Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1. Tarti gunu persembe ve aksama kadar bildirim hakkiniz var =
2. Cezanin telafisi olmalimi olacaksa nasil=
3. Cezalari herkes kabul ediyor mu? =
4. yardimcilari (ben bu gorevi sahnurla ortak yurutmekk istiyorum juju ve sahnur onaylarsa)
Onayliyormusunuz =

[TABLE="width: 250"]
[TR]
[TD]*juju***1-tartı günü perşembeden başlayıp cuma saat 11.00 kadar devam etsin isteyen perşembe isteyen cuma günü saat 11.00 e kadar bildirsin. ama o saatten sonra yapılan bildirim kabul edilmesin
2-cezanın telafisi hangi konuda ceza aldığına bağlı olmakla değişir bunları madde madde tartışmak lazım. devamsızlıkı için mi telafi düşünücez. menü bildirmediği için mi. spor yapmadğı için mi. mazeretsiz bildirim yapmadığı içinmi ...
3- hanki konuda hangi cezalar olduğunu tek bir mesajda düzenlemek lazım burada cezalar ne belli değil.
4- şahnur zaten yardımcı ben senide önerdim ve evet kabul ediyorum.. bu sayı artabilirde gönüllü olan herkes el birliği ile katılabilir bu kervana :)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erigim***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen-deniz***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekyol51***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yrmbraralk***[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
maymunarmut***

Evet cezalari ayrica yazmak lazim tarti gunu cuma saat onbire kadar uzarsa eger listeyi kardes tskimda paylasmak ve yayinlamak isini yapamam ben cunku isyerinde telden giriyotum malesef eger persembe aksam sin bulursa herseyi hazirlsrim gerci sahnurda var hallolur bir sekilde.

Cezanin telafisi olmali ama zor olmali ki caydirici olsun yoksa yurumez.

günaydınnnn

19 eylül perşembe yoklamasi

Erigim *** burda
Birsen-deniz*** burda
toplight*** burdaa
maymunarmut*** burda

kızlar işler çok yoğun müsait olunca menümü paylaşacağım

Canim ben o listeye bilerek sizin ayrilislarinizi yazdim elimde not olsun diye biliyorum sizi silecegiz maymunarmutun bildirim yaptimu bilmiyorum yapmadan gittiyse dort demek bak bisi daha ogrendim

4. yardimcilari (ben bu gorevi sahnurla ortak yurutmekk istiyorum juju ve sahnur onaylarsa)
Onayliyormusunuz =

[TR]
[TD]*juju***1-tartı günü perşembeden başlayıp cuma saat 11.00 kadar devam etsin isteyen perşembe isteyen cuma günü saat 11.00 e kadar bildirsin. ama o saatten sonra yapılan bildirim kabul edilmesin
2-cezanın telafisi hangi konuda ceza aldığına bağlı olmakla değişir bunları madde madde tartışmak lazım. devamsızlıkı için mi telafi düşünücez. menü bildirmediği için mi. spor yapmadğı için mi. mazeretsiz bildirim yapmadığı içinmi ...
3- hanki konuda hangi cezalar olduğunu tek bir mesajda düzenlemek lazım burada cezalar ne belli değil.
4- şahnur zaten yardımcı ben senide önerdim ve evet kabul ediyorum.. bu sayı artabilirde gönüllü olan herkes el birliği ile katılabilir bu kervana :)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erigim***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen-deniz***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekyol51***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight***1--tartı günü perşembeden başlayıp cuma saat 11.00 kadar devam etsin isteyen perşembe isteyen cuma günü saat 11.00 e kadar bildirsin. ama o saatten sonra yapılan bildirim kabul edilmesin
2-cezanın telafisi olmalı ama benim fikrim menü paylaşımı yapmadıysa bir sonraki gün menüleri yorumlamak olabilir, mesaj paylaşımı durumu varsa mazeretsiz olarak 2 veya 3 hafta aynı şekilde devam ederse önce uyarılıp sonra takımdan çıkabilir, spor yapmadıysa bir sonraki gün ekstra spor yapmak zorunda kalmalı veya haftalık 3 saat spor yapma kuralı koyabiliriz eğer menüsünde çok fazlalıklar varsa bunu ekstra sporla telafi etmeli bu 2-3 hafta devam ederse takımdan çıkarılmalı
3-cezaları yukarda benim kabaca yazdığım şekilde değilde düzenli bir şekilde yazıp düzenleyebiliriz
4- jujuya katılıyorum eğer gönüllü olursa isteyen herkes kaptan yardımcısı olabilir eriğim konusunda daha önce yazmıştım zaten
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yrmbraralk***[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
maymunarmut***

