- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #95.821
elbette yardımcı olurum...
yanlız cuma günü 14. takım listelere giriyor sanırsam... şayet yeni bir takım kuracaksan şimdiden yeni üye alımları yapmaya başlamalısın çünkü üye sıkıntısı yaşayabilirsin sürekli alım yapılıyor ... ancak toparlarsın 1 haftada takımı .. yeni takım kuracaksan chentiq gibi 5 üye ile giriş yapabilirsin mesela takibi kolay olur ilk aşamada
hııı gelde sen bana sor onu.. yemekle aram hiç iyi değildir... piyirme konusunda
5. takımın açılma sürecini biliyorsun... ben eski kaptan olduğumdan ilk hafta listelere soktum .. sen yenisin cumaya kadar elemanlarını toparlasan önümüzdeki cuma da listelere girersin... ama bakalım eleman bulabilecekmisin. ben baktım da katılmakisteyenler topiğinde gelen elemanları kapan kapana...haklısın sımdıden alımları yapsak ıyı olur.zaten cok kısı ıle baslamayı dusunmuyorum ama cok talep olursa bılemıyorum.
ama suan resmı olarak takım acılmadı takım henuz acılmamısken sacma olmazmı bıraz :)
5. takımın açılma sürecini biliyorsun... ben eski kaptan olduğumdan ilk hafta listelere soktum .. sen yenisin cumaya kadar elemanlarını toparlasan önümüzdeki cuma da listelere girersin... ama bakalım eleman bulabilecekmisin. ben baktım da katılmakisteyenler topiğinde gelen elemanları kapan kapana...
kesin kararını verdin takım kuracaksan şimdiden harekete geç...gelecek olanlara da gerekli açıklamayı yaparsın yapılanma aşamasında olduğunuzu felan.. chentiq ile konuş istersen en son o takım açmıştı
kız oda çok basit değilmi... ben gidim acık portekel ağacını kontrol edeyim.... onlarda nasıl menü hazırlıyorsa 10 çeşit şey yapıyorlar yani kim yiyecekse okadarıını..hımm o zaman sende lahmacun yaptırbence süper bır iftar yemegı.......
yanında süzme mercimek çorbası
soğan ve mevsim salata
içecekler
lahmacun
daha ne olsun
hıı bir de tatlı yaparsın ya da gelenler getırır...sen yıne de yaparsın basit bir sütlü tatlı tmm bitti gitti ya da hazır al
öyle olmuyo canım o iş...juju pekı sole yapsam.paylasım alanına ılanımı versem buraya yonlendırsem bugun en gec yarın acılır takım burda takılsak bnm elemanlar mısafır olarak sana uygun olurmutakım acıldıgındada yenı takımıza gecerız.aslında yenı eleman konusunda sıkıntı yasamam heralde 3 kısı-5 kısıde olsa baslarım
öyle olmuyo canım o iş...
sen püsküte diyorsun ki ben takım açacağım.. 12. takımın kilidini aç oraya çağıracağım...
sonra paylaşım alanını sürekli takip edip gelen herkesi 12. takım topiğine çekeceksin bu cuma listeye girmeyeceksiniz ama takım içi işleyişlerinizi felan oturtmaya başlıcaksınız.. zaten bu cuma bizim listede görüneceksin otomatikman bende 12. takıma geçmek istiyor dicem senin adına.. önümüzdeki cuma da 12. takım olarak listelere gireceksiniz...
yani resmiyet kazanma süreci böyle bişey.. sen 12. takıma alır elemanlarını sistemini oturtursun... sonra paylaşım alanına dersinki ben bu cuma geliyorum arkadaşlar yeni takım kurdum diyorsun ve cuma günü bizim gibi paylaşım yapıyorsun...
fol da yumurta da sensin... sen kararlıysan kurulur takım yok 3 gün 5 gün yazar sonra yok arkadaş ben vazgeçtim dersen işte o zaman ayıp etmiş olursun onun için kesin kararını ver ve ona göre püsküte söyle açsın 12. takımın kilidinikatılmak ısteyenelr topıgıne yazdım bakalım.bırıde cıkıp ortada fol yok yumurta yok demese
fol da yumurta da sensin... sen kararlıysan kurulur takım yok 3 gün 5 gün yazar sonra yok arkadaş ben vazgeçtim dersen işte o zaman ayıp etmiş olursun onun için kesin kararını ver ve ona göre püsküte söyle açsın 12. takımın kilidini
ben mi anlatamıyorum anlamadım... takımın açılması senin o topiği açtırıp elemanları çağırmakla başlamış oluyor bi ilk aşaması ... 2. aşaması da evet oturttuk bu işi cuma bildirimine girelim demeenizle oluyor...e bende onu dıyorumya takım acılmadan cqagrı yapmak sacma olacak takıma cılsın hele.gerısı kolay.bu cuma zaten takımı oturtamamıs oluruz lısteye gırmek ımkansız bıdahakı hafta gırerız oturtabılırsek
ben mi anlatamıyorum anlamadım... takımın açılması senin o topiği açtırıp elemanları çağırmakla başlamış oluyor bi ilk aşaması ... 2. aşaması da evet oturttuk bu işi cuma bildirimine girelim demeenizle oluyor...
bu iki süreç arasında bazen bir hafta bazen iki hafta süre geçer kaptanın isteğine bağlı.. bir hafta süre geçtiyse kilo bildirimleri direk yapılır iki hafta süre geçtiyse kilolar ikiye bölünür...
