Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hanımlar gubaydin hafta sinu resmen dibe vurdum menumu yazip kimsete jotu ornek olmayim gezmelere gidildi yedim ictim abantin cevresini turladim yedi km en azindan biraz hareket. Bugun bomba gibi donuyorum tartilmadim cunku morelimi bozmayacagim cumaya kadar tarti yok :) mevsimin son gunesini icime depoladim yigenimin opucuklerini kalbime mutlulugun 200-300 grla kaybolmasina izin vermeyecek kadar mutluyum yalanci tarti sonuclarini bi kenara biraktim 200gr basarida yenilgide olamaz :) kizlar sizlerede boll enerjik bir hafta diliyorum

vallahi bravo... herkes dağıtmış herkes cozutmuş... ozaman takımda kalmanın bir anlamı yok burada kilo verenleride olumsuz etkilemenin bir anlamı yok...

ben tüp bebek tedavisine başlıyorum diye aldığım ilaçlar kilo yapar da takımı olumsuz etkilerim diye cuma günü izinli yazdım kendime sırf benim yüzümden başkaları olumsuz etkilenmesin ....

kimseye destek olamıyorsanız köstek de olmayın lütfen buraya gelip aman yedim aman içtim dibe vurdum cozuttum kendimi aştım aman çok fena yedim demeniz kendi açınızdan rahatlama olabilir ama karşınızdaki takım arkadaşlarınızı olumsuz yönde etkileyen bir durumdur...

takımın gidişatı zaten iyiye gitmezken hali hazırda kilo vermeye azıcıkta olsa isteği olan sayılı takım arkadaşlarımızın da motivasyonunu düşürmeyelim lütfen...

belkide bir mola vermemiz gerekiyordur kendimizi zorlamanın bir anlamı yoktur belkide şu aşamada belkide bir süre uzaklaşıp yeniden başlamaya inandığımızda dönmeliyiz.. yada tamam artık dur diyorum deyip artık kaçamak mesajları yazmak yerine şöyle spor yaptım şu şu kaçamakları geri çevirdim bugün 100 gr daha aşağı geldim mesajları yazmaya başlamak gerek...

ilk sarı kartımızı aldık ... biliyorsunuz ki ikinci sarı kartta takım kaptanı 4 hafta boyunca genel takım listelerini hazırlamakla yükümlü olacak ki bu demek oluyor ki başarısızlığınız benim cezamı kesecek.. bu nedenle kendinizi düşünmüyorsanız azıcık da olsa beni düşünün ve kendinize boğazınıza nefsinize bir
dur deyin...

Aynen kimseye darilnam kimseyede alinmam evet hafta sonu dibe vurdum ve ekledimde menumu yazip kimseye kotu ornek olmak istemiyorum yedim ama yurudumde dedim. Elimden geldigi kadar herzaman buraya girdim menumu sporumu yazdim neden kg veremedigimi sorguladim cozumler aradim herkesten katilip duzenli takip grup piskolojisi bekledim bekledimde bekledim belki benim sansima herkesin hayati yogun herkesin heekesin bahanesi cokk. Basaridan ziyade basarisizliklarla dolu bir suru gecmis sayfayi yeniden okudum . Tekrarlanan hatalar ve tekrar verilen sozler son uc haftaya baktim meltemin yazisindan sonra ben buraya geldim geleli ne yapmisim diye pekte birsey yapmamis ne kendime nede sizlere pekte yararim dokunmamis isin gercegi bu kutt diyw yuzune vursada gercek gercektir uc haftada en az 2 kg gitmeliydi burda bi sorun var ben kendi adima ne baskasina kotu ornek olmak isterim nede kostek

Ve herkese bol kg vermeler diliyorum arkadaslar nacizane giderkende ilave edeyim

Sebnemcim dogru bi diyet secmelisin yoksa vucudunda daha sonrasi icin buyuk tahribatlar doguracak annenede katiliyorum sinava giteceksin herseyden az az yemelisin
Birsencim seninde spora ihtiyacin var canim ne kadar dikkat edersen et spor sart canim
Meltemcim evet hormonlar sana kg aldiracak 5-6 kg kadar ama insallah gobisin bebie dolacak ve dogumfan sinra hepsini daha kolay vereceksin
Sahnur-ipekyol sizlerde kendinize cok iyi bakin

Meltem jujum kendi istegiyle ayrıldı yazabilirsin zira kimsenin hakkini uemek istemem allaha emanet olun kizlar

selam arkadaşlar haftasonu hiç giremedim cuma gün oğlumu sinemaya götürdükten sonra ctesi misafir falan geldi pazar günde eşim yurtdışından geldi koşturmacam çoktu bugünde malum okullar açıldı sabah rezalet bir trafik vardı herzaman 15 dk geldiğim yolu oğlanı okula bıraktıktan sonra 1,5 saatte gelebildim işin kötüsü şimdi gene gitmem gerekecek öğlen yemek 1 ay çıkmayacakmış oğlana yemek götürmem gerekecek
bu arada ilk sarı kartımızı almışız çok kötü olmuş bu takımı toparlamamız lazım
eriğim tam anlamadım nereye gidiyorsun?
jujum sende kendini izinli yazmışsın öğleden sonra inşallah rahat rahat yazarım şimdilik çıkmam gerekiyor toparlanma adına neler yapabiliriz görüşmek üzere arkadaşar

masallah son mesajlari okuyana kadar bu mesaj bana bayagi enerji ve umut vermisti
canim dur bi ya nereye gidiyorsun zaten takimda dogru durust paylasimda bulunan bi sen vardin
jujucum evet haklisin biraz belki ama motivasyon bunlari soyleyerek saglanmaz.

