- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #96.281
mutfagı temızledım şimdi. dolapları falan sildim. buzdolabını temızledım. açan falan olur rezıl olmayım dedim.
bu kadar temızlıkten sonra kızartma ıle tekrar batacak bende şöyle düşündüm....
küçük tüpüm var. balkona gazete sererım üzerıne de tupu koyarım. patlıcanları da eşimin önune koyarım. kızartsın dursun balkonda.
bende diğer işlerimi hallederim.
zaten kızartması hallolduktan sonra pek bir şey kalmıyor gerıye. 3 kg patlıcan alacagım. artık yettıgı kadar. bir suru çeşit var.
Eee eşine kızarttıracaksan sorun yok şekerim kızartsın dursun dediğin gibi balkonda olması da gayet iyi ee sen bahçede vermeyecekmiydin iftarı evi niye temizledin?
ohhhhhhhhhhhh in cin top oynuyor ne ala memleket... üç kişi ile takı yürütüyoruz varmı arkadaş... o üç kişiden ikiside izne gidecek kaldım mı bir başıma ekmek elden su gölden
valla kimse bana bişey demedi ne biricik ne büşra ne rabiş... ama takıma gelen de yok... bu iş canımı sıkmaya başladı..günaydınlarrrr
jujum haklısın takım 3 kişi ile gidiyor maalesef dilekten ve büşrqadan ses yok tatile gidecekti büşra ama izin belirtmemişti dimi?
rabişinde pc bozuk corniden bugün hayır çıkmaz akşama bi sürü misafiri var bakalım ne olacak
demet akalının bir şarkısı var bir sen bir ben bir de bebek bizde bebek bile yok
bir sen bir ben varda anam birde bebek olsaydı iyiydi... bakalım aysunay tahlil yaptırıp gelirse bebek de olur...
valla kimse bana bişey demedi ne biricik ne büşra ne rabiş... ama takıma gelen de yok... bu iş canımı sıkmaya başladı..
dün birisini yolladı dalin takıma ama anam oda ortada yok daha önce 14. takıma yazmış kıtılıcam diye şimdi bize eeee katılmaya pek hevesli olsa girerdi dimi ama...
olmadı tek kişilik takım olarak kalırım bende napim...
canım ne desen haklısın bu sessizlik benimde hoşuma gitmiyor açıkcası dalinin gönderdiği arkadaşta bir mesaj yazdı gitti ne olacak bakalım bi ara katılmak isteyenler için takımlar çağrı yapmazdı şimdi takımlar çağrı yapıyo katılmak isteyen yok allahım yaaa
valla tok satıcıyım ben anam .. Istekli adam lazım bana isteksizi ile uğraşamamcanım ne desen haklısın bu sessizlik benimde hoşuma gitmiyor açıkcası dalinin gönderdiği arkadaşta bir mesaj yazdı gitti ne olacak bakalım bi ara katılmak isteyenler için takımlar çağrı yapmazdı şimdi takımlar çağrı yapıyo katılmak isteyen yok allahım yaaa
günaydın kızlar.......
Ben bugun rabişe bır mesaj atarım. 2 gundur atacam fırsat bulamadım desem şaka gelır ama cidden tel ı elıme bıle alamadım.
Jujum valla bızım ızın sekteye ugruyordu nerdeyse ...eşimin yerıne gıden ark ı çakallık yapacaktı.
Adam 1 aydır izinde hala kem kum edıyor gelmemek için.
Neyse dün konustu eşim gelıyor. Bi zahmet!
Bu durumda bız agustosun 5 ınde yolcuyuz. Allahtan bir manı olmazsa tabi....
Bu hafta son bildirimimi yapacagım
Dönüş tarihimiz ise 22 agustos ama alanyaya dönüş tarıhımız bu....
Düğününe gıdecegımız arkadaslarımız balayı olarak burada otel de yer ayırttılar.
Ortanca kardeşim de gelecekmiş.
Bir de amcam arıyor gecenler de gelmeyı dusunuyorum 23 agustostan sonra dıye. Ben böyle tabi
Kımse gelmez bır geldılermi de üst üste
Yani jujum dönüşüm tarıh olarak eylülü bulacak gibi ......ama gittiğim yerler de genel de net var. Girebilirsem ki arada bakarım.
valla tok satıcıyım ben anam .. Istekli adam lazım bana isteksizi ile uğraşamam
mesajdan cevap gelirse haber et corni biliyorum bugün yoğun olacaksın...
Tamam seni bu cuma izinli yazıyoruz inş dönüşünde direk gelip ben mezun olmaya geldim dersin...
şahnur seni ne zaman çıkarıcaz izne canım
318.etp ipekyol51 (
317.etp birsen-deniz (
313.etp Sevda_M (DÖNMİCEK
312.etp ukyo (
314.etp aysunayy (HAMİLE
311.etp ZES (
305.etp garfield06 (
İZİNLİLER BUNLAR AMA BEN DÖNMELERİNİ BEKLEMİYORUM GELİRLERSE AMENNA GELMEZLERSE BİŞEY YAPAMAM...
valla tok satıcıyım ben anam .. Istekli adam lazım bana isteksizi ile uğraşamam
mesajdan cevap gelirse haber et corni biliyorum bugün yoğun olacaksın...
Tamam seni bu cuma izinli yazıyoruz inş dönüşünde direk gelip ben mezun olmaya geldim dersin...
şahnur seni ne zaman çıkarıcaz izne canım
318.etp ipekyol51 (
317.etp birsen-deniz (
313.etp Sevda_M (DÖNMİCEK
312.etp ukyo (
314.etp aysunayy (HAMİLE
311.etp ZES (
305.etp garfield06 (
İZİNLİLER BUNLAR AMA BEN DÖNMELERİNİ BEKLEMİYORUM GELİRLERSE AMENNA GELMEZLERSE BİŞEY YAPAMAM...
jujum haftaya bayram dolayısı ile bildirim olmayacak sanırım püsküüt öyle demişti diye hatırlıyorum arkasındaki hafta bende tatile gideceğim için benimde sanırım bu hafta son olacak şimdi cornininde dediği gibi bende 2 eylüle kadar izin aldım son haftası ankaraya gelmeye çalışacağım ama açıkcası net belli değil bulduğum yerde nete girerim kesim sizi haberdar ederim ama sen benim dönüşümü 6 eylül cuma diye düşün o tarihte bildirim yaparım kesinlikle de belki 1 hafta önce de yapmaya çalışırım ankarada olursan
80 lik resimlerimi ekledim... Pek bişey farkedilmiyo gibi duruyo ama arkamdaki kolonu kaplama kapasiteme bakılınca son resimde arkamdaki kolon kenarlardan görünmeye başlamış
ben fark yok dedim aslında ama eşim dedi baksana eskisinde kolonu doldurmuşun yenisinde kenarlardan boşluk kalmış diyesen dıyınce farkettım
Bu arada fark yok gıbı duruyor ama iice ınceleyınce küçülmüşün sankı jujum...belli edıyor bana göre......
80 lik resimlerimi ekledim... Pek bişey farkedilmiyo gibi duruyo ama arkamdaki kolonu kaplama kapasiteme bakılınca son resimde arkamdaki kolon kenarlardan görünmeye başlamış
yani sürekli giren iki elemanımı da bu cuma izne ayırıyorum kalıyorum tek başıma... Ohhh mis mis
ben fark yok dedim aslında ama eşim dedi baksana eskisinde kolonu doldurmuşun yenisinde kenarlardan boşluk kalmış diye
kızlar aysunayın değerler iyi çıkmış .. Tutuntu diyor hamiş topiğinde ... çok sevindim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?