Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım hoşgeldin sen ve rabişş
kan almak değil vermek bozuyor orucu hatta iğne bile yaptırabiliyormuşsun güyaa ben ona inanmıyorum ama

jujum mersinde idare edersiniz boşver kat kaloriferini yaşınız müsaitken yaptırın tüp bebeği mersinde mi yaptıracaksın yoksa ankaraya mı geleceksiniz bi düşünce var mı?

evet jujum 2,5 gün var bu 2,5 günde benim en az 1 kg vermem lazım abakalım ne olacak benim hedefim 1 kg nunda üstü ama çok mu abartmış oluyorum bilmiyorum aslında bugün salı değil ptesi ya da pazar olsaydı kesin 1,5 kg giderdi de salı olunca fazla zaman yok maalesef

şahnurcum mersinde bi tane var ve ben oraya güvenmiyorum... ankara bana uzak eşimin vırt zırt izin alma durumu olmayabilir gidemem.. adana da bi merkez ankada tüp bebek merkezi.. bi kaç arkadaş orda yaptırmış memnunlar bebekleri oldu ... bende gidiş geliş açısından kolay olur diye düşünmüştüm...

şahnurcum valla iftarlarını baya baya az kalorili ama doyurucu şeylerle geçiştirmen gerekeçek.. salata yap az da olsa tüket bari...

şahnurcum mersinde bi tane var ve ben oraya güvenmiyorum... ankara bana uzak eşimin vırt zırt izin alma durumu olmayabilir gidemem.. adana da bi merkez ankada tüp bebek merkezi.. bi kaç arkadaş orda yaptırmış memnunlar bebekleri oldu ... bende gidiş geliş açısından kolay olur diye düşünmüştüm...

şahnurcum valla iftarlarını baya baya az kalorili ama doyurucu şeylerle geçiştirmen gerekeçek.. salata yap az da olsa tüket bari...

jujum adana size çok yakın eğer iyi ise orda yaptırman en güzeli adana mersin çok yakın sorun olmaz gidiş gelişleriniz

valla akşam eşim kuru fasülye istedi güveçte kurufasülye yapacağım yanına da salata yaparım ben 1 kepçe çorba ile 4 kaşık kurufaüslye yerim onla tamamlarım iftarı gibime geliyo bi de yoğurt yerim sanırsam
sahuru da dediğin gibi cornflakes le yapayım hatta nestle ballı bademli var evde onunla yapayım ben içine de senin usul kuru kayısı felan atayım iyi olur 2 gün

tmm... anladım.. artık yediklerimeze dikkat ediyor ve akşam menü paylaşıyorsun... şunu yedim bunu yedim gibisinden... günde en az 2 lt su tüketiliyor... yeşil çaş içiliyor 2 fincan ...

spor olarak ne yapıyorsun ne yapabilirsin imkanındahilinde olan
kızlar çoklu alıntı yaprken hata veriyor eski alıntı çıkıyor oyuzden tek li yapıcam
kesinlikle canım hiç merak etme bugün çok güzel devam ettim yakında takımızın şampiyonu olucam emin olun.:16:
suyu 2 lt fazla içiyorum+çay falan 3,5 oluyordur o konuda sıkıntı yok.
spor olarak 10000 adım atıyorum ayrıca her 2500 adımda egzersiz yapıyorum yeni başladım bu 2. günüm şimdiden yan agrıları başladı ama olsun geçecek bugün geç geldim buraya çünki 10 gibi uyandım ve hep dısardaydım banka işlerim vardı 3000 adımda yürümüş oldum şimdi çıkıcam yürüyüş yapmam lazım ayrıca jujum senle gerçekten benzeyen yanlarımız bir hayli fazla bende tüp bebek yapıcam yakında ALLAH nasip ederse:49:

jujum adana size çok yakın eğer iyi ise orda yaptırman en güzeli adana mersin çok yakın sorun olmaz gidiş gelişleriniz

valla akşam eşim kuru fasülye istedi güveçte kurufasülye yapacağım yanına da salata yaparım ben 1 kepçe çorba ile 4 kaşık kurufaüslye yerim onla tamamlarım iftarı gibime geliyo bi de yoğurt yerim sanırsam
sahuru da dediğin gibi cornflakes le yapayım hatta nestle ballı bademli var evde onunla yapayım ben içine de senin usul kuru kayısı felan atayım iyi olur 2 gün
aaa bak yoğurt ye mis gibi ... iftarın gayet güzel şahnur... sahurdada dediğin gibi kayısılı yersen tuvalete de yardımcı olur belkim...
kızlar çoklu alıntı yaprken hata veriyor eski alıntı çıkıyor oyuzden tek li yapıcam
kesinlikle canım hiç merak etme bugün çok güzel devam ettim yakında takımızın şampiyonu olucam emin olun.:16:
suyu 2 lt fazla içiyorum+çay falan 3,5 oluyordur o konuda sıkıntı yok.
spor olarak 10000 adım atıyorum ayrıca her 2500 adımda egzersiz yapıyorum yeni başladım bu 2. günüm şimdiden yan agrıları başladı ama olsun geçecek bugün geç geldim buraya çünki 10 gibi uyandım ve hep dısardaydım banka işlerim vardı 3000 adımda yürümüş oldum şimdi çıkıcam yürüyüş yapmam lazım ayrıca jujum senle gerçekten benzeyen yanlarımız bir hayli fazla bende tüp bebek yapıcam yakında ALLAH nasip ederse:49:

inşallah senide 7 li rakamlara çekersek bizim takımda 80 üstü kimse kalmayacak demektir....

