Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

RAPOR 23 AĞUSTOS CUMA
SABAH (09:00)
1 Kupa kahve
1 yumurta
1 dilim kasar
1 dilim ekmek
1 er domates salatalik

ÖĞLE (13:00)
1 Kase ayran corbasi
5-6 yk yesil fasulye

Ara (16:00)
1 bardak ayran

Aksam (19:00)
2 elmali kuki
1/2 dilim kek
3 yk patates salatası
4 adet kucuk simit kurabiye
1 kahve fincanı kahve

Spor: 3o dk yürüyüş
Su: 3 lt

Aksam misafirim vardi caya ve sonuc malum

Spora agirlik verecegim bakalim olculerde ne degisecek bu sabah ;
Gogus: 80
Bel:72
Basen : 101 :
Tek bacak: 62 ( en ustten basenden olcum )
Kol: 26

Yas:27
Kg:59, 8

RAPOR
23 Ağustos cuma

Sabah
1 has. Yumurta
40 gr beyaz peynir

Öğlen
1 adet derisiz haslanmis kalcali but
1 domates

Ara
4 yulafli bisküvi

Aksam
Tavuklu omlet yagsiz
100 gr tarcinli suzme yogurt
400ml ( 2 kupa) inek sütü

3 lt su
Eşya topluyorum gercekten spor yapacak vaktim yok..

RAPOR 24 Ağustos cumartesi

Sabah (09:00)
4 adet kurabiye
Kahve 1 fincan

OGLE (13:30)
1 KASE CORBA
5 yk patates kiymali

Ara (16:00)
125 gr light yogurt
1 salatalik
1 elma
Aksam (19:00)
1 kase corba
4 adet kanat firinda

Spor: 40 dk yürüyüş
Su: 3 lt

Rapor 25 agustos pazar

Sabah (10:00)
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
1 yumurta
Domates salatalik

Ara (14:00)
1 mini nugger (85 cal)(kacamak)

Aksam (16:30)
1 kase corba
3 yk pilav
6 yk nohut

Ara (18:30)
1 /2 kase (150 gr) cekirdek(kacamak)
Su: 2 lt
Spor: 2 koltuk takimi 2 hali silindi
Tum ev temizlendi
(11:00-15:00 arasi temizlik yaptim )

Kacamakli ve yorucu bir hafta sonuydu iyi geceler
Sekersiz cay

Kizlar ya biran once donun ya : benim sevkim gidiyor boyle nerde duzenli paylasimlar nerde grup ::26: bana dur napiyosun diyen yok tesfik eden yok ben daha oncede kendim ugrasiyordum ama kalan bes alti kg artik direniyor gitmemek icin bende bi grup istedim dustugumde beni itekleyecek heyy kalk ne yapıyorsun diyecek

günaydınlarrr sonunda evime döndüm ama çamaşır temizlik ütü daha işlere yeni başladım malum 3 hafta olmayınca fırsat buldukça yazmaya çalışırım
eriğim emin ol arkadaşlar yoğun tempodan kurtulsun gelirler bende bu hafta arada sırada uğrayacağım sanırım önümüzdeki hafta tam verimli olarak dönerim sahalarraaaa

Sabirla bekliyorum canim

Jujum ben gecen hafta bildirip yapmistim diye hatirliyorum.gitmedi sanirim 80 kiloydum
canım geçen hafta geç bildirim yaptığın için listeye yetişememişti ...
Selam kizlar benim tatil pazar gun bitiyo sanirim 3-4kilo aldim yeni arkadaslarda gelmis hosgeldiniz bu hafta bayaa iyi sonuc kendinize iyi bakinnnnn
hoş geldin şahnurcum tüh baya baya kilo almışsın şahnur ne ettin güzelim
hafta sonu giremiyorum malsef genelde yaz aylarında olduğumuzdan olsa gerek pek giren de olmuyor...
şahnurcum listelere dönüşün ne zaman olacak kesin belli mi

bu arada geçen hafta 3. olmuşuz bu sıralamada en büyük pay Sumelody arkadaşımıza ait... bireyselde birinci olduğu ve aldığı yüzde ile de bizi ücüncülüğe taşıdı...arkadaşımızı tebrik ediyorum

sumelody canım senin perşembe gününe kadar cuma yarışması paylaşım alanına geçen hafta nasıl bir beslenme programı uyguladın ne yaptın ne ettin de bu kiloyu verdin gibisinden bir başarı mesajı yazman gerekmekte aksi halde cesa alırız

evettttttttttttt kızlar haftaya nasıl başladınız bakalım... ben tartıldım sabit geldim ne almışım ne vermişim.. kötünün iyisi yani.. sizlerde durum ne ????

Merhabaa arkadaşlarr...sizleri özledimmm şahnurcuğum hoş geldin hayatım Jujum ve diğer arkadaşlar nasılsınız?

Epeydir gelemedim..Yeni bir işe başladım çok şükürler olsun evde sıkılmaya son

Tuğba hala tatilde mi? geçmişi biraz okuyasım var, kim nerelerde ve neler yapmış merak ediyorum :44:

Aysunayım tam gaz devam galiba, Rabbim sonuna kadar böyle huzurlu ve sağlıklı ulaşmayı nasip etsin..

ooo hayırlı olsun yeni işin gamze...

Burda durumlar aynı eskilerden bir ben bir biricik birde sevda var.. Onu zaten biliyon...

şahnur daha başlamadı.. Corniden ses yok...

Aysunayın hamileliği devam ediyor umarım sağlıklı da sonuçlanır...

Slm juju dedigin yazdan dolayida kimsecikler yok galiba bendw bu sabah tartildim degisen yok kacamaklar kg olarak yansimamis en azindan

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlarrr

evi taşıdım yerleştim tatilimi yaptım kilo aldım dükkana döndümm

artık işe servisle gelip gidiyom . 55 km git gel yorucu bir sürece başladım.

topliht tatildeymişsin hoş geldin
gamzem yeni işin hayırlı olsun

yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz

kaptanım sen nasılsın iyi misin. milas örene gelmişsin orası benim en favori yerimdir.

biraz geçmişe bakayım yeni arkadaşları tanıyayım.

kaptanım ben yarın sabah tartılıp son kilomu bildireyim mi

hoşgeldin birsen... ağustos bitiyor gidenler geri geliyor yavaş yavaş oh ne güzel.. şahnurda başlıcak şenlenicek buralar...

kaç kilo aldın kız ??? listelerimizi alt üst etmiz inşallah....

hoşgeldin birsen... ağustos bitiyor gidenler geri geliyor yavaş yavaş oh ne güzel.. şahnurda başlıcak şenlenicek buralar...

kaç kilo aldın kız ??? listelerimizi alt üst etmiz inşallah....

sanırım 3 kilocuk ilee sahalara dönüyomm 66 ama yarın sabah tartılayım net olsun korkumdan tartılara çıkmıyordum :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…