- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #9.621
ablacım iyiyim ben sizleri merak ettim bir uğradım.oğlum da iyi.senin hamile kızın ve diğerleri de iyidir inşallah.izin döneminde de kendine dikkat etmeye devam et ablacım.umutum merhaba canim benim. ne cok oldu görüsmeyeli ya nasilsin?
ama bak kilonu korumussun 75de kalip bende oralarda sürünüyorum aylardir. dedigin gibi bende yer acayim yeni arkadaslara dedim. izinden dönene kadar kendime izin verdim.. oglusun nasil umutum? senin sagligin düzeldimi canim?
zenancım unutmadım hiçbirinizi.sen de iyimisin.yavruların da iyilerdir inş.kilo almamaya dikkat ediyorum.az biraz alınca tekrar diyete sarılıyorum.ama bu 75 kilo psikolojik bir sınır gibi oldu.düşemedim altına.selam takimlarin en guzeli
umutum hosgeldin canim ismini gormek ne kadar guzel ve bizleri merak etmende cok guzel unutulmamak yanikilo almamana cok sevindim hemde cok hep ugra kuzundan kendinden haberdaar et bize gorusuruz canim
cukulatam soz 65 olmadan ayrilmiycam birakmiycam bu isin pesini agir gitsemde guzel yol kataettigimi dusunuyorum ve cok guzel bisiy var ben bugun biraz kacirdim kacirdim diye bool su icip hep hareket halinde olmaya bisiyler yapmaya calistim aksama tartildim hic fazla cikmadim daha onceleride kacirdiklarimda da oyle hemen fazla rakam gormedim yani yavas verilen kilo kalici kilo bence hizli verilen kilo yok hep kendimi kandirmisim dune kadar kizlar kacamagim icin ozur dilerim herkezden tekraranmayacaktir
yarin gelemeyebilirim soz etmistim yolculukvar ama persembe eltimlerin ordan girerim siteye eger bir sorunlari yoksa nette şutarafagittihadi optumm herkezi tekrar aslinda cook yazardim ama efe ye uykusunda bir kuru oksuruk geldi su an gidi^p ona bakayim
neyse tum takimimi opuyorumŞeniz kocaman gorusuruuuuuuuuuuuuuz :lepi:
kadiscim evlilik yıldönümünüzü tebrik ederim canım.tartışma olması üzücü olmuş gerçi.evlilik böyle işte.her anında mutluluğu yakalamak mümkün olamıyor.merhaba kızlar nasılsınız
umutcum gelmiş
sormayın 63 ü gördüm tartıda
şaştım bende ama can sıkıntısından
dün evlilik yıldönümümüzdü ve biz eşimle fena kapıştık hemde çok küçük bir mesele bir laf
yani ne bileyim kaldıramıyorum artık onuuuuuuu
çikolatacım seni çok iyi anlıyorum...sewindiğim tek bi nokta en azından aranızda yani senn adına konuşursam sende sewgi var...zorunluluktan bahsetmişsin...bende aynı durumdayım...zorundayım ve burdayım...sewgi de yok ayrıca...yoksa ewlilik die bişi yok...annemle olamayacağımdan yük olmak istemediğimden ve iş sahibi olamadığım için mecburiyetten katlanıyorum...dediğim gibi bende kendimi toparlar toparlamaz eğer düzelmezse böle dvm ederse sonlandırıcam..hakkımızda hayırlısı cnm...sen herşeyin en iyisini bilirsin...emin ol annemde her gördüğünde sana sölenenlerin aynısını bana sölüo "hayır yok hala çekiosun" dio ama boşver...desinler...sen kendi kararından şaşma bu snn hayatın...
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Hoşgeldin çikolatam cokacimcoook
Hayırlı olsun laplubun a.s. Artık kilo vermen hızlanır, moralin de yüksek olur aramızda :1hug:
bu arada kötü bi durum daha var...benim tartımda arıza vardı aslında çok iyi tartıodu...diyetisyene gittiğim dönemlerde profesyonel tartılarla aynı sonucu çıkarıodu...taaa ki ben üstüne ağır bişi düşürene kadar.:1shok:..yarışmaya katılırken sölemiştim zaten kalliste ablam cuma bildirimleri için tartının şart olduğunu ve napmam gerektiğini sormuştu bendee idareten alırım emanet demiştim...çünkü kaliteli güvenilir bir tartı almak istemiştim ya da tartımı tamir ettiririm demiştim...(sağ olsun servsi 58 lira isteyince yaptıramamıştım) o an da alacak gücüm de yoktu..mecburen kayınvalidemin tartısını kullandım ve bildirimleri onun üzerinden yapmıştım...sonra kendime süper bir tartı aldım ama maalesef acı gerçekle karşılaştımsenağlama
kayınvalidemin tartısı beni 98,5 gösteriodu en son bu aldığım yeni tartı 102senağlamao kdr üzüldüm ki kendimi iki gün toparlayamadım arkadaşlar...ne kdr sewinmiştim iki hanelilere indiğim için....
sonuçta verdiğim kilo sabit...ama ben 2 hanelilerde değilim...demekki ben 108 değil yaklaşık olarak 112 kiloymuşum...şok şok şoooklar içinde kaldım....belki bu hafta bu üzüntüyle arayı kapatırım dedim ama kızımın fizik tedavisi çıktı...düzensiz beslenip yürüyüşlerim aksadı...off offfff...çok üzgünüm ben yaaa:1no2:
ben diyeti bırakmasam diyet beni bırakıo ne kdr talihsizim benbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?