- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #97.301
evet eriğim sen menüleri kontrol et ben uzun süredir menülerimi paylaşmıyorum yarın sabah itibari ile başlıyorum bende menülerimi paylaşmaya uzun süredir spor maalesef yapamıyordum fırsat buldukça düzenli olarak yapmaya çalışacağım yapılan sporları da ben kontrol ediyorum o zamanEvet yoklama guzel ayrica izinli olmayanlar menulerini yazacak unutmak yok birer kucuk not defteri alin not edin benim var bir yildir neler yedgimi yazarim hem cumartesi pazarda giremeyen olursa pazartesi iki gunluk lisyesini kesin yazacak sporunu yazacak yoksasporu yada kacamagi varsa telafi olarak kwndisine spor verilecek aksam icin ornek liste verilecek olabilir mesa bunlarida ekleyebiliriz ben kendi adima herkesin listesini takip edecegim tabi listeler ve miktarlari tabi ki farklilik gosterecek 70 kg otuzbes yasinda borisinin listesinin 20 yasinda 70 kg birisiyle ayni olmasi spor miktarlarinin ayni olmasi beklenemez yada otuzbes yasinda iki kisininde kg farkliysa arada on kg fark varsa mesela ayni beslenmesi olamaz onun icin herkesten kg ve yas vilgisi de alip not etmek iaterim sakincasi yoksa
sayımız zaten azaldı izinliler vs baya azız.. Menüleri sen takip edeceksen sevinirim valla ... Eksiği gediği olana cuma günü bi ihtarname çekeriz ya kendini düzelt yada ayrıl bu böyle olmayacak tarzından ...
tmm kızlar menüler eriğimde .... spor+su şahnurda ... hafta sonunda kimler yazdı kimler yazmadı ona göre hesap sorarız .. ve artık düzenli giriş istiyorum.. giremeyecek olan izne ayrılsın durumu düzelince dönsün
öncelikli olarak ben cumadan cumaya gelip kilo bildirilmesi olayına karşıyım arkadaş... yaşet cumadan cumaya gelebiliyorsa izin alsın durumu düzelince dönsün aramıza düzenli katılım hem motivasyonu artırır hem kaçamakları azaltır...
belirli şartlar belirledikten sonra o şartları yerine getirmeyen her hafta sonunda değerlendirme yapılarak uyarı alsın.. 3. uyarıda takımdan çıkarılsın
haklısınız kızlar benimde eksikliklerim vardır elbette... son ayım teftişte geçtiği için olsa gerek gerekli ilgi ve özeni gösteremedim bende... şahsım adına özür dilerim bende
evek ozaman kuralları ciddileştiriyor ve uymayanlara yaptırım mı uyguluyoruz... bana göre artık sayı önemli değil 10-15 kişi olup da kimse uğramadığında bir anlamı olmuyor.. sayı 5-6 olsun ama herkes uğrasın ozaman bence daha sağlıklı olur...
artık günlük yoklama alalım ozaman ilk aşamada... aşağıdaki listeyi ilk mesajı kim yazarsa o eklesin ve her gelen bir öncekinin mesajını alıntılayarak burada yazsın gün sonunda son mesaj son durumu gösterecektir ozaman...
Günlük Yoklama
[TABLE="width: 207"]
[TR]
[TD]***5.Takım ***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erigim***BURDA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen-deniz***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekyol51***BURDA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight***BURDA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yrmbraralk***[/TD]BURDA
[/TR]
[/TABLE]
Menuleri takip ederim ben ve ihtar senin isin ben burdaki herkesin bu defa yapacagina inanıyorum
Birinci kural bilmesin kimse doyette oldugunuzu takoz koyan cok olur yiyip yiyip almiyorum diyenlerin cogunun metabolik hastaliklari oldugunu ve ic organlarinin yaglandigini biliyoruz
Oraniza buraniza cikmis kg almis diyenlere alayci bi gulumsemeyle farkindayim sekerim tesekkuer uyardigin icin deyip israrina engel olup bi daha soz hakki almasina engwl olun
Gicik insanlar vardir 100 kg merdiven dayayip size kilolusun diyen inlarada spora basladim sanada tavsiye ederim deyin
Kimsenin bizi yildirmasina izin yok 5. Takim neymiş gosterim kizlar citir cikacagiz burdan
Günlük Yoklama
[TR]
[TD]***5.Takım ***[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erigim***BURDA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen-deniz*** BURDAA[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]yrmbraralk***[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Günlük Yoklama
***5.Takım ***
biricikoglumertug***
Sevda_M***
erigim***BURDA
birsen-deniz***BURDA
ipekyol51***BURDA
toplight***BURDA
yrmbraralk*** BURDA
erigim cok üzüldüm gidıyorum dedıgıne sonra gordum kı kalmıssın ıcım rahatladı oh
bencede yenı kurallar cok ıyı olmus en azndan sorumluluklarımız artmıs
en aazından kesın sonuca ulastıran bır yol olacak.. ya da takımdan uzaklasıcak uymayan.
