Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ogle yemeginde et olsaydi niye kahvalti gibi?ama hepsinden de var yani.sut urunu var,tahil var,protein var ama az.meyve sebze cay,guzel bu sekilde bakildiginda ama pek dengeli degil gibi ogle sebebiyle.ne o 2 dilim

napcan mecburrrr çünkü bizim salıları aşçı izinli canım yani napcannn mecburrr :9:

Breakfast ;

1 patates (karbonhidat)
2 dilim cavdar(sana sabah kahvaltıda 1 dilim yencek demedim mi :47:)
1 salatalik,1domates
Kk kadar peynir(protein)
Ince dilim kasar(protein)

Ara;

10 kayisi(:9: :9:)
1 cevizli sucuk( wuu sağlıklı atıştırmalık ama dikkat edilmeli az değil kalorisi )

Ogle

Balik izgara bir porsiyon(protein)
2 kasik pilav(1 dilim ekmek= karbonhidrat)
2 dilim ekmek(1+2 =3 dilim ekmek)

Ara; kucucuk cikolata( nasıl bir küçüklük canım calorisi nedir ne kadar bütün bunların cevabını bekliyorum)

Aksam
Yogurt(süt)
Mandalina(meyve)

Cay;1 bardak 7 liim
Spor;30 dk egzerslz
2 bardak lahana( iç iç çıkama wc den)
1.5 l su

yorumları yaptım yukarıda sebze yok akşam öyle yogutla geçirmek yerine sebze yiyebilirdin sonra actımm dersin . canımcım sen egzersizi yavaştan artıl çünküm evdesin vaktin var bünyeni yavaş yavaş artırmaya alıştır

Son düzenleyen: Moderatör:
ipekcim kurdalema isterim akşam yapamadım ama sabah 05:10 dan bu yana ayaktayım ve lesliede yapıldı şimdide kahvaltı yapılacak uff hava çok soguk hiç evden çıkasım yok allah dışardakilerin yardımcısı olsun
Kışı özledim bende yaaa size kış bize yaz geliyor
Baktım sayfasına,sen demi onlarla devam edeceksin
Onlar yok zaten şimdi sınıf yok eski listelerle devam edeceğim
Soğuk havanı sever oldum nedense,belkide sıcaktan bıktığımdan.kışı,sonbaharı artık daha çok seviyorum.soğuktan insanların sıcacık evlerine sığınması( RABBIM olmayanlara nasip etsin,kimse sokaklarda kalmasın,evi olanlarında sıcaklığını temin etmesi için yardımcısı olsun.AMİN).her şey bir farklı oluyor sanki.sıcak çay yudumlamak dışarıda yağmur ,kar yağarken.( tabiki bitki çayı;))
Aminın
Günaydın tugbis :9: gectimi agrin kiz ozel gun bantlari cikmis camasorinin ustunden karin altina yapistiriyon bildigin sicacik ve agrini aliyo
Hadi yaa bende almalıyım ondan kim cat etmiş onu
ipekyol cum dağgyolu allah oruclarınızı kabul etsin kızlar
Allah razı olsun canım

yorumları yaptım yukarıda sebze yok akşam öyle yogutla geçirmek yerine sebze yiyebilirdin sonra actımm dersin . canımcım sen egzersizi yavaştan artıl çünküm evdesin vaktin var bünyeni yavaş yavaş artırmaya alıştır

Erigim artirmiyim ya Ben iyi bole.uzun olsa bi sure sonra yapmiycam bikicam biliyorum.onun icin bu sekilde devam.bu arada yorumlaman harika.

Günaydın kizlar:

Cok kotuyum ya zargar senin fitili denedjm dun aksam saat dokuzdu hala tik yok bide garip sesler geliyi bagirsaklardan sen onbes yitmi dk demistin ama banamisin demedi: ( ve tartida 60, 6 dogal olarak acil wc ye cozum bulmam lazim ya :(

Dagyolu canim yeni uye deneme suresi iki hafta ama gecen hafta takimdaki arkadaslara denemr suresi yapmadik sen haric cunky sen ortalarda yoktun bu hafta paylasimin iyi ve dahil oluyorsin

Bu arada

Erbay
Esrasi
Elsia
Maymun

Az paylasimda bulunuyorsunuz aciklama bekliyorum

Maymuncum artik iste degil evdesin ama :26:

Kizlar nabersiniz ?

Zargar ye kaysiyi sonra cikamazsin tabi kiz abartma bide kuru kayisiysa caloriside cok :9:

Tubisim inşallah temiz cikar sonuclarin :16:

Esra sende mi kiz maymun var zaten mryve sebze yemeyen bide sen cikma basimiza :47:

benim dönemsel, ama geçer inşallah burada alışıcam, şişkinlik yaptığı için yiyemiyorum

Günaydın kizlar:

Cok kotuyum ya zargar senin fitili denedjm dun aksam saat dokuzdu hala tik yok bide garip sesler geliyi bagirsaklardan sen onbes yitmi dk demistin ama banamisin demedi: ( ve tartida 60, 6 dogal olarak acil wc ye cozum bulmam lazim ya :(

Dagyolu canim yeni uye deneme suresi iki hafta ama gecen hafta takimdaki arkadaslara denemr suresi yapmadik sen haric cunky sen ortalarda yoktun bu hafta paylasimin iyi ve dahil oluyorsin

