- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #96.841
sen bilirsin canım nasıl istersenkaptanım, kızlar
farkettiğiniz üzere foruma giremiyorum.üstüne bir de kilo alıyorum.yediklerime dikkat edemiyorum düzenim bozuldu çok.bana bir süre izin vermenizi rica ediyorum.çünkü bu şekilde size ayıp ettiğimi hissediyorum.iyice motivasyonum düştü diyet yapamıyorum.2 hafta sonra izmire dönüyorum oraya gittigimde yeniden başlamak istiyorum herşeye.
Yeni bir hayat
yeni bir ev
hem sezon kapanır bizim işler biter hem
taşınma işlerim bittiğinde daha güzel ilgilenebilirim hem kendimle hem forumla.
günaydınlarrr sonunda evime döndüm ama çamaşır temizlik ütü daha işlere yeni başladım malum 3 hafta olmayınca fırsat buldukça yazmaya çalışırım
eriğim emin ol arkadaşlar yoğun tempodan kurtulsun gelirler bende bu hafta arada sırada uğrayacağım sanırım önümüzdeki hafta tam verimli olarak dönerim sahalarraaaa
Merhabaa arkadaşlarr...sizleri özledimmmşahnurcuğum hoş geldin hayatım Jujum ve diğer arkadaşlar nasılsınız?
Epeydir gelemedim..Yeni bir işe başladımçok şükürler olsun evde sıkılmaya son
Tuğba hala tatilde mi? geçmişi biraz okuyasım var, kim nerelerde ve neler yapmış merak ediyorum :44:
Aysunayım tam gaz devam galiba, Rabbim sonuna kadar böyle huzurlu ve sağlıklı ulaşmayı nasip etsin..
Merhaba arkadaşlarrr
evi taşıdım yerleştim tatilimi yaptım kilo aldım dükkana döndümm
artık işe servisle gelip gidiyom . 55 km git gel yorucu bir sürece başladım.
topliht tatildeymişsin hoş geldin
gamzem yeni işin hayırlı olsun
yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
kaptanım sen nasılsın iyi misin. milas örene gelmişsin orası benim en favori yerimdir.
biraz geçmişe bakayım yeni arkadaşları tanıyayım.
kaptanım ben yarın sabah tartılıp son kilomu bildireyim mi
ben sanırım 83 rakamları yeniden terkettim. Bu sabah 82,9 çıktım .. Bakalım cumaya kadar daha da altına inebilecekmiyim...
ben sanırım 83 rakamları yeniden terkettim. Bu sabah 82,9 çıktım .. Bakalım cumaya kadar daha da altına inebilecekmiyim...
canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahhh.allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah.Benim boyum 158 canim hemen hemen ayniyiz desene ama bende cocuj yok bekliyiruz gelmesini kismet bakalim
selam kızlar, iyi haftalar. ben de dün ve hafta sonu pek giremedim ....dün çarşıda biraz işlerim vardı sabahtan akşama kadar koşturdum eve gelince de haşat olmuşum ...bir yattım 2 saat kadar uyumuşum...
şahnurum sende hoşgeldin balım...bizim takım yavaş yavaş toparlanıyor artık ....
gamzecik sen de hoşgeldin ...
birsencim seni de tekrar burda görmek çok güzel tatlım...
meltem çok sevindim canım...eminim ki cumaya kadar 300 -400 daha inersin bence...hafta sonu bişey olmadıysa hafta içi daha verimli olur eminim...
.
valla cumaya kadar inş. 82.9 değilde direk 82 leri görürüm eylülde tüp ebbek denicem inş verebildiğim kadar vermeliyim
hayır canım izinli olduğun süre içerisinde kilo bildirimi yapmayacaksınTesekkur ederim Izinliyken kilo bildirimi yapacakmiyim?
birsen cumaya kadar verebildiğin kadar ver anacım... bak sarı kart yemedik henüz koruyalım bu durumuinşallah hayırlısı olur kaptanım. 82 leri görürsün.. bebişinide kucağına alırsın
birsen cumaya kadar verebildiğin kadar ver anacım... Bak sarı kart yemedik henüz koruyalım bu durumu
allahtan aldığın kilo direk geçmicek izinli olduğun haftaya bölünücek
kaptanım harika bir haber çok sevindim senin adına
canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahhh.allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah.
oy oy oyy boylarımızda aynıııbak şimdi sen benden çok verirsen bozulurum tühhh yaa öğleyinde kaçırmıştım pişman oldumm
teşekkür ederim canımmmm
valla cumaya kadar inş. 82.9 değilde direk 82 leri görürüm eylülde tüp ebbek denicem inş verebildiğim kadar vermeliyim
cumartesi pazar yarım saatlik yürüyüş...dün spor yapmadım ama çarşıda ki 6 saatlik koşturmacam spora bedel oldu ...he bu arada suyuda listeliycen mi ?
.
.
kızlar cumaya kadar kilo kontrolü yapın... Birsen sen zaten artısın mümkün olduğunca azaltmaya bak...
Erigim son durumun ne bilmiyorum ama eksi değerlerde gel cuma günü...
Maymun izne ayrılıyor zaten...
Biricik bilgisayar sorunu vardı
bengi evlilik telaşında
sura gelcekti ama ses yok
somelody canım senden neden ses yok nerelerdesin bakalım
Hahayy birbirimizi gaza getirmemiz lazim ezeli rakibinimbiran ince gitmeli bu kglar
CANIM SEN ŞUAN KAÇ KİLOSUN hedefin kaç çizelge doğrumu :26::26:
benim 66.3 şuan hedef 60 .
Canim suan 59.8 im hedef 54 ilk hedef tabi asil gonlumde yatan 50
oo tam çıtır olcann
ben o kadar iddalı değilim 60 görsem yarabbi şükürr diyeceğim
inşallah hayırlısı olur kaptanım. 82 leri görürsün.. bebişinide kucağına alırsın
Tamam sevdacim yazdim sporlarini suyu listeleyecektim ama bu haftada duzeniniz oturmadi haftaya artik bu cums bi gecsin malum donen arkadaslar var inlarda gelsinler haftaya kesin syda sporda sonrasi ceza isi jujuya kalmis
Verirsin verir ben baska bi sitede 10kg verdim burdada gozum bi on kg daha vermekte gidim gidim gitti ama super gitti herkes fark ediuor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?