ıns o kısı ben olmam
cunku ben bu takımda cok huzurlu hıssedıyorum
derdım oldugunda danısabılecegım bır cok ablam var en onemlısı
ben takım ıcın basvurdugumda yasımdan dolayı kımse benı cagırmamıstı juju benı cagırdı sadece
ona mınettarım. o bana guvendı.. sanırım yas kucuk olunca pek guvenılmıyor sıstemlesmek acısından
o yuzden ben jujuya borcluyum.su bılgısayar kapandıgında benıkm dıyet hakkında soru soracak ya da hayat hakkında soru soracak kımsem yok.. ıyı kı varsınız arkadaşlar..
ben okuldan dolayı gec gırebılıyorum.. ya da sabah hazırlanıp evden cıkmadan ugruyorum bılgısayara ..:)
zaman kısıtlaması yok sımdılık gordgum kadaryla aksam belırlenıyor kımın gırıp gırmedıgı o cok ıyı.
bu arada ablalarım
sınava gırıcem bılıyorsunuz.
bu müsliyle ılerleyemedım ben
her sabah her aksam tatlı gıtmedı
ınsanın vucudu tatlı ıstıyor.
bendede bır problem var benı kısıtlıycak dıyetler olmadıgında kendı kafama gore yaptımda olmuyor uyamıyorum.
bende bır dıyet daha dogrusu bır beslenme bıcımı aramaya koyuldum
sonunda karatay dıyetını buldum her sey ama her sey var ıcınde sadece hazır gıdalar ve şeker un yok.. fıstık badem fındık tan tutun kaymaga kadar.. yesıl fasulyeden tutun bulgurlu yaprak sarmasına kadar yanı evımızde pişen her turlu sey serbest.
mesela canan karatay 2 ogun onerıyor ama nasıl ıkı ogun
sabah
meyve kuru yıycekler1 çay bardagı kadar kavrulmamıs cerez yumurta domates peynır 10 15 zeytın bıber salatalık herhangı bır cay
bır sonrakı ogunde aynen boyle dolu dolu ama 5 saat snra olucak bundan
ornegn yesıl fasulye 2 kasık bulgur pılavı salata soguk ayran ası 1 bardak şalgam
diyor kı bu tatlı teyze
en tatlı zehır şekerdir
en kotu sey hazır yıyeceklerdır
zaten ogunlerınızde bunlardan tuketmezsenız acıkmayacaksınz vucudunuz aramıycak
2 ogun yetecektır ama ac kalıyorsanız hala 1 ogun daha ekleyebılırsınz
neyse kıtabı dösedım buraya
bana en uygunu bu arkadaslarr yarın hemencecık basılıyorm
spor olarakta jıllıan mıchaels 30 day shred öneririm
cok uzun sure ara verdım dıye bastan baslıycam jıllıana
youtubeda level lerı var 3 level den olusuyor her levelı on gun uyguluyıcaz yaklasık 27-30 dk acayıp terletıyor
ben bunları yapcam..
76.20 kıloyla baslıycam bu yolculuga bakalım kac kg vercemmm :)
Merhaba arkadaşlar
kurallar alınması güzel ve yerinde olmuş. bende varımmm. yeter artık koca yazı yedim bitirdim.
menüm
sabah yarım ayvalık tostu
ara 1 ceviz
öğle 1 çatal ev yapımı kek
akşam 1 tabak nohut 1 dilim ekmek salata
bu sene kızım okul değiştirdi. sabahçı oldu. işe gitmedim onunla ilgilendim.
eriğim tavsiyen için teşekkür ederim. ve çok haklısın spor şart. sanırım çözümü buldum öğle araları okulun bahçesinde yürüyeceğimmm
yarından itibaren başlıyoruz ama ben bugünden başladım yorumlara birsencim evet azda olsa bir şey yapmak hiç yapmamaktan iyidir okulun bahçesini turlamak güzel fikir bizde iş yerinin bahçesini turluyoruz .
