- Konu Sahibi Cherry Mom
- #98.661
Ah karnııım.ne vardı o kadar kayısı yiyeceeek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar şimdi doktordan geliyorum sonuçlarımı alıp gösterdim. Hiçbişiyin yok dedi. Folik asite devam
Çok mutluyum :)
Kızlar şimdi doktordan geliyorum sonuçlarımı alıp gösterdim. Hiçbişiyin yok dedi. Folik asite devam
Çok mutluyum :)
Sen kazana dustun cunkuahada sana gorev menuleri sen ve tubis yorumluycak bende takipteyim eksik yada yanlis yorumda tepenizdeyim ona gore
![]()
Oğlum bile karnımın içindeki sesleri duyuyor.diyor ki anne istersen tuvalete git:))
Ohh ohh iyi bari demek ki stres yapmadan calismalara devam.
Zargar sende aranıyon valla benide bulaştırdılar görev aşkına
O zaman ilk görevimizi kutlayalım bugün benden herkese tatlı
Şaka kızlar şaka saldırmayın hemen :) Alıyım elime kırbacı bak nasıl yorumlar yapcam sizePişman olcaksınız
![]()
Çok sevindim tuğbacığım.geçmiş olsun
Yok yaaa nefesimi ensende hissetsizi sectim pikacular
![]()
kızlar takım kalabalıklaştı ben biraz kenara çekileyim
şaka bir yana 23 kasımda İSG uzmanlık sınavım var evde çalışma fırsatım maalesef bebeler yemek temizlik vs derken pek olmuyor işyerinde fırsat buldukça bu sınava hazırlanmaya çalışıyoum mümkün olduğu kadar yanınızda olacağım ama bayram öncesi işler biraz yoğunlaştı bi de sınav çıktı başımıza öyle olunca ben hergün yorumlayamazsam bile sizin menülerinizi mutlaka okuyorum haberiniz olsun fazla aktif olamamamın sebebi maalesef budur beni bu dönem biraz idare edin buralarda olacam ama her an size laf yetiştiremeyebilirim haberiniz olsun:26::26::26::26::26:
Ahh ahh emeklilik 2008 girisliyim ben cok var daha emeklilige . Allah kolay lik versin canim sana
ben bi kg yesem ancak senin haline duserim ontaneden hicbirseycik olmaz bana o kadar tembel su bagirsaklarim
![]()
Dişe diş göze göz bizde sizi yorumlucaz hadi bakalım![]()
Wvet iste boyle cani yetistiriyoruzayrintili yorum isterim tatlisler
![]()
Evett bu hafta takim birinci olursa ne ala herkes bi ogunde cok abartmadan kendini odullendirebilir örnek: uzun suredir yemediginiz birsey ama bu odule 300gr altinda verenler dahil degil![]()
Diyelim ki birinci olmadik (ki ilk uce kesin girilecek ) odul ogun sadece 1 kg ustu kg verenlere
Var mi itiraz eden![]()
![]()
![]()
Mwnuye bakarken proteinine sutune meyvesine sebzesine karbonhidratina kacamagina hepicine bakcaksiniz ama cunku biz saglikli aliskanliklar icin burdayiz diyet bahane saglik yasam boyu bize eslik etmeli
Zargar wc de kaldi