- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #98.901
burdayım canım yaa listeyi götürdün mü diğer takıma
Kızlar,akşam toplantı yapalım,durum değerlendirmesi yapalım teker teker
Sahnurrrrr yogunmusun kardes takim okledi listeyi napiyimmm simdikkkk
canım kardeş takımdan ok geldiyse ben ekleyeyim kusura bakma biraz yoğunum bi de oğlanı hastaneye götüreceğim öğleden sonra
koşturup duruyom
sen götür mantıları sonra toplantı yapalım de
olmaz kardeşşşş:82::82:
kızlar şu an oruçlu olmanın verdiği bir istek mi bilmiyorum ama canım acayip tantuni çekti
Acaba akşama yapsam da az biraz yesem mi ki:26::26:
ahh canım bu nefis denilen şey ne kötü yaaahayır yiyemezsin canın çektiyse sen onu bitirirsin :)
tatmış kudurmuştan beterdir onun hesabına döner :)
canım ilk teklifin daha kolay 2. şık bunun takibini yapan kişi için çok zor olur benceKızlar bir teklifim var!!!!
Yarışmacı listesini bir deftere yazıcaö önce sonra günlük menü paylaşımımı kendim takip edicem.kim kaç gündür paylaşmıyor falan hepsini bildircem size.
+ bir teklifim daha var.hadi aramızdan menü yorumlama jürileri seçelim ve 10 üzerinden puanlayalım menuleri.5 jürimiz olsun.bakalım haftalık en çok oy alan kim olucak.onları da takip ederim ben.ama aylık en az puan toplayan 1 haftalık uzaklaştırma alsın.zira bu şekilde menün kötu ,karsıdakı ok.bunla bitiyor.nasıl?
ahh canım bu nefis denilen şey ne kötü yaaa
akıllanmam lazım bu düşünceyi kafamdan atmam lazım
Kızlar bir teklifim var!!!!
Yarışmacı listesini bir deftere yazıcaö önce sonra günlük menü paylaşımımı kendim takip edicem.kim kaç gündür paylaşmıyor falan hepsini bildircem size.
+ bir teklifim daha var.hadi aramızdan menü yorumlama jürileri seçelim ve 10 üzerinden puanlayalım menuleri.5 jürimiz olsun.bakalım haftalık en çok oy alan kim olucak.onları da takip ederim ben.ama aylık en az puan toplayan 1 haftalık uzaklaştırma alsın.zira bu şekilde menün kötu ,karsıdakı ok.bunla bitiyor.nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?