Bu arada

Erbay
Esrasi
Elsia
Maymun

yaa ben paylaşım yapıyorum ki bide benim girdiğim saatlerde kimse olmuyo sanki

Günaydın kizlar:

Bu arada

Erbay
Esrasi
Elsia
Maymun

Canim niye doktora gitmiyorsun.boyle olmaz ki

Günaydın menümü paylaşıyorum,

Sabah 07.20
1 dilim ekmek
1 dilim peynir

ara 10.00
yeşil çay

öğle 12.00
4 yk kuru fasülye
3 yk pilav
1 bardak ayran
turşu

akşam 17.30
1 tabak ıspanak çorba
4 adet ızgara köfte biber
3 yk garnitür
1 dilim ekmek

ara 20.30
4 adet kara erik
1,5 saat yürüyüş

pardon hep unutuyorum :) 2 lt su

Son düzenleme:
günaydınlarrr
dünki menümü yazayım
sabah 7,30
2 yumurta
1 dilim hindi füme et
1 kaşık lor

ara 10,00
1 mandalina

öğle 13,00
bademli akdeniz salatası (3 kişi paylaştık)
tavuk ızgara (3 kişi oaylaştık 1 porsiyonu)
ayran

ara 16,00
1 elma

akşam 19,00
1/2 kepçe çorba
3 kaşık pilav
2 kaşık et kavurma
salata

ara
1 avuç taze fıstık

spor 4 kere 7. kattan inme (sayılmaz aslında)
su 2 lt

Esracim paylasimlarini goruyorum ama dedigin gibi seninki galiba saat sorunu. Menu yorumunu zargara birakieken spor icinde ayrica :42: tesekkur ederim.

Zargarcim dr gitcek vakit yok desem yalan olmaz isler yogu sabahda yarimblt ilik suyla 1 cay kasigi dogal bal ictim ama bakalim

Günaydın menümü paylaşıyorum,

Sabah 07.20
1 dilim ekmek
1 dilim peynir

ara 10.00
yeşil çay

öğle 12.00
4 yk kuru fasülye
3 yk pilav
1 bardak ayran
turşu

akşam 17.30
1 tabak ıspanak çorba
4 adet ızgara köfte biber
3 yk garnitür
1 dilim ekmek

ara 20.30
4 adet kara erik
1,5 saat yürüyüş

pardon hep unutuyorum :) 2 lt su

Menunde meyve zayif.aksam yemeginde ekmek olmamaloydi,zaten doyurucu bir menu.geri kalani guzel

Esracim paylasimlarini goruyorum ama dedigin gibi seninki galiba saat sorunu. Menu yorumunu zargara birakieken spor icinde ayrica :42: tesekkur ederim.

Zargarcim dr gitcek vakit yok desem yalan olmaz isler yogu sabahda yarimblt ilik suyla 1 cay kasigi dogal bal ictim ama bakalim

Spor icin kime tesekkur anlamadim ne sporu?

Soyle bisey de yapa bilirsin,gece uyumadan 1 kasik zeytin yagi ic,namaza kalk sonra 1 kasik daha ic uyu.

günaydınlarrr
dünki menümü yazayım
sabah 7,30
2 yumurta
1 dilim hindi füme et
1 kaşık lor

ara 10,00
1 mandalina

öğle 13,00
bademli akdeniz salatası (3 kişi paylaştık)
tavuk ızgara (3 kişi oaylaştık 1 porsiyonu)
ayran

ara 16,00
1 elma

akşam 19,00
1/2 kepçe çorba
3 kaşık pilav
2 kaşık et kavurma
salata

ara
1 avuç taze fıstık

spor 4 kere 7. kattan inme (sayılmaz aslında)
su 2 lt

4x 4 harika.spor sayilmaz dogru

oğunlukta ya ondan böyle oluyo işte, evde zaten giremiyorum, zamanla ayak uydurucaz, bi çözüm bulucaz.
bizim iş saatleri değişken y

Spor icin kime tesekkur anlamadim ne sporu?

Soyle bisey de yapa bilirsin,gece uyumadan 1 kasik zeytin yagi ic,namaza kalk sonra 1 kasik daha ic uyu.

spor yazmayı hep unutuyorum ya ondan sanırım :)

kızlar günaydın herkese
eriğim aynı sorun bende de var arada bekunis diye bir ilaç kullanıyorum iyi geliyor

günaydın arkadaşlar
geçmişi okudum bana az paylaşımda bulunuyorsun demişin eriğim ama ben elimden geldiğince buraya uğramaya ve sizlerle sohbet etmeye çalışıyorum
zaten çarşamba ve perşembe okulda oluyorum dün de çok hastaydım doktora gittim geldim sonra hep yattım eşim işten izin aldı o yanımdaydı ilgilendi Allah razı olsun benimle de bugün daha iyiyim
aynı zamanda evde olduğum vakitlerde de ders çalışıyorum ara verdim mi soluğu burada alıyorum
benim açıklamam bu şekilde :)

kızlar birde bağirsak temizliği diye birşey var 3 haftalık bir program bağirsakta midede ne kadar rahatsızlık varsa gideriyormuş ben ilerde yapmayı düşünüyorum mesele bir insan 100 kiloysa 10 kilosu bağirsakta ki kalıntılarmış diye duydum

Back
X