Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende toplantıdan geliyorum kısa kestim bugün aklım burada olduğundan :)
Önemli değil canım ya sen ne istersen onu de çaylak , fasulye , bezelye :) Önemli olan kilo gitsin valla her şeye razıyım :)
Bizi alıyor musunuz listeye :)

kızlar nizama girmem biraz zaman alabilir kusura bakmayın telefi edecem inş benim kilom 66

dünki menum
Sabah çok az peynir biraz haşlanmış et çok az ekmek 2 -3 kaşık pekmez
Öğlen lavaş içinde tavuk döner yarım kase sütlaç fırında karnı bahar 1 muz
Ara biraz kuru meyve spor 15 dk yürüyüş

***5.TAKIM*** 329.ETAP***

sevda_M(70.4 / 68.7 / 1.7/ % 2.41 )[COLOR=#ff000] izne ayrildi

erigim (60, 7/ 60,0/0.7/ %1.15 )
birsen-deniz (66, 6 /66,1/0,5 / %0,75 )

ipekyol51 (76.1/76 /0.05 / % 0.07 )[/COLOR]geçen hafta bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
toplight (70,90 /69,7 /1,2 /% 1,69)
yrmbraralk ( 76.00/0.00 /0.00/ %0.00 )
bildirim yetersizliği nden diskalifiye oldu
maymunarmut( 79.30/78,9 /0,4 / % 0,50)
esrasi (68/67.3/0.7 /%1.03 ) yeni üye hedef kilo:56
zargarpur(70/68.7/1.3/%1.86) yeni üye hedef kilo:63
tuğba-serdar(73/72/1 / %1.37) yeni üye hedef kilo:55
ebyar (60/58,5 /1,5 / % 2,50) yeni üye hedef kilo:55
elsia(62/61.2/0.8 / %1.29) yeni üye hedef kilo: 56

5.takım ortalaması: % 1.22

biriciğim senden uzun süredir ses çıkmayınca gecen hafta seni izinli yazdık durumun düzeldi mi nete düzenli girebilecekmisin? izinli olduğun için 2 hafta bildirimde bulunamıyorsun o yüzden bu hafta listede yoksun ama paylaşımların iyi olursa haftaya listeye girersin canım tekrardan

kızlar nizama girmem biraz zaman alabilir kusura bakmayın telefi edecem inş benim kilom 66

dagyolu canım biliyorsun bu hafta düzenli paylaşım istedik yeni gelen arkadaşlardan sen çok fazla düzenli girmedin menü bildirimlerinde maalesef kurala uygun değil bu konuda kendini toparlarsan daha sonra listeye girebilirsin
arkadaşlar sonuçlar akşam 6 ya kadar paylaşım alanına ekleniyor akşam 6 dan sonra da o hafta sıra kimdeyse listeyi yapıyor püsküüt te kontrol ediyor biz temkinli olmak için bildirim saatini 11 diye yazdık çünkü malum cuma herkesin bi işi çıkabilir o yüzden son dakika da bildirim yapamayıp takım olarak ceza almaktansa temkinli davranalım diyoruz
şimdilik benden bu kadar listeyi düzenliyorum ona göre kardeş takıma götürüyorum

bu arada bize bildirdiğin kiloda bir gariplik var dağyolu bu hafta başı 74 demiştin 4 günde 66 kiloya düşmen pek mantıklı gelmedi bana tekrar bakarmısın?

bu arada bize bildirdiğin kiloda bir gariplik var dağyolu bu hafta başı 74 demiştin 4 günde 66 kiloya düşmen pek mantıklı gelmedi bana tekrar bakarmısın?
yok başlangıç kilom 74 tü yani diyete başladığım kilo sonra 66 düştüm uzun zaman aldı çizelgemde de görünüyor bir yanlişlık oldu herhalde

