Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın Kızlarrrrrr

Bayrama iki hafta kaldığına göre iki kilo bilem versek güzel oluruz.. yuppiee :))

En azından düzgün bişiy buluruz. Yoksa şişmanlara göre olan şeyler hep koca karı işi.
Ben sportif tarz renkli değişik şeyler seviyom. Ama baksana içine giremiyoz.

02,10,2013 menü
sabah 7,30
1 hindi füme et
2 yumurta
2 kaşık lor peynri
öğle 13,00
1 ayran
ceviz büyüklüğünde haşlanmış göğüs eti
10 badem

ara 15,00
1 armut

akşam 19,15
avuç içi kadar fırında balık (yağ koymayı unutmuşum yağsız)
salata
1 dilim fırında patates

su 3 lt
spor 45 dk tempolu yürüyüş
4 kere 7. kattan merdivenle inme
yeşil çay 1 adet

günü böylece tamamladım

En azından düzgün bişiy buluruz. Yoksa şişmanlara göre olan şeyler hep koca karı işi.
Ben sportif tarz renkli değişik şeyler seviyom. Ama baksana içine giremiyoz.

Evet sportifler bizi olduğumuzdan daha fazla gösteriyo, bende klasik severim aslında, dar elbiseler, yüksek bel kalem etekler, eskiden bunları öyle bi zevkle giyerdim ki çokta yakışırdı, ama şimdi giyince önden arkadan gereksiz fazlalıklarım çıkıyo :( Eskisi gibi olmak istiyorum yaaa :(

Sen kahvaltıyı çok geç saate bırakmışın bence saat 08:50 oldu baksana :)
Ne kadar erken yersen metabolizman o kadar erken çalışmaya başlar ;)
Bu arada kahveyi iyiki icat etmişler yaaa :) kahve gibisi yok :)

Ee bosuna mi sabahin korunde yarim litre su iciyorum hersey meta icin ayrica dokuzdan once yaparsam cok acikiyorum aklim yemekte oluyor surekli ve burdaki ikramlara kayıyor aklim

02,10,2013 menü
sabah 7,30
1 hindi füme et
2 yumurta
2 kaşık lor peynri
öğle 13,00
1 ayran
10 badem

ara 15,00
1 armut

akşam 19,15
salata
1 dilim fırında patates

su 3 lt
yeşil çay 1 adet

günü böylece tamamladım
Superr canim ama fazla proteinli :9:

Günaydın Kızlarrrrrr

Bayrama iki hafta kaldığına göre iki kilo bilem versek güzel oluruz.. yuppiee :))

Gunaydin canim.
Dun dolabimi duzeltirken fark ettim ki zayiflamasamda daralmisim bi ara 40 beden giymisim cuval gibi geliyo şimdi ama bir kotum var hala icine giremedigim yeni hedefim o yeni kiyafetler almaktan ziyade eskilere girmeye calisin suan 28 bedenim kotta sira 26 da :9:

Superr canim ama fazla proteinli :9:

evet canım fazla proteinli bu hafta kısmen dukan tarzı bişeyler yaparak kilo verişimi hızlandırayım dedim ptesiden beri ilk karbonhidratim dünki ince bir dilim fırın patatesti aslında onu da yemeyecektim ama eşim çok kızdı diye 1 dilşim yemek zorunda kaldım bir de gecen hafta sonu nutella lokum vs çok götürdüm cuma 70,9 çıkmama rağmen ptesi 71,4 düm o yüzden acil kilo vermem gerekiyordu bünyeyi şaşırtayım dedim

Gunaydin canim.
Dun dolabimi duzeltirken fark ettim ki zayiflamasamda daralmisim bi ara 40 beden giymisim cuval gibi geliyo şimdi ama bir kotum var hala icine giremedigim yeni hedefim o yeni kiyafetler almaktan ziyade eskilere girmeye calisin suan 28 bedenim kotta sira 26 da :9:

aynen katılmaktayım, bende eski kıyafetlerime girmek için savaş veriyorum. gül gibi elbiseler yatıyo orda, yazık yani. :( Umarım sende kısa zamanda 26 olursun ;)

02,10,2013 menü
sabah 7,30
1 hindi füme et
2 yumurta
2 kaşık lor peynri
öğle 13,00
1 ayran
10 badem

ara 15,00
1 armut

akşam 19,15
salata
1 dilim fırında patates

su 3 lt
yeşil çay 1 adet

günü böylece tamamladım

Güzel olmuş canım :) Başarılı :)

