onunla koşturuyordum

corni yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum

yazılanlarla ilgili sadece okuduğumu belirteyim fırsatım olursa akşam olmazsa yarın yorum yapacağım şimdi işten çıkmak üzereyim
ama takımı yeniden canlandırmak için şahsım adına elimden geleni yapmaya hazırım sadece bunu söyleyeyim dedim

geçmiş osun şahnur ya ne kadar uzun 21 ekim

evvettt canlarrrr aksama menu olusturdum

tavuk suyu corba
fırında turlu
pılav
cacıkk bı yorum yapın hayrınızaaaaa

evvettt canlarrrr aksama menu olusturdum

tavuk suyu corba
fırında turlu
pılav
cacıkk bı yorum yapın hayrınızaaaaa

cnm eğer tavuksuyu çorba çok yağlıysa yarım kase iç bence türlü fırınmış az yağlı olacağını düşünüyorum ondan bi tabak ye cacık ye bol bence hiç pilav alma

mesela ben yayla çorbası içicem iftarda yemek yapmadım yerim diye

kaptanım ben hep yayla çorbasının çok kalorili olduğunu sanırdım ama kalorisi bayağı düşük dolu dolu bi kase çorba yanıda salata oh mis

ben regl oldduğum için oruçlu değilim akşam yemeğimi yedim

yarım kase tarhana çorbası az tavuklu göbek salata ayran

Ohh daha nolsun datlu yokmu ama :)))
var var olmazmı güllacım var

pilavı 2 yk al sadece.. zaten bunların hepsini nasıl yiceksin bilemedim ben
kız jujummm az az yiyorum corbayı yarım kase ıcıyorum hep pılavdan 2 kasık yemektende o kadar alıyorum kendımı kotu hıssettım heeeee

dilekcim corbam yaglı degıl ama ben yıne de yarım kase ıcıyorum turlu az yaglı 1 tabak cok gelır o kadar yıyememm 2 kasık pılav alayım ekmek hıc yemıyorummmm olmamıı

ben zaten kelimelerimi seçiyorum ,benim kelimelerime göre kendini şekillendirip buraya ugramıyorsan senin bileceğin iş.......
ben neden yazmıyor derken kendim için değil takımla alakalı oldugu için sordum....
kişisel olarak gelip gelmemen benı bağlamıyor,diğer herkes gibi sende burada oldugun sürece gelip açıklama yapmak zorundasın.

alıntıla bakalım hangi mesajım da kırıcı bir kelime kullanmışım....biz de insanız sabır denen bir şey var heralde...ben senı anladım kırıldıgın noktayı da anladım ama olabilir yani insanlık hali o an söylenmiş olabilir bunun üzerinde bu kadar durup üstüne üstlük kk ya girip takıma 1 kelime yazmamak bana göre hiç doğru değil.....
ayrıca senın hangı topiklerde gezdıgın bizi baglamaz..onun takıbını yapacak değilim ya da değiliz.....
sorunun nerede oldugunu anlayacak kadar zeki oldugunu düşünüyorum......

bak yine söyluyorum facebook a girip gamzeye mesaj atacak vakit buluyorsan direk buraya yazabilirdin o zaman bunların hiç biri olmazdı....
ayrıca ben senın de 5 katı aktif oldugunu düşünmuyorum....o eskidendi......son 2 aydır fazlası var mı yok mu bilemem bebegının durumu ya da baska sorunlar yuzunden nerdeyse takıma uğramadın bir ara izin aldın....izinli olmadıgın dönemlerde 2 defa üst üste bildirim yapamadın düşün!
bunlar dışında 1 hafta daha ugramadıgın için bildirimde bulunamadın......yanı bunları bı tarafımdan da uydurmuyorum.olan şeyler.....

bunların hepsi olabilir......sonucta geçmişte kaldı....

ayrıca bazı alındıgımız şeyler olabilir ama bunları uzatmak bence çocukluk.....

başka mesajıma alınan varsa lütfen alıntılasın bende biliyim ne yazmısım da alınmışsınız

aynende dedıgın gıbı sabır denen bısey var.sus alttan al bıyere kadar.cocuk deılım 3 bebek annesı bı ınsanım bu tarz ıpe sapa gelmez seylerın hayatımı etkılemesıne ızın vermıcem.ve bu yuzden takımdan ayrılıyorum resmen ve kendı ıstegımle.bıraz daha ılımlı yaklasmak varken sanırım bu takımdan gıtmem ıcın bukadar sertsın.neyse bu konuyla ılgılı sabrım kalmadı ve artık konusulmasınıda ıstemıyorum.kesınlıkle aleyhımde lehımde tek bı mesaj dahı gormek ıstemıyorum sıze dıyetınızde basarılar dılıyorum.

2 defa ust uste bıldırım yapmadım cunku oglum hastanelıktı kusura bakmada cocugum o haldeyken bıldırım yapmak aklıma gelecek en son sey 2 koludna 2 serumla olece yatarken bıldırım dusunemezdım.bekara akrı bosamak kolay derler hakaten ole.neyse uzamasınd aha fazla sıze basarıaşr

iyi oldu bak önceden ne yiyeceğimizi bildirmemiz vicdan yaptın hemen....:)

ben 3 kepçe çorba içtim 1 dilim ekmek
1 tavuk köfte ve şiştim şuanda

Takıma bak be :)) Survıvor duygu gibisiniz mas sakin olun genclerr :) Ben dıyet yapmıyorum ama arada ugrarım olar demiiii :) Haydiii öperim sizi muck :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…