- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #95.861
kız yoksa sevda verdiği kiloları gerimi aldı... gittimi yani emeklerim boşa
biz de bugun;
yüksük çorbası
mantarlı-kaşarlı pide
sahur içinde ;
acılı-kaşarlı pogaça yapıyorum....
tuğbiş ben bunun yanına elma dilim patates yapıyorum patlıcanlar gibi hafif kızartıp patlıcanlarla beraber fırına veriyorum servis ederkende güzel oluyo
bu menü çok güzelllamaaa çok kalorili
vay arkideş vayyyyyyyyyyyy kız hakkat sen bu işin peyini bırakacağa benzemiyorsun gamze süpersin.. senin yerinde kim olsa aman bu ay da yiyim derdi tebrikler canımcımKızlarrrrrr ben geldimmmm, öldüm ama inanınnn..terler şu an aşağı doğru akıyorr
Bu gün Sevda'ya iftara gittik ve canım arkadaşımın ellerine sağlık harika bir menü hazırlamış..
Çorba
Izgara köfte
Izgara patlican
Pilav (tavuklu)
Salata
Közlenmiş kırmızı biberi yoğurtlamış
Tulumba tatlısı
Karpuz
Şimdi gelelim bana..Ben yarımdan azıcık fazla çorbamı içtim. bol salata yedim ve yarım patlıcanla 3 köfte aldım..Pilav yemedim, ekmek yemedim..Bu şekilde kasaydım süperdi ama üstüne 5 adet tulumba tatlısını götürdüm (çok miniktiler) 1 adet 80 kalori felan..
Neyse kendime çok kızdım, hazır bu günde - 200 gelmişken buda neyin nesi kuşşş dedimakabinde dayandım eliptiğe tam 500 kalori ve 100 mekikle karşınızdayım vala hiç kusura bakmayın biraz uçtum ama haklıyım, ben mezun olmuşken bu kadar gayret ediyorum, mezun olmayanlara şaşarım (tamamen gaz verme amaçlı)
valla niyetli olmak daha iyi anam.. oruç değilken böyle arada derede bir yerde kalıyo insan ne oruç ne değil ne tam yiyebiliyo ne aç kalabiliyogünaydınlarrrrr
bizde de dün akşam
domates çorba
zeytinyağlı fasülye ve pilav vardı yanında salata
1 kepçe çorba
4 kaşık fasülte 2 kaşık pilav aldım salata ile ama akşam eşim için iftarı beklerken çok zor oldu yaa allahtan bir mani gelmezse yarın başlayacam bende oruca
gamze sevda döktürmüş desene selam söyle sevdaya
corni cim hem iftara mantarlı pide sahura poaça pek olmamış şekerim yaa
iftarda sebzeli ya da etli bişeyler yeseydin keşke
günaydınlarrrrr
bizde de dün akşam
domates çorba
zeytinyağlı fasülye ve pilav vardı yanında salata
1 kepçe çorba
4 kaşık fasülte 2 kaşık pilav aldım salata ile ama akşam eşim için iftarı beklerken çok zor oldu yaa allahtan bir mani gelmezse yarın başlayacam bende oruca
gamze sevda döktürmüş desene selam söyle sevdaya
corni cim hem iftara mantarlı pide sahura poaça pek olmamış şekerim yaa
iftarda sebzeli ya da etli bişeyler yeseydin keşke
vavvvvvvvvvvvvv 11 saat uyudun mu yaniiiiiiiii...daha ne kadar süre alacaksın o ilaçları corni
corni sen ne içini içiyorsun kuzum o hormon ilaçlarını bebe için mi???evet wc ıhtıyacım gelmese daha uyucaktım galiba:44::44::44: valla içinde daha var ama ben ne kadar kullanacağımı bilmiyorum.doktor bişey demedi ki......ama 1 ay devam etmek ıstıyorum....oruç bıtınce tekrar doktora gideceğim...alanya da olamacagım ama gittiğim yerde gidip kan tahlılı mı yaptıracağım...
corni sen ne içini içiyorsun kuzum o hormon ilaçlarını bebe için mi???
hımmm netten baktım nasıl bişeymiş bu diye.. tam olarak neden yükseldiği belli olmuyormuş... ihmal etme bari ilaçların bitiminde ölçtür değerlerini düzelme varmı diyeaslında hem evet hem hayır......bebek düşünmesem de içmem lazım......çünkü adet mıktarın da azalma ve düzensizlik başlamıştı evlenince......meğer yıllardır prolaktınım yüksekmiş ama bilmiyordum.......
belki çok daha yüksekti kendı kendıne düştü.....çünkü son 3 aydır herseyım normaldi.....ona rağmen sınırın ustunde cıktı.....bu hormon yüksek kaldığı surece gebelıgı engellıyormus jujum... onun için içiyorum...
hımmm netten baktım nasıl bişeymiş bu diye.. tam olarak neden yükseldiği belli olmuyormuş... ihmal etme bari ilaçların bitiminde ölçtür değerlerini düzelme varmı diye
valla juju haklısın yaaa oruç değilken bi garip oluyo işyeri de öyle
vay arkideş vayyyyyyyyyyyy kız hakkat sen bu işin peyini bırakacağa benzemiyorsun gamze süpersin.. senin yerinde kim olsa aman bu ay da yiyim derdi tebrikler canımcım
valla niyetli olmak daha iyi anam.. oruç değilken böyle arada derede bir yerde kalıyo insan ne oruç ne değil ne tam yiyebiliyo ne aç kalabiliyo
şahnurcum yıyemedım zaten o poğaçalardan .....sahur yapmadan saat 11 de uyudum bıraz önce uyandım.....hormon hapımı almıştım.resmen bayılttı......
valla juju haklısın yaaa oruç değilken bi garip oluyo işyeri de öyle
iyi olmuş corni cim yemediğin ama aç karnına oruç tutabilecekmisin? sahura kalkmadın yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?