Evet sportifler bizi olduğumuzdan daha fazla gösteriyo, bende klasik severim aslında, dar elbiseler, yüksek bel kalem etekler, eskiden bunları öyle bi zevkle giyerdim ki çokta yakışırdı, ama şimdi giyince önden arkadan gereksiz fazlalıklarım çıkıyo :( Eskisi gibi olmak istiyorum yaaa :(

Aynen ya dal gibidim, şu halime bak bide offfff :(

evet canım fazla proteinli bu hafta kısmen dukan tarzı bişeyler yaparak kilo verişimi hızlandırayım dedim ptesiden beri ilk karbonhidratim dünki ince bir dilim fırın patatesti aslında onu da yemeyecektim ama eşim çok kızdı diye 1 dilşim yemek zorunda kaldım bir de gecen hafta sonu nutella lokum vs çok götürdüm cuma 70,9 çıkmama rağmen ptesi 71,4 düm o yüzden acil kilo vermem gerekiyordu bünyeyi şaşırtayım dedim

Fark ettim canim ahh bu esler milletin esi kizar kilo ver diye benimkide yemiyorum diye kiziyor :27: dukana bende bayramin oldugu hafta gececegim mecbur her gittigin yerde et dayayacaklar ye diye dukan bari yapim o hafta aa bide ayin 18 i bayram dokuz gunde tatil var napcaz bildirim isini napcaz :26:

Aynen ya dal gibidim, şu halime bak bide offfff :(

yine öyle olucaz ben çok güveniyorum bu sefer ;)

Bu arada öğlen yemeği menüsünü veriicem üstüne konuşalım, işlerime bakmam lazım sonra cızz yaparlar beni :D

Brokoli Çorba 180
Kadınbudu Köfte/Gar. 417
Burgu Makarna/Pey.May. 350
Yoğurt 140

Menüde bunlar var bugün hangisinden ne kadar yesem ki, ama köftesiz de duramam onu belirtmek istiyorum. Normalde olsa Kadınbudu tabağını bitirip yanına bi bardak ayran ve bi dilim ekmekle kalkardım sofradan, şimdi sizin fikirlerinizi almak istiyorum.

Fark ettim canim ahh bu esler milletin esi kizar kilo ver diye benimkide yemiyorum diye kiziyor :27: dukana bende bayramin oldugu hafta gececegim mecbur her gittigin yerde et dayayacaklar ye diye dukan bari yapim o hafta aa bide ayin 18 i bayram dokuz gunde tatil var napcaz bildirim isini napcaz :26:

Aynen yaaaaa bayramda napcaz ?
Birde ipin ucunu kaçırmayın bayramda :) Bende dahil olmak üzere :)
Nete fırsat buldukça gireriz. Bayrama dahil bir paylaşım programı yapsak iyi olur. Böyle her dakka yazamayız sonuçta.

Bu arada öğlen yemeği menüsünü veriicem üstüne konuşalım, işlerime bakmam lazım sonra cızz yaparlar beni :D

Brokoli Çorba 180
Kadınbudu Köfte/Gar. 417
Yoğurt 140

Menüde bunlar var bugün hangisinden ne kadar yesem ki, ama köftesiz de duramam onu belirtmek istiyorum. Normalde olsa Kadınbudu tabağını bitirip yanına bi bardak ayran ve bi dilim ekmekle kalkardım sofradan, şimdi sizin fikirlerinizi almak istiyorum.

Olcaz inşallah bu azimle :)

Bence çorba , yoğurt ve köfte.....

Aynen yaaaaa bayramda napcaz ?
Birde ipin ucunu kaçırmayın bayramda :) Bende dahil olmak üzere :)
Nete fırsat buldukça gireriz. Bayrama dahil bir paylaşım programı yapsak iyi olur. Böyle her dakka yazamayız sonuçta.

aynen katılıyorum, nasıl olcak ???

günaydın arkadaşlar :3::3:

birsennnnnn :47::47::47::22::22::22: sporrr nerde hani dünü telafi edecektin :20:
menün güzel tamam ama nerde spor. makarna yemişsin ama başka bir şey yemediğin ve öğlen yediğin için çok problem teşkil etmez akşamı hafif geçirmişsin zaten . ortalamaya dökersek senin 1300-1400 cal alman lazım ve ara öğünler 100 cal geçmemeli ki geçmemiş bu durumda öğünlere 1200 cal kalmış ve bunu üçe bölersek her öğüne 400 cal ayırman lazımdı sende bunu aşağı yukarı dengelemişsin . ama spor nerde birsen spor nerdeeeee cezan sabah buraya geldiğinde herkesin menüsünü ayrıntılı yorumlayacaksın canımcım öpüldün

