Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim patronumda bu tabiri kullaniyor hergun kg yakiniyor sonra dedim ki size izledigim bi belgeseli anlatacagim;

Amerikada unlu bir tiyatrocu metasinin calismadigini az yedigini soyluyor yillardir diyette saglikli besleniyir abur cubur yemiyor vs ilk olarak bunu goturup metasini olcuyorlar bu esnada surekli kameralı takip var. Kadinin metasi hicte yavas degil aksine cok normal

1 hafta boyunca yediklerini aksam kasete okumasi soyleniyor

2 hafta aksam yazmasi soyleniyor

3 hafta aninda yazmasi soyleniyor

Ayni zamanda kadina ozel bi solisyon bulunan su iciriyorlar idrarindan gunluk tukettigi kaloriyi hesapliyorlar

Oysa kadin ilk hafta % 70 ikinci hafta % 50. Ucuncu hafta % 20 daha az not aliyor yani yediklerini unutup kendine itiraf etmiyor sonra su icsem yariyor

Baska bi belgeselde calsiyum alan bir insanin az calsiyum alan birine gore haftada 400gr daha fazla kg verdigi cunku diskisiyla calsiyum almayan birinden 4 kat fazla yag attigi hesaplaniyor

Bu yuzden diyetinizden calsiyumu sut grubunu eksik etmeyin ve yediklerinizi aninda not edin

kızlar diyet lafını beyninizden çıkarın onun yerine sağlıklı beslenme deyin sağlığınız için yapıyorsunuz bu yatırımları yediğiniz tatlılarhamurişleri vs ler sizi şeker hastası yapar kalp damar hastası yapar onları düşünün diyet demeyin değilse bi dönem benim başıma gelmişti hiç bişey yemediğim halde deli gibi yürüdüğüm halde hiç kilo veremiyordum beyin kendi kendine kilitlemişti meta yı

Yap yap ilk set bir hafta 25 dk suruyor bir saat spora bedel ikinci part iki hafta ucuncu part 3 hafta

Ve haftada 6 gun yapilip birgun mola inanilmaz fark edeceksin

Esim bana ilk once en son yapilcak seti indirmis yap yap bitmiyo cilkim kicti yarisinda pes ettim sonra baska sitedeydim onceden kizlara sordum meger en zorunu dayamis kocam cabuk eriyim diye

bende yağ ölçümü yaptırmıştım o zaman metabolizman normal çalışıyor demişti
ama yine de hemen kilo alıyorum
o zaman ben çok yiyorum

ayyy bayramdan sonra bende yapayım bari bunu
şimdi bayram tatili boyunca annemde oluruz ye ye diye ısrar eder orada asla bana yaptırmaz bunları

kızlar ben kaçtım daha sonra görüşürüz inşallah
herkese hayırlı günler olsun

kalsiyumu bende okumuştum, o yüzden hep öğlenleri ayran yoğurt götürüyorum peynirsiz kahvaltı etmiyorum, bide şunu biliyorum bi kimyacı olarak söylemeliyimki vucuda ihtiyacından ne az ne çok vermemeliyiz, çünkü az olduğu zamanda hormonların tetiklemesiyle aldığımız gıdaları yağa çevirip öyle depoluyor, kalsiyum olayında ise kalsiyumun vücutta işi bittiği zaman yağla birleşerek vucuttan çıkıyormuş bu yüzden tüketmek lazım

o zaman ben bugün başlıyorum buna sağol eriğim yaa

Kizlar cikiyorum tartida eksileri gormek icin sabirsizlandim aksami herkes hafifgeciriyor unutmayin yoksa şimdi den rezalet konusmanizi hazirlayin

Kizlar cikiyorum tartida eksileri gormek icin sabirsizlandim aksami herkes hafifgeciriyor unutmayin yoksa şimdi den rezalet konusmanizi hazirlayin

Çok merak ediyorum. Sabah çırılçıplak tartılcam
Offf gitmiştir inşallah millette konuşma yapmak istemiyom yaaaaaaaaaaaaaaaa

eriğim sağol yaa çok pis gaza geldim sayende öğle yemeğinde çorbayla karnım hemence doydu ekmek yemedim, yemektende iki çatal aldım, bu gidişle çok güzel olucaz :))

Kızlar zayıflıcaz dimi yaaaaaaaaaaa
valla psikolojim bozuldu sanki kilo vermemişim gibi geliyor

neeeeyyy ben anlamadim.ama boyum 165.kilo 68.7

niye ugrasiyorsun ki hastalikla.corekotu ic hissettigin ilk anda gecsin istee

erigimin yorumuna katiliyorum

iyi fikir bence cnm.rekabet cok etkilidir
Sağol canım. Gerçekten herkes hasta
niye cunki ilk anda corekotu icmiyorlaarrr
gecmis olsun cnm.guzel
(cızzz biliyorum ama canım çok tatlı çekmişti)cok tatlisin yaa/afiyet olsun
digerleri guzelll.

demi ohh artik. Kizlar dua edin bayramdan sonra aranizda olmayim
hakkinda hayirlisi olsun canim.INSAALLAH.ama biz sensiz naapariz
oh ohhh biskrem ,aksam pilavv.yarasinnn

Aa mezun olmak aklima gelmwmistide regl olcam yada olmuycam bayramdan sonra
ben hemencecik anladim ne demek istedigini
evet canim malesef menun hic iyi degilALLAH KABUL ETSIN CANIM.biri benim icin kazalarimi tuta bilirmi
iyiyiz canım sen nasılsın?
dün kekleri mantıları börekleri götürmedin inşallah
azicik ucunndan kosesinden ya
yogurrrrrrrrrrtttttttttttttttttttttttttttttt.yedim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bende yağ ölçümü yaptırmıştım o zaman metabolizman normal çalışıyor demişti
ama yine de hemen kilo alıyorum
o zaman ben çok yiyorum
canim bize kilo aldiran cayin yaninda arada loppurdettiklerimiz yaaa.inan bana.
Kızlar zayıflıcaz dimi yaaaaaaaaaaa
valla psikolojim bozuldu sanki kilo vermemişim gibi geliyor
nedense bende ole hissediyorum yaa.karnim sis gibi

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 827575 ya dagyolu avatarin neden gozume kirbaga gibi gozukuyor ya

İftarda gerçekten abartmışsın. 1 lavaş ekmeğe niye sardırıyon ya 1 tane neyine yetmiyor. Dikkat edelim canım. Bu şekilde yaparsan dahada kilo alırsın.

Güzel bence , bunu bizde çok yapardık. Süre bittimi aynı kilolara dönerdik :)
Aman verince dikkat edin. Bizim gibi olmayın :)
avatarımı değiştireyim kısa zamanda
haklısınız yarına 500 gr vermem lazım bugun çok dikkat etmeye çalışacam

bugun oruç tutamadım iğnem vardı onu vuruldum bugun menum iyi olacak inşş
sabah meyve salatası
ara kahve
öğlen birkaç çatallık makarna
şimidi bir kase yoğurda 1 kaşik yulaf ezmesi ve keten tohumu ekleyip yemek istiyorum
akşamada hafif bir salata kabak ve havuçtan oluşan nasıl suyu sporu sonra eklerim

kızlar bugün dersim yoktu hazır iyileşmişken de artık temizliğe girişeyim dedim
sabahtan beri siliyorum süpürüyorum, yıkıyorum, ovuyorum... epey kalori yakmışımdır
niyetli olduğum için çamaşır suyunun kokusu midemi bulandırdı biraz ara verdim hemen size koştum ama kimsecikler yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…