Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ınanamıyorum tabucum yaa vallaha ben burda sinir oldum yanii. şimdi kötü kötü konuşacam hakaretten banlacanam iyimi:)) hayret bişi ya bir insanın sorumsuzluğu bir bebeğin istikbaline maal oluyor nerdeysee allahım yarebbim.. onla geçmiş olsun tabum yaa.

Çikolatam mesajını aldım canım . canım sen demişinki benim avea bedeva nasıl oluyor be şeker hangi tarife senin kullandığın acep

ideal bir beslenme cikolatam.. sadece sebze yetersiz geldi bana.
ögle yemeklerinde az yagli sebze yemegi bir dilim ekmekle cok uygun olacak senin icin.
yoksa hersey cok güzel.Şeniz
tabucugum büyük bir zevkle okudum ekledigin bilgileri.. helede yürüyüs konusundaki yazilanlar cok motive edici. yemek tariflerinede baktikca gülümsemekten kendimi alamadim..
cogunlukla börek tarioflerini vermissin, benim gibi börekcisin sende..:sm_cool:..
oyyy canim benim. Şeniz nefis cekiyor iste.. eline koluna saglik tabucugum

Annem hoşgeldin nasılsın canım bende yatmaya hazırlanıyorum .5 günden sonra yarın okul var off ne sıkıcı geliyor :))

Annem hoşgeldin nasılsın canım bende yatmaya hazırlanıyorum .5 günden sonra yarın okul var off ne sıkıcı geliyor :))

hosbuldum güzelim. bende yarin tatildeyim bayram var burada ve babalar günü kutlaniyor yarin.. hayirli geceler canim benim.. yarin icinde allah kolayliklar versin..hihoyyyt

herkese günaydın :1hug:
az sonra yürüyüşe çıkıcam önce takıma bir uğrayayım dedim. artık sabah yürüyüşlerime geri dönüyorum. gün içinde olunca canım yürümek istemeyebiliyo, işim çıkabiliyo, sıcak olabiliyo vsvs. o yüzden en iyisi dedim erkenden çıkıp bitireyim bu işi.

sbg cim geçmiş olsun canım. ben erik, çilek falan yiyorum günde 4-5 er tane ama yazmayı unutuyorum şeker. yorumun için çok teşekkür ederim a.s.

xtabucum sinir oldum burda inan. iğneyi yapanları boğasım geldi canım inşallah fizik tedavi işe yarar. senin dediğin gibi kızınıın küçük olması avantaj, çok hareket edecek olması avantaj. yalnız fizik tedavi görmüş biri olarak lütfen iyi bir yer seçin. bitsin de göndereyim sıradakini alayım mantıklı bir yer olmasın. Allah en kısa zamanda sağlıklı sağlıklı koşmasını nasip etsin canım kızının.
tarifler de çok güzel canım ama benim ödevim et ve sebze yemekleri olduğu için bunları eklememiştim yerimseniben

Herkese günaydınlar !

Canım sbg cim çok geçmiş olsun, xtabucum canım kızına da çok çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda düzelir,

Sbg cim yeni diyet listen hayırlı olsun canım
Sabah
Yarım domates
1 salatalık
1 yeşil biber
1 kaşık yoğurt
2 kupa karanfilli yeşil çay
Ara
1 Elma 1 bardak süt
Öğle
1 patates tava (2 tatlı kaşığı sıvı yağla hazırlanmış)
Akşam
1 havuç rendesi
1 kaşık yoğurt
Biraz sonrasında da 200 gr çilek 1 bardak süt

valla gayet güzel hatta akşam sadece havuç rendesi ve yoğurt çok az olmuş, yanına sebze yemeği ve/veya tavuk ızgara falan da ekleyebilirsin.
Süt-yoğurt-meyva-sebze aman eksik olmasın listende bak nasıl kısa sürede sağlıklı bir sonuç alacaksın, kalsiyumu, meyvayı bol tutarsan yüzünden de kilo vermezsin, yani böyle sağlıklsız bir görüntün olmaz
süpersin sbgcim bravo:lepi:

günaydın bayanlar
mehalim mezun olmuşsun canım
hayırlı olsun
bende 63.3 e düştüm yaaa
gecen hafta başladım tekrar diyetime 65 i görmüştüm ya
ama sanki 10 kilo almış gibiydim ya
şimdi biraz daha indim

öpüyorum hepinizi

Bijocum günaydınhihoyyyt
teşekkür ederim, burda olsaydın da keşke beraber çıksaydık yürüyüşe nese seni de oyalamayım ben yürüyüşten sonra görüşürüza.s.

günaydın canım sana daa a.s. valla arkadaşla yürümek süper oluyor. bekle sen 2-3 senem kaldı istanbula gelmeye -tatlicadiarzu-

ne kadar haklısın ablacım
erkek bayanın daha başarılı olmasını çekemiyor
benim yetki kursum var ondan üst olcağımı çekemediğinden sinir küpü
dün akşam biri aradı sende gelcen deyince uçtu havalara ama daha kesinlik yok
bakalım arıtk hayırlısı yaaaaa
sorma çukulatacığım sorma
yani
benden gidiyo giden
ama onun burnudan fitil fitil getircemmm
bana yaptıklarının aynısı onun ailesinin yannıa gidince yapcam
yok arıtk ohanfendi gelinnnn
görcekk oooo

bu arada artık aranızdayım. bilgisayar işini hallettim ve yeni bir laplup aldım kaydirigubbakcemile3
görev ödev ne varsa bekliyorum
beni kim denetliyor? ben kimi denetliyorum aceP?
çokk güzel canmı
hayırlı olsun

