Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aslında herkesin hergün menüsünü yorumlamak istiyorum eski takımda öyle yapardım ama biliyorsunuz hayatının hızlı artan bir temposu ve stresi var.. Bugun reglinde etkisi ile belkide ağladım bir kac kere.. Bazı olaylara karşı direncim azaldı..
Gelelim eregim senin menüne..
Bu neeee tam cezaliksin..
Başlayalım kahvaltıdan güzel olmuş ama sabahları peyniri ve ekmegi azaltıp haslanmis yumurta koya bilirsin.. Harika protein kaynağı..
O kaçamaklar fena neyseki 1 çatal ile kalmış.. Öğleni beğendim ekmek yemediğin icin iyi olmuş.. Aksam o 3 kasık makarna yerine koca bir tabak sebze yemeği yiyebilirin... Akşamları karbonhidrattan uzak durun arkadaslar direk yağa dönüşüyor. Birde aksam yemeğinden sonra meyve yemeği. O da yağa dönüşür seker iceriginden dolayı.. Malum akşamları metabolizma yavaşlıyor..
Meyveleri ara ögün yapıp mümkünse yanına acikmamak icin yanında protein yiyin.. Karpuzun yanına peynir, gibi..
Simdi antalya yolundayim yarın çok yogun olarak ev bakacağız.. Görüşürüz...

Evet cok yogun sun biliyorum vakit ayirdigin icin sagol
Haklisin canim benim ama malum evde yemek yoktu ve kocamsimde makarna salatası istedi en azindan sadeyi yogurtla yeyim dedim. Sabah ekmegi kaldirip yumurta ekleyebilirim peynirden asla vazgecemsm bunu benden istemeyin bu grupta hrtkes cok yogun umarim en kisa surede hersey yoluns girer herkes icin . Benimde reglim gelmedi ve şişkinliği yaşıyorum bi gelsede atsam su odemi

ben geldimmmmmm ...iyi akşamlar...

şu eliptiği bi ben aldıramadım herifime yaaa .... Seninki ne markaydı sevda... Bi arkadaş 15 dk zor yapıyorum diyordu anam sen yarım saat nası yaptın

meltemcim benimki voit lc 210 ....kışın genelde onun üstünden inmiyorum ....yazın pek istekli yapmasamda mecburrrrr....

Eliptik basenlerde ise yariyor mu ? Kosu bandini aldirdim plates setini aldirdim sira onda bide basende ise yariyosa ohh

benim emektar koşu bandı bana eskisi gibi hizmet edemiyo malesef bende gözümü eliptiğe diktim bizim takımda 3-4 kişi kullanıyordu şuan mevcutta sevda kullanıyor cevaplasın bakalım nereye nası etki ediyo

Ben kullaniyorum onun sayesinde verdim onceki kilolari sagolsunda eliptigi cok ovuyorlar basennlerde ise yariyirsa kesin alcam sevda cevap bekliyorum 26:

tatlım gamze diye bir arkadaş var belki rastlamışsındır burda...onunla beraber spor salonuna gitmiştik ..ordaki hocamız onu tavsiye etmişti ve basenlerde süper etkili....ve de diğer aletlerin iki katı kalori yakıyosun 10 dakika da 100 kalori yapabiliyorsun çünkü bütün vücut hareket halinde oluyor....bisikleti de hiç tavsiye etmiyorlar bisiklet oturarak yapıldığı için basen yapıyormuş fazlası....herkese tavsiye ederim hemde fiyatı da uygun diğerlerine göre....

.

menüm

sabah:1 dilim ekmek,yarım k.k peynir
11 domates,4 zeytin

ara:1 şeftali

öğle:1 tane biber dolması biraz büyükçeydi
3 kaşık yoğurt,1 domates

ara:1 avuç çekirdek

akşam: salata,1 bardak ayran,1 çatal kadayıf

kadayıf bitmeden bana rahat yok

su 2 litreye yakın

spor:yarım saat eliptik,1 saate yakın yürüyüş hızlı tempoda

.

20 Ağustos 2013 - Rapor

Kahvaltı

2 kk kadar peynir
1 bardak yeşil çay
Bol dereotlu, maydonozlu salatalık
5 zeytin
Yarım litre su
1 dilim çavdar ekmeği

Öğlen

5 yemek kaşığı türlü yemeği (Tabağın dibini yağdan dolayı sıyırmadım)
Yarım dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt
Yarım litre su
3 yemek kaşığı kadar patlıcanlı meze (ismini unuttum :26: )

Akşam

300 ml yağsız süt
Bir tane altınbaşak bisküvü paketi (Alışmışım sütle yemeye çok iyi gidiyor ama 200 kaloriymiş )
1 tane armut
3 yemek kaşığı türlü yemeği
yarım porsiyon yayla çorbası
2 avuç kurutulmuş kayısı

