Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

afferim sana çok iyi yapmışsın

evet canım ben değil eşim yaptı misafir de vardı kuzenler gene proteinden gidiyorum ekmek minimum ya da yok denecek kadar az bakalım

Çok fazla degıl bence .,güzel menu

günaydınlar kızlarr
ben hala iyi olamadım dün baş ağrısından öldüm resmen erkenden yattım
sabah kalktım hala kötüyüm
grip çok fena yakaladı gözlerimden bile yaş geliyor :2::2:
doğal yollarla geçmedi bugün doktora gideceğim artık
zargarpur canım dışarıya hiç çıkamadım eşime de söyledim dün unutmuş almayı o yüzden kullanamadım daha çörekotu yağını

Mutlaka al canım,qripi bile iyileştirecek.ama boğaz ağrısında hemen geçirir

iraden müthişşş, tebriklerr.

Hiç meyve yok ama.hani su,yeşillik falan,sebze???

meyve sebze ile aram yok dun birazda öyle denk geldi maalesef

geçmiş olsun bol bol dinlen sen bitkinsindir

Geçmiş olsun canım. Dikkat et grip çok fena yaaa

Kayısılar ağrıtıyor karnını :)
İshal olursun birde dikkat et aman, sonra çadır kurarsın tuvalete :)

:) zaten kiraz sapının sayesinde 10 dakikada bir tuvalete gidiyorum.eşim diyor ki demin sen ne yapıyorsun bu kadar tuvalet kağıdını çabuk bitiyor?:) sen ne yapıyorsan ben de aynını yapıyorum dedim.diyor ki hıhı inandım bende.dedim ki aferin iyi yakaladın beni birazını da yiyorum.:))

Kizlar nabersiniz ?

Zargar ye kaysiyi sonra cikamazsin tabi kiz abartma bide kuru kayisiysa caloriside cok

Tubisim inşallah temiz cikar sonuclarin

Esra sende mi kiz maymun var zaten mryve sebze yemeyen bide sen cikma basimiza

KIZLAR DUNKU MENUMU BIR KISI BILE YORUMLAMAMIS.SEBEBINI OGRENE BILIRMIYIM.ama ben mutleka tum menuleri yorumlarim.kimin vazifesi yorumlamak.hepimizmi yorumlamaliyiz?veya kim yorumluyorsa niye benimki arada kayniyor?

Bu hafta kim daha fazla kilo vercek sizce biliyorsunuz veremeyen ve alanlar diger takimlara kendilerini rezil edecekler idealari gorelim kim daha cok verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…