- 17 Ocak 2013
- 2.754
- 3.348
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #98.861
günaydın arkadaşlar
geçen haftaki kilom 58,5
bu hafta 57.9
giden 600 gram
benim tuvalete çıkma problemim de var ne yazık ki bende hala tık yoksonunda doktora gideceğim epey zamandır bu kadar uzun süre olmuyordu. Acaba diyete başladım ondan mı böyle oldu kızlar?
canım üzülme lütfenkızlar başlangıç 68
geçen hafta 67,3
bugün 66,6 yım
hedef 56
beni bugün affedin çok moralsizim sevgilim terketti, aranızda olamıycam, kendize iyi bakın
kızlar başlangıç 68
geçen hafta 67,3
bugün 66,6 yım
hedef 56
beni bugün affedin çok moralsizim sevgilim terketti, aranızda olamıycam, kendize iyi bakın
eriğim çok güzel söylemişsin bana söyleyecek bir söz bırakmamışsın canımAynen canim hani deselerdiki ilk girdiklerinde su kadar kg verdim su kadaeida gitmiyo burda vwririm anlardim ama teosi taptazw yeni basladilar bu ise en azindan 500 er grdan fazla gitmeliydi bayram sonrasindaki hafta birincilik istiyorum kızlar anlasildi sanirim yani diger takimlar yerken sizler kontrollu ve bol sporlu gecirceksinizben bu takimdakileri mezun olarak gorcem
Bebek isteyenler o koca popis ve gobisle mi hamile kalmak istiyosunuz
Anneler cocuklrinizdan benim annem sisko lafini mi duymak yoksa citir lafini mi duymak iatersiniz
Bekarlar simdiden boyleyse sonum ne olur diye dusunun evlenince kg alinir hamile kalinca alinir hayata yetisemezsiniz zaman problemi olur is ev cocuk en avanjli zamaninizda verin kg ve aliskanliklarini duzelsin
Anlasildimi
dağyolu canım sen listeye girdikten sonra cumaya kadar 100 gr bile verememiştin o yüzden sıkı asılıp bayramdan sonra senden iyi bir performans bekliyorum şu aralar orç tuttuğun için menülerine pek yorum yapmıyorum ama bayramdan sonra spor ve menü olayı daha dikkatli olacak haberin olsun canımerigim benim tam iki hafta olmadı ki geçen hafta çarşamba mi perşembe bi katıldım aranıza ben burda yeni olsamda uzun zamandır diyet yapıyorum şimdi benim durumum nasıl ne yapmam gerekiyor
canım form çayları fena değil bir de salatayı mutlaka ye ihmal etme menülerini şimdi hatırlamıyorum ama eğer salata zaten varsa bu sefer biraz zeytinyağı ekleyebilirsin salatalara ve sabah aç karna ılık su en az 1 bardak iç iyi gelecek merak etmegünaydın arkadaşlar
geçen haftaki kilom 58,5
bu hafta 57.9
giden 600 gram
benim tuvalete çıkma problemim de var ne yazık ki bende hala tık yoksonunda doktora gideceğim epey zamandır bu kadar uzun süre olmuyordu. Acaba diyete başladım ondan mı böyle oldu kızlar?
kızlar başlangıç 68
geçen hafta 67,3
bugün 66,6 yım
hedef 56
merhaba
bugünkü menüyü paylaşıyorum
sabah 07.00
yarım dilim ekmek ve peynir
şekersiz çay
ara 10.00
1 tane biskrem
1 tane yeşil çay
öğle 12.00
1 kase mercimek çorba
2 yk patlıcan musakka
1 bardak ayran
akşam
yarım tabak yemek
1 saat yürüyüş, 2 lt su
Tugba kg bildir menu yorumu yapiyo sacini basini yolcam bak kaccc kgsun kizz
eriğim ikimizde aynı anda yapmışız tesadüfe bak yaa
evet bi elsia kaldı hadi bakalım bu hafta ne kadar gidecek elsia senden?:26::26::26::26:
tugba cım önemli değil canım regli şişkinliği de olabilir
eriğim ikimizde aynı anda yapmışız tesadüfe bak yaa
evet bi elsia kaldı hadi bakalım bu hafta ne kadar gidecek elsia senden?:26::26::26::26:
tugba cım önemli değil canım regli şişkinliği de olabilir
Valla umarim bildirimsizlik gibi bisi yapmaz bi iki gundurde ortalarda yoktu:26: suanda takim birincimiz maymun sonuncumuzsoylemeye dilim varmiyo ikimizde adim adim takipte olunca pisti oluyoruz sahnurcum ilgili kaptanlariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?