- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #96.561
herkese gunaydın kızlarr nasılsınız??ben cok kotuyum her yerım agrıyo dun cok yoruldum paketleme ısım bayagı hafıfledı cok sukur gerı kalan ıslerıde ızın donusu yapıcam artık yoksa hasta olcam yaaa
erigim hosgeldın canımmm
jujum eylul ıtıbarı ıle takım duzene gırecek ınsallahhh
bırsen senı cok ıı anlıyorum canımmmm valla cok zor ve yorucuuuu
sağlıksız olan hiç bişeyi deneme derim aslında iki öğün de pek sağlıklı gibi gelmiyor... yediklerine dikkat edip birazda spora ağırlık verdimi insan emin ol ki veriyor... yok veremiyorum diyorsa kesin yediklerinde sorun vardır...
hoş geldin canım.. öhncelikle geçmiş olsun mu desem başınsağolsun mu desem bilemedim düşük için...
burada da hamile olmak için çabalayan insanlar var ben gibi ... kısmet artık ne zaman olursa ozaman diyep kilo vermeye devam ediyoruz
kendi uğraşlarınla ne güzel vermişsin 10 kilo az da değil.. bundan sonrasında sporu ihmal etmeden yediklerinide kontrollü yaparsan çok fazla kalmazsın takımda hemen verirsen fazlalığını...
işe giderken ve gelirken ki 30 dk yürüyüş süper... metabolizmanı hızlandırır ve hayatına hareket kazandırır...
ama kh ağırlıklı beslenmişsin dün.. özellikle simit olayını unut dicem sana ve kh olayını minumuma indirmeye çalışalım.. tamamen kesin demiyorum azaltalım ki kilo vermemiz kolaylaşsın
İlk olarak takıma kabul ettiğin için teşekkürler Juju :
Bende şu dakikadan itibaren takımın bir parçası oluyorumİlk olarak kendimi tanıtayım.16 yaşındayım geçmişte yanlış bir diyet hatta diyet değilde ölüm diyeti gibi bir şeyler yapıp hastahanelik oldum.Bu yüzden diyet değilde sağlıklı beslenerek kilo verip sporlar sıkılaşmak istiyorum O yüzden birbirimize destek olalım Sizleri de yavaş yavaş tanımak isterim
herkese gunaydın kızlarr nasılsınız??ben cok kotuyum her yerım agrıyo dun cok yoruldum paketleme ısım bayagı hafıfledı cok sukur gerı kalan ıslerıde ızın donusu yapıcam artık yoksa hasta olcam yaaa
erigim hosgeldın canımmm
jujum eylul ıtıbarı ıle takım duzene gırecek ınsallahhh
bırsen senı cok ıı anlıyorum canımmmm valla cok zor ve yorucuuuu
Hosgeldingecmistede okumussundur ben 27 yasindayim evliyim bebek istiyorum ve bebek gelene kadar hedefime ulasmaliyim. Senin en buyuk avantajin yasin kucuk ve matabolizman daha hizli bunu kullan ve ayrica bozim kadar zaman problemin yok is ev spor misafir derken parcalara bolunuyoruz. Birde hastanelik olacak kadar ne yaptin sonucta fazla bir kg yok ( boyunu bilmiyorum ama ) kalici olmamiz dilegiyle
evet canim kh cok olmusramazandan cikinca insan yiyemediklerinin acisini cikariyor galiba neyse artik daha dikkatli olmaliyim. Benimde dusukten sinra yasagim vardi yeni bitti ve ikinci denememiz bakalim bu ay ne olacak allah bebek isteyen herkese versin kedi yavrularini gorunce bile aglar oldum insallah istedigimiz kg ulasir saglikli bebisler dunyaya getiririz malum ya hamileysem tedirginligiyle agir sporlar yapamiyorum gun boyuda masa basi calistigimdan sabah ve aksam ki yuruyus bana ilac oluyir yoksa slim in 6 yapmak isterimde agir biraz daha hafiflerle idare edecegiz artik bi gelsinde sipam hayirlisiyla
ilk olarak takıma kabul ettiğin için teşekkürler juju :
Bende şu dakikadan itibaren takımın bir parçası oluyorumIlk olarak kendimi tanıtayım.16 yaşındayım geçmişte yanlış bir diyet hatta diyet değilde ölüm diyeti gibi bir şeyler yapıp hastahanelik oldum.bu yüzden diyet değilde sağlıklı beslenerek kilo verip sporlar sıkılaşmak istiyorum O yüzden birbirimize destek olalım Sizleri de yavaş yavaş tanımak isterim
kızlar eşim izne çıkınca alel acele şehir dışına çıktık nette yoktu şimdi eve geçiyorum net buldum biyerden telden giriyorum akşama evde olur geçmişi okurum görüşürüz öpüldünüz
Evet canim suan icin dogal yollarla ne zormus acabalar beklemeler
doğal yoryarla mı gebe kalmaya çalışıyorsun şu anda... Ben tüp bebek deneyeceğim kıslet olursa...
