Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen bilirsin canim benim ki nir oneri avuc avuc giden kayisilarin calorileride onemli bende kendim kurutuyorum kayisiyi ve benimde ikiye bolunmus sekilde ki daymaya engel oolmuyor ama sana kolay gelsin sen sayma taraftari degilsin

Sen bilirsin canim benim ki nir oneri avuc avuc giden kayisilarin calorileride onemli bende kendim kurutuyorum kayisiyi ve benimde ikiye bolunmus sekilde ki daymaya engel oolmuyor ama sana kolay gelsin sen sayma taraftari degilsin

Yok zaten dikkat ediyorum öğlen bir avuç akşam bir avuç Günde 1600 kalori almam lazımmış ben zayıflamak için 1200 alsam ondan 300ü kayısı olsun yeter çünkü tatlı iştahımı byağı bastırıyor mesela bugün buzlukta mis gibi cornetto disco vardı eğer kayısı yemeseydim çikolatalı karemelli derken 400 kalori alıyordum ve krizimde geçmiyor maalesef benim.En azından kayısıya sindireme de yardımcı oluyorum hemde bir avuç yerken bile 1.5 litre su tüketiyorum.Birde anneanem kuruturken içine nane atmış bzulmasın diye sanırım ben de nane kaldığında mıdır nedir iştahım kesiliyor tabi bu da bir artı benim için

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]JUJU[/TD]
[TD]Biricikoglumertug[/TD]
[TD]bengi_arwen[/TD]
[TD]sevda_M[/TD]
[TD]dagyolu[/TD]
[TD]Erigim[/TD]
[TD]sumelody[/TD]
[TD]maymunarmut[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19/08/2013[/TD]
[TD]1 saat yüğrüyüş+ koşu[/TD]
[TD]x[/TD]
[TD]x[/TD]
[TD]1,5 saat yürüyüş ve 1 koltuk takımı yıkama[/TD]
[TD]x[/TD]
[TD]1 saat yürüyüş[/TD]
[TD]x[/TD]
[TD]x[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20/08/2013[/TD]
[TD]1 saat 20dk yürüyüş[/TD]
[TD]x[/TD]
[TD]x[/TD]
[TD]1/2 saat eliptik
1 saat yürüyüş[/TD]
[TD]x[/TD]
[TD]40dk yürüyüş bantta[/TD]
[TD]1 saat yürüyüş
leslie5 mil
leslie1 mil
1000 ip atlama
50 mekik
20*30dk bölgesel[/TD]
[TD]x[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21/08/2013[/TD]
[TD]x[/TD]
[TD]x[/TD]
[TD]x[/TD]
[TD]40dk eliptik 1 saat yürüyüş[/TD]
[TD]x[/TD]
[TD]30dk koşu+yürüyüş
bölgesel hareketler[/TD]
[TD]leslie 5 mil
100 ip atlama
bölgesel hareketler[/TD]
[TD]x[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22/08/2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]x[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleyen: Moderatör:
22 ağustos Cuma

Sabah (09:00)

1 er domates salatalik
1 dilim kasar
1 dilim ekmek
1/2 kupa nescafe

Öğle (14:00)
1 kase corba
5-6 yk bulgur pilavi sade yagsiz
Salata

Ara (16:00)
1 bardak light ayran
1 salatalık

Aksam (20:00)
100 gr derisiz tavuk izgara
1/2 lt su

Su:3, 5 lt
Spor: yok isten cikip asti den annemi almaya gittim yolda arkadasim aradi yarin bebisinin kirkini ucurmaya gelceklermis bize gider gitmez yarin ivin calorisi bol seyler hazirladim spora vaktim olmadi . Tabloyuda telden yaptim kizlar idare edin gece cok gec yattim kusura bakmayin gitemedim pc ye

59.8
Kizlar 2gunde siskinligimi ancak bu kadar indirebildim maydonoz icmekte fenalik geldi . Gerci baya ise yariyor 60, 8 den indi

Kizlar dogru tablo bu digerinde uyku sersemi sumelidye 600 olan ip atlamasini 100 yazmisim

canım raporuna tarih atar mısın? yoksa takip edemiyorum.

RAPOR
21 Ağustos Çarşamba

sabah
2 yumurtalı yağsız omlet
40 gr beyaz peynir
5 siyah zeytin
ekmeğin minik topuzu
1 domates
2 biber

Öğlen
Yarım derisiz tavuk çevirme
yeşillik

Ara
3 top dondurma kühata

Akşam
salata
1 porsiyon beyti sarma
azıcık lavaş

4 litre su
spor: tüm gün antalyanın sıcağında tabanvayla ev arama

RAPOR
22 Ağustos Perşembe

Sabah
1 haş. yumurta
40 gr beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
2 biber
ekmeğin minik topuzu(annemin zorlaması ile ekmek yiyorum)

Öğlen
Tavuk döner 100 gr
Çeyrek Lavaş
marul havuç karışık az salata

Akşam
saat 5de otobüse bindim eve dönmek için
saat 9da evde olunca yemek yemedim..
yok

1 litre su

spor: bolca koşturma..