[

sewindim beğendiğine ablacım...ama daha çok canımız çekipte yiyemediğimiz seylerin diyetleri olduğu için yolladım...yani yasak diye yiyemiyoruz yaaa...alternatif olarak hem az kalorili hemde diyetlerimiz şekillensin de zevkli hale gelsin(çekilebilir olsun) die onları yolladım...
işine yaradıysa sewinirim gerçekten işe yarayacak bilgiler olduğunu düşünüp yolladım bazen kafamız takılıo ya benle birlikte sizinde bilgi sahibi olmanızı istedim...gerçi hepimiz artık bilinçliyiz diyet ve spor konusunda...yine de ek bilgi işte....a.s.
cnm bnm sen bide beni düşün...o kdr da uyardım...kalçadan yapalım dedim inatla bacaktan yaptı...yanına gidip onu dövmemek için zor tutuyorum kendimi...doktor açıklama yaparken resmen sinirden köpürdüm napacağımı bilemedim dün çok kötü bi gündü bnm için...dua ettim psikolojik desinde bişi çıkmasın diye...gerçekleri duyunca çıldırdım...şimdi tek umudum tedavinin cvp vermesi...bilirsin milletimiz destek olmadan önce köstek olur...yok işe yaramıyomuş bilmem ne...ya sen minicik kızıma dua ette yorum yapma canımı neden sıkıyorsun...işte offf......

iyi dileklerin için tşk ediyorum inş en kısa zmnda eski sağlığı ile ip atlar bisikletine biner..sek sek oynar koşar....bunların hiçbirini yapamıyor:çok üzgünüm:...görüyorsunuz değil mi herşey nasıl üst üste geliyor...

bide sağlam bi yer olsun demişsin ama su an karşılıcak durumum yok mecburen sigortalarda sürünüyorum...başlangıç olarak dün randevu aldım bugüne bakalım nasıl davranılacak ne denicek ona göre dvm edicem yoluma...eğer ilgi görmediğini hissedersem daha iyi bir yeri araştırıcam artık...ssk anlaşmalı özel yerler varmış fark almıolarmış ama henüz bulamadım o yeri bugün araştırıcam çıkıp...tşk ederim cnm ilgine....bide tarifler denk geldi ölesine ek olsun die yolladım...neşeli gibiydi tarifler...sende de patlıcanlı bişi vardı ama bnm ki değişiktir die ek yapmak istedim...ölesine yani...cnm sıkkındı ya oyaladım kendimi sizede paylaşım yaptım...
Herkese günaydınlar !

Canım sbg cim çok geçmiş olsun, xtabucum canım kızına da çok çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda düzelir,

inş canım dua edin lütfen...dün resmen yıkımlardaydım...moralim nasıl bozuktu anlatamam...hırsımı almak istiodum ama sinirle kalkıp zararla oturmakta istemiodum...sıktım sıktım valla hasta olucam en sonunda...bu kdr terslikler çok ağır geldi kaldıramıyorum...Yüce Allah'ımın bir bildiği vardır...inş feraha çıkarıcak beni...inş:Saruboceq:

günaydinnnnnnn.
bugün babalar günü.. cocuklar gelir birazdan. sofra hazirlamadan size bir bakayim dedim. kallisim gelmemis hala.. arada gelir bakarim öpüyorum hepinizi

günaydınlar 5. takımın fıstıkları ..

kalişim gelemedi galiba dikenli tellleremi takıldı ...yeri belli ...mucuks..

allah yardimcin olsun tabucugum.. dua et canim .. kötü bir zamandasin biliyorum. sabirli ol. yavruna gecmis olsun. aslan gibi kosup atliyacak yakin zamanda insallah. sen sinir hastasi oldugunla kalacaksin. sakin ol hersey rayina oturur. kilonu hele hic sikinti yapma. önce saglik

amin aminnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tşk ederim abla haklısın...ama insanın elinde değil...gördükçe onunda canının yanmasına seyirci kaldıkça artıo sinirim...düzelsinde o karı Allah'ından bulsun...

xtabucum canım,

sen içini ferah tut, herşey yoluna girecektir, hiç merak etme hep pozitif düşün, bu sıkıntılı dönemi en yakın zamanda atlatıcaksın

çukulatacım canım ben bu aralar iş yerinden dolayı denetlemeler falan vardı işlerim biraz yoğundu o yüzden fazla paylaşımda bulunamadım inşallah önümüzdeki hafta daha çok buralarda olucam senin içinde hakkında hayırlsının olmasını diliyorum canım

çukulata ve sportie dünkü raporum

sabah kepekli beyaz peynirli tost
yeşil çay

öğle ton balıklı salata
bir dilim tuzsuz etimek

ara 1 elma

akşam 4 yemek kaşığı kuru fasulye
2 yemek kaşığı pilav
salata

gece 1 dilim helva

su su su su tek sorunum o nasıl çözeceğimide bilmiyorum midem bulanıyor içerken tabiki birde spor elimin altında koşu bandı var ama yapmak zor geliyor yorgun oluyorum bir türlü tepesine çıkacak kuvveti kendimde bulamıyorum senağlamasenağlama aslında ben iki sorunumu çözsem çabuk kilo verceğimi biliyorum inşallah bakalım

xtabucum ben de gittim fizik tedaviye 1 ay. özel bir kliniğe ve hiç para vermedim ssk karşıladı. işe yaradı mı dersen bişey demiyim ama yarayanları da biliyorum canım. küçük olması avantaj yine söylüyorum kızının. öper misin benim için onu Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…