Bir oğlum var 9 yaşında doğal yollarla oldu ama ikincisi 5 yıldır denememize rağmen olmuyor...
Bilirim o her ay adet olacam mı yoksa hamilemiyim stresini
inşallah düzenli katılım yaparsan takımın bir parçası olacaksın .... Senin yaşın küçük gelişme çağındasın o nedenle en sağlıklı senin beslenmen lazım ve bol hareket etmen gerekecek... Spor yapma imkanın varmı
biricik nerdesin kuzum ya valla hergün aklımdasın nerde kaldı bu kız diyorum kendime
ilk bebek olucak dimi seninkisi... valla şuanda doğal yollarla gebe kalabiliyorsan hiç korunma kaç tane istiyorsan yap... ben annemi dinleseymişim keşke zamanında yapsam şimdiye büşümüştü... devir değişti artık öyle canın istediğinde hamile kalamıyor bir çok kişi...Evet canim suan icin dogal yollarla ne zormus acabalar beklemelerinsallah guzel sonuclanir arkadasim yaptirdi tup bebek suan 14+4 insallah sanada nasip eder dualarim seninle
ilk bebek olucak dimi seninkisi... valla şuanda doğal yollarla gebe kalabiliyorsan hiç korunma kaç tane istiyorsan yap... ben annemi dinleseymişim keşke zamanında yapsam şimdiye büşümüştü... devir değişti artık öyle canın istediğinde hamile kalamıyor bir çok kişi...
dagyolu Mevcut Kilo ( 65,00) Hedef Kilosu (60,00)
erigim Mevcut Kilo ( 60,00) Hedef Kilo (54)
Sumelody Mevcut Kilo ( ) Hedef Kilo ( )
inşallah düzenli katılım yaparsan takımın bir parçası olacaksın .... Senin yaşın küçük gelişme çağındasın o nedenle en sağlıklı senin beslenmen lazım ve bol hareket etmen gerekecek... Spor yapma imkanın varmı
dagyolu Mevcut Kilo ( 65,00) Hedef Kilosu (60,00)
erigim Mevcut Kilo ( 60,00) Hedef Kilo ( )
Sumelody Mevcut Kilo ( ) Hedef Kilo ( )
Evet canim ilk olacak. Malesef anneler hep hakli benim ablam sip diye hamile kaldi bende oyle olur saniyodum ama bilmem kurtajinda etkisi var mi oyle sip diye olmuyormus . Benimde annem uc ay sonra yapin dedi kurtajdan sonra doktor 5-6 ay korun dedi keske annemi dinleseymisim diyorum
Şu an Ramazanın bitmesini bekliyordum.Spora yatkınlığım var zaten.Şu an bende spor yapıyorum ama bugün kan testi yaptırıp haftaya inş. yüzmeye başlıyorum haftada iki gün.Evde ise 2 saat ip atlıyordum ancak bacak kası yaptığını öğrendim bu yüzden bıraktım.Bugün kü beslenme programımı da size yazmak isterim ayrıca yarından itibaren yaptığım spor saatlerini de.
Sabah (07:00)
1 dilim peynir
1 dilim çavdar ekmeği
Bol maydonoz, dereotlu , limonlu salata
1 bardak yeşil çay
5 zeytin
Araöğün (10:00)
1 çay bardağı yarım yağlı süt
Öğlen (12:00)
1 tane tavada yumurta (Teflonda yaptığımdan yağ kullanmıyorum)
1 çavdar ekmeği
Bol maydonoz, dereotlu, limonlu salata
1 kase yoğurt
1 bardak yeşil çay
Araöğün (15:00)
1 dilim karpuz
Akşam (17:00)
1 bardak yeşil çay
1 tane kabak (kızartılmış)
1 porsiyon sebze çorbası
1 kase yoğurt
Günde 3 litre su içiyorum ^^
Bu beslenme şekline 2 gün önce başladım.
Spor programım (Yarın başlayacağım)
Sabah-Kahvaltıdan 15 dakika sonra-
10 dakika mekik
20 dakika basenler için bölgesel eritme hareketleri
30 dakika ip atlama
Akşam -Yatmadan bir saat önce-
10 dakika mekik
20 dakika basenler için bölgesel ertime hareketleri
30 dakika ip atlama
Toplam : 20 dakika(mekik)+ 40 dakika (bölgesel hareketler)+ 60 dakika (ip atlama) = 120 dakika
aslında menüler benginin uzmanlık alanı olcak ama yinede yorumumu yapayımŞu an 53 :26: Boyum kısa olmasından ve alt bedenimin 40 olmasından hedef 46 ancak erir diye düşünüyorum :26:
çok fazla kafana takmamaya çalış.. doktorlarda zaten böyle der beynin rahat olması da önemli bu konularda... inş diğer unsurlara gerek kalmadan gebe kalırsın ..
aslında menüler benginin uzmanlık alanı olcak ama yinede yorumumu yapayım
yeme düzenini biri si mi önerdi sen mi böyle istedin.. fena değil ben az yenmesine karşıyımdır az ve sık yeme şekli en güzeli...
spor olarak ip atlama dışında yürüyüş imkanın var mı ??