herkes kendi nefis muhasebesini yapmakla ozgur burda biz paylasim icin burdayiz iyiyide kotuyude.Evet bir yerlerde yanlis var ama bu sekilde halledilmez tatlim

eriğim buradan ayrılma kararı alacak son kişisindir diye düşünmüştüm ben çünkü baktığımda içimizdeki en azimlisi sendin .. bu sözlerimi üzerine alınıp gitmen gerektiğini düşündüysen elimden bir şey gelmez çünkü anladığım karaı ile takımın olumsuz havası seni de olumsuz etkilemiş üzüldüm buna çünkü ben sen gibi bi kaç kişinin sayesinde yeniden toparlanır diyordum ...

allah zihin açıklığı versin şahnur...

herkes çocuğunun ilk gününde yanında bakıyorum da bir ben yanında olamadım oğlumun... çok üzülüyorum bu duruma... şefim yine benden habersiz gitmiş izin almış mecburen tekkeyi ben bekliyorum...

peki ipek canım sen söyle ne yapayım.. nasıl toparlayayım.. takıma uğrayan yok... gelenlerde bakıyor kimse gelmemiş yazmadan gidiyor... kilo verdim diyenden çok aldım diyen var ... sen bi akıl ver bana ne yapayım ne edeyim de motivasyonunuzu artırayım...

Estağfurullah canım akıl vermek bana düşmez belki kapanmış bir takımdan geldiğim icin tavsiyelerde bulunabilirim
Canim sahsen yazin soylediklerinden dolayi Eylül'den itibaren daha sıkı bir takip sistemi getireceğini düşünmüştüm. Çünkü bu işi takım kaptani sıkı tutmazsa uyeler salip gidiyor. Kimse ugramiyor takima diyorsun bunun çözümü mesaj sayisi zorunlulugu. Uymayan kendine baska bir yol cizer.kilo vermenin tek yolu menü paylasimi ve spor.bence bunlarda zorunluluk olmalı yapilmadigi takdirde yaptirimi cezasi olmali.aramizda rahatsız olan arkadaşlar da var onkara gorede bir spor aktivitesi bulunabilir. Herşeyi sen takip etmek yapmak zorunda degilsin.takima gorev bolusumu yaparsin sen onu takip edersin.
Canim umarim soylediklerimi yanlış anlamazsin.ama ben takimima geri döndüğümde karmasiklik vardi sonra kaptan izne ayrildi sonra tek tek uyeler dagildi.cok umutluydum bu defa sonuna kadar götüreceğim diye.sonra takim dagildi vs.buraya geldim cunku corniyle kocluk sisteminizi cok begendim.ama şimdi oda yürümüyor zaten beni takip eden bir kocta olmadı.
Simdi tatil dönüşü yine bir azimle basladim.isvecle iyi verdim bir kismini geri alsamda bu hafta tekrar telafiye basladim ve sonuna kadar hedefime varana kadar durmayi düşünmüyorum. Yardim eden olursa ne ala...
Brn takim ruhuna inanıyorum. Çünkü 7. Takimda bunu cok iyi yakaladigimiz bir donem oldu takim kaptanimiz 40 kilodan fazla verdi.Eger birlik olup herjes üzerine duseni yaparsa burdada yakalayacagimiza inanıyorum. Ama herkes net olmalı. Kendine hedef koymali tutturamayinca kilo veremeyince gayret gostermeyince ben kimsenin hakkina girmeyeyim gideyim demeyi bilmeli
Ben burdayim her konuda yardımcı olmaya hazırım. Masa başı bir isim yok sürekli ayaktayim ama firsat buldukca gun icinde geliyorum

Jujum gercekten alinmadim lendime geldim hatta hep hatalarimiz hep bshanelerimiz bar vir degil iki degil sayfalar boyu ben kimseye kotu ornek olmamak icin gitmek istedim evet ikiyuz gr alip ustulup birakmamaliyiz iki yuz gr verip sevinip sonra ucunu kacirmamaliyiz biz bunu yapiyoruz ve artik ustumuzdeki topragi atma zamani geldi bi kere su kurallara uyalim gunde bes paylssim spor liate yazmak sart birbirimizi takip edelim nerde yanlis yapiliyor ve bu yanlis nerde tekrarlaniyor gecmisi okuyunca anladim bizler oyle haftada bir bir ogun degil hafta birkac gun tum gun cozutuyoruz . Bencede iturup gercekten karar alirsak ben burdayim gitmem ama yine ayni olacaksa herkes bigun sonra unutacaksa inanin ben kendi kendime daha guzel zayifliyordum ustumuzdeki tozu silkeleyeceksen ben her daim varim bu takimda

Kesinlikle katılıyorum erigim zorunluluklar olmadan olmuyor maalesef.hafta bir gun bir ogunde belki aksama olabilir neticede robot degiliz ama bununda telafisi yqpilmali.
Bu is takim isiyse kuralları olmali uymayan kendine baska yol cizmeli.