sen ne zaman düşünüyorsun tüp bebeği sevil.. bizim takımda tüp bebek denemiş yada deneyecek kişiler var

hoşgeldin sevil valla senin günün hiç olmamış jujunun dediği gibi sırf karbonhidrat sabah hem poaça hem açma hem rulo börek öğlen de tost hiç olmamış böyle

birick sen gene haftasonuna gecersin eksilere
hoşbuldum toplingt teşekkür ederim daha önce yazdım canım o bir gün için öyle oldu az önce cevaplıcaktım aslında
çoklu alıntıda sorun oldu şimdi yazdım kusura bakma:71::71::71:

aaa bak yoğurt ye mis gibi ... iftarın gayet güzel şahnur... sahurdada dediğin gibi kayısılı yersen tuvalete de yardımcı olur belkim...

inşallah senide 7 li rakamlara çekersek bizim takımda 80 üstü kimse kalmayacak demektir....

sen ne zaman düşünüyorsun tüp bebeği sevil.. bizim takımda tüp bebek denemiş yada deneyecek kişiler var
AMİNNNN inş canımcım. bizim biraz maddi sıkıntılar var, onları hal eder etmez düşünüyoruz yani elde 5 kuruş yok anlıcan
araç kredi borcumuz vardı hiç durmadan ceza ödüyorduk habrimiz olmadan ceza kesiyorlar saçmalıga bakarmısın hiç araç kullnmadan trafige bile cıkmadım bana bile yazmıslar eşim kullanır aracı hep haybeye yazıyorlar amma velakin bizde karar verdik aracı satıp borçları kapatıp sonrasında başlıcaz tüp bebek işlemlerine belki 2 ay belki sene sonuna RABBİM hayırlısını versin hepimize

inşallah jujum kayısı erik falan bi işe yarasın öğlen 1 saat tempolu olmasa da yürüyüş yaptım bi ara yürüyüşte bağırsaklarım hareketlenir gibi oldu ama anında gitti anlamadım nereye gitti bu müshil hapı akşam bi tane daha içecem bi de form çayı içeyim bari işe yarasın artık yaaa

hoşbuldum toplingt teşekkür ederim daha önce yazdım canım o bir gün için öyle oldu az önce cevaplıcaktım aslında
çoklu alıntıda sorun oldu şimdi yazdım kusura bakma:71::71::71:

önemli değil canım hangi şehirden yazıyorun yazdın mı yoksa ben kaçırdım mı? bu arada bana şahnur diyebilirsin toplight zor gelebilir

Ya ben zayiflayamiyoruuuum acaba hareketsizlikten mi boyle oluyor bilmiyorum ama gercekten cok dikkat ediyorum buna ragmen hala 60.5 kiloyum adet donemi de bitti anlamadim ben bu isi eskiden bu sekilde yiyerek yarim kilo cok rahat veriyodum oof offf

[TABLE="width: 858"]
[TR]
[TD="colspan: 2"]***5.Takım 319. Etap***[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*JUJU*[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]80,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]80,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]0,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,37[/TD]
[TD])[/TD]
[TD]şuanda -700 de[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]62,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]62,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]0,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,32[/TD]
[TD])[/TD]
[TD]şuanda +200 de[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cornella[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]64,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]63,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,31[/TD]
[TD])[/TD]
[TD]şuanda ??[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]busramnmn[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]60,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]60,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,33[/TD]
[TD])[/TD]
[TD]şuanda sabit[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabyas [/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]78,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]77,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,38[/TD]
[TD])[/TD]
[TD]şuanda +300 de[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]69,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]68,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,43[/TD]
[TD])[/TD]
[TD]şuanda +600 da[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.TAKIM ORTALAMASI [/TD]
[TD]([/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]0,36[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
durumumuz bu cumaya kadar sizden istediğim 200---300 gr üstüne birde yandaki artıları vermeniz gerekecek... ben baştan söyleyeyim de siz ona göre asılın

ahali nasılsınız......

bır ben mı tartılmamısım ya....ii bari bırazdan cıkayım tartıya......tartıdan korkar oldum....ramazan dolayısıyla butun duzenım altust oldu.

off bır de b12 ıgnelerı yuzunden ergen gıbı sivilce cıkıyor ya.....

