- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #96.741
kocıcımı yakalarsam konuşcam önce ikna etmeye çalışacağım .. Sürekli sahile inip yürüme imkanım olmuyor malesefjuju ne karar verdin bi suru marla var voit en iyi ama emin olamadim hangisini alsam
kocıcımı yakalarsam konuşcam önce ikna etmeye çalışacağım .. Sürekli sahile inip yürüme imkanım olmuyor malesef
baktım canım buna .. Kayışlı işte bu ses yapıyo diye okudum yorumları
Benim ki ikna oldu bugun gidip alcam ama kullanildiginda kesin ise yariyo demi bu basenlerde
gerçekten de çok sesi çıkıyor ....
tatlım işe yaraması için oturmadan yapman lazım ....oturarak yaptığın zaman işe yaramaz sanırım...
.
Oturarak diger bisikletten bi farki olmaz zatende kosu bandimda da var surekli kullandigimda etki gostermeyecekse hic almayim
ben kullanıyorum canım sürekli...ve basenim yok ama bilemiyorum tabi sen bilirsin istersen biraz araştırma yap öyle al.....
.
Canim onceden var miydi yani bazi insanin yapisi farkli oluyo gobek oluyo alt olmuyo yorumlar farkli farkli kafa karistiriyo ben sana inanip alcam bugun gitcem bakmays acil cvp verirsen
canım basenli deildim ama bilemiycem şimdi ne desem ama şunu sölim yaparken basen kızımlarının yandığını hissedeceksin...
selam kızlar nasılsınız bu gün...
.
hah işte bende o sesi istemiyorum sevda.. koşu bandım şuan çok sesli çalışıyor bana en sessiz çalışan alet lazım ki istediğim saatte rahatlıkla yapabileyim...gerçekten de çok sesi çıkıyor ....
tatlım işe yaraması için oturmadan yapman lazım ....oturarak yaptığın zaman işe yaramaz sanırım...
.
Nasılsıniz hanimlar ?
Allahim grupta kimsecikler yok Nerelerdesin ?
kızlar bugün çok yoğunum yaaaaaa inanılmaz hemide ne suyumu içabeldim ne çayımı...selam kızlar nasılsınız bu gün...
.
Gunaydin canim benim ilk olarak su ogleni ara yapar gibi altinbasakla gecirmeyi birak diyet urun olmasina ragmen cal yuksek zaten bence bu tur diyet urunler canin cok atistirmalik cektiginde arada bir tuketilmeli . Onun yerine oglen bi corba icsen bi sebze yesen insan daha besleyici ve doyurucu ki kacamaginida 600gr olmaktan kurtarirsin en fazla diyelim ki 200 gr yerdin. Gelelim su kayisi avucla degilde adetle belirtirmisin cunku bir kayisi 8 cal adetle olursa daha iyi hesaplarsin diyette olcu birimi avuc olmuyo :26: ayrica senin zaten normal beslenip spor yapman yeterli amac sikilasmak cunku inan sporla sikilasmak bos kilolar vermekten iyidir ben cok yavas kg verdim ilk baslarda ama inanilmaz fark var vucudumda cunku oule yada boyle sporu birakmadim ve sende sporu seviyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?