- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #96.801
günaydınlarrr sonunda evime döndüm ama çamaşır temizlik ütü daha işlere yeni başladım malum 3 hafta olmayınca fırsat buldukça yazmaya çalışırım
eriğim emin ol arkadaşlar yoğun tempodan kurtulsun gelirler bende bu hafta arada sırada uğrayacağım sanırım önümüzdeki hafta tam verimli olarak dönerim sahalarraaaa
canım geçen hafta geç bildirim yaptığın için listeye yetişememişti ...Jujum ben gecen hafta bildirip yapmistim diye hatirliyorum.gitmedi sanirim 80 kiloydum
hoş geldin şahnurcum tüh baya baya kilo almışsın şahnur ne ettin güzelimSelam kizlar benim tatil pazar gun bitiyo sanirim 3-4kilo aldim yeni arkadaslarda gelmis hosgeldiniz bu hafta bayaa iyi sonuc kendinize iyi bakinnnnn
hafta sonu giremiyorum malsef genelde yaz aylarında olduğumuzdan olsa gerek pek giren de olmuyor...Kizlar ya biran once donun ya :benim sevkim gidiyor boyle nerde duzenli paylasimlar nerde grup ::26: bana dur napiyosun diyen yok tesfik eden yok ben daha oncede kendim ugrasiyordum ama kalan bes alti kg artik direniyor gitmemek icin bende bi grup istedim dustugumde beni itekleyecek heyy kalk ne yapıyorsun diyecek
şahnurcum listelere dönüşün ne zaman olacak kesin belli migünaydınlarrr sonunda evime döndüm ama çamaşır temizlik ütü daha işlere yeni başladım malum 3 hafta olmayınca fırsat buldukça yazmaya çalışırım
eriğim emin ol arkadaşlar yoğun tempodan kurtulsun gelirler bende bu hafta arada sırada uğrayacağım sanırım önümüzdeki hafta tam verimli olarak dönerim sahalarraaaa
merhabaa arkadaşlarr...sizleri özledimmmşahnurcuğum hoş geldin hayatım Jujum ve diğer arkadaşlar nasılsınız?
Epeydir gelemedim..yeni bir işe başladımçok şükürler olsun evde sıkılmaya son
Tuğba hala tatilde mi? Geçmişi biraz okuyasım var, kim nerelerde ve neler yapmış merak ediyorum :44:
Aysunayım tam gaz devam galiba, rabbim sonuna kadar böyle huzurlu ve sağlıklı ulaşmayı nasip etsin..
evet düzenli giriş yapan bi sen bi ben varız sanırım...slm juju bekliyorum dedigin yazdan folayuda kimsecikler yok galibaBendw bu sabah tartildim degisen yok kacamaklar kg olarak yansimamis en azindan
evet düzenli giriş yapan bi sen bi ben varız sanırım...
Evet eriğim ikimizde sabitsek cumaya kadar bunu eksilere çekmemiz lazım
valla bende bayramdan önce 80 leri gördüm ama eşşekliğime doymayayım aldım geri... Vercez elbet ama bir ay geriye attı bu bayram beniaynen en az 59, 5 olmam sart kendime sozum vae ne guzel bayramdan once 58 dim kendim ettim kendim buldum
hoşgeldin birsen... ağustos bitiyor gidenler geri geliyor yavaş yavaş oh ne güzel.. şahnurda başlıcak şenlenicek buralar...Merhaba arkadaşlarrr
evi taşıdım yerleştim tatilimi yaptım kilo aldım dükkana döndümm
artık işe servisle gelip gidiyom . 55 km git gel yorucu bir sürece başladım.
topliht tatildeymişsin hoş geldin
gamzem yeni işin hayırlı olsun
yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
kaptanım sen nasılsın iyi misin. milas örene gelmişsin orası benim en favori yerimdir.
biraz geçmişe bakayım yeni arkadaşları tanıyayım.
kaptanım ben yarın sabah tartılıp son kilomu bildireyim mi
hoşgeldin birsen... ağustos bitiyor gidenler geri geliyor yavaş yavaş oh ne güzel.. şahnurda başlıcak şenlenicek buralar...
kaç kilo aldın kız ??? listelerimizi alt üst etmiz inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?