[TABLE="width: 858"]
[TR]
[TD="colspan: 2"]***5.Takım 319. Etap***[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*JUJU*[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]80,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]80,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,37[/TD]
[TD])[/TD]
[TD]şuanda -700 de[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]62,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]62,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,32[/TD]
[TD])[/TD]
[TD]şuanda +200 de[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cornella[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]64,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]63,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,31[/TD]
[TD])[/TD]
[TD]şuanda ??[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]busramnmn[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]60,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]60,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,33[/TD]
[TD])[/TD]
[TD]şuanda sabit[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabyas [/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]78,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]77,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,38[/TD]
[TD])[/TD]
[TD]şuanda +300 de[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]69,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]68,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,43[/TD]
[TD])[/TD]
[TD]şuanda +600 da[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.TAKIM ORTALAMASI [/TD]
[TD]([/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]0,36[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
durumumuz bu cumaya kadar sizden istediğim 200---300 gr üstüne birde yandaki artıları vermeniz gerekecek... ben baştan söyleyeyim de siz ona göre asılın

ben çok büyük konuşmayayım ama gidecek bendeki k,lo seninki de gider hadi bakalım kızlar sizde accık asılın en kötü durumda ben verirrim ben verdikten sonra sizler haydi haydi verirsiniz

inşallah jujum kayısı erik falan bi işe yarasın öğlen 1 saat tempolu olmasa da yürüyüş yaptım bi ara yürüyüşte bağırsaklarım hareketlenir gibi oldu ama anında gitti anlamadım nereye gitti bu müshil hapı akşam bi tane daha içecem bi de form çayı içeyim bari işe yarasın artık yaaa

önemli değil canım hangi şehirden yazıyorun yazdın mı yoksa ben kaçırdım mı? bu arada bana şahnur diyebilirsin toplight zor gelebilir
ist canım ben sen nerdensin ben fazla kimseyi tanımıyorum henüz zamanla tanıcam. canım birde fazla kafana takma psikolojidnde etkiliyor olabilir oruçsun sanırım suyunu eksik etmeden aralarda iç ben oruçluyken elimden koca bardagı eksik etmiyordum malesef şu an tutamıyorum bu arada ismin çok güzel bayıldım.:16:
Ya ben zayiflayamiyoruuuum acaba hareketsizlikten mi boyle oluyor bilmiyorum ama gercekten cok dikkat ediyorum buna ragmen hala 60.5 kiloyum adet donemi de bitti anlamadim ben bu isi eskiden bu sekilde yiyerek yarim kilo cok rahat veriyodum oof offf
vücut kendini korumaya almiş olabilir biraz protein oranını artır bide 60 yüksek bir rakam olmadıgı için eskisi gibi verememn normal dir toplamda ne kadar kg verdin bilmiyorum lakin sabırlı olamalıyız spor mutlaka eklemeye çalış:34: bide geçen gün arkadslarımdan biri birşey paylaşmıştı onu buraya kopyalayım belki işimize yarar

ist canım ben sen nerdensin ben fazla kimseyi tanımıyorum henüz zamanla tanıcam. canım birde fazla kafana takma psikolojidnde etkiliyor olabilir oruçsun sanırım suyunu eksik etmeden aralarda iç ben oruçluyken elimden koca bardagı eksik etmiyordum malesef şu an tutamıyorum bu arada ismin çok güzel bayıldım.:16:

vücut kendini korumaya almiş olabilir biraz protein oranını artır bide 60 yüksek bir rakam olmadıgı için eskisi gibi verememn normal dir toplamda ne kadar kg verdin bilmiyorum lakin sabırlı olamalıyız spor mutlaka eklemeye çalış:34: bide geçen gün arkadslarımdan biri birşey paylaşmıştı onu buraya kopyalayım belki işimize yarar

Oncelikle hosgeldin canim bilmiyorum niye boyle oldugunu acikcasi.hani ben normalde cok sabirli ve sorumlu degilim hani 4 gun diyetteysem 3 gun salliyodum ama bu aralar hakikaten dikkat ediyrum ve kilo veremiyorum anlamadim bn bu isi

ahali nasılsınız......

bır ben mı tartılmamısım ya....ii bari bırazdan cıkayım tartıya......tartıdan korkar oldum....ramazan dolayısıyla butun duzenım altust oldu.

off bır de b12 ıgnelerı yuzunden ergen gıbı sivilce cıkıyor ya.....
canım maşallah ne güzel kg verimişşin 4 kg kalmış valla tebrik ederim darısı bizlere inş:10:

normalde en az 3 lt su içen ben dün akşam sadece 1,5 lt içebildim fazla içemedim
ben ankarada yaşıyorum kamuda çalışıyorum 2 oğlum var biri sekiz biri 2 yaşıjnda neyse şimdi çıkmamlazım teşekkür ederim bu arada ismimi rahmetli dedem koymuş bende çok severim doğru düzgün söyleyemeselerde karıştırsalarda güzeldir

Back
X