- 27 Şubat 2010
- 2.491
- 3.273
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #96.821
ahhh birsen naptın anam yaktın biziiiiiiiiii... eksi değerlere düşücez desene... cumaya kadar verebildiğin kadarını ver anam....xsanırım 3 kilocuk ilee sahalara dönüyomm66 ama yarın sabah tartılayım net olsun korkumdan tartılara çıkmıyordum :)))
Kızlar selam, eskiden bende çok düzenli ve çok paylaşımda bulunuyordum.. Ama kızlar beni maruz görün.. Hayatımı bastan aşağıya değiştiren bir evlilik olayını yasıyorum.. Her gün programım değişiyor..yarın aksam üzeri Antalya'ya gidecekken su an yoldayim.. Simdiki evinde yavaş yavaş toplamaya başladım.. Düzenli düzenli giderken zaman azaldıkta bem gibi çok programlı birinin bile hayatı birbirine girmeye başladım. JUJUcum beni izinli yazma burası her seye rağmen kendimi kontrol etmemi sağlıyor.. Çünkü kilo alırsam takıma karşı sorumluluğum var.. Fakat cuma gunu bildirimde bulunamayacağım.. Çünkü annemde dijital tartı yok.. İzinli değilde bildirimde bulunmadı yaz benim icin.. Antalya'da fırsat buldukça yazacağım.. Menüleri tutamadığım icim üzgünüm..
şu düzenimi oturtayım bomba gibi gelecem canım merak etmeSabirla bekliyorum canim
jujum sabah wc ye çıkamayınca tartıya da çıkmadım aynadaki görüntünün bana söylediği bu bakalım yarın sabah wc yeçıkarsam kaç kilo aldım belli olacak valla ben biraz buralarda takılayım da en azından 1 kilo falan ya da eski kiloöa gelince takıma gireyim diyorum takımdaymışım gibi yazarım ama sizi zora sokmak istemem
canım geçen hafta geç bildirim yaptığın için listeye yetişememişti ...
hoş geldin şahnurcum tüh baya baya kilo almışsın şahnur ne ettin güzelim
hafta sonu giremiyorum malsef genelde yaz aylarında olduğumuzdan olsa gerek pek giren de olmuyor...
şahnurcum listelere dönüşün ne zaman olacak kesin belli mi
bu arada geçen hafta 3. olmuşuz bu sıralamada en büyük pay Sumelody arkadaşımıza ait... bireyselde birinci olduğu ve aldığı yüzde ile de bizi ücüncülüğe taşıdı...arkadaşımızı tebrik ediyorum
sumelody canım senin perşembe gününe kadar cuma yarışması paylaşım alanına geçen hafta nasıl bir beslenme programı uyguladın ne yaptın ne ettin de bu kiloyu verdin gibisinden bir başarı mesajı yazman gerekmekte aksi halde cesa alırız
evettttttttttttt kızlar haftaya nasıl başladınız bakalım... ben tartıldım sabit geldim ne almışım ne vermişim.. kötünün iyisi yani.. sizlerde durum ne ????
Merhabaa arkadaşlarr...sizleri özledimmmşahnurcuğum hoş geldin hayatım Jujum ve diğer arkadaşlar nasılsınız?
Epeydir gelemedim..Yeni bir işe başladımçok şükürler olsun evde sıkılmaya son
Tuğba hala tatilde mi? geçmişi biraz okuyasım var, kim nerelerde ve neler yapmış merak ediyorum :44:
Aysunayım tam gaz devam galiba, Ra.bbim sonuna kadar böyle huzurlu ve sağlıklı ulaşmayı nasip etsin..
selam kızlar yorucu bir günün ardından bugün 5 makina çamaşır yıkadım evi sildim süpürdüm sonrasında 2 de evden çıktım dersaneye gittim 6 da dersaneden çıkıp hastaneye acile gittim (öğlene doğru evde koştururken ayağımı vurmuştum ayak parmağım şişmiş ve morarmış yürümekte zorlanınca dersi ekip acile gittim ordan da eve geçtim allahtan kırkık yokmuş sadece yuömuşak doku zedelenmesi imiş
şu düzenimi oturtayım bomba gibi gelecem canım merak etme
jujum sabah wc ye çıkamayınca tartıya da çıkmadım aynadaki görüntünün bana söylediği bu bakalım yarın sabah wc yeçıkarsam kaç kilo aldım belli olacak valla ben biraz buralarda takılayım da en azından 1 kilo falan ya da eski kiloöa gelince takıma gireyim diyorum takımdaymışım gibi yazarım ama sizi zora sokmak istemem
somelody arkadaşımızı tebrik ederim 3. olunca sarı kartımız siliniyormuydu jujum bi daha sarı akrty cezalısı olmayalım benim yüzümden
gamzem hayırlı olsun şekerim çok sevindim enin adına
birsen sana da hayırlı olsun evi taşımışsın ama hergün 55 km git gel zor olacak senin için allah kolaylık versin
bu arada geçen hafta 3. olmuşuz bu sıralamada en büyük pay Sumelody arkadaşımıza ait... bireyselde birinci olduğu ve aldığı yüzde ile de bizi ücüncülüğe taşıdı...arkadaşımızı tebrik ediyorum
sumelody canım senin perşembe gününe kadar cuma yarışması paylaşım alanına geçen hafta nasıl bir beslenme programı uyguladın ne yaptın ne ettin de bu kiloyu verdin gibisinden bir başarı mesajı yazman gerekmekte aksi halde cesa alırız
RApor 26 ağustos pazartesi
Sabah (09:00)
1 simit
Sekersiz cay
Ara (11:00)
1 kupa kahve
Öğle (13:00)
1 kase ezogelin (cok pirincliydi)
100gr yogurt
3 yk salata
Ara (17:00)
1 dilim cavdar ekmegi
1 kupa kahve
Aksam (19:00)
ton balikli salata yagsiz eksili
1 dilim ekmek
Su; 3 lt
Spor: 1 saat yürüyüş
Gunaydin fistiklarrr suan servisteyim ise. gidiyorum. toplihyt. haklisin cok zorrrrr ama katlanmak zorundayim bide yardim icin kayinvaldem bu yil bizimle.
