Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar yaa ben bayramda annemde olacağım net yok orda
arada eşimin telefonundan girebilirim ama düzenli bi paylaşımda bulunamam
teknoloji özürlü bir insan olarak eski nesil telefon kullandığım için kendi telimde net met yok
bu arada bu hafta topik batmış herkes zayıflamak istiyor ama nedense doğru düzgün kilo veremiyor bi yerlerde bir yanlış olmalı yoksa böyle olmazdı diye düşünüyorum
kilo veremeyenlere ve hedefine ulaşamayanlara en ağır ceza verilmeli

bir de menü yorumlamasını hangi arkadaşlar yapıyordu?
benim menümde yorumlanmıyor mesela
bende yanlışlarımı bilmek böyle hizaya getirilmek istiyorum ama

Istek ve onerilerinizi ozelden msj atin bana aksam burda olacagim hepinixin durumuna bakcam

kızlar listeyi paylaşım alanına ekledim kardeş takımdan liste gelirse siz kontrol edebilirmisiniz ben fırsatım olursa dr dan sonra bakarım takıma

kızlar şu an oruçlu olmanın verdiği bir istek mi bilmiyorum ama canım acayip tantuni çekti
acaba akşama yapsam da az biraz yesem mi ki:26::26:

Kızlar bir teklifim var!!!!
Yarışmacı listesini bir deftere yazıcaö önce sonra günlük menü paylaşımımı kendim takip edicem.kim kaç gündür paylaşmıyor falan hepsini bildircem size.
+ bir teklifim daha var.hadi aramızdan menü yorumlama jürileri seçelim ve 10 üzerinden puanlayalım menuleri.5 jürimiz olsun.bakalım haftalık en çok oy alan kim olucak.onları da takip ederim ben.ama aylık en az puan toplayan 1 haftalık uzaklaştırma alsın.zira bu şekilde menün kötu ,karsıdakı ok.bunla bitiyor.nasıl?

Kızlar malum yarın bayram tatili başlıyor onun için işyeri yoğun pek giremiyorum.
En azından 3. olaydık be ya

kızlar şu an oruçlu olmanın verdiği bir istek mi bilmiyorum ama canım acayip tantuni çekti
Acaba akşama yapsam da az biraz yesem mi ki:26::26:

hayır yiyemezsin canın çektiyse sen onu bitirirsin :)
tatmış kudurmuştan beterdir onun hesabına döner :)

canım ilk teklifin daha kolay 2. şık bunun takibini yapan kişi için çok zor olur bence
ve çok uzun soluklu olmaz gibime geliyor

Bayramdan sonra uygulamayı deneyebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…