- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #97.361
uzunnn bir aradan sonra gelelşim benim menüme
sabah
kahvaltı (7,30)
1,5 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
ara (10,30)
1/3 çokoprens
öğle (13,30)
1 küçük kase yoğurt
2 galeta
2 kaşık müsli
ara (15,30)
7-8 tane alıç
akşam (19,00)
1/2 dilim ekmek
6-7 tane barbun
salata
ara (21,00)
1 adet lokum
10-12 adet üzüm
1 dilim karpuz
su
2 lt,
spor
1 saat yürüyüş
lokum yememeliydim
çokoprens yememeliydim bunlar hatalarım ama regli zamanım yaklaşıyor acaip canım tatlı istiyor bununla sınırlayabildim
Sahnur bi burda yazamadim ya burdayimmm kiz burdaa. Uff okliyorum kabul etmedi gitti ayrica sen benim dun sabah yaptigim leslie 3 mili spordan saymiyomusun
sen dolaş jujum ama bizi de ihmal etmekızlar buralardayım ama acıcık tüp bebek ile ilgili topiklerdoe dolanıyorum nelerle karşılaşacağım okuyayım
Tamam canim at sen ama aksam hallederim syan yogunum giremiyom dogru duzgun hata veriyo gicik oldum
Kizlar 83 e kadar ciktim. Gelmeye yüzüm olsun diye onları verdim de geldim 80 e dustum :) izinliyken de bos durmadim :))
Hosgeldin maymunarmut izinde bos durmaman iyi olmuscanim okumussundur zatende persembe aksama kadar kg bildirimi yapiyoruz ok mi bide sen kacibci etapta izne ayrilmistin
afferim sana maymun benim yapmadığımı yapmışsın ben yüzsüz yüzsüz gelmiştim sen 323. etapta sanırım ayrılmıştın işyerine not almıştım benKizlar 83 e kadar ciktim. Gelmeye yüzüm olsun diye onları verdim de geldim 80 e dustum :) izinliyken de bos durmadim :))
Vallahi hic bilmiyorum ki :/ etaplara bakmiyorum hic.cizelgemi bile degistiremiyorum.telden giriyorum dikkat etmiyorum.2-3 hafta oldu sanirim ama. 2-3 gune bilgisayarim geliyor netim de baglandiginda tamamdir. Persembe bildirimini gordum benim icin daha iyi uyanmakta problem cekiyorum zaten
MERHABA arkadaslar
menüm
sabah 06:45 1 ceviz 1 cay bardağı sütlü kahve
ara 09:00 2 tane burçak kurabiye
ara00 1 domates lor 2 dilim kepek ekmek 2 zeytin
öğle: 1 kase teze fasulye yarım kase yoğurt 2 dilim kk ekmek
ara 1 tane bisküvi yarım elma
akşam salata yoğurt yarım kase ezogelin yarım kase taze fasulye 3 dilim kk ekmek
biliyorum ekmeklerim çok oldu((( su tamam spor yokk
18 eylul carsamba
Sabah
1 yumurta
2 dilim domates
1 dilim peynir
Cegrek ekmek
2 cay kasigi nutella
Ogle
Yarim porsiyon kiymali pide
1 soda
Aksam
1 latte
1litre su
Yarim saat yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?