Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar şimdi yemekhaneye giitm kendime kocaman bir bardak su doldurdum. Yemekte ne var diye baktım;

Cacık
Çorba
Bulgur pilavı
Patlıcan yemeği musakka gibi bişiy

Ne yiyem ya bilemedim ?? Yardım bekliyorum....

Sahnurcum mesaj kutuna bakarmisin ?
canım yeni gördüm mesajını sana cevap yazdım

bugün 2. günüm daha ama annemde diyette oldugu için hızlı ilerleyeğim inşallah
elsie hoşgeldin neler yapıyorsun kendinden bahsedermisin biraz?
Evet kızlar saat : 10:20 oldu ara öğün ne yiceksiniz? Ben 1 mandalina düşünüyorum.
ben bu hafta metoıyu şaşırtma amacı ile ara öğün yapmayacağım

TOPLİGHT beni guruba aldığınız için teşekürler
kendimi tanıtayım boy 163 kilo 66 evliyim inş az zamanda bol yol katederiz
hoşgeldin dağyolu daha önce hangi takımda başlamıştım daha araştırma yapmadım eğer diskalifiye olduysan sıkıntı var biliyormusun bilmiyorum yaş kaç? kaç kilo vermeyi düşünüyorsun

bugunki yediklerimi paylaşayım
10 gibi 1 kase kadar kısır ve üzüm yedim

sadece bugünki yediklerini paylaşmak olmaz günlük olarak menü paylaşımı yapıyoruz
bugün başlayan aday arkadaşlar hedef kilonuz nedir onu da yazarsanız deneme sürecimiz olacak 1 hafta bir de elsie sen daha önce takımlara katıldın mı? dagyolu katıldım demiş ama onlarla ilgili bazı kurallarımız var onu belirtirseniz sevşnrşm

inş inş inş kilo vermek gerçekten çok kolay ama zor olan istikrariyet burda da yol arkadaşların elinden tutması çok önemli çünkü benim en büyük zafiyetim sürekli yapamama

Aynen bendede var o canım. Kendi kendime 2 gün diyet yapıyom 3. gün bitiyo :)
Ama burda sürekli aktif olup raydan çıkmayarak ancak sürekliliği sağlayabiliriz.
Sağolsun arkadaşlar hep aktif ve yardımcı oluyorlar, yön gösteriyorlar. Bunada takım ruhu deniyor zaten.
Göstercez gücümüzü herkese :)

Kızlar şimdi yemekhaneye giitm kendime kocaman bir bardak su doldurdum. Yemekte ne var diye baktım;

Cacık
Çorba
Bulgur pilavı

güzel bir menu bence ben olsam hepsini tercih ederdim porsiyonları azaltarak

Cacık
Çorba
Bulgur pilavı

canım patlıcan yemeği yağda kızartma olarak yapıldıysa fazla bulaşma ona eğer yağda kızartılmadıysa
çorba
cacık
patlıcan yemeğinin susuz kısmından 2-3 kaşık yiyebilirsin pilava dokunma derim ben

Bende çorba cacık 2 kaşık patlıcan takılcam artık yapcak bişiy yok.
Olmucak böyle evden 1 çıkı yapıp gelmek lazım :)

Dagyolu daha once burda baslamis ve paylasim ywteraizliginden bildirim yapmadigindan dizkalifiye olmustun. Su kurallara bi bakalim

tabi menu paylaşimi günlük yaparım
ben hangi gurup tu tam hatırlayamıyorum ama bakayım guruba girdim ama yedek olarak iki haftalık süreç vardı heralde ben onu dolduramadım

hoşbulduk diskalifiye olmadım herhalde bilmiyorum böyle bir sorunu yaş 27 7 kilo vermek istiyorum

evet ben geçmiş mesajlarıma baktım bu guruba üye olmuşüm bende diyorum ereğimi biryerden hatırlıyorum ama nerden soracaktım ama durumu yeni farkettim şimdi ne olacak benim durumum

merhabalarrr benide bu gruba kabul ettiğiniz için size çok teşekkür ederim paylaşımda bulunucam elimden geldiince 92.3 kg ile başladım bayrama kadar ne verebilirsem artık :)
01.10.2013 p.tesi başlangıç kilo:92.3
sabah:1 bardak süt
yarım çay bardağı ceviz
avuç içi peynir
1 haşlanmış yumurta
salatalık domates
ara:yok
öğle:1 kase mercimek çorba
1 tabak çoban salata
1 dilim ekmek
1 kase yoğrut
ara:10 fıstık
akşam: 1 kase yoğurt
1 kepçe şehriye çorba
4 ceviz
4 yk pazı
arkadaşlarım bu arada ben bebk düşünüyorum bunun için sabah ve akşam aç karnıma arı sütü polen bal 1 tatlı kaşığı içiyorum inannın iştahımı dahada kapattı bu polen üper oldu ben karatay yapıytorum dedim ama iş yeri yemeklerime göre ayarlayacam kendimi deiğiniz gibi tabikide sağlıklı beslenme amaç hepinize başarışlar diliyorum bol bol kilo vermeler dilerimm

bu arada su :2 lt tükettim spor yapmadım

Son düzenleme:

Bence guzel.10 numara

Hoş geldin :)

Bende bebek istiyorum. Onun için kilo vermem gerekiyor zaten. Birbirimize destek olarak vereceğiz fazlalıkları.

Hosgeldin yakomoz ve hizli geldin menun paylasnissin :) ama seni dun cagirdik bugun mu geldin bi daha vaktinde burda ol o kilolar gidecek hizli basliyoruz kaybedecek vaktimiz yok

Hosgeldin yakomoz ve hizli geldin menun paylasnissin :) ama seni dun cagirdik bugun mu geldin bi daha vaktinde burda ol o kilolar gidecek hizli basliyoruz kaybedecek vaktimiz yok

çok haklısın çok özür dilerim sizlerden bu defalık affedin beni: işlerim baya yoğundu dün ama artık burdayımmmm ve sürekli paylaşımda bulunucam

Hoş geldin :)

Bende bebek istiyorum. Onun için kilo vermem gerekiyor zaten. Birbirimize destek olarak vereceğiz fazlalıkları.

merhaba tubacım hoşbuldum evet bebek düşünüyoum vermiştim ne güzel 7 kilo aldım geri çok çabuk verebiliyorum allahtan eşimd ebenim sorun var onun için şu anda tedavi aşamasındayız erkek kısırlığı bölümünü araştırdım çok faydalı bilgilere ulaştım bitkisel kürler başllar ilaçlar ne varsa deniyoruz iki üç ay deniyecez bakalım olmazsa yapıcaz tüp bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…