**Toplam 3 litre su içtim

Spor

Sabah 1 saat orta tempo yürüyüş
Leslie Sansoe 5 mil programı
1000 tane ip atlama
Leslie Sansone 1 mil
50 mekik
20-30 dakika bölgesel eritme hareketleri

Son düzenleme:
RAPOR 20 AĞUSTOS SALI

Sabah (10:00)
1 kk peynir
1 , 5 dilim ekmek
1 domates 1 salatalik
2 yesil biber

Öğle (13:30)
1, 5 dilim ekmek
1 ince dilim karpuz
1 kk kadar peynir
1 yumurta
4 yesil zeytin

Ara (16:00)
1 yesil elma
2 adet glisini

Aksam (19:00)

1 kase sehriye corbasi
1 dilim ekmek
1 yumurta

Ara (21:00)
1 fincan sutlu kahve sekersiz

Sivi:
2 lt su
2 fincan kahve
2 fincan cay

Spor
40 dk tempolu bantta yürüyüş

menü yorumlama işini bu ay bende yapamıyorum çünkü teftiş yüzünden sürekli gir çık halindeyim odaya...

şu eliptik olayını bir kere daha açacağım kacacıma bakalım bu sefer ne dicek

dün bir saat 20 dk yürüyüş yaptım ve spor ayakkabım mı vurdu çorabın dikiş yeri mi zedeledi bilmem serçe parmağım kanlı su toplamıştı ... bugün yürüyüş yapamam sanırım bakalım belki şıpıdık terlik giyer evin civarında dolanırım

Juju gunaydin yardim istiyorum regl oldum ama hala cok sisim su odemi atmam ivon bi yol biliyomusubuz bu arada gecmis olsun

Juju gunaydin yardim istiyorum regl oldum ama hala cok sisim su odemi atmam ivon bi yol biliyomusubuz bu arada gecmis olsun
maydonos suyu içiciksin canımcımmmm....bugün akşak ve yarın akşam maydonosu kaynat suyunu iç ödemini atarsın

bende harıl harıl eliptik araştırıyorum hangisini alim hangisi iyidir diye koydum kafaya ...

RAPOR
20 Ağustos salı
Sabah
1 has yumurta
40 gr peynir
Domates
Salatalık
Biber
Maydanoz

Öğlen
Yagsiz derisiz marine tavuk fileto
İzgara soğan biber domates

Ara
1 has yumurta
40 gr peynir

Aksam
1 kase ezogelin corbasi

2 lt su
3 kupa bitki cayı

Not: antalyadayim telefondan yazıyorum.. Herkese günaydın...

maydonos suyu içiciksin canımcımmmm....bugün akşak ve yarın akşam maydonosu kaynat suyunu iç ödemini atarsın

bende harıl harıl eliptik araştırıyorum hangisini alim hangisi iyidir diye koydum kafaya ...

Oyle yapcam yoksa bu sislikten patliycam. Canim bende dun kocacima soyledim soyledim ama ustune araba icin tartistim ben araba kullanirken stres okuyo adam :26: voit iyi diye biliyorum canim ben direk voit al dedim bakalim barisalim baskiyi artircam

selam kızlar....

Sumelody ve sevda sporlar gayet guzel kizlar degmesin

aminnnn canım

oyyy kıyamam geçmiş olsun canım...bizde gamzeyle naylon ayakkabı aldık geçen yürürken hoşumuza gitti ....dedik çıplak ayak giyer yürüyüş yaparız dün onlarda bizim ayakları mahvetti valla...

bencede en iyi çözüm maydonoz suyu....

meltem deneme şansın varsa almadan önce bir dene bence ...bu sanki biraz daha ağır zorlayabilir gibi...bundan da vardı spor merkezinde biz biraz zorlandık ama yine de sen bilirsin.....

.

sizdekide ne cesaret anam bu sıcakta çorapsız ayakkabı mı giyilir ... En asından terini emsin diye giyer insan allahım yaaaaaaaaaa....

Sevda valla bende almışken en iyisi olsun uzun süre kullanayım diyorum onun için buna baktım .. Seninki mekanik mi ..

HIMMM BAKTIM SENİNKİ MEKANİKMİŞ KAYIŞLI YANİ ONLAR SES YAPIYORMUŞ BENİMKİSİ SES YAPMASIN ANAM SABAHIN KÖR FECRİNDE DE KULLANMAM GEREKEBİLİR

Son düzenleme:

bak benimki bundan canım...gayet rahat fiyatıda daha uygun...4 sene falan oldu alalı....şu anki fiyatı da 380 fala sanırım....

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…