Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen kazana dustun cunku :9: ahada sana gorev menuleri sen ve tubis yorumluycak bende takipteyim eksik yada yanlis yorumda tepenizdeyim ona gore :47:

Zargar sende aranıyon valla benide bulaştırdılar görev aşkına :D

O zaman ilk görevimizi kutlayalım bugün benden herkese tatlı :D

Şaka kızlar şaka saldırmayın hemen :) Alıyım elime kırbacı bak nasıl yorumlar yapcam size :D Pişman olcaksınız :D

Ohh ohh iyi bari demek ki stres yapmadan calismalara devam.

Aynen çalış çalış çalış :D Takdiri ilahi artık ...

Ben gene de asistanlara güvenmiyorum :) Perşembe günü prof. randevu aldım :)
250 tl battı onu verip rahatlamam lazım :) Birde ondan duyayım içim rahat etsin :)

Zargar sende aranıyon valla benide bulaştırdılar görev aşkına :D

O zaman ilk görevimizi kutlayalım bugün benden herkese tatlı :D

Şaka kızlar şaka saldırmayın hemen :) Alıyım elime kırbacı bak nasıl yorumlar yapcam size :D Pişman olcaksınız :D

Wvet iste boyle cani yetistiriyoruz :9: ayrintili yorum isterim tatlisler :16:

Evett bu hafta takim birinci olursa ne ala herkes bi ogunde cok abartmadan kendini odullendirebilir örnek: uzun suredir yemediginiz birsey ama bu odule 300gr altinda verenler dahil degil :47:

Diyelim ki birinci olmadik (ki ilk uce kesin girilecek ) odul ogun sadece 1 kg ustu kg verenlere

Var mi itiraz eden :47: :47: :47:

kızlar takım kalabalıklaştı ben biraz kenara çekileyim :27::27::27:

şaka bir yana 23 kasımda İSG uzmanlık sınavım var evde çalışma fırsatım maalesef bebeler yemek temizlik vs derken pek olmuyor işyerinde fırsat buldukça bu sınava hazırlanmaya çalışıyoum mümkün olduğu kadar yanınızda olacağım ama bayram öncesi işler biraz yoğunlaştı bi de sınav çıktı başımıza öyle olunca ben hergün yorumlayamazsam bile sizin menülerinizi mutlaka okuyorum haberiniz olsun fazla aktif olamamamın sebebi maalesef budur beni bu dönem biraz idare edin buralarda olacam ama her an size laf yetiştiremeyebilirim haberiniz olsun:26::26::26::26::26:

Şimdiden başarılar diliyorum canım :)
Sen zaman kaybetme çalış bence sınavdan sonra pişmanlık duyma. Bende çok oluyordu da oradan biliyorum :)
En küçük vaktini bile değerlendir. İstediğinden daha güzel geçer inşallah :)

Dişe diş göze göz bizde sizi yorumlucaz hadi bakalım :D

Mwnuye bakarken proteinine sutune meyvesine sebzesine karbonhidratina kacamagina hepicine bakcaksiniz ama cunku biz saglikli aliskanliklar icin burdayiz diyet bahane saglik yasam boyu bize eslik etmeli

Evett bu hafta takim birinci olursa ne ala herkes bi ogunde cok abartmadan kendini odullendirebilir örnek: uzun suredir yemediginiz birsey ama bu odule 300gr altinda verenler dahil degil :47:

Diyelim ki birinci olmadik (ki ilk uce kesin girilecek ) odul ogun sadece 1 kg ustu kg verenlere

Var mi itiraz eden :47: :47: :47:

hayır olamaz siz kardeşsiniz bu nikah kıyılamaz :D
Tamam tamam kabul ediyoruz, başka seçenekte bırakmamışsın zaten :D

Mwnuye bakarken proteinine sutune meyvesine sebzesine karbonhidratina kacamagina hepicine bakcaksiniz ama cunku biz saglikli aliskanliklar icin burdayiz diyet bahane saglik yasam boyu bize eslik etmeli

Evet canım mezun olduktan sonra aynı kiloya dönülücekse hiçbir anlamı yok zaten.
Sağlıklı yasam , dengeli beslenme , bol su ve spor. Yoksa cart diye geri alırız kiloları kendimize ve vücudumuza eziyetten başka bişiye yaramaz .

Back
X