Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tünaydın cnm........bende haftaya alacagım.......eşimin isteklerıne bakın;

mantı yaparsın
yaprak sararsın
çorba yaparsın
et yemegı yaparsın
salata yaparsın

kendı yapacak ya sıralıyor.....

oohhhh kız tubıs sen mantı acabılıyonmuuu valla helalll
et-salata-corba-pılav kombınasyonunu sevıyorummmm

Yok juju biz 21 kasima aldik.sevdicegimle yildonumumuz bise cikmazsa gideriz insallah.gidemezsekte canimiz saolsun napim :)

Duygucum pegasustan aldik ekim kasim gibi baya ucuz biletler.bide 16-19 temmuzda aldigin eylul biletleri 39 liradan basliyor ona da bakabilirsin :)

oohhhh kız tubıs sen mantı acabılıyonmuuu valla helalll
et-salata-corba-pılav kombınasyonunu sevıyorummmm

kız yok annem gitmeden dolaba yapıp bırakmıstı
ama kendım de bır kere denedım ...çok basarılı oldugum söylenemez
yalnız annemın yaptıkları çorbalık ben yogurtlusunu yapacagım onun için de haızr alırım dışardan

ya ne et yemegı yapılır kı et sote falan ne bılım bana hafif gelıyor yanı şöyle tabagı doldu dolu gösteren bir şey arıyorum.....

aaaaaaa bakın ben ne yapacaktım ben islim kebabı yapıyorum hep böyle durumlar da yıne yapacagım bence çok güzel oluyor......

kızlar misafir için ıspanak yatağında köfte, veya püreli köfte falan da yapabilirsiniz tabağı dolu dolu gösterir yapması da kolay

hıc yapmadım ben bunu nasıl oluyo tarıf versene hacı

Guzel gorunuyoor bunun icindeki kiyma mi yani kofte mi

evet büşracım köfte.....

rabiş bildiğin tarz da köfte yap.......hatta önceden yap koy buzluga sonradan kolay olur......

patlıcanları ince ince uzunlamasına kesiyorsun hafif kızartıyorsun ( fırına da girecek)

sonra patlıcanları artı işaretı şeklinde koyuyorsun ....ben dırek sana bı tarıf bulayım.....bunu et sote ile de yapıyorlar ama ben denemedım hiç.....

bu köftelı tarifi;
Köfteli Patlıcan Bohçası Tarifi (Kürdan Kebabı) - Nefis Yemek Tarifleri

bu et soteli;
İslim Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

kızlar misafir için ıspanak yatağında köfte, veya püreli köfte falan da yapabilirsiniz tabağı dolu dolu gösterir yapması da kolay

şahnurcum bıze gelecekler böle kibar yemekler yıyemez onların eliyle banması lazım bir de hiç utanmazlar hemen söylerler bu ne flan derler....anlamazlar yanı ıspanak yatagını falan

ama hoş bir menu olur

anaaammm canım cok fecı bamya ıstıyoooo pazara gıdıp alıp yapmam lazımmmmmmmmm

ay bızde var kuru bamya annem verelı 2 yıl oldu bızm evdekıler yemıyor....şöyle etli nohutlu ekşili

bamya istiyoruuuummmmmmmmmm

anaaammm canım cok fecı bamya ıstıyoooo pazara gıdıp alıp yapmam lazımmmmmmmmm
bamyaa güzel olur yaa bende severim gecen yaptım benden başka yiyen olmadı

canım o zaman sende güveçte türlü yap patlıcan kuşbaşı et biber domatesle suyuna da banarlar miss gibi ben bu aralar taktım ıspanak yatağına gecen senin geçen verdiğin şişlerin yanıa yaptım ıspanak yatağını çok yakıştı

Anam bizdede bamya var bugun :) ama bizim menuler biraz sacma oluyor ya aksam cok bise yenmiyor ertesi gune kaliyor yemekler ama eniste oruc tuttugu icin iki gun ayni yemek yedirmek istemiyor ablam boylece alakasiz yemekler oluyr iki gun birlesince :) manti kofte barbunya gibi :)

biz de bugun;

yüksük çorbası
mantarlı-kaşarlı pide

sahur içinde ;

acılı-kaşarlı pogaça yapıyorum....

bende yine yayla çorba içtim.. bir fırına bi tane yelpaze patatez attım nasıl olacak deneyim diye onu yerim... hazır oruç tutmamışken bugün evi silim süpürim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…