Son düzenleme:

Canim valla moralimi yuksellttin cok tesekkur ederim.evet bu hafta alistirmaydi bu hafta daha verimli olacagimmmmm :)))))))

Son düzenleme:

19 eylül perşembe yoklamasi

Erigim *** burda
Birsen*** burda
yrmbraralk***burda
Kizlar telden liste yapamadim idare edin

merhaba herkese bendende 200 gr gıtmıs can skkın kılo 76.
bu arada ben tblo ısını anlamadım.

menumu aksam paylasıcam. öptüm herkesi:2:

kızlar bu aralar sadece otkuyorum kusuruma bakmayın nolur.. Tüp bebekde yeniyim sürekli tüp bebek topiğini okuyorum kaçırdığım bişey varmı dikkat etmem gereken bişey varmı ne yapmalıyım ne ile karşılaşacağım okuyorum sürekli ...

CANIM BİRİSİ İZNE AYRILDIMI SADECE İZNE AYRILDIĞI ETAPTA LİSTEDE OLUR SONRASINDAKİ ETAPLARDA LİSTEDEN ÇIKARILIR... YENİDEN GELDİĞİNDE KAÇ ETAP AYRI KALDIYSA O SAYIYA BÖLÜNEREK LİSTEYE YENİDEN EKLENİR

MAYMUNARMUT İZNE AYRILDIĞI ETAPDA KİLO BİLDİRMEDİ SANIRIM BU NEDENLE DÖRDE BÖLÜNMESİ GEREKİYOR.. ŞAYET BENİMKİ GİBİ GİDERKEN KİLO BİLDİREREK İZNE AYRILMIŞ OLYSAYDI ÜÇE BÖLÜNECEKTİ AMA EMİN OLMAK İÇİN GİDİP BİR DAHA BAKMAK LAZIM KİLO BİLDİRMİŞ Mİ BİLDİRMEMİŞ Mİ

ARAMIZA KATILABİLİRSİN CANIM AMA DÜZENLİ PAYLAŞIM GİBİ ŞARTLARIMIZ VAR

19 Eylül perşembe yoklama
[TR]
[TD]***5.Takım ***
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erigim***BURDA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen-deniz***BURDA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekyol51***[/TD]burda
[/TR]
[TR]
[TD]toplight***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yrmbraralk***
maymunarmut***
BURDA[/TD]
[/TR]
[/TABLE][/QUOTE]

19 Eylül perşembe yoklama
[TR]
[TD]***5.Takım ***[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erigim***BURDA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen-deniz***BURDA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekyol51***BURDA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight***BURDA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yrmbraralk***BURDA
maymunarmut***
BURDA[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

evet kızlar menümü yazıyorum
sabah (7,30)
1 yumurta
1/2 domates
1 kk peynir
1,5 dilim ekmek

ara (10)
2 adet kelek

öğle (12,30)
1 lokma ekmek
4 kaşık yazsız tussuz domates salatası
4 parça eti karam ( 80 gr lik pakettesanırım 16 parça var emin değilim)

ara (15,00)
2 kelek

akşam 19,30
1 kepçe çorba
3 kaşık ptlıcan kavurma
2 kaşık bulgur pilavı

ara
8-9 antep fıstığı

spor maalesef yok
su 3 lt

düzki menüm çok düzensizdi maalesef bu arada ben sabah tartılacağım için kilomu yazmadım

