- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #96.301
kızlarrrrrrrrrrrrrr değerim 857 çıktı bugünnn çok şükür Allaha sanırım yoluna girdi herşey
cuma günü dr gidicem kese de görünürse rahatlıycam..
inşallah Allahımmmmmmm
canım ben sana söylemiştim bak dediğim çıktı gelsin de sıpa poposunu ısıralım onun
şaka bi tarafa çok sevindim canım gözün aydınnn
Merhaba 5. takıma katılmam mümkün müdür?:)
öncelikle bişeyi netleştireyim.... 27 sinde 14 takıma yazmışsın katılmak için orda ne gibi bir sorun oldu takıma giremedin öğrenebilirmiyim...
takıma kabul edilmen yeterliydi zaten.. özellikle bişey yapmana gerek yok.. konuya katılıyorsun yazmaya başlayorsun olaylar kendiliğinden gelişiyor... zaten bir takıma kabul edilmişsin o nedenle ben takıma çağrımı iptal ediyorum..takıma kabul edılmısım oyle yazdılar ama daha sonra ne yapmam gerektıgı ıle ılgılı kımse bılgı vermeyınce bende cıktım
merhabalar hoşgeldinn öncelikle kendinden biraz bahsedermisin şu anda takım biraz rölantide hem ramazan hem de bazı arkadaşlarımız izinde haftaya 2 kişi daha izne ayrılacak takımda yeni kana ihtiyacımız var ama süreklilik şart düzenli giriş yapabilecekmisin? bu arada benim şimdi çıkmam lazım yarın takım kaptanı juju gelir sabah sen akşamdan kendinden bahsedersen biraz iyi olur yarın sohbete devam ederiz deneme süreci sonrasında takıma alınırsın canım ben çıkacam ama senin ilk ödevin şimdi kendinden bahsetmek yarın görüşmek üzere
haa bu aralar takımdaki sessizliğe bakma motivasyonu aslında yüksek olan bir takımdır burası bu arada bende kaptan yardımcısıyım
hoşgeldin canım... öncelikle bilmeni isterim ki takımda kala kala kimse kalmadı herkes izinde ama ben takıma girecek olan kişinin düzenli paylaşım yapmasından yanayım... bir gün girip birgün uğramayacaksan baştan bu işe hiç girişmeyelim...Günaydın:) hoşbuldum teşekkür ederim. ismim Merve Ankara'da yaşıyorum 22 yaşındayım ve grafikerim. şu an evdeyim işten ayrılmamla stresin başlaması bir oldu. tabii bende stresten iştahı açılan biri olarak direkt mutfağa yöneliyorum. boyum 1.55 kilomda en son 52ydi şu günlerde regl sebebiyle biraz daha fazladır tartının pili bitmiş tartılamadım49a kadar inmişken tekrar aldım. geçen yıl 62 kiloydum egzersiz,su ve az yiyerek 13 kilo kadar verdim ama eski motivasyonumu kaybettim hedefim 45 umarım burada sizlerle birlikte verebilirim:)
hoşgeldin canım... öncelikle bilmeni isterim ki takımda kala kala kimse kalmadı herkes izinde ama ben takıma girecek olan kişinin düzenli paylaşım yapmasından yanayım... bir gün girip birgün uğramayacaksan baştan bu işe hiç girişmeyelim...
şayet yok ben gerekli ilgi ve özeni gösteririm diyorsan takıma hoş geldin ... yada yok arkadaş ben böyle sayıca az bir yerde motivasyon sağlayamam diyorsan da üyesayısı fazla olan başka bir takımı da tercih edebilirsin burda şuanda bir sen bir ben olcaz
hoşbuldum çok teşekkürler:) üye sayısı hiç önemli değil ben gereken ilgiyi göstereceğime inanıyorum düzenli olarak girmemle ilgili de herhangi bi sorun yok 5. takıma kabul edildim mi o halde:)
çünkü tepem attıjujum neden herkes izinli
kendim kaşındım diyorsun yani....tamam bilgilerini not edeyim ozaman... şuanda kaç kilosun ve tam olarak hedef kilon ne???
çünkü tepem attı
kaç gündür senden rabişden büşradan haber yok sinirlendim bende herkese izin verdim tekkede tek başıma oturucaktım...
kendim kaşındım diyorsun yani....tamam bilgilerini not edeyim ozaman... şuanda kaç kilosun ve tam olarak hedef kilon ne???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?