- 23 Nisan 2012
- 1.022
- 116
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #97.881
canım yeni gördüm mesajını sana cevap yazdımSahnurcum mesaj kutuna bakarmisin ?
elsie hoşgeldin neler yapıyorsun kendinden bahsedermisin biraz?bugün 2. günüm dahaama annemde diyette oldugu için hızlı ilerleyeğim inşallah
ben bu hafta metoıyu şaşırtma amacı ile ara öğün yapmayacağımEvet kızlar saat : 10:20 oldu ara öğün ne yiceksiniz? Ben 1 mandalina düşünüyorum.
hoşgeldin dağyolu daha önce hangi takımda başlamıştım daha araştırma yapmadım eğer diskalifiye olduysan sıkıntı var biliyormusun bilmiyorum yaş kaç? kaç kilo vermeyi düşünüyorsunTOPLİGHT beni guruba aldığınız için teşekürler
kendimi tanıtayım boy 163 kilo 66 evliyim inş az zamanda bol yol katederiz
bugunki yediklerimi paylaşayım
10 gibi 1 kase kadar kısır ve üzüm yedim
inş inş inş kilo vermek gerçekten çok kolay ama zor olan istikrariyet burda da yol arkadaşların elinden tutması çok önemli çünkü benim en büyük zafiyetim sürekli yapamama
Kızlar şimdi yemekhaneye giitm kendime kocaman bir bardak su doldurdum. Yemekte ne var diye baktım;
Cacık
Çorba
Bulgur pilavı
Patlıcan yemeği musakka gibi bişiy
Ne yiyem ya bilemedim ?? Yardım bekliyorum....
Kızlar şimdi yemekhaneye giitm kendime kocaman bir bardak su doldurdum. Yemekte ne var diye baktım;
Cacık
Çorba
Bulgur pilavı
Patlıcan yemeği musakka gibi bişiy
Ne yiyem ya bilemedim ?? Yardım bekliyorum....
ben bu hafta metoıyu şaşırtma amacı ile ara öğün yapmayacağım
canım patlıcan yemeği yağda kızartma olarak yapıldıysa fazla bulaşma ona eğer yağda kızartılmadıysa
çorba
cacık
patlıcan yemeğinin susuz kısmından 2-3 kaşık yiyebilirsin pilava dokunma derim ben
hoşbulduk diskalifiye olmadım herhalde bilmiyorum böyle bir sorunu yaş 27 7 kilo vermek istiyorumhoşgeldin dağyolu daha önce hangi takımda başlamıştım daha araştırma yapmadım eğer diskalifiye olduysan sıkıntı var biliyormusun bilmiyorum yaş kaç? kaç kilo vermeyi düşünüyorsun
sadece bugünki yediklerini paylaşmak olmaz günlük olarak menü paylaşımı yapıyoruz
bugün başlayan aday arkadaşlar hedef kilonuz nedir onu da yazarsanız deneme sürecimiz olacak 1 hafta bir de elsie sen daha önce takımlara katıldın mı? dagyolu katıldım demiş ama onlarla ilgili bazı kurallarımız var onu belirtirseniz sevşnrşm
mukakese yi hatırlayamadım aradan uzun zaman geçti hafızam iyi değil zatenHosgeldin dagyolu.seni bir yerden hatirliyor gibiyim.mukakesenin topikinden sanirim.
canım içebilrisin şekersiz olduktan sonra çay kahve istediğin kadar serbest bana göre sasdece kahve selilüt yapıyor o kadar
gelelim benim menüme
sabah 7,30
2 yumurta
1 dilim hindifüme et
1 tatlı kaşığı lor
öğle 13,30
1 avuç içi kadar tavuk göğüs ızgara
1 ayran
ara 16,00
1 elma
akşam 19,30
1 kepçe çorba
su 2,5 lt
spor 30 dk jogging 30 dk tempolu yürüyüş
1 adet yeşil çay
bu arada bende sabah tartıldımbu hafta cumadan 500 gr fazla çıkıyordum ama bu sabah cumanın altına indim bu hevesle artık cumaya kadar ne giderse en az bi 500 gr daha gitcek bana göre
Hoş geldin :)merhabalarrr benide bu gruba kabul ettiğiniz için size çok teşekkür ederim paylaşımda bulunucam elimden geldiince 92.3 kg ile başladım bayrama kadar ne verebilirsem artık :)
01.10.2013 p.tesi başlangıç kilo:92.3
sabah:1 bardak süt
yarım çay bardağı ceviz
avuç içi peynir
1 haşlanmış yumurta
salatalık domates
ara:yok
öğle:1 kase mercimek çorba
1 tabak çoban salata
1 dilim ekmek
1 kase yoğrut
ara:10 fıstık
akşam: 1 kase yoğurt
1 kepçe şehriye çorba
4 ceviz
4 yk pazı
arkadaşlarım bu arada ben bebk düşünüyorum bunun için sabah ve akşam aç karnıma arı sütü polen bal 1 tatlı kaşığı içiyorum inannın iştahımı dahada kapattı bu polen üper oldu ben karatay yapıytorum dedim ama iş yeri yemeklerime göre ayarlayacam kendimi deiğiniz gibi tabikide sağlıklı beslenme amaç hepinize başarışlar diliyorum bol bol kilo vermeler dilerimm
merhabalarrr benide bu gruba kabul ettiğiniz için size çok teşekkür ederim paylaşımda bulunucam elimden geldiince 92.3 kg ile başladım bayrama kadar ne verebilirsem artık :)
01.10.2013 p.tesi başlangıç kilo:92.3
sabah:1 bardak süt
yarım çay bardağı ceviz
avuç içi peynir
1 haşlanmış yumurta
salatalık domates
ara:yok
öğle:1 kase mercimek çorba
1 tabak çoban salata
1 dilim ekmek
1 kase yoğrut
ara:10 fıstık
akşam: 1 kase yoğurt
1 kepçe şehriye çorba
4 ceviz
4 yk pazı
arkadaşlarım bu arada ben bebk düşünüyorum bunun için sabah ve akşam aç karnıma arı sütü polen bal 1 tatlı kaşığı içiyorum inannın iştahımı dahada kapattı bu polen üper oldu ben karatay yapıytorum dedim ama iş yeri yemeklerime göre ayarlayacam kendimi deiğiniz gibi tabikide sağlıklı beslenme amaç hepinize başarışlar diliyorum bol bol kilo vermeler dilerimm
Hosgeldin yakomoz ve hizli geldin menun paylasnissin :) ama seni dun cagirdik bugun mu geldin bi daha vaktinde burda ol o kilolar gidecekhizli basliyoruz kaybedecek vaktimiz yok
Hoş geldin :)
Bende bebek istiyorum. Onun için kilo vermem gerekiyor zaten. Birbirimize destek olarak vereceğiz fazlalıkları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?