JUJU bunların içinde izinli olan var mı?
menü işinde istediğin formatı oturtabilirsin tamamen sana bağlı
mevcut üyelerimiz
[TABLE="width: 207"]
[TR]
[TD]*JUJU*[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabyas [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sura260511[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bengi-arwen[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maymunarmut[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aday üyelerimiz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dagyolu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erigim [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
İlk olarak takıma kabul ettiğin için teşekkürler Juju :
Bende şu dakikadan itibaren takımın bir parçası oluyorumİlk olarak kendimi tanıtayım.16 yaşındayım geçmişte yanlış bir diyet hatta diyet değilde ölüm diyeti gibi bir şeyler yapıp hastahanelik oldum.Bu yüzden diyet değilde sağlıklı beslenerek kilo verip sporlar sıkılaşmak istiyorum O yüzden birbirimize destek olalım Sizleri de yavaş yavaş tanımak isterim
sağlıklı beslendiğin sürece sorunum yok ne salatalıkla ne yumurta ile... bende severim ikisinide ...bu menüyü Ayça Kaya'nın diyeti iye bir diyet listesi görmüştüm.Bende biraz değiştirdim kendime uyarladım açıkçası.Şahsen et yemeyi hiç sevmem ama yumurtayı yerim.Birde sabah çay yerine yeşil çay daha iyi gibisi olur dedim kendime.Salatalığa gelince zaten kendimde çok severim.Ama çok doyuyorum bitirene kadar zaten.Ben çikolataya karşı kendimi önleseydim böyle olmazdı zaten.Kusucak kadar çikolata yediğim aşırı kalori yüzünden bütün gün terlediğim zamanlar olduşimdilik onu önlemeye çalışıyorum hayırlısı bakalım
Yürüyüş yapma imkanım aslında var sayılır.Sitede yürüyenler var ancak çok bakıyorlar açıkçası rahatsız oluyorum geliyorlar sen niye yürüyorsun) diye.Ama tekrar denemeye çalışacağım yürüyüşü şahsen yazın başında yazlığımıza gidince yürüyordum sabahları ve çok seviyordum
JUJU bunların içinde izinli olan var mı?
Arakadaşlar JUJU'nun bana verdiği yetkiye dayanarak her gün herkesin menü yayınlayıp yayınlamadığını kontrol edeceğim. haftalık eksik menülere artık JUJUdan bir ceza kopar bence...
herkesden rica ediyorum.
menünüzü aşağıdaki formatta hazırlasanız hepsi bir tip olacak ve daha hoş gözükecektir tabi kimsenin itrazı yoksa
ÖRNEK
-------
RAPOR
15 Ağustos Perşembe
Sabah 08:30
kk az yağlı peynir (tartınız varsa gramda belirtebilirisiniz)
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Öğle 12:00
1 kase sebze çorbası
1 tabak taze fasülye
Ara 16:00
1 elma
Akşam 19:00
1 kase sebze çorbası
1 tabak taze fasülye
Ara 21:00
Çikolata (kaçamak)
3 litre su
1 kupa adaçayı
1 kupa.....çayı
Spor
30 dk eliptik bisikiklet
sumelody bence yaşın bu kadar zayıflamaya çalışmak için küçük. daha ergenlik dönemini bitirmedin ve vücudun oturmadı. hem fazla kilonda yok. BMI değerin hiçte yüksek değil. seni anlıyorum basenlerin 40 bedenmiş bendeki durumda aynı üstüm 38 basen 40 ama benim yaşım 29 her yıl 1 kilo ekleniyor yaş ilerledikçe bünyeye..
senin bu durum için erken. bak kendinde fark etmişsin sağlıksız diyet yapmanın sonuçlarını. belki söylediklerimi kırılacaksın ama yarışmaya yaş sınırlaması getirilmeli. 16 yaşındaki bir genç kızın BMİ değerinin 23ün üzerinde olmadı sürece diyet yapmasını sağlıklı ve doğru bulmuyorum.
bak zaten spor yapıyormuşsun. sadece spora gitsen ve aburcubur yemesen bile yeterli. kendini diyet kavramı içinde sınırlarsan bu sende takıntı haline gecek ve yeme bozukluğuna neden olacaktır. bence bu konuyu detaylı olarak düşün. şuan sana kiloluymuşsun gibi gelebilir ama emin ol öyle değilsin. sadece spor ve bacak çalışması ile kaslarını çoğaltıp incelebilirsin. kas yapmaktan kormayın. vücut geliştiriciler gibi görünmeyeceksiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?