yani kişileri buraya değil kendi takımına çağıracaksın ve ısınma turlarına başlayacaksın ..
valla jujum maalesef bende yokum artık biricikle ikiniz beklersiniz
ooooo sende ağustosda yoksan kaldık mı 5 kişi kesin tek başıma beklicem dönüşünüzü.. olsun sorun yok bu yaz döneminde hemen hemen her takımda böyle durumlar oluyordur sıkıntı yok yani...
aferim kızzzzz valla tebrikler oruçken insan öyle bi aç gözlü oluyorki dünyaları yiyecekmiş gibi.. hatta doyuyorsun ama gözü doymuyor insanın.. senin irade süper bu aralar
bu arada ramazanda kabızlık için önerim.. yani ben öyle yapıyorum ama kabızlık için değil rahat tutuyorum orucumu o nedenle... sahurda sadece kahvaltılık gevrek yiyorum... hangi çeşidi olursa olsun.. ben genelde karışık meyvalı alıyorum birde üstüne biraz badem biraz ceviz varsa fındık kuru üzüm kuru dut karışımından küçük bir avuç atıyorum ama hehside işlem görmemiş olmalı tuzsuz yani.. sütle bunu yiyorum .. hem orucumu rahat tutuyorum hem lifli olduğundan bağırsak sorunumu halletti yoksa kesin sıkıntı yaşardım ben
benimde bu hafta sonu en az iki aileyi ayrı ayrı yemeğe almam lazım.. Benim gibi yemek özürlü birisi için kabus resmen ne yapacam ne pişiricem sıkıntısı sardı beni şimdiden
hııı öyle desene...bence sen anlatıyosudna anlamıyosun jujum :))) dıyorumkı ben puskuute 12.takımı ac dıye mesaj attım ozel olarak soledım.oda oflıne oldu onlıne oldugunda acacaktır takımı sımdı dıyorumkı daha takım acılmadı ben talep ettım ac dıye soledım sıte gırdıgınde acar zaten sımdı takım acılmadı acılmadan ınsanları nereye cagıracam dıyorum puskuut gelsın acsın takımı ondan sonrasını elbet bılıyorum.suan 3.takım topluyo ama kontenjanı dolacak elbet.takımı acsın bı ozaman katılmak ısteyen topıgınden eleman akısı yapacaz elbet
hımmmmm dur not edim.. portekel ağacından bi kaç şey yazdım bunlarıda ekleyeyim...valla jujum maalesef bende yokum artık biricikle ikiniz beklersiniz
bu arada iftar için menü sormuşsun
süzme mercimek çorbası ya da yayla çorbası
karnıyarık-pilav salata
güveçte türlü-pilav salata
tavuklu patates fırında pilav salata
bunlar olabilir sadece karnıyarık yorucu onun dışında diğerleri basit
yanına bir paçanga böreği veya zeytinyağlı fasülye de yapabilirsin
aklıma bunlar geldi
kız oda çok basit değilmi... ben gidim acık portekel ağacını kontrol edeyim.... onlarda nasıl menü hazırlıyorsa 10 çeşit şey yapıyorlar yani kim yiyecekse okadarıını..
hııı öyle desene...
ozaman şöyle yap katılmak isteyenler topiğine bir yazı bırak.. yeni bir takım kuracağını ve bir iki gün gelen taleplere kimsenin teklif yollamamasını 12. takımın kilidi açıldığında gelen taleplerle yeni takımı oluşturacağını rica yollu yaz ki bu arada eleman biriksin orda
hımmmmm dur not edim.. portekel ağacından bi kaç şey yazdım bunlarıda ekleyeyim...
olmazmı türlüde az yemişsin afiyet olsun rabişim
bu arada güllaca bayılırımmm
herkese gunaydın canlarrr nasılsınız bakemmm
bugun mukabelemız 4 gıbı olacak bırının ısı varmıss... cok uyumusum bugunnn ya acayıp yorgun hıssedıyorum kendımııı
onumuzdekı hafta bende mısafır almaya baslıcamm menu olusturmak gerekkkkkk
gullacı yıyemedım dun dılekcımmmm arkadaslar cagırdı ıftardan sonra oraya gıttık yıyemedımbende cok severım ama her gullacıda yıyemem guzel yapan yer olacakkkkk
kolaymı len bunları yapmak... bi içli köfte dedemiş eşin...tünaydın cnm........bende haftaya alacagım.......eşimin isteklerıne bakın;
mantı yaparsın
yaprak sararsın
çorba yaparsın
et yemegı yaparsın
salata yaparsın
kendı yapacak ya sıralıyor.....
herkese gunaydın canlarrr nasılsınız bakemmm
bugun mukabelemız 4 gıbı olacak bırının ısı varmıss... cok uyumusum bugunnn ya acayıp yorgun hıssedıyorum kendımııı
onumuzdekı hafta bende mısafır almaya baslıcamm menu olusturmak gerekkkkkk
gullacı yıyemedım dun dılekcımmmm arkadaslar cagırdı ıftardan sonra oraya gıttık yıyemedımbende cok severım ama her gullacıda yıyemem guzel yapan yer olacakkkkk
hoş geldiniz kızlarrrrrrrrrrrr:)))) ay çok sevindim bugün baya iyiyiz... katılım süper...Dedigin gibi kaptanim artik okuyup cikmak yok :) bu arada kasima bizde izmire bilet aldik 20 liraya :)
Dedigin gibi kaptanim artik okuyup cikmak yok :) bu arada kasima bizde izmire bilet aldik 20 liraya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?