Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım mezun olduktan sonra aynı kiloya dönülücekse hiçbir anlamı yok zaten.
Sağlıklı yasam , dengeli beslenme , bol su ve spor. Yoksa cart diye geri alırız kiloları kendimize ve vücudumuza eziyetten başka bişiye yaramaz .

Malesef vucudun musaitse bu isi birakmiycan yoksa sip diye geliyor ramazanda 58 dim bayramda tavan yaptim iki gunde yaa

Evet kızlar ben kaçıyorum. Akşam girerim inşallah :)
Menüleri bekliyorum hadi bakalım şekerler :)

Malesef vucudun musaitse bu isi birakmiycan yoksa sip diye geliyor ramazanda 58 dim bayramda tavan yaptim iki gunde yaa

Aynen öyle bayramdan korkuyorum bende :)
Elimde su bardağıyla gezcem yoksa heryer yemek tatlı olcak kendimi kaybederim :)

Dişe diş göze göz bizde sizi yorumlucaz hadi bakalım :D

Mwnuye bakarken proteinine sutune meyvesine sebzesine karbonhidratina kacamagina hepicine bakcaksiniz ama cunku biz saglikli aliskanliklar icin burdayiz diyet bahane saglik yasam boyu bize eslik etmeli

Mwnuye bakarken proteinine sutune meyvesine sebzesine karbonhidratina kacamagina hepicine bakcaksiniz ama cunku biz saglikli aliskanliklar icin burdayiz diyet bahane saglik yasam boyu bize eslik etmeli

Ben varım arkadas.ALLAHın izni ile.bırakmak bana yaramıyor.bugünden tepenizdeyim milllleeett.eriğim de benim tepemde:)

selam kızlar bekleyişimin 5. günü de bitti.. arefe günü test yapıcam ve bu bir aylık koşturmacamın hediyesini yada hezimetini alacağım bakalım hayırlısı... bi merhebe diyeyeim dedim biliyorum pek giremiyorum buraya ama kafam okadar bebek belirtileri ile meşgul ki kendimi veremiyorum diper şeylere

Tepise tepise burdan mezun olcaz :72:
Canim bi tartilsaydinbi kg gitti kesin senden :9:

Bi boşalıyor bi doluyor:) nerden geliyor bu derenin suyu,nasıl oluyor anlamıyorum ki.akşam bişey yiyemedim .yoğurt yedim,lahana suyu içtim.şimdi bol rezeneli kimyonlu zencellli çayımı demliycem,iyi gelir İNŞAALLAH.eriğim başarırım değilmi.vacaklarım incecik olsun selülitsiz olsun,popoşum yuvarlak olsun istiyorum yaa.İNŞAALLAH

selam kızlar bekleyişimin 5. günü de bitti.. arefe günü test yapıcam ve bu bir aylık koşturmacamın hediyesini yada hezimetini alacağım bakalım hayırlısı... bi merhebe diyeyeim dedim biliyorum pek giremiyorum buraya ama kafam okadar bebek belirtileri ile meşgul ki kendimi veremiyorum diper şeylere

Merhaba patron! Ben yeniyimm.umarım her şey gönlünce olur.hayırlısıyla..

Bi boşalıyor bi doluyor:) nerden geliyor bu derenin suyu,nasıl oluyor anlamıyorum ki.akşam bişey yiyemedim .yoğurt yedim,lahana suyu içtim.şimdi bol rezeneli kimyonlu zencellli çayımı demliycem,iyi gelir İNŞAALLAH.eriğim başarırım değilmi.vacaklarım incecik olsun selülitsiz olsun,popoşum yuvarlak olsun istiyorum yaa.İNŞAALLAH

Spor cok etkili bu istediklerin icin canim istedikten sonra basarirsin da wc de kalcan rezenede cok cikarir

Jujum canim benim insallah guzel haber verceksin iyi dusun iyi olsun

Spor cok etkili bu istediklerin icin canim istedikten sonra basarirsin da wc de kalcan rezenede cok cikarir

Jujum canim benim insallah guzel haber verceksin iyi dusun iyi olsun

E.saraç hareketleri çok güzel çalıştırıyor.15 dakika ısınma yapıyorum sonra hareketleri sırasıyla.hepsi de karın popo kalça için.ip atlayamıyırum ama 2 hareket de ilave ettim,jillianda vardı elinde dambıllar,ayaklar geniş arali,bir saga bir sola,iç bacak için haarika

