- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #9.641
yediklerimi yazayım reyhan ablam da denetlesin(canzimi göremedim)
sabah: 1 dilim peynir,2 dilim ekmek,domates salatalık
ara: yok(dışardaydım)
öğlen: kepekli makarna ile yapılmış salata,yoğurt
ara:3 adet burçak bisküvi
akşam:tavuk-salata
ara: meyveli yoğurt
Annem hoşgeldin nasılsın canım bende yatmaya hazırlanıyorum .5 günden sonra yarın okul var off ne sıkıcı geliyor :))
Bijocum günaydınhihoyyyt
teşekkür ederim, burda olsaydın da keşke beraber çıksaydık yürüyüşe nese seni de oyalamayım ben yürüyüşten sonra görüşürüza.s.
ne kadar haklısın ablacımselamlarrrrr. nekadar güzel bir gün.. 32 derece sicaklik inanilmaz. erken geldim isten bahceye ciktim yemekten sonra yattim güneslendim. sonra dayanamadim sicaga dus alayim diye girdim iceri.. nasil benim sekerlerim bugün.?
kadisim üzülme bebegim. bu erkeklerin %90 i harbi kazma... geri kalan % 10 uda yontulmus kazma..
sadece seninki degil. kadinlarin inceligine hassasligina zerafetine cevap verecek erkek bulmak olanaksiz demiyeyimde cok zor. ve en kötüsü ne biliyormusun? asla degismezler.. onlardan ne kadar ilgi beklersek okadar üzüntü aci cekeriz.. bunlari kötülükten yada sevgisizlikten yapmiyorlar. sadece kazma olarak yaratilmislar. birde erkek cocugu anneleri onlari bu tarafa yönlendirmisler. simarik duygusuz dedigim dedik yetistirmisler. ne olur üzülme.. akilli becerikli kadin kimdir biliyormusun? kocasina evin diregi, tek dayanagi, tek yönetmeni, astigi astik kestigi kestik biri oldugu duygusunu vererek, asil idareyi elinde tutan kadindir..ve bu inan bana evdeki huzurun tek recetesidir.
sorma çukulatacığım sormareyhan ablam aynı annem gibi konuştun.. o da öyledir ve aynen öyle yapar..ve 27 senelikz evliler çok mutlulazr..bir tek kavgalarına şahit olmadım...
ama ben bunu uygulayamıyorum be ablam. ne bileyim,şu lanet olası gurur işte...
kadişim lütfen üülme ama şöyle söylemek istiyorum sana.. olmayınca olmuyor! sen de çok uğraştın eşinle biliyorum,ama değişmiyorlar işte..sen değişiyorsun ve büyüklerimden biliyorum ki bir zaman sonra bir bakıyorsun bitmişsin.hastasın ya da sinir hastasısın...Allah hakkıımızda hayırlısını versin...
çokk güzel canmıbu arada artık aranızdayım. bilgisayar işini hallettim ve yeni bir laplup aldım kaydirigubbakcemile3
görev ödev ne varsa bekliyorum
beni kim denetliyor? ben kimi denetliyorum aceP?
sewindim beğendiğine ablacım...ama daha çok canımız çekipte yiyemediğimiz seylerin diyetleri olduğu için yolladım...yani yasak diye yiyemiyoruz yaaa...alternatif olarak hem az kalorili hemde diyetlerimiz şekillensin de zevkli hale gelsin(çekilebilir olsun) die onları yolladım...tabucugum büyük bir zevkle okudum ekledigin bilgileri.. helede yürüyüs konusundaki yazilanlar cok motive edici. yemek tariflerinede baktikca gülümsemekten kendimi alamadim..
cogunlukla börek tarioflerini vermissin, benim gibi börekcisin sende..:sm_cool:..