jujum kaptanlarin guzeli kilom. kem. kum. 66.3
çok süperrr
Gunaydin canim giderken kac kg idin ? Neyse bi gayret verirsin umarim .
Jujum su spor listesini herkes duzene oturunca mi yapsam cunku suan bombos liste
CANIM 63 TÜM HEDEFİME ULAŞMAMA 3 KİLO KALMIŞTI inşallah veririz. ama bu dönemde spor yapamayacağım gibi okulum uzak olduğu için akşam eve geç gidiyorum. inşallah sporsuzda verebilirim.
ooooooo şahnur gene bir koşturmaca içine girmişsin... tamam canım sen izin dönüşü rehavetini atlat öyle dönüşünü yaparız ama cuma günü kilo bildirimine devam et ben bi ara eklerim seni listeyeselam kızlar yorucu bir günün ardından bugün 5 makina çamaşır yıkadım evi sildim süpürdüm sonrasında 2 de evden çıktım dersaneye gittim 6 da dersaneden çıkıp hastaneye acile gittim (öğlene doğru evde koştururken ayağımı vurmuştum ayak parmağım şişmiş ve morarmış yürümekte zorlanınca dersi ekip acile gittim ordan da eve geçtim allahtan kırkık yokmuş sadece yuömuşak doku zedelenmesi imiş
şu düzenimi oturtayım bomba gibi gelecem canım merak etme
somelody arkadaşımızı tebrik ederim 3. olunca sarı kartımız siliniyormuydu jujum bi daha sarı akrty cezalısı olmayalım benim yüzümden
gamzem hayırlı olsun şekerim çok sevindim enin adına
birsen sana da hayırlı olsun evi taşımışsın ama hergün 55 km git gel zor olacak senin için allah kolaylık versin
ah birsen ahhhh artık sıkı tutmaya başlasan iyi olur yedikleriniGunaydin fistiklarrr suan servisteyim ise. gidiyorum. toplihyt. haklisin cok zorrrrr ama katlanmak zorundayim bide yardim icin kayinvaldem bu yil bizimle.
jujum kaptanlarin guzeli kilom. kem. kum. 66.3
haklısın bu haftayı da geçirelim bakalım...Gunaydin canim giderken kac kg idin ? Neyse bi gayret verirsin umarim .
Jujum su spor listesini herkes duzene oturunca mi yapsam cunku suan bombos liste
Yinede yapanlari not aliyorum cumartesi pazar ki yuruyuslerin kacar dk jujum ? Birde dagyolu ciktimi hic bildirimi yok surayi ve yeni donenleri ekliyormuyuz listeye bu cumada gecsin belli olacak galiba kim var kim yok
ooooooo şahnur gene bir koşturmaca içine girmişsin... tamam canım sen izin dönüşü rehavetini atlat öyle dönüşünü yaparız ama cuma günü kilo bildirimine devam et ben bi ara eklerim seni listeye
ah birsen ahhhh artık sıkı tutmaya başlasan iyi olur yediklerini
haklısın bu haftayı da geçirelim bakalım...
ben cumartesi ve pazartesi günü yürüyüşümü yaptım ...
Neysw hedefimiz ayni benimde hidecek alti kilom var . Hergun 40dk apor yapamiyirsan terine haftada uc gun ikiser saat yapabilirsin yada 1, 5 cuma cumartesi pazari spora ayirirsin az az baslarsin sende canim sporsuz gitae bile pek birincwlme saaglamiyor malwsef
canım inşallah diyorum bende hafta sonu yürürüm diye düşünüyorum ama bakalım ev çocuk nasıl olacak.
benim boyum 155 seninki ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?