- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #9.561
Kimsecikler kalmadı,
Raporumu veriyorum
Öncelikle teknik sorunlar sebebiyle veremediğim dünkü raporum
Sabah
1küçük patates ve 1 yumurtadan oluşan sadece 2 tatlı kaşığı sıvı yağ ile hazırlanmış patatesli yumurta
2 salatalık
6 zeytin
2 dilim normal ekmek
1 kupa yeşil çay ve 1 kupa kuşburnu
Öğle
Sabah kahvaltılarına alışık olmayan bünyem öğlen bişey istemedi sadece 3 yemek kaşığı bulgur pilavı :tomato:
Akşam (saat 18 de benim için bayaa erken bi saat)
1 çorba kasesi barbunya (2 kepçeye tekabül ediyo bi önceki günden kalmıştı bozulmasın diye yedim )
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
Gece (yemezsem duramıyorum ama alışacağım yavaş yavaş)
400 gr çilek (biraz fazla mı acaba fisfisfis )
Sıra geldi bugünün raporuna
Sabah
1 küçük patates tava (1 tatlı kaşığı sıvı yağ ile hazırlanmıştır, içinde baharatlar ve su hariç hiç bir katkı maddesi yoktur :tomato: )
yarım domates
1 salatalık
2 dilim ekmek
1 kupa kuşburnu
Öğle
80 çöp sade spagetti ( tek tek saydım vallahi pişirmeden önce kaydirigubbakcemile3 )
Akşam ( 19 civarı)
70 gr kırmızı et sote
1 kaşık yoğurt
Gece
1 küçük avuç çekirdek, abim yerken canım çekti ondan oldu :çok üzgünüm:
Ama bu gece yemek yemedim kendimi tebrik ediyorum kaydirigubbakcemile5
Denetmenlerim Sportim, Cedricim (biliyorum bu aralar yoksun ama belki gelirsin şansımı deneyim)
Denetleyin beni :dilcikar:
kızındövün :mymeka:
etim sizin olsun, kemiklerim bana kalsın sırnaşık şey :roflol:
Mersacım kaldıramam deme canım birde uzun zamandır diyette lanların açısından düşünün.. ben kendimi anlatayım sen mehaliminde uzun zamandır diyette olduğunu biliyorsun... bende bu işi kendime itiraf edemezken dün püsküütün yazdığı mesajla anladım cidden bir ayrılığın gerektiğini.. yani ayrılık değil bu aslında başarımızı elimize almamız daha çok faydalı daha çok yardımcı olmamız demek oluyor... sanıyormusun ayrılınca takımdan kopabileceğiz, mehalim ve ben yarışmayı kurallar ve uygulama konusunda en fazla ciddiye alan kişilerin başında geliyoruz, sizide mezun etmeden hiç bir yere kıpırdamıyoruz ben birde şöyle bir şey düşündüma.s. henüz kimseyle paylaşmadım oylama gibi bir şey olsun bu konu...
Mehalim ayrılıp karnesini almak istiyor ama yine burada olacağını hepimiz biliyoruz..
Bende bir kaç hafta içinde bir dinlenme ve koruma dönemine girmem gerektiğinde ısrar ediyorum dile kolay 2 yılı aşkın süredir her gün diyetle yatıp diyetle kalktım, her gün hiç aksatmadan buraya gelip hem kendi motivem için hemde tüm arkadaşlarım için ne varsa paylaştım ama her şeyin bir sonu olmalı bende karnemi alayım sonra yine sizinle burada devam edeyim...
Evet oylamaya sunabileceğimiz konuya gelince..
Mehalim ve ben karnelerimizi aldığımızdada yine buradayız bu kesin sadece listede olmayacağız.. Bu durumda takımın kişi sayısını hep yenileyelimmi yoksa baktığımızda gördüğümüz şu istikrarlı isimlerle takımda herkes mezun olana dek kimseyi almadan devammı edelim hepiniz aklınızdan geçeni yazarsa iyi olur. takıma yeni üye alıyoruz ama istikrar olmadığı için sürekli gidip gelenlerle uğraşıyoruz...takıma yeni kişi almazsak mezun olanlarla son mezuna kadar bu işi götürür sonrada takımı ya kapatır efsane oluruz yada emanet ederiz yeni katılımcılara..
Ne yapalım arkadaşlar?
Ben kimseyi almayalım böyle kendi aramızda devam edelim diyorum elimizde karnelerimizin olması bizim burada olmadığımızı göstermeyecektir hedefi yakın kişiler için söylüyorum bunu...a.s.
choclate cım
canım hakkında herşeyin hayırlısı, biliyosun seninle de konuşuyoruz önemli olan senin kararın canım herzaman yanındayım bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?