Onayliyormusunuz =

[TR]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erigim***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen-deniz***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekyol51***[/TD]
1-bnce tarti gunu persembe aksamdan baslasin.eger cuma listeyi yapabilecek olan varsa cumaya sarkabilir.Ancak bu birilerinin yipranmasina sebep olacaksa bence persembe aksam 23-24 gibi bitmeli
2-ben disiplinli ve adil bir takim olmasini isterim.Cezanin mutlaka telafisi olmali.Daha oncede ifade ettigim gibi bana gore en mantiklisi 10 puandan geriye dusmek.Jujunun dusundugu gibi her eksiklige ayri bir ceza dusunmeye gerek yok.Her eksiklige kac puan ceza verilecegine karar vermek yeterli.Toplam puan illa 10 olmmak zorunda degil 15-20 vs degisebilir.Neticede amac disiplin saglamak.
telafi meselesine gelince amacimiz katilimi arttirmaksa bana mesaj sayisi birinciligi cazip geliyor.Denenmis oldugu icin.Suistimal edende olabilir tabi ama kaptan ikaz ederse sorun ortadan kalkar.Zaten 30 mesaji eften puften seylerle doldurmak cok mumkun olmuyor.Muhabbet ortami olmadan.
BUDA 2.TEKLIFIMSPOR LISTESI tulatim.Dakika olarak herkes hergun bildirim yapar.Haftanin birincisine extra 2 puan verilebilir.Buda amacimiz zayiflama oldugu icin bize cift yonlu motivasyon saglayacaktir
3-ceza ve odul meselesi netlesmeli ki herkes neyi kabul ettigini bilmeli
4-senin de kaptan yardimcisi olmana sevinirim

[/TR]
[TR]
[TD]toplight***1--tartı günü perşembeden başlayıp cuma saat 11.00 kadar devam etsin isteyen perşembe isteyen cuma günü saat 11.00 e kadar bildirsin. ama o saatten sonra yapılan bildirim kabul edilmesin
2-cezanın telafisi olmalı ama benim fikrim menü paylaşımı yapmadıysa bir sonraki gün menüleri yorumlamak olabilir, mesaj paylaşımı durumu varsa mazeretsiz olarak 2 veya 3 hafta aynı şekilde devam ederse önce uyarılıp sonra takımdan çıkabilir, spor yapmadıysa bir sonraki gün ekstra spor yapmak zorunda kalmalı veya haftalık 3 saat spor yapma kuralı koyabiliriz eğer menüsünde çok fazlalıklar varsa bunu ekstra sporla telafi etmeli bu 2-3 hafta devam ederse takımdan çıkarılmalı
3-cezaları yukarda benim kabaca yazdığım şekilde değilde düzenli bir şekilde yazıp düzenleyebiliriz
4- jujuya katılıyorum eğer gönüllü olursa isteyen herkes kaptan yardımcısı olabilir eriğim konusunda daha önce yazmıştım zaten
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yrmbraralk***[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
maymunarmut***

