Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kırılmam beni düşünerek yazdığınız bir şey için neden kırılayım Ancak ben şimdi belirttiğim gibi diyet değilde sağlıklı beslenmenin yolunu bulmaya çalışıyorum.Bu sırada metobolizmam maalesef yavaş dediğim sebeplerden ötürü yavaşladığını öğrendim.Bir yerde okumuştum sadece kilo değil görünüşte nasıl olduğunuz önemlidir diye.Dediğim gibi alt bedenim 40 ama üst bedenim maalesef 36.Yoksa kendime aşırı kiloluyum demiyorum tabiki.Sadece artık bol ve uzun tişörtlerle kendimi saklamaktan bıktım.Bu yüzden bana destek verenlerle birlikte zayıflamak istedim.16 yaşında olduğumdan böyle düşündüğümü zannetmiyorum çünkü ergence düşüncelerimin cezasını belirttiğiniz gibi iki sene önce fazlasıyla aldım Eğer burada sizinle birlikte zayıflarsam hem sağlıklı beslenmemi geri kazanır hemde sporu bir yaşam felsefesi edineceğimi düşündüm.Yani birazda bu yüzden.Çünkü ben bunu yapmazsam hayatım boyunca durmadan kilomu düşünüp dert edineceğim en azından böyle yaparak kendime karşı sorumluluğumu yerine getirmiş ve içim rahatlamış olacak

Aynı düşüncedeyseniz maalesef düşüncenizi değiştiremem :26: Ancak ben sadece gruba katılmadan önce dediğim gibi sadece bana destek olacak kişilere ihtiyacım olduğu için katılmak istemiştim.Karar sizin tabi..

Son düzenleme:
benim açımdan bi sakıncası yok... ama takımdaki çoğunluğa göre hareket etme taraftarıyım

bana göre buranın dışında sağlıksız şeyler yapılmasından sa burada menü takibi ile sağlıklı beslenmesi sağlanabilir

Ooo super bi durum yanliz soyle birsey var gun icerisinde telden giriyorum ve renklendirme yapamiyorum ama illada renkli isterseniz bende aksamdan yazarim menumu ben hu kurallari cok sevdim valla peki yarisa ne zaman baslaniyor

JUJUcum durumun ne kadar feci olduğunu göstermek amaçlı yayınlıyorum şuan..

Eki Görüntüle 779430

farkındayım bengi.. cumaya kadar esnek geçelim... cuma günü milat olsun bizim için...
Ooo super bi durum yanliz soyle birsey var gun icerisinde telden giriyorum ve renklendirme yapamiyorum ama illada renkli isterseniz bende aksamdan yazarim menumu ben hu kurallari cok sevdim valla peki yarisa ne zaman baslaniyor
buraya yazmaya başladıysan yarışdasın demektir

benim mesai bitti çıkıyorum yarın görüşürüz kızlar

Son düzenleme:

grupta yer alıp alma kararı bana düşmez kaptanımzı tazen çağırark karar vermiş. çağırma düşüncesinde de tamam haklı. başka yerlerde yalan yanlış diyetler duyman yerine bir gupta daha iyi olur. fakat öyle diyet listeleri yazıp sürekli onlara uymaya çalışman yerine aburcubur yemeden fazla şeker tüketmeden günlük normal beslenmen ama gün sonunda bize yazman daha sağlıklı olacaktır. (mesela bugünkü listende hiç ekmek göremedim. senin yaşında biri her öğün 1-2 dilim ekmek yemeli..)
böylece diyet psikolojisine girmeyeceksin. ayrıca sakıncası yoksa bize ölçülerini yazar mısın? gögüs bel basen.

birde Şunu unutma hayatın boyunca kilo alıp vereceksin. hatta belli zaman sonra her yıl bir kilo almayı normal kabul edeceksin. bu yaşda ineceğin kilo hayatın boyunca kalıcı olmayacak. ama kaslarını fazlalaştırıp, sağlıklı beslenirsen ömür boyu metabolizman güzel çalışacaktır..

renkli güzel oluyor. zaten gün için yemeğe devam ediyoruz tüm yeme bittiğinde yani gece yazman daha sağlıklı olacaktır.
yiyeceklerinizi değil gün içinde yediklerinizi toplu halde yazın. o gün gece veya ertesi gün öğlene kadar menülerinizi yayınlayın yeter..