Ben daha once on kg verdim bunu uc seker kiz sayesinde verdim 1. Haftada en az uc gun spor sartti2.herkes listesini ogleye kadar yazmis olacakti3. Cozutana kizilirdi onerilerde bulunulurdu baktik devam ediyor hepimiz birden silkerdik ama uygun bir dille 4. Benim sorumlu oldugum iki kisi vardi kocluk gibi dusunun herseyini bilmem gerekirdi meden veremiyor Orn: esiyle tartismis ve bir haftadir listere yazmadigi halde kacamak yapiyor oyle bir bag vardi ki ozeldem itiraf ederdi ve toparlanmasini saglardim cunku bazen insan once kendini kandirir ve komik ama bilirim ki esinin bize yazdigini kizlar aslinda fatos dun pasta yedi ama korkusundan soylemedi dedi gunlerdeoldu.Bizler robot degiliz dustugumuz kalktıgimiz zamanlar olacak bazen kisisel dertlerimizde olacak o zaman birakmak olmayacak acil durym ekibi kurulacak grup mudahale edecek burda biri bisRsey yszinca kaybolup gidiyor ve cogu paylasim yanliz kaliyor hepimizin hayati yogun ama bunukendi hayatlarimiz icin yapiyoruz baskasi icin degil saclariniz daginik kaleminizi cekmeden sokaga cikiyormusunuz yada yirtik pirtik esofmanlarla o yuzden neden gobegimiz firlamis popisimiz alip basini gitmisken burasi icin zaman ayiramayalim ki

selam tekrar arkadaşlarr oğlanın yemeğini verdim geldim

canım bizde de baba 1 haftadır olmayınca ben bıraktım okula işin doğrusu 2 hafta müdür yok ben yerine bakıyorum izin almamam gerekir ama ne yapayım beklesin işler biraz dedim
ipek güzel fikirler vermiş

eriğim sende güzel fikirler vermişsin evet neler yapıyoruz şimdi arkadaşlar toparlanma zamanı geldi artık
burada olanlar oturup hep birlikte bir karar alalım

Kesinlikle katılıyorum erigim zorunluluklar olmadan olmuyor maalesef.hafta bir gun bir ogunde belki aksama olabilir neticede robot degiliz ama bununda telafisi yqpilmali.
Bu is takim isiyse kuralları olmali uymayan kendine baska yol cizmeli.

haklısınız kızlar benimde eksikliklerim vardır elbette... son ayım teftişte geçtiği için olsa gerek gerekli ilgi ve özeni gösteremedim bende... şahsım adına özür dilerim bende

evek ozaman kuralları ciddileştiriyor ve uymayanlara yaptırım mı uyguluyoruz... bana göre artık sayı önemli değil 10-15 kişi olup da kimse uğramadığında bir anlamı olmuyor.. sayı 5-6 olsun ama herkes uğrasın ozaman bence daha sağlıklı olur...

artık günlük yoklama alalım ozaman ilk aşamada... aşağıdaki listeyi ilk mesajı kim yazarsa o eklesin ve her gelen bir öncekinin mesajını alıntılayarak burada yazsın gün sonunda son mesaj son durumu gösterecektir ozaman...

Günlük Yoklama

[TABLE="width: 207"]
[TR]
[TD]***5.Takım ***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erigim***BURDA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen-deniz***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekyol51***BURDA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight***BURDA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yrmbraralk***[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Evet yoklama guzel ayrica izinli olmayanlar menulerini yazacak unutmak yok birer kucuk not defteri alin not edin benim var bir yildir neler yedgimi yazarim hem cumartesi pazarda giremeyen olursa pazartesi iki gunluk lisyesini kesin yazacak sporunu yazacak yoksasporu yada kacamagi varsa telafi olarak kwndisine spor verilecek aksam icin ornek liste verilecek olabilir mesa bunlarida ekleyebiliriz ben kendi adima herkesin listesini takip edecegim tabi listeler ve miktarlari tabi ki farklilik gosterecek 70 kg otuzbes yasinda borisinin listesinin 20 yasinda 70 kg birisiyle ayni olmasi spor miktarlarinin ayni olmasi beklenemez yada otuzbes yasinda iki kisininde kg farkliysa arada on kg fark varsa mesela ayni beslenmesi olamaz onun icin herkesten kg ve yas vilgisi de alip not etmek iaterim sakincasi yoksa

sayımız zaten azaldı izinliler vs baya azız.. Menüleri sen takip edeceksen sevinirim valla ... Eksiği gediği olana cuma günü bi ihtarname çekeriz ya kendini düzelt yada ayrıl bu böyle olmayacak tarzından ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…