***5.TAKIM*** 329.ETAP***

sevda_M(70.4 / 68.7 / 1.7/ % 2.41 )[COLOR=#ff000] izne ayrildi

erigim (60, 7/ 60,0/0.7/ %1.15 )
birsen-deniz (66, 6 /66,1/0,5 / %0,75 )

ipekyol51 (76.1/76 /0.05 / % 0.07 )[/COLOR]geçen hafta bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
toplight (70,90 /69,7 /1,2 /% 1,69)
yrmbraralk ( 76.00/0.00 /0.00/ %0.00 )
bildirim yetersizliğinden diskalifiye oldu[/COLOR]
maymunarmut( 79.30/78,9 /0,4 / % 0,50)
esrasi (68/67.3/0.7 /%1.03 ) yeni üye hedef kilo:56
zargarpur(70/68.7/1.3/%1.86) yeni üye hedef kilo:63
tuğba-serdar(73/72/1 / %1.37) yeni üye hedef kilo:55
ebyar (60/58,5 /1,5 / % 2,50) yeni üye hedef kilo:55
elsia(62/61.2/0.8 / %1.29) yeni üye hedef kilo: 56

5.takım ortalaması: % 1.22

listeyi düzelttim renk hatasını kardeş takıma hadi sen götür eriğim sana ilk olsun 8. takıma gidecek biliyorsundur

Biricik canim seni gecen hafta izne ayirdin malum iki haftadan once listelere giremezssin katilim saglar ve kilo olarak telafini yaparsan haftaya tekrar girebilirsin iki haftalik surecte bitmis olur .

Dagyolu maleaef daha oncedende ozel islerinden dolayi takimi bosverdi n simdide kolay adapte olamadim diyorsun olmaz bu hafta listelere giremedin biran once ceki duzen vermezsen bu is yurumez herkesten cok senin cabalaman gerekirdi ikinci sansti bu sana

Sahnurcum listeyi kontrol edermisin okse kardese tasiyalim

yok başlangıç kilom 74 tü yani diyete başladığım kilo sonra 66 düştüm uzun zaman aldı çizelgemde de görünüyor bir yanlişlık oldu herhalde

diyete başladığın değil buraya ilk yazmaya başladığın kilo önemli bu hafta sen salı mı? çarşamba mı yazmıştın ilk o günki kilo lazım bize

Dağyolu sen eskiden çok disiplinliydin.sohpet etmeyi de severdin
ya inanın çok yogunum bir düzene giremedim ki sohbette edeyim ama düzelecek bu durum

dagyolu canım biliyorsun bu hafta düzenli paylaşım istedik yeni gelen arkadaşlardan sen çok fazla düzenli girmedin menü bildirimlerinde maalesef kurala uygun değil bu konuda kendini toparlarsan daha sonra listeye girebilirsin
arkadaşlar sonuçlar akşam 6 ya kadar paylaşım alanına ekleniyor akşam 6 dan sonra da o hafta sıra kimdeyse listeyi yapıyor püsküüt te kontrol ediyor biz temkinli olmak için bildirim saatini 11 diye yazdık çünkü malum cuma herkesin bi işi çıkabilir o yüzden son dakika da bildirim yapamayıp takım olarak ceza almaktansa temkinli davranalım diyoruz
şimdilik benden bu kadar listeyi düzenliyorum ona göre kardeş takıma götürüyorum[/QUOTE] evet menu paylaşimi yapıyorum ama istediğiniz modda değil biliyorum nizaman girecem bana bir şans daha verdiğiniz için teşekkür ederim

diyete başladığın değil buraya ilk yazmaya başladığın kilo önemli bu hafta sen salı mı? çarşamba mı yazmıştın ilk o günki kilo lazım bize
tamam canım anladım o zamanda 66 diydi yine öyle yazdiğimi hatırlıyorum

sabırsızlıkla sonuçları bekliyorum :)

Kendimi ödüllendireceğim. Bugünde ara öğün yapmadım kızlar heyecandan :)

tamam canım anladım o zamanda 66 diydi yine öyle yazdiğimi hatırlıyorum

yeni başlayan birisinin takıma ilk girdiği hafta en az 500 gr vermesi gerekir dagyolu eger gerçekten takıma girmek istiyorsan bu konuda biraz daha hevesli olman gerekir 3-4 günde 100 gr bile verememişsin lütfen bu konuda ya yediklerini azalt ya da sporu artır ama eğer haftaya kilo vermeden gelecek olursan paylaşımın iyi olsa bile listeye giremezsin canım haberin olsun :26::26::26:

eriğim 8. takımdan onay gelince paylaşım alanına ilk biz ekleyeceğimiz için istersen bu hafta ben yapayım sen haftaya eklersin ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…