- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #95.841
tünaydın cnm........bende haftaya alacagım.......eşimin isteklerıne bakın;
mantı yaparsın
yaprak sararsın
çorba yaparsın
et yemegı yaparsın
salata yaparsın
kendı yapacak ya sıralıyor.....
kolaymı len bunları yapmak... bi içli köfte dedemiş eşin...
şu yelpaze patates hoşuma gitti yanına da et yada tavuk sote yapabilirim mesela ...
Eki Görüntüle 757746
pegasusdan aldım ben 25 tl ye... ama ileri dönemlere bulabiliyorsun düşük fiyatlı biletYaa nerden aldın cnm bende alam :))
oohhhh kız tubıs sen mantı acabılıyonmuuu valla helalll
et-salata-corba-pılav kombınasyonunu sevıyorummmm
Yaa nerden aldın cnm bende alam :))
hayırdır nereye gidiyon sen......
hıc yapmadım ben bunu nasıl oluyo tarıf versene hacı
Guzel gorunuyoor bunun icindeki kiyma mi yani kofte mi
kızlar misafir için ıspanak yatağında köfte, veya püreli köfte falan da yapabilirsiniz tabağı dolu dolu gösterir yapması da kolay
anaaammm canım cok fecı bamya ıstıyoooo pazara gıdıp alıp yapmam lazımmmmmmmmm
şahnurcum bıze gelecekler böle kibar yemekler yıyemez onların eliyle banması lazım bir de hiç utanmazlar hemen söylerler bu ne flan derler....anlamazlar yanı ıspanak yatagını falan
ama hoş bir menu olur
ay bızde var kuru bamya annem verelı 2 yıl oldu bızm evdekıler yemıyor....şöyle etli nohutlu ekşili
bamyaa güzel olur yaa bende severim gecen yaptım benden başka yiyen olmadıanaaammm canım cok fecı bamya ıstıyoooo pazara gıdıp alıp yapmam lazımmmmmmmmm
şahnurcum bıze gelecekler böle kibar yemekler yıyemez onların eliyle banması lazım bir de hiç utanmazlar hemen söylerler bu ne flan derler....anlamazlar yanı ıspanak yatagını falan
ama hoş bir menu olur
ay bızde var kuru bamya annem verelı 2 yıl oldu bızm evdekıler yemıyor....şöyle etli nohutlu ekşili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?