gelelim menüne :
sabah: karbondihrat
ara: yağ(sağlıklı yağ)
öğlen: karbonhidrat+ yağ(zararlı yağ)( ve öğün olamayacak kadar çok az)
akşam: nohut: bakliyat= karbonhidrat + protein( gayet güzel)
ekmek: karbonhidrat
salata : çok yağlı ve ekstra sos kullanılmadığı sürece selbest zaten
gelelim günün sonuna bol karbonhidratlı bi günün olmuş yarın sebze ve proteine ağırlık vererek bu iki günü dengeleyebilirsin ve bol su (listende suyu göremedim)
canim kesinlikle haklisin kalabalik olacagimiza 5-6 kisiyle duzenli katilim olursa harika bir takim olurhaklısınız kızlar benimde eksikliklerim vardır elbette... son ayım teftişte geçtiği için olsa gerek gerekli ilgi ve özeni gösteremedim bende... şahsım adına özür dilerim bende
evek ozaman kuralları ciddileştiriyor ve uymayanlara yaptırım mı uyguluyoruz... bana göre artık sayı önemli değil 10-15 kişi olup da kimse uğramadığında bir anlamı olmuyor.. sayı 5-6 olsun ama herkes uğrasın ozaman bence daha sağlıklı olur...
artık günlük yoklama alalım ozaman ilk aşamada... aşağıdaki listeyi ilk mesajı kim yazarsa o eklesin ve her gelen bir öncekinin mesajını alıntılayarak burada yazsın gün sonunda son mesaj son durumu gösterecektir ozaman...
Günlük Yoklama
[TR]
[TD]***5.Takım ***[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erigim***BURDA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen-deniz***[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]yrmbraralk***[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
sayımız zaten azaldı izinliler vs baya azız.. Menüleri sen takip edeceksen sevinirim valla ... Eksiği gediği olana cuma günü bi ihtarname çekeriz ya kendini düzelt yada ayrıl bu böyle olmayacak tarzından ...
haklisin erigim herkesin ibm ini bilmek lazim boyu kilosu farkli herkesinEvet yoklama guzel ayrica izinli olmayanlar menulerini yazacak unutmak yok birer kucuk not defteri alin not edin benim var bir yildir neler yedgimi yazarim hem cumartesi pazarda giremeyen olursa pazartesi iki gunluk lisyesini kesin yazacak sporunu yazacak yoksasporu yada kacamagi varsa telafi olarak kwndisine spor verilecek aksam icin ornek liste verilecek olabilir mesa bunlarida ekleyebiliriz ben kendi adima herkesin listesini takip edecegim tabi listeler ve miktarlari tabi ki farklilik gosterecek 70 kg otuzbes yasinda borisinin listesinin 20 yasinda 70 kg birisiyle ayni olmasi spor miktarlarinin ayni olmasi beklenemez yada otuzbes yasinda iki kisininde kg farkliysa arada on kg fark varsa mesela ayni beslenmesi olamaz onun icin herkesten kg ve yas vilgisi de alip not etmek iaterim sakincasi yoksa
tmm kızlar menüler eriğimde .... spor+su şahnurda ... hafta sonunda kimler yazdı kimler yazmadı ona göre hesap sorarız .. ve artık düzenli giriş istiyorum.. giremeyecek olan izne ayrılsın durumu düzelince dönsün
öncelikli olarak ben cumadan cumaya gelip kilo bildirilmesi olayına karşıyım arkadaş... yaşet cumadan cumaya gelebiliyorsa izin alsın durumu düzelince dönsün aramıza düzenli katılım hem motivasyonu artırır hem kaçamakları azaltır...
belirli şartlar belirledikten sonra o şartları yerine getirmeyen her hafta sonunda değerlendirme yapılarak uyarı alsın.. 3. uyarıda takımdan çıkarılsın
bugunku menum
sabah:az sekerli turk kahvesi
oglen:1 haslanmis yumurta,1 elma
ara:az sekerli turk kahvesi ve beraberinde 2 kus lokumu
aksam:200 gr biftek yapmistim ama cok sert oldugu icin yarisindan az yedim.bir daha tovbe ettim biftek yapmaya.5 kasik taze fasulye ve lahana salatasi
sonrasinda da papaya
17 Eylül Salı Yoklama;
[TR]
[TD]***5.Takım ***
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug***
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M***
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erigim***BURDAAA
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen-deniz***
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekyol51***
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight***
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yrmbraralk***
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?