Açıkçası ben et veya ekmek yemeği çok seven bir insan değilim.Et ağzımda uzuyor da uzuyor.Ekmeğe gelince beyazdan bahsediyorum içime oturuyor.Durmadan açlık hisstmeye başlıyorum sonra.Bu yüzden çavdar veya kepekli ekmek yiyorum yazmıştım sanırım bunu.Beyaz ekmek zaten kansarojen bir sürü maddede içerdiğini haberlerde duymuştum :26:

Evde maaalesef mezuram yok.Geçenlerde aradım ama bulamadım.Olmadı iple ölçüp metreyle hesaplayıp size yazarım.Zaten aç karna yapmak lazımmış ölçümü.

Son düzenleme:
Kizlar simdilik iyi aksamlar yarin menumu yazarim firsat bulursam aksamda yazabilirim . Saglikli ve dinamik kalin

Tamamdir eve gidincede tickerimi yapiyim

RAPOR
15 Ağustos Perşembe

Sabah 09:00
kk kadar peynir(tuzu alınmış)
1 adet domates
1 adet salatalık
2 adet etimek light
şekersiz çay
Öğle 12:00

1 kase cacık
4 yk yağsız barbunya
3 yk bulgur pilavı yapsız salçasız(bizim iş yerinde patron diyettede)

Ara 16:00

4 adet erik

Akşam 19:00
1 kase sebze çorbası
5 adet tavuk kanat
salata
Ara 22:00
Çikolata (kaçamak)
Şekersiz Türk kahvesi

3,5 litre su
1 kupa kahve

Spor
30 dk yürüyüş
misafirim vardı sporu yapamadım akşamda eşim geldi aldı işten bugünde böyle gitti yarın dönüm noktam olacak

Kızlar günlerdir giremedim ara ara bakıyorum ama yazamadım.aile problemlerim var şu sıralar çok kötüyüm.32 saat hiç uyku uyumadım az önce 2 saat uyudum yine uyumaya çalışıyorum.yarın kendimi toparlamaya çalışıcam.

Gunaydin kizlar hayirli cumalar sabsh tartildim 60.3 bugun bitti kacamaklar artik bebek icin daglikli vucut lazim

***5.Takım 322. Etap***
*JUJU* ( 81,30 /
biricikoglumertug ( 60,70 /
rabyas ( 77,00 /
sura260511 ( 86,10 /
bengi-arwen ( 59,80 /
maymunarmut ( 79,90 /
Sevda_M ( 70,50 /

Son düzenleme:
***5.Takım 322. Etap***
*JUJU* ( 81,30 /
biricikoglumertug ( 60,70 /
rabyas ( 77,00 /
sura260511 ( 86,10 /
bengi-arwen ( 59,80 /61.2 (rezalet)
maymunarmut ( 79,90 /
Sevda_M ( 70,50 /

RAPOR
15 Ağustos Perşembe

Sabah 08:40

1 haş yumurta
40 gr süzme peynir
1 hindi füme

Öğlen 12:30
soğanlı biberli yağsız tavuk sote

Ara 16:00
1 dilim hindi füme
40 gr süzme peynir
40 gr tulum peyniri

Akşam 19:00

1 tam 1 beyaz yumurta ile yağszı omlet
50 gr sepet peyniri

3 litre su
2 kupa adaçayı
2 kupa yeşilçay kiraz saplı
1 şişe soğuk doğadan form çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…