Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sportiem valla canım çekti,değişiklik olmuş ooohh
ben de ağvayı çok merak ediyorum.

canım benim ,zaten hava da bozuk bugün..ben de diyecektim çıkmayalım diye,ok öyle olsun ...
bilmiyorum bitanem,kafam çok karışık.hep destek bekliyorum,özellikle anne babamdan.ama onlar da kızdılar artık bana.bu kaçıncı yani,çok haklılar..

reyhan ablam sağolasın canım benimm..hayırlı olur inş

sportie tatlim bende diyorum hepimizde diyoruz ama karar verecek olan cikolatadir. sevgi dedinmi akan sular durur hatta yön degistirir. hakkinda hayirlisini diliyorum cikolatam. her dönüsün yeni bir aci kapisi aciyor sana. daha fazla aci cekmemeni isterdim. insallah birseyler kafasina vurmustur dankkkkk etmistir kafasina insallah degerini anlamistir... insallah bu konuda düsünmüstür.. insallahbiri gözlerini acmistir akil verip..... iste böyle insallah insallah insallah. mutlu olmani istiyoruz baska sey degil

reyhan ablam ben kcamı tanıyorum..şuanda çaresiz tamamen işi ile ilgili.. tek dank eden odur ona..benimle ilgili şeylerin dank etmesi için beni de kaybetmesi gerekiyor ne yazık ki...
yani kısaca benim eşim kaybedince dank edenlerden..kaybetmeden nasıl anlasın ki bazı şeyleri...
şimdi gelmek üzereymiş,çıkayım da görmesin.bilgisayar yeni ya,inceler o şimdi...
öpüyorum hepinizi

reyhan ablacım

ne güzelde yazmışın erkek tanımını, işte böyle kabullenirsen mutlu olursun zaten, yoksa kendine çevirmeye uğraştıkça üzüntü artar. Bataklıktan çırpınarak çıkmak gibi.
O yüzden olduğu gibi kabullenmeyi bilmek lazım. Bunun için tecrübe, yaşanmışlık çok önemli tabi, çok genç yaşlarda çok daha üzüntü oluyor, çok daha fazla kafasına takıyor insan, yaş geçtikçe olgunlaşıyorsun, kabullenmeyi öğreniyorsun
Bazen de insana peygamber sabrı gerekiyor valla, öyle odunlar varki çünkü, Allah yontulmuşlarıyla karşılaştırmayı nasip etsin

valla reyhan abla ne güzel yazmışsın. 3 kere okudum a.s. bu kadar güzel özetlenemezdi heralde erkekler :1closedeyes:

çikolatacım hayırlı olsun yeni bilgisayarın, umarım hep mutlu cümleler yazmak nasip olur klavyesinden yerimseniben ve umarım en kısa sürede mezun olmanı sağlar buradan. gel bir öpeyimmm Şeniz

kallisim hala gelmedi mi yaaaa :1shok: aa ben burdam gönderseydim anam bir bilgisayarcı ona :1closedeyes:

zenancım da çok yoğun, inşallah kaçırmıyodur çok fazla. ben artık yemin edicem sanırım bu akşamdan sonra yemelerine. hafta içi iyi ama hafta sonu ı ıh. yemin çok işe yarıyor az kaldı bu yöntemi kullanmama -tatlicadiarzu-

sportie salı günü ben de öyleydim yaa çok yorgundum. arkadaşıma gittik eşimle. biz arkadaşımla geçtik salona bir battaniye ona bir battaniye bana karşılıklı koltuklarda uyumuşuz daha saat 10 bile olmamışken kaydirigubbakcemile3 adamlar da diğer odada dvd izlediler. sonra bizi çok zor kaldırmışlar bi de azar işittik kaydirigubbakcemile ertesi sabah bile 10 da kalktım her sabah 7 de kalkan ben :1shok: sanırım senin de uzunnn bir uyku çekmen gerek yerimseniben

bijoux cum sorma

dünde tatil diye kyıköy, kastro gezdik durduk, artık vücut kaldırmadı valla, cumartesi gününü bekliyorum uyumak için
pazar günü bir harikaydı bu yorgunluğa değer

az önce yürüyüşten geldim. 1 saat yürüdüm kaydirigubbakcemile2

ve bugünkü raporum
sabah: kepek ekmeğine beyaz peynirli tost, 6-7 zeytin
ara: 2 ceviz içi
öğlen: 1 kabağı dilimleyip tost makinesinde bastım. üzerine sarmısaklı yoğurt döküp nane ektim ve 1 dilim ekmekle yedim.
ara: şimdi yaparım heralde 1 bardak tatlandırıcılı tarçınlı süt içerim
akşam: yemicem

3 litre su içtim :dilcikar: yeşil çay ve slim çayı içtim. akşama kadar birer bardak daha içerim onlardan. hımm 2 sarmısağımı yuttum. bu kadar. cumartesinden itibaren sirkeli suyuma geri dönmeyi planlıyorum.

bijoux cum sorma
dünde tatil diye kyıköy, kastro gezdik durduk, artık vücut kaldırmadı valla, cumartesi gününü bekliyorum uyumak için
pazar günü bir harikaydı bu yorgunluğa değer
kendini de çok yorma canım havalar da bir acayip hasta olma sakın. cumartesiye de daha varmış, erken yat bari biraz yerimseniben

Selam ballı çörekler ne kadar talihsizik bugun güya tatildim kallisle sizlerle olacaktım amma kallisin neti gitti benimde elektirkler allah allah kaydirigubbakcemile3 gelelim cevaplaraa

mehalim ben de az önce gördüm mezuniyet belgeni. çook çok sevindim adına. inşallah biz de başarabiliriz :hooray:

