Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Liste kardes takima tasindi oklerse paylasim alanina tasinacak 1.22 ile de dereceye girelim artik

Olur canim hic fark yapmaz bana sonuc lazim ben ki bu hafta kilo verdim ve verdirttim ya ooo suan kalbimde kelebekler ucuyo

tabi gerçekten girmek istiyorum bundan şüpheniz olmasın yoksa ikinci defa kapıyı çalmazdım ya tartımın pili bitmiş yoksa gramı gramına söylerdim o günlerde ablamda tartılmıştım onu söyledim tamam vermem gereken gr anladım inş daha fazlası olur

Son düzenleme:
yaa bizi ne zaman ilan edecekler sonuç listesinde ?
kızlar acele etmeyin en son sonuçlar akşam 6 dan sonra açıklanır ama takım olarak bu hafta ilk 3 e gireceğimizi düşünüyorum inşallah öyle olacak hadi bakalım çok iyi çıktı bu hafta ama bu hafta dereceye girip haftaya salmak yok

sabırsızlıkla sonuçları bekliyorum :)

Kendimi ödüllendireceğim. Bugünde ara öğün yapmadım kızlar heyecandan :)

canım akşam netlerşir az önce de yazdığım gibi abartmadan kendini ödüllendirebilirsein haftaya cumaya kadar sporla ve yediklerine dikkat ederek düzeltirsin ben az önce kahvenin yanında 1 küçük parça çikolata ile kendimi ödüllendirdim
dünki menümü yazayım

sabah 7,30
1 dilim hindi füme et
2 yumurta
1 kaşık lor

ara yok

öğle yok

ara 15,00
1 mandalina

akşam19,00
1 kepçe çorba
4 kaşık etli taze fasülye

ara
2-3 dilim karpuz
5 tane fındık

spor maalesef yok 4 kere 7. kat merdivenden inmeyi saymazsak
su ve yeşilçay fazlasıyla tamam

Eriğimmm,sahnur ne zaman belli olur cevap?ya niye kimse cevap yazmıyor.bakın 2 sayfayı da ben doldurdum.vallahi darılıyorum

Saat ikiden sonra belli olcak ben mujdeliycem siz merak etmeyin ama tesekkur ederim azminizden dolayi ozellikle zangarpur ve tugba ayrica bir borc bilirim katiliminiz tartiailmaz anam cok ciddi konustum sıkı ysa kilo vermeyin oyarim

arkadaşlar burada düzen nasıl
tüm takımlar arasında mı yarış var
ben çok iyi bilmiyorum da?
sonuçlar nerede olacak

tamam kızlar bu hafta sıksık katılım yapıp şu son bir kilomuda veriyim artık sizide çok özledim bu arada

biraz işlerimi halledip geçmişede göz atıcam öpüldünüzz

Eriğimmm,sahnur ne zaman belli olur cevap?ya niye kimse cevap yazmıyor.bakın 2 sayfayı da ben doldurdum.vallahi darılıyorum

yazdık yaa şekerim çok acelecisiniz bugün derler ya 9 köyün çarşambası bi araya gelmiş diye işler de o kadar yoğun ki anca cevap verebiliryorum

Saat ikiden sonra belli olcak ben mujdeliycem siz merak etmeyin ama tesekkur ederim azminizden dolayi ozellikle zangarpur ve tugba ayrica bir borc bilirim katiliminiz tartiailmaz anam cok ciddi konustum sıkı ysa kilo vermeyin oyarim
Tesekkür ederim canımmmm
yazdık yaa şekerim çok acelecisiniz bugün derler ya 9 köyün çarşambası bi araya gelmiş diye işler de o kadar yoğun ki anca cevap verebiliryorum

Merak ediyorum amaaaaaa.ilk haftam ne de olsa

tamam kızlar bu hafta sıksık katılım yapıp şu son bir kilomuda veriyim artık sizide çok özledim bu arada

Ohh bekliyoruz sekerim nasil ama capcanli piril piril degil mi takim ayrik otlarini temizliyoruz guller kaliyor

arkadaşlar burada düzen nasıl
tüm takımlar arasında mı yarış var
ben çok iyi bilmiyorum da?
sonuçlar nerede olacak
canım burda 7-8 takım var her hafta cuma günleri akşam 6 ya kadar takımlar listeyi hazırlayıp kk daki diyet grubları sayfasındaki paylaşım alanına listeler ekleniyor sonuçlara göre her hafta bir takım listeleri 6 dan sonra inceleyip kontrol edip derecelerini açıklıyor onunda süresi ctesi 12 ye kadar ama pek ctesi ye kalmıyor
bu arada çaylak arkadaşlarım paylaşım alanı ve karar defterini okumanız sizin faydanıza olur yarışmalarla ilgili herşey detaylı olarak orada yazıyo

dilekçim artık 1 kg kaldı senin hedefine bitir artık bence de ama bizde seni çok özledik merakta bırakma kendini böyle yaaa

Tutmaç Çorba 184
Sebz.Barbunya 176
Arpa Şeh.Pirinç Pilavı 336
Yoğurt 140
Karışık Turşu 194

Kızlar öğlen menüsü bu bana önerisi olan var mı??

kızlar çok acil çıkmam gerekiyor listeyi gelince eklerim ana paylaşıma veya eriğim sen eklemeyi dene istersen

oy valla ben razıyım :) yoksa burda ne işim var

Kızlar öğle yemeğimi yedim :)

1 kepçe yoğurt
1 kase çorba
3 yemek kaşığı patates yemeği

ayrıca börek çıkmış yemeğin yanında. Aldım masama koydum börekle bakışıyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…