- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #96.321
tmm senin mazereti kabul ettim... omazan bir sen bir ben birde yeni yetme üyemiz otururus...mazeretim var asabiyim ben diyorsun yani jujum
ama jujum deme öyle dediğim gibi pc yoktu tekbaşına beklenirmi buralarhem bak şurda mezun olmama ramak kaldı olurmu hiçççç
gözümü korkutamazsınngüzellik uğruna her şeye razıyımm:))
52,5 kiloyum hedefim 45
yok yok korkmasın gözün deeee 45 kiloluk bir beden düşünüyom düyünüyom ortaokul talebeleri geliyo gözüme .. minyon bir tipin varn sanırım
tmm senin mazereti kabul ettim... omazan bir sen bir ben birde yeni yetme üyemiz otururus...
yok yok korkmasın gözün deeee 45 kiloluk bir beden düşünüyom düyünüyom ortaokul talebeleri geliyo gözüme .. minyon bir tipin varn sanırım
Günaydın:) hoşbuldum teşekkür ederim. ismim Merve Ankara'da yaşıyorum 22 yaşındayım ve grafikerim. şu an evdeyim işten ayrılmamla stresin başlaması bir oldu. tabii bende stresten iştahı açılan biri olarak direkt mutfağa yöneliyorum. boyum 1.55 kilomda en son 52ydi şu günlerde regl sebebiyle biraz daha fazladır tartının pili bitmiş tartılamadım49a kadar inmişken tekrar aldım. geçen yıl 62 kiloydum egzersiz,su ve az yiyerek 13 kilo kadar verdim ama eski motivasyonumu kaybettim hedefim 45 umarım burada sizlerle birlikte verebilirim:)
kızlar pc ye virüs mü ne bulaşmış bende eşimde pek anlamaz bunlardan abim ver götürüp hallediyim dedi işleri çıktı bir türlü getiremedi pcyi dün artık isyan bayrağını çektim sabah erkenden getirdi giremedim haberde veremedim sizler nasılsınız bi geçmişe bakıp geliyorumm
takıma kabul edilmen yeterliydi zaten.. özellikle bişey yapmana gerek yok.. konuya katılıyorsun yazmaya başlayorsun olaylar kendiliğinden gelişiyor... zaten bir takıma kabul edilmişsin o nedenle ben takıma çağrımı iptal ediyorum..
kızlarrrrrrrrrrrrrr değerim 857 çıktı bugünnn çok şükür Allaha sanırım yoluna girdi herşey
cuma günü dr gidicem kese de görünürse rahatlıycam..
inşallah Allahımmmmmmm
[TABLE="width: 916"]
[TR]
[TD="colspan: 2"]***5.Takım 320. Etap***[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*JUJU*[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]80,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]61,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD])[/TD]
[TD]İzne Ayrıldı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cornella[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]63,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD])[/TD]
[TD]İzne Ayrıldı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]busramnmn[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]60,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD])[/TD]
[TD]İzne Ayrıldı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabyas [/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]77,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD])[/TD]
[TD]İzne Ayrıldı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]69,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD])[/TD]
[TD]İzne Ayrıldı[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bende sadece benim adımın yanında izinli yazmadığı için bi tuhaf oldumçok sevindim cnm
sağlıkla dogur bebişini....
juju ya adımın yanında izinli yazısını görunce bı tuhaf oldum;(
haklısın şekerim sana katılıyorumm,iyide burda sabırla bekleyen benim sadece... ve sabrım tükenmek üzre.. cumadan cumaya gelip bildirimle olmuyor bu işler ...
offf bende acıktımm tartı günü diye sahurda çorba salata yedim açımmm aççç
haklısın şekerim sana katılıyorumm,
bende susadım valla bugün koşturmaca çok olunca
kızlar bu arada bugün itibari ile iş sağlığı güvenliği sertifikası almak için kursa başladım şu an bi taraftan iş yapıyorum pc de bi taraftan dersi takip etmeye çalışıyorum bi taraftan da size laf yetiştirmeye çalışıyom düşünün halimii
bi taraftanda susuyorum bu arada iftara ne yemeğiniz varr
eşim tutturmuş akşama lahmacun yaptırsam nasıl olur diye sizce nasıl fikir malum zaten tartılacaz da iftardan önce çorba üzerine lahmacunizin çıkar mıı
haa bu arada dün bir hainlik yaptım dayanamadım dün akşam eşime kadayıf dolma yapmıştım ondan yedim valla
bence çorba ve 1 lahmacun gayet iyi olur zaten lahmacun çok kalorili değil ama kadayıf dolmaolmamış kalori bombası o hemide tartıdan 1 gün önce
benim menüde etli kuru fasulye pilav çorba cacık var benim eşimde dün tatlı alıyım dedi yok dedim yarın al dayanamam yerim diye bugün o yüzden pilav falan yemiyicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?