CANIM dün VE BUGÜN melankolik takılıyomm :1::1::1: şaka bi yana da sigarayı bırakmak istiyorum onun için kafam çok karışık dün çokk yorgundum öğleden sonra toplantı vardı eve gidince hürremi bile izlemeden yattımm

02 ekim çarşamba 2013
Sabah (06:30)
2 dilim light etimek
1 corba kasigi labne
1 tatli kasigi bal

Ara (09:00)
1 fincan kahve
1 light biskuvi

Ogle (12:00)
1 kepceden az mercimek çorbası
4 yk haslanmis sossuz makarna
3 yk y.yagli yoğurt

ara(16:00)
tuğbaya rağmen 16:00 ya kadar dayandım :1:
1 küçük elma
2 light bisküvi

akşam(19:00)
1 dilim cavdar ekmeği
5 yk kabak ağırlıklı susuz türlü
2 yk yoğurtla süsledim

ara(19:30)
1 fincan şekersiz çay
5 taze finduk

su:2 lt
spor: 1 saat hoplama zıplama( roman-horon- göbek dansı)
bitki çayı: 1 fincan kiraz saplı form çayı :10: hadi ben kaçar :10:

canım menün çok güzel ama et göremedim tabi türlüde et varsa sorun yokk

Sabah 07.15
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim beyaz peynir
şekersiz çay

Ara 10.00
1 bardak yeşil çay
2 adet form bisküvi

Öğle 12.30
1 kepçe tavuksuyu çorbası
4 yk patates musakka
1 bardak ayran

Akşam 18.00
70 gr. yağsız tavuk sote
1 kase yağsız salata
1 dilim tam buğday ekmeği

Son olarak armut bi tane :)

Yaklaşık 12 bardak su, 1 saat yürüyüş

gerçekten menün dengeli sporda yapılmışşş :46::46::46:

merhaba arkadaşlar

menüm
sabah 6:30 3 kaşık kornfleks

ara 09:00 minik salkım üzüm

ara: 10:00 1 dilim çacdar ekmeği yarım domat salatalık zeytin

öğle 1 tabak makarna salata ton balık

ara 1 elma

akşam kabak kavurma 1 kase 1 dilim tam buğday ekmeği

su tamam spor yokkk

makarna götürülmüş ohhh afiyet olsun. böyle çok karbonhidrat alarak kilo vermeyi unutt :9::9::9:

sabah 08:00
1 domates
1 dilim peynir
1 dilim ekmek

ara 10:00
1 tane mandalina

öğle 12:00
1 kase çorba
1 kase cacık
2 yk patlıcan
1 yk bulgur pilavı

ara 15:00
1 tane elma

akşam 18:30
6 yk börülce yemeği

su : 3 lt
spor : 30 dk egzersiz
bitki çayı : 1 bardak doğadan form karışık çay limonlu

herkese iyi akşamlar.....

akşam börülce çok yalnız kalmış yanına 1 dilim kepekli ekmek yanına domatesle şenlendirebilirdin çünkü uyurkende vücudumuzun yakıta ihtiyacı varrr:34::34: ama menün güzell

günaydınlar....eriğim canım sana özelden mesaj attım haberin olsun...kızlar benim eğer bu hafta da listede adım olursa şuanki kilom
68.7 .... sizlerle olmak gerçekten çok güzeldi ....jujum,şahnurum,birsencim ve bütün 5. takımın güzelleri kendinize çok iyi bakın herşey istediğiniz gibi olsun..sağlıcakla kalın....

.
canmmm nereyee :26::26::26:

02,10,2013 menü
sabah 7,30
1 hindi füme et
2 yumurta
2 kaşık lor peynri
öğle 13,00
1 ayran
10 badem

ara 15,00
1 armut

akşam 19,15
salata
1 dilim fırında patates

su 3 lt
yeşil çay 1 adet

günü böylece tamamladım

tam istediğim gibi protein menüsüüüüü :46::46::46: keşke bende böyle beslenebilsemmm

eriğim cezam bitti mi :26::26::26::26:
kilo bildirimi yapıyoz mu ben sabah tartıldım

Son düzenleme:
canım dün püsküüte sordum bayram haftası bildirim yok ben kayınvaldeme gideceğim dikkat etmeye çalışacağım ama bilmiyorum ne olacak 9 gün şehir dışındayım fırsat buldukça yazmaya çalışırım ama biraz zor olur şimdiki gibi olmaz bayramdan sonraki hafta bildirim yapıp 2 ye böleceğiz

Brokoli Çorba 180
Kadınbudu Köfte/Gar. 417
Yoğurt 140

çorba kadınbudu köfte ve yoğurt köfte kaç tane bilmiyorum eğer 4 tane ise 3 ü yeter ona göre

Back
X