çok saolun canlarım benim
sportie bu treking olayını çok merak ediyorum yani biliyorum ama yapma şansım olmadı doğayla iç içe ohh ne güzel bee bol oksijen bol hareket daha ne olsunkiialkisalkisalkis

bu arada artık aranızdayım. bilgisayar işini hallettim ve yeni bir laplup aldım kaydirigubbakcemile3
görev ödev ne varsa bekliyorum
beni kim denetliyor? ben kimi denetliyorum aceP?

canım benim sen herşeyin farkında olan bir insasın yaptığın bir çok şeyide iyi niyetinle yaptığını çok ii biliyorum sana ne kadar nasihat etsemde bende sana yakın şeyler yapardım eminim sadece daha çok üzülmen yada yaralanmandan endişeliyim okadar burdan ne kadar seni koruyabilirim bilmiyorum işte zaman zaman sinirlenip nasihatın dozunu kaçıyorum o başka bu konudada anlayışına sığınıyorum zaten kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 lapıpopunda hayırlı olsun şeker eşleşmeleri felan sormuşun şekerim sen zaten tüm olayların içindesin bak sana mesaj nolarını felan veriyorum ordan bakarsın güzelim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...57.html?highlight=e%FEle%FEme#post6860957
burdan gitt doğruca karşına çıkacak hahaha
seni arıcam canım mesajını aldım ama bir türlü fırsat bulamadım birde senin uygun olmanı bekliyorum olurya başkası varken falan denk gelir seni zor durumda bırakmak istemem yani .

Annemmm demek güneşlendin haa seni seni senii tam benlik hatunsun haaalkisalkisalkis şöyle yan yana gelsek her konuda anlaşacaz senle annem yaa:))sırnaşık şey

tabi anlasiriz bebisim. ben keyfime düskünüm. ev isi temizlik titizlik ilgi alanima girmez pek. eglenceyi saka girgiri severim bunun yaninda sakinligide severim. kendimi hirpalamam. canim isterse yaparim birseyler.. istemezse valla yapmam.. sende benim gibiysen dahada iyi anlasiriz..kaydirigubbakcemile3

Bak annem şu yazdığın cümleler varya tam beni anlatıyor hele şu ev işi felan kısmı, canın isterse yaparım kısmı aynı benn vallaha kimseler bana istemediğim bişiyi yaptıramaz hehehehe desene süper ikili olduk :))

mehalim ben de düşünüyordum niye aramadı diye.. bende sınırsız hat var, bana sadece msj at ben seni ararım.yazmasın sana canım.(555 li bir numaradan arayacağım sen sana verdiğime çağrı at canım)

tamam ben linki bir inceleyeyim...

bu arada bloğuma son yazdığım "iri ve ince" adlı yazıyı okursanız ne durumda olduğumu anlarsınız...
ben hikayedeki ince sayılıyorum...pek de ince değilim ama kaydirigubbakcemile3

çikolatacım hayırlı olsun yeni bilgisayarın, umarım hep mutlu cümleler yazmak nasip olur klavyesinden yerimseniben ve umarım en kısa sürede mezun olmanı sağlar buradan. gel bir öpeyimmm Şeniz

bijom valla bu bana dilediklerin,benim hayattan en büyük isteklerim..ağzından bal damlıyor canım benim,ben de gel seni bir öpeyim Şeniz inş olur canım inş...

ok ben mersa ve canziyi denetliyorum...bu akşamdan itibaren görevimi yerine getireceğim inşallah artıkın
bu arada reyhan ablam da beni denetliyormuş,yaşasın hihoyyyt

iyi akşamlar herkese....bugün yine uğrayamadım...demiştim ya kızımın bacağındaki rahatsızlık yüzünden hastanelerde koşturuyorum diye...ağzında yaralar çıkmıştı ve iğne oluoduk hatırlarsanız o iğneler yüzünden çocuğum bir bacağını kullanamıo su an...bütün gün yine hastanedeydim...kızımın bacağının röntgenleri çekilmişti bide kan tahlilleri alındı bugün doktor peşinde koştum...öle cins bi durum ki doktorlar bile ne yapmaları konusunda şaşırdılar...heyetin toplanmasını bekledim koca gün

neyse sonunda emar çekilemeyeceğine karar verip fizik tedavi görmesine karar verildi....şimdide düzelene kadar hastanelerde koşturucam...bildiğiniz gibi değil öle de nazik ki her şeye ağlıo artık dayancak sabretçek gücüm kalmadı...size yapabileceğim bi bildirimim de yok arkadaşlarım çünkü çok düzensiz beslendim...koca gün hastanede bütün öğünlerim kaçtı...akşam yemeği bile yiyemedim kaçtı die bi kahve içtim...o kdr...

çikolatacım seni çok iyi anlıyorum...sewindiğim tek bi nokta en azından aranızda yani senn adına konuşursam sende sewgi var...zorunluluktan bahsetmişsin...bende aynı durumdayım...zorundayım ve burdayım...sewgi de yok ayrıca...yoksa ewlilik die bişi yok...annemle olamayacağımdan yük olmak istemediğimden ve iş sahibi olamadığım için mecburiyetten katlanıyorum...dediğim gibi bende kendimi toparlar toparlamaz eğer düzelmezse böle dvm ederse sonlandırıcam..hakkımızda hayırlısı cnm...sen herşeyin en iyisini bilirsin...emin ol annemde her gördüğünde sana sölenenlerin aynısını bana sölüo "hayır yok hala çekiosun" dio ama boşver...desinler...sen kendi kararından şaşma bu snn hayatın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…