Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

baktım canım buna .. Kayışlı işte bu ses yapıyo diye okudum yorumları

gerçekten de çok sesi çıkıyor ....

Benim ki ikna oldu bugun gidip alcam ama kullanildiginda kesin ise yariyo demi bu basenlerde

tatlım işe yaraması için oturmadan yapman lazım ....oturarak yaptığın zaman işe yaramaz sanırım...

.

tatlım işe yaraması için oturmadan yapman lazım ....oturarak yaptığın zaman işe yaramaz sanırım...

.

Oturarak diger bisikletten bi farki olmaz zatende kosu bandimda da var surekli kullandigimda etki gostermeyecekse hic almayim

ben kullanıyorum canım sürekli...ve basenim yok ama bilemiyorum tabi sen bilirsin istersen biraz araştırma yap öyle al.....

.

Canim onceden var miydi yani bazi insanin yapisi farkli oluyo gobek oluyo alt olmuyo yorumlar farkli farkli kafa karistiriyo ben sana inanip alcam bugun gitcem bakmays acil cvp verirsen

Canim onceden var miydi yani bazi insanin yapisi farkli oluyo gobek oluyo alt olmuyo yorumlar farkli farkli kafa karistiriyo ben sana inanip alcam bugun gitcem bakmays acil cvp verirsen

canım basenli deildim ama bilemiycem şimdi ne desem ama şunu sölim yaparken basen kızımlarının yandığını hissedeceksin...

menüm
sabah:2 dilim ekmek,1 k.k peynir
3 zeytin,1 domates,1 t.k reçel

ara: 1 ince dilim karpuz

öğle:4 yemek kaşığı barbunya,3 y.k pilav
ayran,salata

ara:1 tane şeftali

akşam :öğlenin aynısı

saat 7 gibi 179 kalorilik çikolata dayanamadım

spor:40 dakika eliptik,yarım saat yürüyüş

.

RAPOR 21 AGUSTOS ÇARŞAMBA
Sabah ( 09:00)
1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
Dereotu

Öğle (13:00)
1 adet haşlanmış patates
1 dilim ekmek salata
Baska yemek yoktu malesef karbonhidrat yukledim

Ara (15:00)
Malesef dondurma (220 cal)
1 bardak ayran

Aksam (18:30)
3 yk manti
(Malesef alternatif yoktu salata vs)

sivi:3, 5 lt su
2 bardak kayisi cayi
1 kupa maydonoz suyu

Spor:
30 dk tempolu yuruyus
30 dk bantta kosu
Ve bolgesel hareketler

21 Ağustos 2013 RAPOR

İlk olarak yazıma utana sıkıla başlıyorum.Bugün öyle bir kaçamak yaptım ki

Sabah

1 kk peynir
Bol salata
2-3 zeytin
1 bardak yeşil çay

Ara
1 avuç kuru kayısı

Öğlen

Yarım litre yağsız süt
1 altınbaşak bisküvüsi (Bitirdim sonunda bir daha almacağım hep yalan 200 kalorilik diyet mi olurmuş canım )

Ara -İşte utandığım kısım -

600 gram çekirdek hiç sıkılmadan dizi başında takır takır gitti siz deyin 500 ben diyim 700 kalori yedikten sonra pişmanlıklar bol bol bana uğradı dedim ben ne yaptım

Akşam

2 küçük porsiyon türlü yemeği (Dibi sıyrılmadı ekmekte yok o aradan sonra )
1 kase yoğurt
Yarım porsiyon yayla çorbası

Ara(Saat 7-8 gibi)

1 armut
2 avuç kuru kayısı

***5 litre su içtim

Spor

Leslie 5 mil
600 ip atlama
Bölgesel eritme hareketleri

Normale göre az yaptım bildiğiniz saldım bugün kendini

Son düzenleme:
Gunaydin canim benim ilk olarak su ogleni ara yapar gibi altinbasakla gecirmeyi birak diyet urun olmasina ragmen cal yuksek zaten bence bu tur diyet urunler canin cok atistirmalik cektiginde arada bir tuketilmeli . Onun yerine oglen bi corba icsen bi sebze yesen insan daha besleyici ve doyurucu ki kacamaginida 600gr olmaktan kurtarirsin en fazla diyelim ki 200 gr yerdin. Gelelim su kayisi avucla degilde adetle belirtirmisin cunku bir kayisi 8 cal adetle olursa daha iyi hesaplarsin diyette olcu birimi avuc olmuyo :26: ayrica senin zaten normal beslenip spor yapman yeterli amac sikilasmak cunku inan sporla sikilasmak bos kilolar vermekten iyidir ben cok yavas kg verdim ilk baslarda ama inanilmaz fark var vucudumda cunku oule yada boyle sporu birakmadim ve sende sporu seviyorsun

.
hah işte bende o sesi istemiyorum sevda.. koşu bandım şuan çok sesli çalışıyor bana en sessiz çalışan alet lazım ki istediğim saatte rahatlıkla yapabileyim...

Nasılsıniz hanimlar ?
Allahim grupta kimsecikler yok Nerelerdesin ?

selam kızlar nasılsınız bu gün...

.
kızlar bugün çok yoğunum yaaaaaa inanılmaz hemide ne suyumu içabeldim ne çayımı...

dünde yürüyüş yapamadım onuda belirteyim...

istediğim gibi ilgilenemiyorum sizlerle kusuruma bakmayın ama bu hafta ve önümüzdeki hafta böyle devam edecek gibi çünkü teftişimiz bu ay sonuna kadar sürecek ...

Günaydın sanada cevabını geç gördüm :26: Dediğim gibi bitirmek için yedim bir de alışkanlık olmuş canım çekiyor demek ki içinde katkı maddesi var ki bana bağımlılık yapmış bir daha almamaya çalışacağım Ama o kaçamak aç olduğumda değildi açıkçası ben de önüne konulanı bitirme alışkanlığı var annemlerde vermiş önüme bende yiyip duruyorum yani patlasam bile bitirmek zorunda hissediyorum bu her şeyde geçerli sevmediğim yemekleri bitirmede bile Bu sırada kayısı konusunda söz veremem çünkü aşırı kayısı seviyorum birde adetle veremem çünkü kuru kayısı tüketiyorum bunu anneanem bahçesinden kendi kuruttupu için normal kuru kayısı gibi değil açmış içini ikiye filan bölmüş tek tek sayamam ki :26: Sporu aynen seviyorum amacımda sıkılaşmak dediğin gibi ben 2 kilo verdim ama sadece şişliğim indi yağlardan verdiğimi hiç düşünmüyorum yani ödem atmış oldum Birde sporun etkisini göstermeesi için en az 1 ay lazımmış beni de atlı kovalamadığından yapmaya çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…