oyyy canim benim. Şeniz nefis cekiyor iste.. eline koluna saglik tabucugum
işine yaradıysa sewinirim gerçekten işe yarayacak bilgiler olduğunu düşünüp yolladım bazen kafamız takılıo ya benle birlikte sizinde bilgi sahibi olmanızı istedim...gerçi hepimiz artık bilinçliyiz diyet ve spor konusunda...yine de ek bilgi işte....a.s.Günaydın kuzucuklar delikafadulden
Dün gece rahatsızlandım, o yüzden habersiz ayrıldım aranızdan. Şimdi de yatahala kımıldayamıyorum yatağımdan sesleniyorum size kaydirigubbakcemile3
Midemi üşüttüm demiştim ya, ben kendime bakmayınca iyice kötüledim. Bi de 2 gündür yapmaya başladığım sporlardan dayak yemiş gibiyim :roflol: Doğrulurken bile acı çekiyorum :roflol:
Bugün sabah yürüyüşe çıkmak istiyordum ama gece onca yorgunluğuma, uykusuzluğuma rağmen, uyuyamadım,dönerken bile acı çekerek kıvrandım durdum sabaha kadar, yatmaktan yorulunca da geldim buraya hihoyyyt nanae limon da içtim inş düzelir midem... :sm_cool:(çok büyük geçmiş olsun cnm bnm sende inş en kısa zmnda sağlığına kavuşursun)
Xtabucum öncelikle kızına tekrardan geçmiş olsun, inş düzelir en kısa zamanda :Saruboceq:
Tartı konusunda da niye moralini bozuyosuncanım benim :1hug: önemli olan kilo vermiş olman hihoyyyt az yol katetmedin, böyle sonuna kadar devam edersin inşallah. (inşallah:Saruboceq:)
Ayrıca bence de buraya ilk geldiğindeki tartını baz alarak yola devam et kaydirigubbakcemile2
Bi de yine faydalı bilgilerle donatmışsın bizleri, teşekkür ederim canım ellerine sağlık a.s.
Bana çok yardımcı oldu a.s.
cnm bnm sen bide beni düşün...o kdr da uyardım...kalçadan yapalım dedim inatla bacaktan yaptı...yanına gidip onu dövmemek için zor tutuyorum kendimi...doktor açıklama yaparken resmen sinirden köpürdüm napacağımı bilemedim dün çok kötü bi gündü bnm için...dua ettim psikolojik desinde bişi çıkmasın diye...gerçekleri duyunca çıldırdım...şimdi tek umudum tedavinin cvp vermesi...bilirsin milletimiz destek olmadan önce köstek olur...yok işe yaramıyomuş bilmem ne...ya sen minicik kızıma dua ette yorum yapma canımı neden sıkıyorsun...işte offf......xtabucum sinir oldum burda inan. iğneyi yapanları boğasım geldicanım inşallah fizik tedavi işe yarar. senin dediğin gibi kızınıın küçük olması avantaj, çok hareket edecek olması avantaj. yalnız fizik tedavi görmüş biri olarak lütfen iyi bir yer seçin. bitsin de göndereyim sıradakini alayım mantıklı bir yer olmasın. Allah en kısa zamanda sağlıklı sağlıklı koşmasını nasip etsin canım kızının.
tarifler de çok güzel canım ama benim ödevim et ve sebze yemekleri olduğu için bunları eklememiştim yerimseniben
Herkese günaydınlar !
Canım sbg cim çok geçmiş olsun, xtabucum canım kızına da çok çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda düzelir,
allah yardimcin olsun tabucugum.. dua et canim .. kötü bir zamandasin biliyorum. sabirli ol. yavruna gecmis olsun. aslan gibi kosup atliyacak yakin zamanda insallah. sen sinir hastasi oldugunla kalacaksin. sakin ol hersey rayina oturur. kilonu hele hic sikinti yapma. önce saglik
xtabucum canım,
sen içini ferah tut, herşey yoluna girecektir, hiç merak etme hep pozitif düşün, bu sıkıntılı dönemi en yakın zamanda atlatıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?