[TD]ipekyol51***[/TD]
1-bnce tarti gunu persembe aksamdan baslasin.eger cuma listeyi yapabilecek olan varsa cumaya sarkabilir.Ancak bu birilerinin yipranmasina sebep olacaksa bence persembe aksam 23-24 gibi bitmeli
2-ben disiplinli ve adil bir takim olmasini isterim.Cezanin mutlaka telafisi olmali.Daha oncede ifade ettigim gibi bana gore en mantiklisi 10 puandan geriye dusmek.Jujunun dusundugu gibi her eksiklige ayri bir ceza dusunmeye gerek yok.Her eksiklige kac puan ceza verilecegine karar vermek yeterli.Toplam puan illa 10 olmmak zorunda degil 15-20 vs degisebilir.Neticede amac disiplin saglamak.
telafi meselesine gelince amacimiz katilimi arttirmaksa bana mesaj sayisi birinciligi cazip geliyor.Denenmis oldugu icin.Suistimal edende olabilir tabi ama kaptan ikaz ederse sorun ortadan kalkar.Zaten 30 mesaji eften puften seylerle doldurmak cok mumkun olmuyor.Muhabbet ortami olmadan.
BUDA 2.TEKLIFIMSPOR LISTESI tulatim.Dakika olarak herkes hergun bildirim yapar.Haftanin birincisine extra 2 puan verilebilir.Buda amacimiz zayiflama oldugu icin bize cift yonlu motivasyon saglayacaktir
3-ceza ve odul meselesi netlesmeli ki herkes neyi kabul ettigini bilmeli
4-senin de kaptan yardimcisi olmana sevinirim

[/TR]

Son düzenleme:
18/09/13-carsamba menum

Sabah (09:00)
2/3 simit
1 dilim peynir
Domates salatalik

Ogle (12:00)
Avuc ici kadar izgara et
1 kepce cacik
3 yk bulgur pilavı

Ara (16:30)
1 muz kucuklerinden

Ara (17:00)
1 kk kadar helva
1 dlm ekmek reglim gelcek dayanamadim

Aksam (20:00)
Evet berbat bi trafik vardi eve geldigimde saat yedibucuktu
Bu saatte yememelitdim
1 kase tarhana corbasi
2/3 tbk yesil fasulye
6-7 adet patates kizartmasi
1 dilim ekmek

Su:2 lt
Spor:

canım sana kolay gelsinn. araştırarak daha bilinçli olacaksın hem kendini pisikolojik olarakda hazırlamış olursun.

eriğim topliyt menüleriniz güzel.. bugün benim menü diye birsey olmadı okadar saçma bi gün kii öğlen et sote söyledim içinden sinek çıktı vbb bugünüm resmenn mahvoldu..birde bizim okul resmen yemek yuvası. arkadaşlar kek-bal-simit-börek sürekli getiriyorlar..benm işim çokkkk zorr bu senede yemekhanenin ihalesini alan firma çok kötü. yemekhanedende yiyemeyeceğim. gerçi bu bi bakıma benim için iyi çünki evden getireceğimm

kızlar nasılsınız sizleri çok özledim......

ben kılo aldım bogazımı durduramıyorum....netımız de yok hala gelemıyorum........eşim mühendisliği kazandı. şimdi ne olacak hıc bılmıyoruz.
jujum-şahnur-birso-dilek-sevda-gamze-aysun-rabiş ve diğer arkadaşlarım hepinizi çok öpüyorummmm

beni unutmayın arada sizleri takıp edıyorum eşimin cep tel dan ama giriş yapıp yorum yazamıyorum...sizi unuttugumu sanmayın

en kısa sürede görüşürüz inşallah........

herkese hayırlı geceler....pc tamirdeydi kaç gündür ...bir türlü haberde veremedim kimseye ....bu gün geldi ve sıra bana ancak geldi kızlar....ama diyetimi hiç bırakmadım ....bu aradada temizliğimi hallettim ....yarın artık görüşürüz çok özlemişim sizleri kendinize iyi bakın iyi geceler....

.

cornim canım benim hoşgeldin biran önce sende dön aramıza eşin adına da çok sevindim

.

19 eylul persembe

Sabah
1 elmalı turta
1 nescafe

Ögle
Yarim kase musli
1 dilim seftali
10 üzüm

Ara
1 soda
1 nescafe

Aksam
10 midye
1 bardak kola

1 litre su
Spor yok

sevda hoş geldin . tartıldın mı canım yoksa yarın sabah mı bildireceksin 11 e kadar bildirmen gerek.
maymunarmut tam 80 di değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…