Merhaba patron! Ben yeniyimm.umarım her şey gönlünce olur.hayırlısıyla..

patron mu :9: akşam akşam güldürdün.. allah da seni gürdürsün... evet yenisin farkındayım.. aahh ahhh bende yeniydim bir zamanlar kartlaştım tabi artık.. neyse takıma iyi bakın kısmetse 9-10 ay yada 1 ay içerisnde yine buradayım

E.saraç hareketleri çok güzel çalıştırıyor.15 dakika ısınma yapıyorum sonra hareketleri sırasıyla.hepsi de karın popo kalça için.ip atlayamıyırum ama 2 hareket de ilave ettim,jillianda vardı elinde dambıllar,ayaklar geniş arali,bir saga bir sola,iç bacak için haarika

iyi bakalım sporun her türlüsü faydalı yeter ki bırakmayalım :16:

08/10/2013 rapor
sabah(06:00)

1 yumurta
1 tatlı kaşığı labne
1 çay kaşıgı balla yapılmış ılık su(kabızlık için)
1 dilim ekmek

Ara(10:00)
1 kurabiye(35 cal):39: calorisi çok değil ama kaçamak kaçamaktır :83::57:
1 şekersiz kahve

Öğle(12:30)
1 dilim peynir
1/2 domates
1/2 salatalık
2 dilim ekmek

Ara(16:00)
1 dilim ananas
1 küçük elma

Akşam(19:00)

ton balıklı salata

su: 3 lt
bitki çayı: 7 li bitki çayı( bugun itibariyle bitki çayına ara yumurtalama günlerim başladı:emir_bebek: )
spor: yegenime ders çalıştıracagım için yine sabaha kaldı :52:

08/10/2013 rapor
sabah(06:00)

1 yumurta
1 tatlı kaşığı labne
1 çay kaşıgı balla yapılmış ılık su(kabızlık için)
1 dilim ekmek

Ara(10:00)
1 kurabiye(35 cal):39: calorisi çok değil ama kaçamak kaçamaktır :83::57:
1 şekersiz kahve

Öğle(12:30)
1 dilim peynir
1/2 domates
1/2 salatalık
2 dilim ekmek

Ara(16:00)
1 dilim ananas
1 küçük elma

Akşam(19:00)

ton balıklı salata

su: 3 lt
bitki çayı: 7 li bitki çayı( bugun itibariyle bitki çayına ara yumurtalama günlerim başladı:emir_bebek: )
spor: yegenime ders çalıştıracagım için yine sabaha kaldı :52:

Ogle yemeginde et olsaydi niye kahvalti gibi?ama hepsinden de var yani.sut urunu var,tahil var,protein var ama az.meyve sebze cay,guzel bu sekilde bakildiginda ama pek dengeli degil gibi ogle sebebiyle.ne o 2 dilim

Breakfast ;

1 patates
2 dilim cavdar
1 salatalik,1domates
Kk kadar peynir
Ince dilim kasar

Ara;

10 kayisi
1 cevizli sucuk

Ogle

Balik izgara bir porsiyon
2 kasik pilav
2 dilim ekmek

Ara; kucucuk cikolata

Aksam
Yogurt
Mandalina

Cay;1 bardak 7 liim
Spor;30 dk egzerslz
2 bardak lahana
1.5 l su

Kızlar şimdi doktordan geliyorum sonuçlarımı alıp gösterdim. Hiçbişiyin yok dedi. Folik asite devam :D
Çok mutluyum :)
hadi gözün aydın
Şimdiden başarılar diliyorum canım :)
Sen zaman kaybetme çalış bence sınavdan sonra pişmanlık duyma. Bende çok oluyordu da oradan biliyorum :)
En küçük vaktini bile değerlendir. İstediğinden daha güzel geçer inşallah :)
valla 8 den beri yarının yemeğini yapıp pc başında online eğitim ve sınava çalışıyorum gözüm döndü artık
jujummmm canım inş en kısa sürede güzel haberlerini alcaz

kuzum zargar sen hem kayısı hem lahana suyu tabiikine çıkamazsın wc den

neyse ben menümü yarın yazarım sorular devam ediyor ben derse gidiyom

Back
X