- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #97.401
Canim ben o listeye bilerek sizin ayrilislarinizi yazdim elimde not olsun diye biliyorum sizi silecegiz maymunarmutun bildirim yaptimu bilmiyorum yapmadan gittiyse dort demek bak bisi daha ogrendimCANIM BİRİSİ İZNE AYRILDIMI SADECE İZNE AYRILDIĞI ETAPTA LİSTEDE OLUR SONRASINDAKİ ETAPLARDA LİSTEDEN ÇIKARILIR... YENİDEN GELDİĞİNDE KAÇ ETAP AYRI KALDIYSA O SAYIYA BÖLÜNEREK LİSTEYE YENİDEN EKLENİR
MAYMUNARMUT İZNE AYRILDIĞI ETAPDA KİLO BİLDİRMEDİ SANIRIM BU NEDENLE DÖRDE BÖLÜNMESİ GEREKİYOR.. ŞAYET BENİMKİ GİBİ GİDERKEN KİLO BİLDİREREK İZNE AYRILMIŞ OLYSAYDI ÜÇE BÖLÜNECEKTİ AMA EMİN OLMAK İÇİN GİDİP BİR DAHA BAKMAK LAZIM KİLO BİLDİRMİŞ Mİ BİLDİRMEMİŞ Mİ
ARAMIZA KATILABİLİRSİN CANIM AMA DÜZENLİ PAYLAŞIM GİBİ ŞARTLARIMIZ VAR
19 Eylül perşembe yoklama
[TABLE="width: 250"]
[TR]
[TD]***5.Takım ***
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erigim***BURDA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen-deniz***BURDA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekyol51***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yrmbraralk***
maymunarmut*** BURDA[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Günaydın kizlar valla dogru su kararlari bi oylayalim demi ? Zira ben bu sabah nolur nolmaz diye tartildim
1. Tarti gunu persembe ve aksama kadar bildirim hakkiniz var =
2. Cezanin telafisi olmalimi olacaksa nasil=
3. Cezalari herkes kabul ediyor mu? =
4. yardimcilari (ben bu gorevi sahnurla ortak yurutmekk istiyorum juju ve sahnur onaylarsa)
Onayliyormusunuz =
Bu arada sevda nerdeeeee
Günaydın birsen valla evt yaris icin 200gr ama senin icin bu hafta buyuk degisiklikler var menulerin daha saglikli kendin icin harekrt ortamlari yarattin spor yapamasanda gunluk aktiviteni artirdin aslinda bu 200 gr senin icin baslangic sen topragini attin uzerinden haftaya bomba gibi bir sonuc gelecrginden eminjm morel bozmak yok
Günaydın kizlar valla dogru su kararlari bi oylayalim demi ? Zira ben bu sabah nolur nolmaz diye tartildim
1. Tarti gunu persembe ve aksama kadar bildirim hakkiniz var =
2. Cezanin telafisi olmalimi olacaksa nasil=
3. Cezalari herkes kabul ediyor mu? =
4. yardimcilari (ben bu gorevi sahnurla ortak yurutmekk istiyorum juju ve sahnur onaylarsa)
Onayliyormusunuz =
Bu arada sevda nerdeeeee
kızlar bu aralar sadece otkuyorum kusuruma bakmayın nolur.. Tüp bebekde yeniyim sürekli tüp bebek topiğini okuyorum kaçırdığım bişey varmı dikkat etmem gereken bişey varmı ne yapmalıyım ne ile karşılaşacağım okuyorum sürekli ...
kızlar nasılsınız sizleri çok özledim......
ben kılo aldım bogazımı durduramıyorum....netımız de yok hala gelemıyorum........eşim mühendisliği kazandı. şimdi ne olacak hıc bılmıyoruz.
jujum-şahnur-birso-dilek-sevda-gamze-aysun-rabiş ve diğer arkadaşlarım hepinizi çok öpüyorummmm
beni unutmayınarada sizleri takıp edıyorum eşimin cep tel dan ama giriş yapıp yorum yazamıyorum...sizi unuttugumu sanmayın
en kısa sürede görüşürüz inşallah........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?