***5.Takım 323. Etap***
*JUJU* ( 83,40 /
biricikoglumertug (61,50
rabyas ( 76,60 /
sura260511 ( 86,10 /
bengi-arwen ( 61,20 / 60.4
maymunarmut ( 79,90 / 80,7
Sevda_M ( 72,50 /
eregim (60,8 / 59,8
dagyolu (
sumelody (
5.TAKIM ORTALAMASI

eriğim ellerine sağlık... Artık tabloyu düzenli tutalım bakalım kimlar sporda kimler değil bilelim...

Yine yoğunum kızlar nedenini söylememe gerek yok biliyorsunuz artık... Listeyi beli hazırlayamadım sabahtan beri evraklarla boğuşuyorum...

Kilo bildirimleri de iki kişiden olmuş ancak benim böyle yoğunluğuma denk geldide gecikmeler var yoksa erkenden bildirim yapılsın isterim ben ...

neysi ben sabit çıktım.. Dün gece regli oldum sanırım onunda etkisi vardın tam ödemin doruğundayım yani

***5.Takım 323. Etap***
*JUJU* ( 83,40 / 83,40 / 0,00 / % 0,00 ) Kilosu Sabit
biricikoglumertug ( 61,50 / )
bengi-arwen ( 61,20 / )
maymunarmut ( 79,90 / 80,70 / -0,40 / % -0,50 ) Geçen hafta bildirimde bulunmadığından kilosu ikiye bölündü
Sevda_M ( 72,50 / )
dagyolu ( 65,00 / ) Yeni üye / Hedef kilo :60,00
erigim ( 60,00 / 59,80 / 0,20 / % 0,33 ) Yeni üye / Hedef kilo :54,00
Sumelody ( 53,00 / ) Yeni üye / Hedef kilo :46,00

Son düzenleme:

Rica ederim canim haftaya suyuda yazacagim sporun altina ictiginiz suyuda bildirirseniz bazilarinda 1lt su gordum menulerinde cok az enaz 2 lt olmali :)

Rica ederim canim haftaya suyuda yazacagim sporun altina ictiginiz suyuda bildirirseniz bazilarinda 1lt su gordum menulerinde cok az enaz 2 lt olmali :)
su ve yeşil çay önemli bende biliyorum valla iki haftadır suyumu bile tam içemiyorum yoğunluğumdan ama dediğin gibi takibi iyi olur en azından aklımıza gelir su içip içmediğimiz

su ve yeşil çay önemli bende biliyorum valla iki haftadır suyumu bile tam içemiyorum yoğunluğumdan ama dediğin gibi takibi iyi olur en azından aklımıza gelir su içip içmediğimiz

Tamam sen yine sporunla birlikte bildirirsin digerlerinide listelerinden cekerim . Juju folik kullaniyomusun ben kullaniyorum ondan bitki cayi icemiyordum ama bu ayda olmayinca bebis basladim geriye kauisi cayona kismet artik

***5.Takım 323. Etap***
*JUJU* ( 83,40 / 83,40 / 0,00 / % 0,00 ) Kilosu Sabit
biricikoglumertug ( 61,50 / )
bengi-arwen ( 61,20 /60,4 / 0,8 / %1,31 )
maymunarmut ( 79,90 / 80,70 / -0,40 / % -0,50 ) Geçen hafta bildirimde bulunmadığından kilosu ikiye bölündü
Sevda_M ( 72,50 / )
dagyolu ( 65,00 / ) Yeni üye / Hedef kilo :60,00
erigim ( 60,00 / 59,80 / 0,20 / % 0,33 ) Yeni üye / Hedef kilo :54,00
Sumelody ( 53,00 / ) Yeni üye / Hedef kilo :46,00

Bir hafta çoktan olmuş ne çabuk bitti Dün rapor paylaşmamışım ama üzülerek söylüyorum ki hiç spor yapamdım ama suyumu ve yiyeceklerime dikkat ettim şikür.Bugün tartıya çıktım çok sevindim.Tam tamına 50.5 olmuşum.Birde üstüne bugün regl olduğum düşünülürse bir mutlu oldum bir mutlu Sanırım bundan sonraki haftalarda bu kadar fazla veremem çünkü ödem ve suyun gittiğini anlayabiliyorum hafif yağ yakmışta olabilirim tabi Şu şişkinlik gitti ya bu bile büyük bir adım benim için Dünün raporunu birazdan vereceğim ne yediklerimi hatırlayamadım da buzdolabına bakıp geliyim

selam kızlar...hayırlı cumalar...

Iyi canim aen nasılsın kimseden ses seda yok herkes cok yogun

kolay gelsin meltemcim ....senin varlığın yeter....

59.8
Kizlar 2gunde siskinligimi ancak bu kadar indirebildim maydonoz icmekte fenalik geldi . Gerci baya ise yariyor 60, 8 den indi

maydonozun tadı iğrenç ama çok işe yarıyor gerçekten bende uzun zamandır yapmıyorum aslında hafta da 2 gün falan yapmak lazım...

Kizlar dogru tablo bu digerinde uyku sersemi sumelidye 600 olan ip atlamasini 100 yazmisim

ben dünkünü yazmadım benim dünde 50 dakika eliptiğim var...aslında yürüyüş en güzeli ama yanıma benimle yürüyecek arkadaş bulmam lazım....

canım raporuna tarih atar mısın? yoksa takip edemiyorum.

tabiki de tatlım ben eski usül devam ediyordum....

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…