- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #97.781

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önemli değil eriğim yazmış o yüzden sen kilo bildirimini cuma sabah erken saatte yaparsın hallederizarkadaşlar benim haftanın 2 günü yüksek lisans derslerim var o yüzden şehir dışında oluyorum ve nete giremiyorum lütfen beni hemen elemeyin
çarşamba perşembe nete giremeyebilirim
Ay gitsin bu kilolar . Hakketen giycek bişiy bulamıyorum yaa. Varya evde birsürü hurç ay zayıflayınca giyerim diye kıyafet tıkılı duruyo.
Şişko olunca kıyafet çeşidi olmuyo malum. Çok fena psikolojim ondan bu kadar yazıyom :)
Bende geçen sene mayısta 3 aylık gebeliği sonlandırdılar. Kürtaj oldum yani bebeğin kalbi hiç atmadı gelişmemişte zaten. Kötü bir duygu. Bakalım tedaviye başlıcam bende 8 ekimde patalojiden sonuçlar çıkcak. Sonrada proföre gitcem özele. Bakalım ne dicek. Hakkımızda hayırlısı.
son 2 ay içerisinde aldım
kesinlikle kilo verme konusun da azimliyimdir çünkü daha önce 69 kilodan 53e kadar düştüm
eşim aşırı derece de kilo takıntısı olan bir insan her fırsatta laf sokuyor bu da beni kilo vermek konusunda kamçılıyor açıkçası
Suhalimize azminize nazar degmesin
o takıntı bende de var saklıyorum sonra dolaplar dolup taşıyor ama giyecek kıyafet yok
arkadaşlar daha önce diyet deneyiminiz var mı diyetisyene hiç gittinizmi?
bize bunlardan bahsederseniz sizi ona göre yönlendirelim ben mesela burası sayesinde yaklaşık 10 kg verdim ilk defa diyetisyensiz verdim daha önce çok diyetisyen deneyimin oldu nerdeyse bir deiyetisyen kadar bu konularda bilgiliyim ama daha önce çok kilo alıp vermenin sonucu metabolizmam maalesef çok yavaş o biraz uğraştırıyor beni sizin metabolizmalarınız nasıl?
arkadaşlar yeni katılan arkadaşlar hariç diğerlerimiz için geçerli olacak bu özellikle birsen eriğim ve ben için
minimum 300 gr vermemiz gerekiyor haberiniz olsun
barajı aşabilmemiz için o yüzden lütfen bu konuya dikkat edelim ipek eğer haftasonuna kadar yazmazsa ve de sevda o ikisini de izinli yazacağımız için bu hafta + kilo lüksümüz yok lütfen bunu dikkate alın
aktif olan arkadaşlar tekrar ediyorum en az 300 gr vermelisiniz ki barajı aşabilelim tabii fazlasına kimse hayır demez
tuğba fabrika dışına çıkamıyormuşsun yağmurdan kolay gelsin ama eğer odan müsaitse tek başınaysan bacak hareketleri vs yapabilirsin
canım bende içiyom ama 1 paket değil 13-14 bırakacam dedimmi syı 20 ye yükseliyorKızlar bu arada günde 1 paket sigara içiyom yaaaiçen varmı başka aranızda
Aynen canım yeniyim :) Taze geldik buraya :) Valla bayramlık ne alcaz ne giycez onu düşünüyom. Gene sinirlerim bozulcak bişiy bulamıcam offfff.....
Ayrıca ben tartıyı buzdolabının yanına koydum. Böylece dolabı açmadan tartıyla göz göze geliyom :) Geri gidiyom hahahahahah
Arkadaşlar bu takımda kaç kişi var şimdi? Ne kadar kilo vermemiz lazım birinci olmak için?
Ben hiç diyetisyene gitmedim çünkü artık profösörü olduk baksana :)
Ben lise hazırlığa giderken 3 ayda 20 kilo vermiştim. Ogün bugündür al ver böyle geçiyo :)
peki canım akşamları nasıl besleniyorsun sabahları kahvaltı alışkanlığın nasıldır?
İşte diyete başlıcak dedim bugün sabah ekmeğin köşesine domates peynir soktum :) işyerinde sabah yedim.
Kahvaltı yapmayı çok seviyorum. Artık akşamdan masaya kahvaltıyı hazırlayıp öyle yatacağım.
Ben hafta sonundan 3 tencere yemek yapar atarım dolaba. Şimdi evde 1 tencere barbunya 1 tancere börülce yemeğim var hazır. akşamları 1 rer porsiyon ısıtıp yeriz. Zor gelmezse salata yaparım , yoğurt turşu filan öyle geçiyor akşamları
Valla kimin kismetinden bilmem ama takim doldu gayet guzel oldu :) ill esrayi davet etmistikm dun . bugunde tugba ve zargarpuru aldik ebrayda geldi ayaklariyla teslim oldu![]()
canım öğlen ya da akşam mutylaka 1 küçük kase yoğurt ya da ayran mutlaka yemeyi alışkanlık haline getir direk yağdan veriyoersun kiloyu bir de malum kadınız kalsiyuma ihtiyacımız var yoğurt yemeyi ihmal etmetin