Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

deneme

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
5. takım [td]günler[/td]
[td]su [/td]
[td]spor[/td]
[td]menü[/td]
[td]mesaj[/td]
[/tr]
[tr]
[td]biricik[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]juju[/td]
[/tr]
[tr]
[td]birsen[/td]
[td]var[/td]
[td]yok[/td]
[td]yok[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]eriğim[/td]
[td]ok[/td]
[td][/td]
[td]ok[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]toplight[/td]
[td]tamam[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ipekyol[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ayşe[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ali[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:
18 Eylül Çarşamba
5. takım yoklama
[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]biricikoglumertug*** [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sevda_M***[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erigim*** BURDAA[/td]
[/tr]
[tr]
[td]birsen-deniz*** BURDAA[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ipekyol51***[/td]
[/tr]
[tr]
[td]toplight*** BURDAA[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yrmbraralk***[/td]
[/tr]
[tr]
[td]maymunarmut*** BURDAA[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

bakalım bu sefer oldu mu

Sahnur bi burda yazamadim ya burdayimmm kiz burdaa. Uff okliyorum kabul etmedi gitti ayrica sen benim dun sabah yaptigim leslie 3 mili spordan saymiyomusun

Menun gayet guzel canim kacamaklar var ama az ve kararinda canim . Su ve sporda senin kontrolunde zaten

Sahnur bi burda yazamadim ya burdayimmm kiz burdaa. Uff okliyorum kabul etmedi gitti ayrica sen benim dun sabah yaptigim leslie 3 mili spordan saymiyomusun

yok canım senin suyunu ve leslii 3 milini gördüm de hazırladığım tabloyu eklemeyi beceremedim sana mail atayım olmadı şu şekilde yapmıştım excel de ama buraya aktaramadım

Tamam canim at sen ama aksam hallederim syan yogunum giremiyom dogru duzgun hata veriyo gicik oldum

kızlar buralardayım ama acıcık tüp bebek ile ilgili topiklerdoe dolanıyorum nelerle karşılaşacağım okuyayım
sen dolaş jujum ama bizi de ihmal etme

Tamam canim at sen ama aksam hallederim syan yogunum giremiyom dogru duzgun hata veriyo gicik oldum

canım tamam ben attım sana maili de onu nasıl kk ya yerleştireceğimi bilemedim sıkıntı orda kolay gelsin

Kizlar 83 e kadar ciktim. Gelmeye yüzüm olsun diye onları verdim de geldim 80 e dustum :) izinliyken de bos durmadim :))

Hosgeldin maymunarmut izinde bos durmaman iyi olmus canim okumussundur zatende persembe aksama kadar kg bildirimi yapiyoruz ok mi bide sen kacibci etapta izne ayrilmistin

Hosgeldin maymunarmut izinde bos durmaman iyi olmus canim okumussundur zatende persembe aksama kadar kg bildirimi yapiyoruz ok mi bide sen kacibci etapta izne ayrilmistin

Vallahi hic bilmiyorum ki :/ etaplara bakmiyorum hic.cizelgemi bile degistiremiyorum.telden giriyorum dikkat etmiyorum.2-3 hafta oldu sanirim ama. 2-3 gune bilgisayarim geliyor netim de baglandiginda tamamdir. Persembe bildirimini gordum benim icin daha iyi uyanmakta problem cekiyorum zaten

Kizlar 83 e kadar ciktim. Gelmeye yüzüm olsun diye onları verdim de geldim 80 e dustum :) izinliyken de bos durmadim :))
afferim sana maymun benim yapmadığımı yapmışsın ben yüzsüz yüzsüz gelmiştim sen 323. etapta sanırım ayrılmıştın işyerine not almıştım ben

hayırlı olsun bilgisayarında şebnem bugün hiç uğramadı yaa hep uğrardı ipekyolda aynı şekilde neyse ben not alıyorum maymun cum menünü ekliyorsun içtiğin su ve yaptığın sporu da ekliyorsun ona göre cezalar gelecek haberin olsun

jujum yaa arada uğra bacım pek bpşladın bizi bende şimdi yemek hazırlıyorum eşim biraz gecikti bu perşembeden mi başlıyoruz perşembe bildirimlerine neyse ben menümü sabah ekleyeyim çocuklar acıktık diye tutturdular görüşürüz

18 Eylül Çarşamba Yoklama;

[TABLE="class: cms_table, width: 207"]
[TR]
[TD]***5.Takım ***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erigim*** [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen-deniz***BURDAAA
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekyol51***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight*** BURDAAA
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yrmbraralk***BURDAAA[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

arkadaşlar bol derslı bol yorucu bır gunden merhaba burada lys ygs gunlugum var ona bıle ugrayamıyorum ama buraya ne olursa olsungıredegıme soz verdım takım ruhu önemlı gırmelıım aksamdan aksamada olsa. sizi cok özledım. ve cok öptüm:)

18.09.2013
sabah
zeytın
domates
peynır
salatalık
1 çb çerez
1 salkım üzüm

aksam
1 kase domateslı pılav
1 tabak salata.
ayran

18 eylul carsamba

Sabah
1 yumurta
2 dilim domates
1 dilim peynir
Cegrek ekmek
2 cay kasigi nutella

Ogle
Yarim porsiyon kiymali pide
1 soda

Aksam
1 latte

1litre su
Yarim saat yuruyus

MERHABA arkadaslar

menüm

sabah 06:45 1 ceviz 1 cay bardağı sütlü kahve

ara 09:00 2 tane burçak kurabiye

ara00 1 domates lor 2 dilim kepek ekmek 2 zeytin

öğle: 1 kase teze fasulye yarım kase yoğurt 2 dilim kk ekmek

ara 1 tane bisküvi yarım elma

akşam salata yoğurt yarım kase ezogelin yarım kase taze fasulye 3 dilim kk ekmek

biliyorum ekmeklerim çok oldu ((( su tamam spor yokk

evet canım ekmekler biraz fazla olmuş ama kahvaltı saatin erken olduğu ve kahvaltın az olduğu için iki kere ara yapmak zorunda kalmışsın.

18 eylul carsamba

Sabah
1 yumurta
2 dilim domates
1 dilim peynir
Cegrek ekmek
2 cay kasigi nutella

Ogle
Yarim porsiyon kiymali pide
1 soda

Aksam
1 latte

1litre su
Yarim saat yuruyus

canım kahvaltın çok güzel ama çeyrek ekmek kaç dilim ediyor :26: öğlen yediğin pideyide akşamı sadece latteyle kapatarak telafi etmişsin. Fakat menünde hiç sebze yok taşınma işin bitince daha güzel menülerin geleceğine inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…